Cô Vợ Nghèo Của Tỷ Phú – Chương 3

Chương 3: Bắt Gian

Khách sạn Đế Đô là khách sạn 6 sao lớn nhất thành phố A. Ngoài thuê phòng phục vụ ăn uống, đặc biệt hơn đó là tầng hầm, một khu vui chơi, vũ trường, casino xen kẽ với nhau. Có thể nói Đế Đô là thiên đường vui chơi với đủ loại thành phần giai cấp, tại đây cũng là nơi gặp gỡ của các cuộc làm ăn giữa những ông tay to mặt lớn cho đến những sàn nhảy trụy lạc của giới cậu ấm cô chiêu.

Muốn đến được Đế Đô nhất định phải gia nhập thành viên, kiểm kê mức thu nhập mỗi năm của gia đình mình. Chính vì thế mà an ninh bảo an của Đế Đô là tuyệt đối cẩn mật, đó cũng là ưu điểm tối ưu của Đế Đô để cho các thành phần thượng lưu lựa chọn đầu tiên khi đến đây. Mà nơi thần kỳ này là của Nghiêm Hạo, chồng kiếp trước của Tống Nguyệt Linh.

Tống Nguyệt Linh đi vào thang máy dành cho nhân viên để đi lên khu dọn dẹp vệ sinh. Muốn đi vào Đế Đô, mọi người đều phải có thẻ đi thang máy. Tất cả nhân viên làm ở Đế Đô đều đi chung một thang máy chuyên dụng dành cho nhân viên này, mà thẻ nhân viên là để quẹt vào máy trước khi sử dụng thang máy để di chuyển, vừa để kiểm soát hành động của nhân viên vừa để chấm công cho bọn họ. Có thể nói chức năng quản lý của Đê Đô vừa hiệu quả, an toàn lại thông minh.

Hôm nay, Tống Nguyệt Linh làm thay cho dì Lý, hàng xóm của cô. Chính dì đã giới thiệu cho cô một chân phục vụ trong nhà bếp, mà muốn xin vào làm việc trong Đế Đô cực kỳ khó khăn. Điều đầu tiên là phải có người làm lâu năm ở đây đứng ra bảo lãnh cho họ, dù cho đó có là công việc lao động tay chân đi nữa. Dì Lý hôm qua trật chân đi lại có phần khó khăn, cho nên cô đến sớm để làm thay cho dì ấy hôm nay.

Dì Lý rất tốt với cô, dì sống một mình với cô cháu gái, con của anh ruột dì, lên đây đi học đại học. Cháu gái của dì Lý là Lý Gia Hân, cũng là người bạn duy nhất của Đinh Yến Tử!

“Yến Tử, hôm nay lại làm giùm cho bà Lý à?” Cô tổ trưởng khu dọn dẹp phòng cười hỏi.

“Dạ, cháu sẽ làm thế cho tới khi chân của dì ấy hết đau ạ!” Tống Nguyệt Linh vừa thay đồng phục vừa nói.

“Bây giờ cháu dọn phòng 023, 043, 053 nhé!” Cô tổ trưởng nhìn xuống danh sách các phòng mà khách hàng đã trả phòng.

“Vâng, cháu đi đây!” Tống Nguyệt Linh đẩy xe đựng dụng cụ làm việc đi. Nhớ trước kia, mười đầu ngón tay không hề đụng nước, chưa từng làm qua bất cứ việc chân tay nặng nhọc gì. Có ngờ đâu hiện tại lại. . . . . Chỉ tiếc thời gian quá ít, không đủ để làm những việc cần thiết nhất.

Một năm qua, Tống Nguyệt Linh có nhiều trãi nghiệm mà 27 năm của kiếp trước, cô chưa từng biết đến. Thỉnh thoảng cô vẫn chú ý nghe tin tức về tập đoàn Tống thị, biết được cha mẹ vẫn khỏe, em trai Tống Luật của cô cũng đã trở về tiếp nhận Tống thị. Hai chị em cô tình cảm rất tốt, không biết khi nghe tin cô không còn thì Tống Luật sẽ như thế nào? Dù linh hồn của cô còn đây nhưng cũng không thay đổi được việc Tống Nguyệt Linh cô đã chết. Kiếp trước cô sống quá mơ hồ nhưng cô vẫn cảm nhận được tình thương của cha mẹ và đứa em trai dành cho mình là thực tâm. Giờ đây sống xa mọi người, cô mới biết quý trọng khoảng thời gian hạnh phúc ấy biết bao. Hiện tại cô chỉ có thể đứng nhìn từ xa, cầu nguyện cho người thân của cô sống vui vẻ, bình an là cô đã thỏa mãn rồi!

Ring! Ring! Ring!

“Alô? Yến Tử à, bây giờ cháu lên tầng 9, phòng số 001 dọn dùm cô nha, đang cần gấp đấy!” Giọng nói của cô tổ trưởng gấp gáp truyền ra từ bộ đàm.

“Nhưng . . . . Ở đây em vẫn chưa xong!”

“Không sao cứ để đó đi, cháu dọn phòng Tổng Thống trước đi, để ông chủ lớn ở đấy! Nhanh lên nhé!” Nói xong liền cúp máy. Đinh Yến Tử thở dài, đành đi lên lầu 9 vậy.

Lấy thẻ mở cửa phòng bước vào trong, ở Đế Đô có mười căn phòng loại này, nhưng phòng số 001 là lớn nhất. Căn phòng này được thiết kế theo phong cách riêng biệt, trên trần nhà trang trí một chùm đèn thủy tinh cực lớn, bên trong có một bộ salon sang trọng đặt ở phòng khách, bàn làm việc, một quầy bar loại nhỏ, một tủ rượu hình xoắn đầy độc đáo. Phòng gồm 3 phòng ngủ và một nhà bếp, chúng được thiết kế khéo léo với màu sắc hài hòa, nhìn căn phòng này cứ như một căn hộ nhỏ vậy.

Tống Nguyệt Linh cảm thấy căn phòng này từ trang trí đến nội thất ở bên trong đều rất giống căn biệt thự của cô và Nghiêm Hạo từng ở. Nhớ lúc ấy khi bước vào căn biệt thự đó, cô rất thích và cũng rất ngạc nhiên. Người lạnh lùng như Nghiêm Hạo mà lại thích ở một nơi ấm áp như vậy.

Bên trong phòng rất sạch sẽ không có một hạt bụi nhưng Tống Nguyệt Linh vẫn lau chùi qua một lần.

“Hạo, sao anh không hiểu cho em? Múa là lý tưởng của đời em, em không thể từ bỏ nó được!” Cô gái có mái tóc xoăn, gương mặt búng ra sữa, đôi mắt nâu to tròn, cánh mũi thon gọn, đôi môi mọng đang phụng phịu nói, nhìn đến thật khiến cho người ta thương tiếc.

“Nhược Nhi, anh không bắt em nghỉ hẳn việc múa, chỉ cần kết hôn, sinh con xong thì em lại tiếp tục múa, có được không?” Giọng nói của người đàn ông nhẹ nhàng vang lên.

Tống Nguyệt Linh bụm miệng kinh ngạc. Chồng của cô a! Anh đang cầu hôn với người khác sao? Không phải chứ, cô mới chết có một năm mà, dù gì người ta cũng phải để tang vợ tới 3 năm đấy. Thôi bỏ đi, cô cũng không trông mong tên mặt lạnh ấy sẽ để tang mình.

“Nhưng em chỉ mới 24 tuổi thôi! Hạo, sự nghiệp của em đang lên, anh không phải không biết, một khi nghệ sĩ nghỉ diễn một thời gian thì khán giả sẽ không còn nhớ đến mình nữa. Em không muốn như thế, em đã rất khó khăn mới có được như ngày hôm nay!” Lưu Uyển Nhược không cho là đúng, cố gắng thuyết phục.

“Nhược Nhi, nếu em không diễn được thì anh sẽ lo cho em. Anh cũng đã 35 tuổi rồi, cha mẹ chỉ có mình anh, ai cũng muốn anh sớm cưới vợ sinh con. Em muốn anh đợi đến bao giờ nữa?” Nghiêm Hạo mệt mỏi nói: “Lúc trước anh vì giận em cho nên mới lấy Tống Nguyệt Linh, nhưng anh không thể quên được em. Anh muốn em làm vợ của anh và sinh con cho anh!”

Lưu Uyển Nhược cảm động, hư vinh của phụ nữ trổi dậy. Đúng, ai mà không kiêu ngạo khi được một người đàn ông xuất sắc như anh yêu thương mình chứ? Nhưng cô cũng không thể bỏ được ánh đèn sân khấu, bỏ những tràng vỗ tay ấy cùng những người hâm mộ cô, chỉ có ở trên sân khấu, cô mới thấy mình đặc biệt tài giỏi. Nếu từ bỏ nó, cô chỉ là một người bình thường mà thôi.

Lần đầu tiên cô gặp Nghiêm Hạo là năm cô 20 tuổi, đã 4 năm rồi nhưng Hạo vẫn yêu thương chiều chuộng cô hết mực. Khi nghe tin Hạo kết hôn, cô như điên như dại chỉ biết cố gắng phát hết buồn khổ vào điệu nhảy, cô muốn mình thật tỏa sáng để Hạo dù đã cưới vợ nhưng vẫn không thể nào quên được cô! Đúng như cô đã nghĩ, kết hôn được 3 tháng thì Hạo lại đến tìm cô. Mà một năm trước, cô vợ Tống Nguyệt Linh của anh đã xảy ra tai nạn mà chết đi. Cô và Hạo lại là của nhau, cô muốn có được Nghiêm Hạo và cũng muốn sự nghiệp của mình.

“Nhưng Hạo, vợ của anh chỉ mới mất có 1 năm mà thôi, có sớm quá không anh?’ Lưu Uyển Nhược kiếm cớ nói, cô muốn kéo dài thêm một khoảng thời gian nữa rồi mới kết hôn với anh.

“Không sao, anh với cô ta không có đãi tiệc, chỉ có một tờ hôn thú cho nên có rất ít người biết được cô ta là vợ của anh!” Nghiêm Hạo lạnh lùng nói.

“Hạo, cho em thêm một thời gian để thu xếp công việc được không?” Tay ôm lấy cổ của anh, vùi đầu làm nũng. Nghiêm Hạo bất đắc dĩ thở dài: “Được rồi, vậy thì từ đây cho tới cuối năm đi, từ đây tới cuối năm, lần này anh không nhượng bộ đâu đấy!”

“Người ta biết rồi mà! Hạo, người ta rất nhớ anh nha!” Thì thầm bên tai anh, tay trượt vào bên trong áo xoa nắn lấy vùng ngực săn chắc của anh: “Hạo, anh có nhớ em không?” Cởi từng cái nút áo của anh ra, đôi môi đỏ mọng hôn lên từng chút từng chút trên da thịt màu đồng ấy, cái lưỡi nhỏ xinh quét qua hạt đậu của anh.

Hơi thở của Nghiêm Hạo trở nên gấp gáp, tay đưa ra chụp lấy cặp ngực tròn trịa mà xoa nắn. Lưu Uyển Nhược ưỡn người đón nhận bàn tay của anh càn rỡ trên người mình. Nghiêm Hạo vội vàng thoát hết quần áo của cô ra, vùi đầu vào bộ ngực mà liếm mút, một tay khác thăm dò phía dưới, xoa nắn.

“Ưm, mm, ưm. . . . Quần chữ T sao, tính quyến rũ anh hả?” Giọng nói của Nghiêm Hạo ngập tràn tình dục vang lên bên tai cô.

“Đáng ghét! Vậy, anh có bị em quyến rũ không, hả, nói đi!” Lưu Uyển Nhược dâng đôi môi đỏ mọng lên.

“Anh sẽ cho em xem, anh có bị quyến rũ không. Đến lúc đó đừng có mà xin anh buông tha nhé!” Dứt lời, anh ôm lấy Lưu Uyển Nhược bước nhanh vào trong phòng.


Đọc tiếp:

***** Chương 4: Phá Hư Chuyện Tốt ===>>> Click Here

Facebook Comments

Cô Vợ Nghèo Của Tỷ Phú – Chương 3
Đánh giá bài viết

1.049 Comments

 1. Didn’t this happen like 40 or 50 years ago? I don’t know who I am voting for yet. I think that trying to judge someone’s success as POTUS by something they did when they were 16 or 17 is a tad ridiculous. It is known that Romney likes to play pranks on people and it wouldn’t surprise me if some of his pranks were pretty immature and mean at that age. I am so tired of the media trying to create a scandal when there isn’t one.

 2. Those pumpkin tights are the perfect accompaniment to the 1970s coat. I like the color mashup. The days have been so dark and dreary here in the UK, that they need a bit of color.That Owlie is so sweet. I don't know Kylie's blog. I just gave it a quick look and will definitely check it out further. If ILGWU Union Made labels turn you on, email me your height/measurements and I'll see if I can hook you up with more once I'm back home in the States.

 3. AMEI ESTE BLOG TEM IDÉIA MARAVILHOSAS ALÉM DE CONTRIBUIRMOS COM NOSSO PLANETA .AQUI EM CASA TO AJUNTANDO UM MONTE LIXO QUE QUERO VIRAR LUXO;GARRAFAS PETS;CAIXAS TETRA PARK;VIDROS ;LATAS DE ACHOCOLATADO; GARRAFAS DE AZEITE ONDE VEJO VOU AJUNTANDO MAS QUERO FAZER ARTESANATO PARA MINHA CASA DÁ UMAS DICAS E PASSO A PASSO BEM LEGAIS P MIM TA?beijo grande e continue sempre assim

 4. Algo que hace mucho tiempo que no veo entre personas crisitianas es la humildad de decir “No conozco este asunto” o “No tengo suficiente luz en la Palabra para esto”.Justificar el pensamiento de uno usando la biblia ha sido muy utilizado por mucho tiempo. Tal vez no sería mala idea rescatar el espíritu de los de “Berea” y escudriñar más la biblia.

 5. Uncontrollable,he laughted until his sides split.At what, he couldn’t tell… or wouldn’t tell.He had been staring at the same hole for thepast three hours,balancing on the edge,wavering and weaving,shovel in hand,sweat on brow,and blisters on his slick palms.The hole, he knew, would be around forever.He dug it that way.He stared, long and deep,until the bottom was no longer clear.The shadows enveloped him whole,and he slipped,downdowndownuntil his head found the soft comfort of thebottom of the hole.

 6. Happy birthday, my oh-so-fabulous friend. You are lovely and brilliant and kind and generous. I am so glad this year has brought us into each other’s lives.I’m jealous of 44. It has a symmetry and evenness to it that 43 just can’t claim. I’m waiting on next year…And I can’t wait to hear the video clip but my kids are in the room with me as I’m catching up on this week’s blogs.DANG it but I’m being challenged to be patient right now…..Good thing I’m a Libra.Oh yeah.

 7. I sew for me mostly. I love the process of learning at my own pace and in the order new things fall into and out of projects. I love that there are so many ways to be involved in sewing – books, sewing groups, friends, the internet, fabric/sewing stores and many many more not to mention things/places fashion and style related. I love seeing the things I’ve made for my family worn and loved. I love wearing things I have made for myself. Yes I think I sew for myself. Hell I’m far too slow to sew for money, that’s for sure.

 8. dit :Je suis d’une fidélité à toute épreuve pour les parfums, enfin oui et non, disons qu’Angell c’est un peu mon “fond de commerce” sauf que je voudrais changer sans trouver exactement mon bonheur .J’en avais parlé y a un moment et j’ai toujours pas découvert le jus qui est moi !

 9. Personal nu am pregãtit acest peste ( noi il chemãm Raia) dar am vazut cum se gãteste si chiar l-am avut la prânz de câteva ori, e un peste mai pretentios, mai ales cã are oasele acelea ciudate.Eu l-am mâncat fiert, poate fript e mai gustos, dar sincer,nu mã satur de la el cred ca e un peste foarte light :DÎmi face cu ochiul preparatul tãu:)

 10. سام علیکماله من پوشه dlc ندارهdlc تو پوشه یzone دیگه؟اگه از خودم بسازم فایلهاش از ماله شما کمتره چون تو عکس پوشه ی dlc شما به جز مپ ها چیزهای دیگه ای هم هستممنون

 11. hey you didn’t post the outfit you were wearing on tuesday… i guess it was tuesday.. i saw you from far away and i thought about yelling “iz you look awesome” but then that would have been kinda creepy. hahahawell just thought i’d let you know that I really loved that outfit.

 12. No Alberto, not really outrageous, it was the next day after all. We didn’t visit the bit designed by Piet Oudolf because I felt there would be nothing to see, I’m sure it was fantastic in summer and autumn, but surely by now it would have all died down?

 13. Det där med folkviljan är otroligt intressant. Det bästa vore ju då att få fram en folkomröstning angående invandringen. Då får folket bestämma, vilket man demokratiskt gjort i t.ex Schweiz.Men eftersom EXPO gänget VET vad som då skulle komma är det inte att tänka på för dem.Men visst borde de alla läsa George Orwell lite mer. Och börja reflektera, men den politiska fullträffen är nog inte heller intressant i deras lokaler.

 14. I loved the gyptians in this book. As a Scottish Travaler/Gypsy I just loved it. The long boats sound so much like vardys or caravans to you Goirgias. It is one of the most positive examples of the Travalers in fiction and it is accurate, except th there is no King of the Gypsies, never has been.

 15. ruth duarte disse:e ainda ta muito akem do que deveriam mesmo ter seus vencimentos, o ggverno brasileiro deveria ter vergonha em remunerar seus agentes, guardioes da constituição federal com tao pouco salario, afinal pra quem nao sabe somos o fbi brasileiiro, e o deles la e em torno de 25.0000,00, prpocurem se informar mehor antes de falarem asnices.

 16. OK i am a conservative republician and i dont even believe in global warmin. Mother nature is doing 98% of global warming and we are doing the other 2% so all those freaks that say that we caused global warming are wrong, i believe that we should do things like recycle but dont go to crazy, and they say that were running out of oil, well we still have enough oil for the next 100,000 years.

 17. Givemefreedom asks: "if as you say, many investors have re-positioned thier portfolios for a market crash, who is left to actually sell stocks so that the market crashes in sept.-oct.?"They've re-positioned their portfolios by shifting cash into Treasury bonds to hedge and shifting from cyclicals to consumer staples, for example.They don't want to miss this rally. However, when the rally ends, there will be lots of selling.

 18. Fair enough, but I hardly think that the BACC takes audience occupation into account when censoring. In any case, they’d have to cater for the lowest common denominator.And in a ‘professional’ context of a complaint/investigation to the BACC, his occupation past or present has nothing to do with the argument. It simply serves to say that he is personally/emotionally attached to it, and not acting objectively.I’d love to have read the deleted post at 2.16pm. Does anyone know the jist of it?

 19. Tracy,There is no denying that. If Glass really does have big money to throw at a candidate, then that would change the equation substantially.I give Glass a lot of credit for his financial acumen. Given the hand that he was dealt, he’s done a very good job. If that means that the university is willing to go out on a limb to get a high-priced football coach, then good for Fred Glass and good for IU.

 20. My goodness! This blog is beautifully organized and detailed. I Love Beatrix Potter illustrations (doesn’t everyone?) and these made my day. My blog is dedicated to teaching college students how to write (with a fairy tale focus). I will link to your site to inspire and delight them. My site: Diamondsandtoads.blogspot.comKate W

 21. Olen metsävarojen monipuolisen kehittämisen kannalla. Metsä on tärkeä virkistys-, mmatkailu- sekä luovien innovaatioiden kehittämispaikka. Metsänhoidossa on pystyttävä ottamaan eri ihmisten kannat huomioon. On luotava erilaisia metsänomistamismalleja, mahdollisuuksia hyvään suojeluun ja hyvään metsänkorjuuseen kasvavista metsistä. On tuettava valtionvaroin mahdollisuuksia metsien käyttöön vain virkistysmielessä, virkistysmatkailuun ja erilaisiin palvelujen luomiseen. On nähtävä hiljaisuuden arvo metsien tuomana lisäarvona yhteiskunnan ja ihmisen hyvinvoinnissa.

 22. Szor.Austin.Powers.Ofelsege.Titkolt.Ugynoke.1997.FAREWELL.DVDRip.XviD.AC3.5.1.Hun.Eng-SeeDL“Sajnos a Csapat körül kialakult hangulat miatt nehéz döntést kellett hoznunk. Este még kiadok én is egy Releaset. Amiben minden magyarázat benne lesz!Minden jót kívánok az összes csapattagnak.A JÖVŐ NYITVA ÁLL ELŐTTÃœNK..:yes:”

 23. try using a harness instead of a standard collar- it will be more helpful in case you need to pull her back fast due to a car or another dog and it wont hurt her when she tugs on it and the harness wont slip off like a collar can. i have 2 poms and they are very stubborn. try setting up a schedule for her walks so she will get used to when she is outside and does something. praise her and if you can give her a treat( careful-poms can be piggish at times with treats)References :

 24. It could be true, but it’s kind of hard to tell with the limited stats we were given. I’d like to see information like “X% of players didn’t customise their Shepard (and ended up with a male soldier by default). Of custom Shepards, Y% were female, Z% were Renegades, etc”

 25. xml_parse_into_struct isn’t actually very helpful. It basically gives you a tokenization of the XML file that you then have to parse yourself.What Colin’s code and my code try to do is give you a “ready to use” PHP data structure that represents the XML you’re working with. In one line of code 🙂

 26. Sigh. I suppose at the time people might have claimed the shoulder pads looked cool, or whatever the “in” term was at that time. But women do not look good when dressing like American football players!No pressure on the tag, and no worries if you feel like passing over some of the questions.

 27. I've always wanted to go here but never make my way there, even though my family lives near by. Should have taken advantage of it when I was there. Have you ever been to the Arboretum in Arcadia right by the Santa Anita horse track? I've been there like a million times, one of my favorite places ever in So cal.

 28. Hi, I’m having a problem with the sitemap url. I was told to use rss feeds/atom feeds but nothing is working. I keep getting a 404 error message. Someone please help. Before this I had no idea what a sitemap even was. My blog is internet-hype.blogspot.com

 29. I wonder, will there be any future announcements of moon bounces? I am now stationed in Japan so I should at least be able to pick up something. Right now I’m just running off of a VX-6r until the ICOM mobile rig arrives (With the rest of my equipment) keep up the good work on uploading and documenting your work. I find it enjoyable to watch.

 30. Olá, FRX!Muito bom o post!Eu sempre pensei bastante nisso.A gente não É , e sim, ESTÁ!Agora eu estou professora, estou feliz, estou na internet, estou engraçada, estou amiga, estou alguma coisa…A única certeza de q SOU, é de q SOU uma pessoa, só isso!Manda essa p/ o diHITT! ( se amndou, vou comentar por lá também!) A propósito, já buscou seu selo?Bjs,Mary.

 31. Le pmu en mode panique : les RG ont dû sonder grave et la blondasse doit être en train de péter un score, les cocus (ex-FN) de 2002 sont retournés chez maman.C’est tout le bateau gvt+pdt qui coule, faut pas être grand clerc pour piger ça. D’où les obscénités ambiantes pour tenter de faire diversion.Baroin est un petit soldat en service commandé.

 32. “Hezbollah’s arsenal will never compete with Israel’s.”(hophmi)It won’t be a match between arsenals as it won’t be a match between armies; Hizbullah is a guerilla and fights like one and an army cannot take on a guerilla. Contrary to Israeli servicemen, Hizbullah fighters are not afraid to die, and that gives them an edge as in 2006. You must know that the next big battle will be fought in Tel Aviv.

 33. Diskriminácia je teda neodôvodnené rozdielne zaobchádzanie, ktoré je pre osobu, ktorej sa týka, nepriaznivé. Existujú však prípady, kedy rozdielne zaobchádzanie zo strany štátu či súkromných osôb je racionálne odôvodnené a v danej situácii nevyhnutné. Vtedy takéto rozdielne zaobchádzanie nie je považované za diskrimináciu.zdroj: http://www.diskriminacia.sk

 34. Ah, Louis, dan is alles weer opgelost. Wat zou ik het leuk vinden morgenavond met u een dansje te mogen wagen. Hoeft niet house, ben ik evenmin als u in Thouse. En in de klassieke varianten ben ik ook niet best, alleen maar voor de gezelligheid. U weet het adres: Hall of Fame, het is volgens mij bij u om de hoek, dus dat moet in elk geval wel lukken….Heeft u geen gelegenheid? Dan misschien een volgende keer.

 35. 11bI found your blog website on google and verify a few of your early posts. Proceed to keep up the superb operate. I just further up your RSS feed to my MSN Information Reader. Looking for forward to studying extra from you in a while!…

 36. I love how some black people try to make it seem that darker blacks are going around beating up lighter blacks as if the lighter black did not have aything to do with the beatdown…GTFOHAs a light skinned black person I can say that the few times I seen a straight light v. dark fight the lighter person usually called the darker one a derogatory (i.s ape, tar baby, etc.) see Anon at 10:08Anywho, is a shame what is going on in this community. They black kids should be charged under hate crime law. *runs to limewire to download Black Korea..lol

 37. Le 18/04/2012 à 19h33 J’ai bientôt 17 ans et je fais du 90D ( même si je suis plus à l’aise dans du E ), et j’ai lu qu’il fallait perdre 300 gramme par sein pour ne rien payer, ce qui équivaut à combien de taille ? Car j’aurais bien voulut faire un petit C..Et je me demandais aussi si vous connaissiez un bon médecin sur Marseille ?

 38. Arata foarte bine "picanteria" facuta de tine 🙂 dar pe caldura asta daca imi mai arde si gura chiar ca o iau razna :)). Imi place si mie bucataria chinezeasca, dar nu am avut rabdare sa gatesc acasa, parca tot mai bine este cand esti servit si nu mai stai langa aragaz :))

 39. Ca me fait sourire de voir ta robe, moi aussi je l’adore et au moment des soldes j’ai acheté la noire, la rose poudré et la verte saphir ! Je n’avais jamais vu la tienne et j’adore cette couleur vert d’eau, c’est chic ! J’aime beaucoup ce look avec ses magnifiques chaussures à noeuds et une mention particulière pour le rouge à lèvres très girly, je pense avoir le même, CHANEL Rouge Allure non ?

 40. anche nel caso non si tratti di una situazione malvagia, misera o negativa. Anche si tratti di una situazione buona, ma che non rispecchia al 100% i tuoi standard, alla fine non è poi così difficile distinguere chi si accontenta da chi si accetta. Semplicemente, sullo stesso gradino su cui primi termineranno il loro percorso, i secondi poggeranno il piede per salire al gradino successivo.

 41. Thank you for the advice i to have had the details of there so called company emailed to me today the man that spoke to me on the phone was a scouser his name was david i to am a scouser he will get it of me when he next calls me once again thank you

 42. Hej Elisabeth!Vilka fina album du gjort, jag kan inte föreställa mig alla känslor du upplevt när du skapade dessa med tanke pÃ¥ "varför" du gjort dem. Grattis till Adam pÃ¥ födelsedagen och grattis till alla dina barn som har en sÃ¥ fantastisk mamma. Glad över dina bra bra provsvar och vill ocksÃ¥ tillägga att du är jättefin pÃ¥ fotot. Kram 🙂

 43. I listened to the BBC for years and despite hearing hours of commentary about Cricket, I still have NO clue how it’s played.What sport do I stink at? Hmmm…I LOVE sports and I’m over the top competitive – so I loathe bowling and throwing a frisbee – because I am utterly incompetent at both.The Secret Life of Kat’s last blog post..

 44. Il faut faire confiance à ces dynasties de ministres colbertiens dont Monsieur « Jeann’ney » est le digne héritier. L’esprit « Wendel » qui anime sa croisade est le contrepoint nécessaire aux marchands de tapis internationalistes que sont tous ces googlistes. Pour aborder Venise, il choisit Visconti contre Fellini. Mais malheureusement, c’est l’esprit Sollers qui ensable la lagune depuis au moins deux décennies.

 45. forse sarà anche cheesy… però a me fanno invidia i paesi in cui è possibile vedere le famiglie che, come un fatto assolutamente normale, portano i bambini al sabato pomeriggio a giocare al museo invece che al centro commerciale… bambini che probabilmente da adulti faranno lo stesso.vero che un'esperienza estemporanea per gli adulti probabilmente risulta una pratica quasi inutile, infatti per cambiare qualcosa in questo paese bisognerebbe probabilmente cominciare dai programmi delle scuole elementari… ma anche su quel “quasi” vale forse la pena di investire qualche energia.

 46. questi oggetti (telefoni pubblici, bancomat, emettitori di biglietti, etc) in genere, vengono realizzati con tecnologie antivandaliche: sono un po’ più costose, ma offrono una ragionevole resistenza al teppista di turno.Tieni cmq presente che le iTunes machine non si troverebero agli angoli delle strade, ma all’interno di esercizi e centri commerciali, aeroporti, stazioni eccetera, dove c’è sempre un servizio di vigilanza o videosorveglianza.

 47. "Denial is rampant among the multicultural oligarchs of the political class. The British government prefers to believe that Anjem Choudary and other Islamic zealots are not serious in their avowed intentions."Denial! Too-generous Baron, the political class can hardly be in denial with Sayeeda Hussain Warsi, Baroness Warsi staring them in the face.Easy to swallow fizzypop sharia law maybe the attraction for the political class, an influencing tool of suppression on the indigenous peoples of the U.K. To get the gist of this imagine a British Judge Judy under the influence sharia law.

 48. Concordo, e eu mesma ja havia falado isso, que o meu time Vitoria já deveria buscar jogadores, no Uruguai e Paraguia, Argentina, sai barato e são bons jogadores,e não trazer quem esta encerrando carreira para só vir para a Bahia tomar todas e nossos times sofrerem, e a torcida não merece isso.

 49. My favorite is definitely Katniss…hands down. And it’s not only because she’s the main character, but because she is a real, strong, brave, young woman. In some ways, (I know this may sound corny) but I almost feel a sort of connection to her because our personalities are very similar in some aspects. I really admire her courage, strength, and determination, but I also really love her sarcastic, dry humor, and I’m jealous of her archery skills! Hahaha

 50. Felicitări pentru articol! Un mic comentariu : aripa cea nouă de la hotel Union nu a fost ridicată în anii 1950. Judecând după tehnologia utilizată, cred că a apărut pe la sfârşitul anilor 1960.

 51. Hi Guys,Pick 5, PPRS Jax, Bradshaw, Andre Johnson, Megatron, Boldin, Brandon Marshall, Hakeem Nicks.I’m thinking to sit Calvin w/ his shoulder issue, but I’m at a loss on the next one. I love the Giants agnst Detroit matchup…..ThanksVA:F [1.9.21_1169](from 0 votes)

 52. Thanks v much Peter. The books will be launched/published in late Oct or early Nov and will be available to buy at Templar's website for the princely sum of £4.50 each. Last year's winners are available there now.Anna May – thanks – mwah xWatercats – hello and welcome! I'm going to snoop around your blog now. Thanks for stopping by – do come back.Nuala x

 53. This, for me, is groundbreaking advice…realizing that the inner critic is just trying to keep me safe gives me the power to manage that nagging little voice looking over my shoulder. I feel as if, OK, now I get it! It’s like parents (at least mine): It’s not that they didn’t want you to pursue your dreams; it’s just that they wanted you to follow a safe, secure path in life. Thank you for this Tara.[]

 54. Yo, simply become aware of your website via Yahoo, and located that it is really educational. I’m going to be careful for brussels. I’ll be grateful in case you continue this in future. Many other folks will be benefited out of your writing. Thnx

 55. November 15, 2012 at 2:58 pmIf you had to choose between getting your electric power from an existing coal-burning power plant 100 miles (160 km) away from your home or having a new nuclear power plant built within 5 miles (8 km) of your home, which would you choose and why? Don’t forget the resistive power losses that occur in power transmission lines, causing power to be wasted the farther the power plant is from the customer. Reply

 56. Didnt follw the recipe on two counts – Couldnt get Shaoxing wine so used Japanese Ume Plum Wine – sensational!!!!! Also, not having a steamer I simply slowcooked for 3 hours instead – well worth the wait!!!!Very succulent and melt-in-the-mouth tender but the only (personal taste) improvement would have to be to oven-crispen the skin next time – am a sucker for crackling.

 57. It is amazing that this storm is striking the Northeast almost exactly 1 year to the day of the freak October 30, 2011 snowstorm. In the Monadnock region of southwestern New Hampshire, where I live, we had 2 feet of snow. Yes, forecasting is remarkably accurate nowadays. When I used to go to sea for research cruises in the 90s and early 2000s, we relied on these forcasts to steer clear of inclement weather.

 58. HerÅŸeyi denedim. 30 kere yeniden kurdum Mac’i ama bir iÅŸe yaramadı. Sistemim Win7 64-bit 6 GB Ram 1 GB ekran kartı(paylaşımsız) ve 3.4 GHz AMD iÅŸlemciye sahibim, BIOS’tan “virtualization” özelliÄŸini en baÅŸtan Enable yapmıştım. Ama yinede olmuyor, baÅŸka bir öneriniz var mı ?VA:F [1.9.14_1148]please wait…VA:F [1.9.14_1148](from 0 votes)

 59. Congratulations on a well executed race, and on earning a spot at States! Your presence there will certainly make it an even more interesting event.Thanks for taking the time to share a detailed race report. It’s interesting to me to hear the thoughts and insights of runners who are so competative. I hope the rest of your training goes well, and that you show them what a rookie at States can really do! 😉

 60. Bonjour, comme Thierry j’ai certains problèmes à me pencher sur les écrits de l’inventeur du sida mental, mais malgré cela je trouve Planète assez fascinant notamment dans son esthétique, mine d’or pour graphiste ( selon moi). j’ai fait une petite vidéo pour promouvoir la vente de numéro dont j’ai hérité (1 euro le numéro) avis aux intéressés.Tenez moi au courant pour cet article de 30 pages.Valérie

 61. Youre so awesome, man! I cant believe I missed this blog for so long. Its just great stuff all round. Your design, man…too amazing! I cant wait to read what youve got next. I love everything that youre saying and want more, more, MORE! Keep this up, man! Its just too good.

 62. Hi Eli,Actually, it’s both. It just depends on what part of the UK you live in. Once your USPS package arrives in the UK, it’s transferred to whatever local mail carrier is in your area. You can enter your USPS tracking number in both the tracking websites for Parcel Force and Royal Mail to keep track of your package. Message us your order number. If your order hasn’t shipped yet, we could possibly upgrade you to FedEx International due to the strike.

 63. juandos-that's one (biased) interpretation.but i am left asking "so what"?what about all the developments since then? what about office? (the real cash cow) exchange? successfully keeping dominance for 30 years in the face of competition from technology titans? even realizing the future was PC's at all was a big move in the late 70's.lots of people have stolen one piece of technology. few have ever made a franchise out of it.

 64. Press agitation is a significant factor in making certain topics priority or not. Violent crime is not high in the opinion polls because it’s every occurrance is treated as an isolated phenomenon. Nosirree, no pattern here. Yet, crime is also a top priority in the sense that people are very careful about where they live, go to school, drive, walk, let their kids play, etc. Unthinkable, during my childhood in commie Eastern Europe, or even now.Pedophiles, OTOH, are everywhere….

 65. "…7.5 acres in Bethesda?! Bethesda is pretty congested so he's really fortunate to have all that space there."That probably means Potomac, just west of Bethesda, though I don't know what the official address would be. Potomac is full of estates-size dwellings that were described as "plantations" by one black woman from Barbados years ago. I don't think the slaves are black anymore, though.

 66. “Batlle es el hombre de la nueva fe. Cree en el hombre del pueblo, en el hombre de la multitud(…) creer en el hombre del pueblo, vale, primero, como una revelación; vale, segundo, como una revolución” Batlle El Reformador. Enrique Rodriguez Fabregat Pp.73. Editorial Claridad Buenos Aires.

 67. RebeccaSeptember 24th 2012 – 1:19pmThe top piece is two items from our line. A Raised Tag Small Circle and the Large Circle Open. I turned the Large Circle Open upside down and attached it with wire to the Raised Tag Small Circle (the loops line up). The inside image is a Transfer Sheet from our Birds Transfer Sheet. I used Gel du Soleil. Becky

 68. 再一次恥笑 paulymh ,天天說要關心基層,反對自由經濟,原來仲支持膠袋稅去針對基層。打著紅旗反紅旗的,正係 paulymh 這種人,口口聲聲說要幫助低下階層,卻對低下階層的人權--使用膠袋權,漠不關心。口口聲聲說反對大商家,但對有錢人有袋用,冇錢用冇袋用的事實,視而不見,最虛偽的,就係 paulymh 你呢種人啦!

 69. One thing I’d like to say is always that before purchasing more computer memory, take a look at the machine in to which it could be installed. If your machine can be running Windows XP, for instance, the memory limit is 3.25GB. Setting up greater than this would purely constitute some sort of waste. Be sure that one’s mother board can handle the particular upgrade quantity, as well. Interesting blog post.

 70. The very most important thing is that every single woman walked away from Boot Camp enthusiastic and energized, as I think is very clear by the responses that you've gotten. We loved you and everything else about that weekend. You are doing one hell of a job, lady! One article in what I consider to be a generally backassward newspaper isn't going to change that, nor will it change the opinion of the thousands of women who love and admire you. Keep on doing what you're doing.

 71. Amusant, comme toujours.Ce qui est aussi amusant est qu’on voit les enseignants comme des super-héros ne faisant jamais de faute d’orthographe, et on s’aperçoit qu’avec les délais, la pression, ils sont comme vous et moi (surtout moi !) et ont leur moment de faiblesse… (J’ai dû vérifier dans le dico comment pressenti s’écrivait, mais j’étais sûr qu’il n’y a pas d’accent avant une double consonne, c’est une des rares règles que j’ai mémorisées…).

 72. Ad Jan Mates:PÅ™es vÅ¡echny mé námitky, které mám k EOZ, myslím, že jde o velmi zajímavé téma a jsem upÅ™imnÄ› rád, že jste je na tomto blogu otevÅ™el. Myslím, že téma EOZ by zasloužilo i nÄ›jakou seriózní publikaci v českém jazyce. Možná, že bychom se o něčem takovém mohli v další diskuzi bavit. Jinak nemohu vyloučit, že napÅ™. za 50, za 100 let bude moci EU pÅ™ijmout jakýkoliv “evropský zákon”, který nebude podléhat žádné limitaci pravomocí či principu subsidiarity. To je nicménÄ› ve hvÄ›zdách.

 73. Det er sÃ¥ deilig med disse fridagene…vi gjør mye det samme vi!! ;-)Koselig kjøkkenbord,lysglassene var søte!!Her feirer vi bare Halloween avogtil,i Ã¥r ingenting og det er helt ok…ikke er det vær til Ã¥ tusle rundt heller!!Herlig kveld til deg fine du,klm ingrid l

 74. ad 30 octobre 200864 184J’aime la précision avec laquelle tu as su retranscrire la mini-séquence musicale aux « bouteilles soufflées ». Belles expressions du gars bourré ET appliqué, chouette mouvement. Totalement musical.Parfois, c’est magique, la bande dessinée.

 75. //ஒரு முசுலீமை ஜனாதிபதி ஆக்குவது என்பது ஒரு தாழ்த்தப்பட்டவரை ஜனாதிபதி ஆக்குவதைப்போல ஒரு பித்தலாட்ட வேலைதான். இப்பிரிவு மக்களிடம் ‘நம்மாள் ஜனாதிபதி’ என்ற பெருமிதத்தை உருவாக்கிவிட்டு, வழக்கமான ஒடுக்குமுறையைத் தொடருவார்கள். உலக நாடுகளிடையே மதச்சார்பின்மை எனும் பொய்யை நிரூபிக்கும் தந்திரமாகும்.//

 76. Sára napsal:Já nevím jak ostatní holky, ale já ze srdce nenávidím když nÄ›kdo odepisuje po 10min… Odepisuji rychle, protože mi pÅ™ijde zkrátka nesluÅ¡né nÄ›komu neodpovídat po dlouhé dobÄ›. Takže bych neházela vÅ¡echny holky do jednoho pytle (nikdy nemůžete vÄ›dÄ›t které to nevadí, a které ne)

 77. The Zune concentrates on being a Portable Media Player. Not a web browser. Not a game machine. Maybe in the future it’ll do even better in those areas, but for now it’s a fantastic way to organize and listen to your music and videos, and is without peer in that regard. The iPod’s strengths are its web browsing and apps. If those sound more compelling, perhaps it is your best choice.

 78. I would like to show my gratitude for your kindness for people that completely want support with this particular content. Your really own dedication to getting the message all-around became particularly very good and have in most cases encouraged girls significantly like me to achieve their goals. This informative guideline implies so considerably to me and significantly much more to my office colleagues. Thanks a whole lot; from each 1 of us.

 79. It looks really pretty … you got the dropouts changed a nice touch.My colleague, Italian and worked in the bike biz for a decade, tells me as follows.The Colnago Sport were made in Mexico by a company called Benotto (or something like that)They used plain (not Campy) lugs, and Japanese Tange or Ishiwata tubing, but they are real Colnago’s in as much as they were sanctioned by Mr C.

 80. Hola Kako, qué ganas tenía de pasarme por tu aromática cocina pues estaba segura de que algo imperdible habías hecho. Estos pastelitos veganos así me lo parecen por el maravilloso aspecto que has sabido darles, y por los ingredientes, ya sean dátiles o higos, me entusiasman. Ideales para un desayuno o merienda con café amargo que contrasta muy bien, y muy saludables.Te abrazo fuerte, Kako querida, desde VeneciaChusa

 81. I’m currently an iphone/ibiker user, though after an 80mile ride on the weekend, found the limit of that system to be battery life. I want to keep pc-free. Garmin Edge 500 looks like what I need, but curios if anyone has been able to get the wireless file transfer working through the wahoo dongle? Is it supported yet?Thanks! and great posts and reviews!

 82. Hé bien depuis quelques jours que je lis tous les témoignages ahurissants de ses victimes, je commence en effet à me dire que oui, une action en justice serait peut-être nécessaire ne serait-ce que pour qu'elle réalise la gravité de ses actions et se fasse soigner, puisque ses parents ne semblent pas vraiment prendre cela au sérieux (et que de toute façon elle est majeure). Ca n'exclut pas la compassion dans la mesure où pour moi, Salomé-Odile est une vraie malade mentale.

 83. Thanks for the great guide. Although i work with Indesign for a couple of years by now. I never got into typography properly. This guide helped me to understand a couple of things.But i still have a question. How does the baseline grid work when you combine it with a textbox with columns and an image with text wrapping on? I’m still struggling with that.

 84. Another lovely DIY yourself, I shall say it again, you should really be a designing clothing, your ideas are brilliant.I was young in the 90s also, too young to realise the impact kurt cobain & grunge scene had on fashion, I just wore what everyone else wore! ha ha I also remember dancing to 'I saw the sign' by Ace of Base a lot!!~Em K

 85. I can’t figure out how to use the blog. It seems like it should be in chronological order but it is not. When I check it I just want to see the new ones and not have to scroll through everything. Am I doing something wrong? I’m jealous of all the tight crocheters – I had to go down to a G hook and and an F hook would probably have been better. There are so many things I can’t make because of this issue.

 86. G’day Ben,I stumbled across your website whilst looking for rock fishing spots for this easter. I’d like to thank you for all your info – its awesome! We’re at a few bach’s in Medlands and will definitely try fishing off that ledge to the south. If it all gets a bit too much, come for a fish and say howdy! If the weather is too easterly, we might fish from the lighthouse too.Cheers again,Tyler

 87. “Think about something — I just leave you with this,” Fehr told reporters. “This is an industry in which the owners insisted upon and got enormous concessions from the players last time, with the stated expectation it would fix things.“Their position now is it didn’t fix things. Okay…so the question then becomes, ‘What do you do about that?’ And from the players standpoint, it doesn’t necessarily follow ‘Well okay, players get paid a lot less.’”

 88. The future usefulness of these class of weapons depends upon whether or not they can be integrated into a modern air-defense system.If they remain hand-controlled and operated they for the most part they are relatively useless.If on the other hand they can be controlled by directors controlled by modern sensors and computer systems and fire a broader range of more sophisticated ammunition then they can still be quite useful.

 89. Nydelig påskelue til ei nydeli lita prinsesse! E usekker på om d e nåkka galt me bloggen min sia du plages me å læse skrifta, men det skal være svart skrift på hvit bakgrunn? Ska undersøke om det e flere som slit, så æ får fiksa d om d sku være så. :o)Det ligg førrestn en litn ting tel dæ på bloggen min.Go påske tel dæ og dine i finvære!-klæm-

 90. I think describing it as being like a student short film is spot on. It was sufficiently different from anything else out there, had a unique look and feel to it, and was fun to play. I certainly feel like I got my 80MSPs worth out of it despite the short length. I loved all the different people wandering around the city and the incidental details of their routines (the appearance of a certain french actor had me laughing out loud).The XBLIG channel is, in a sense, the ideal place for this kind of interesting project.

 91. I have to point out my love for your kind-heartedness supporting all those that actually need help with this important study. Your real dedication to passing the message all through was especially beneficial and have permitted those just like me to reach their desired goals. Your new invaluable help denotes so much a person like me and even more to my fellow workers. Warm regards; from each one of us.

 92. My first PC, mere 15 years ago, had a harddrive of 800 MB, I've never managed to reach that limit with all the Dos games I had (it ran Quake 1, Tomb Raider 1 and Need for Speed 1, but that was its limit).Now we upload single 2000 MB video files halfway across the globe…

 93. Daily World NewsNovember 15, 2010 at 12:56 amGreat I have read your article and by the way I found you website on AOL and I think after I read somepost on you website especially this one I have my own opinion about what should I comment on the next conversation with my friends, maybe next week I will tell my girl friendabout this one and get debate.

 94. “by the time they get to 6%, incomes will also be higher”This is the problem with the assumptions about the interest rates. Interest rates are declining to increase employment, which isn’t happening. A rise in interest rates will be an added cost burden to business so that will also depress employment. Businesses would need to deleverage positions they currently have because those loans are for short term like five, seven, or ten years. I don’t understand this discussion about rates going to 6% when that doesn’t seem remotely possible. – Rate this comment: 0  1

 95. назартоді расєя велика дєрьовня, якшо так париться і своїм рісскім на територіях інших держав. не кажучи вже про те, що вони не крутять українською мовою фільми в кінотеатрах для наших. Велика Дєрьовня. повінстю з тобою згідний, друже

 96. This is not about the flying the American flag, Fox is using this non story to subliminally send a message here, Notice the “second sun” moving closer to Mount Rushmore. Then again at 1:12 they show several moons near the sun next to the flags.Then again at 1:42 , we see the sun to the left of the screen […]

 97. LOL! The cat was too funny. She had to tell us all about it. I haven’t seen her all morning. I think she is sleeping on sister S’s bed.(Hubby) Ewww. Sister S’s bed will need a healthy dose of Febreeze, given the heady aroma of that trap she no doubt has all over her fur: rancid cat food and wet possum.

 98. Hey…you came all the way to Oregon and didn’t bother to say “Hey maybe I will see if that crazy blog stalker chick from Oregon will entertain me for a bit…she’s sure to knock the bleak August forecast from my life”. psh. Really. I mean just because we’ve never met doesn’t mean you can come to my home state and not allow me the opportunity to acknowledge you are here. LOL. Oh, I chose cupcakes a very long time ago…much more forgiving.

 99. Лилия:Может Вы и правы на счёт того, что деньги не должны быть целью в бизнесе, но для себя я пока так не считаю. Другое дело, что работа по достижению этой цели должна быть по душе.

 100. Ooh, I missed that article – will have to go check it out. Interesting point about the editor. If you think about it, Lawrence of Arabia probably has the most famous “cut” of all time – from the lit match to the Arabian desert – which still stuns in its innovation and boldness – and it works on a small screen – no problem – but I can’t wait to see it on the big screen!

 101. Interesting post. Up till now I only thought of proxies as a way to engage in illegal activities (or at least gray area activities, like posting on Facebook when one should be working), but I think you really have a point on protecting privacy by browsing through proxy. But as you noted, this can be tricky, since the owner of the proxy can see everything that goes on there…

 102. Precisamos também acabar com a hipocrisia que temos um governo democrático e não um comunista subjulgado aos interesses cubanos.Precisamos também nos livrar do mala-sem-alça que compra sua popularidade mês a mês com empreguismo e assistencialismo.Precisamos nos livrar da hipocrisia que diz que o comunismo é a solução para as sociedades.

 103. If you’ve ever seen the movie Equilibrium, then you’ll know what I’m talking about. Some movie that takes place in the future about ultimate control over a society by a government/company/etc. If you’ve seen the movie V for Vendetta then that movie is also a good example. I’ve also read a book called “The Giver” and seen all the Matrix movies. The movie should also be available on Netflix. Any other suggestions?

 104. Nooo la stagista della Ferragni no!! La storia del commento della Reggio non la sapevo, ma ci credo, ogni volta che le scrivo che qualcosa non mi piace e non un "sei meravigliosa!", non mi pubblica il commento! Ma Zagù come ha fatto a diventare così famosa da essere chiamata fin da Parigi??! lowbudget-lowcost.blogspot.it

 105. Ouh la vache, maintenant tu viens de me rappeler que je dois y aller… JE VEUUUUUUUUX PAAAAAAAS !!!!!Un jour, il y en a un que j’ai mordu… il a ouvert alors que j’étais pas anesthésiée, ce c**…Vengeance… lol… même si j’ai pas fait exprès, ça devait être mon inconscient… gniark gniark!!!

 106. Succession is not treason. Treason can only be committed by someone with allegiance to the United States. If you renounce your allegiance (and citizenship) you can't commit treason against the US, even if you have to wage war to defend yourself against a Union that doesn't want to let you go.As for the right to succeed, per the 10th Amendment, all rights not explicitly granted to the Federal government lie with the States or the People. The right to control or deny succession is not explicitly granted to the federal government so it lies with the States and/or People.

 107. Absolutely the best source of information on Prostate Cancer and I’ve bought and read most of them. Easy to read and straight forward for all readers. So don’t make any decisions until you read this book. I’m a health care professional and even I benefited from this book.

 108. …. [Trackback]…….[…]Hello I found your weblog net word wide web web page net web site within just the web and appearance some of your previously posts. Carry on to keep up within of the terrific function. I just now added enrich your Rss to my MSN Information Reader….

 109. – With havin so much content material and articles do you ever run into any issues of plagorism or copyright violation? My website has a lot of distinctive content material I’ve either developed myself or outsourced but it appears a lot of it is popping it up all over the internet without my agreement. Do you know any ways to help protect against content from being ripped off? I’d definitely appreciate it.

 110. buongiorno, ho avuto un attacco di appendice curata in ospedale con gli antibiotici ho saputo che il tè ai semi di fieno greco sono utili per curarla….l’ho cercato in erboristeria ma mi hanno dato solo i semi ma sono macinati e non ho trovato il tè…. quali sono le dosi per fare il decotto, quanto tempo lo devo lasciare riposare e quando lo si deve bere e per quanti giorni?grazie

 111. Now apply this paste on the influenced spot and leave it there overnight to acquire productive aid from discomfort. Drug-based gout treatment you normally get approved by your medical professional to alleviate soreness and swelling, plus, medicines to help you lower uric acid stages in the blood.VA:F [1.6.5_908]please wait…VA:F [1.6.5_908](from 0 votes)

 112. Eine typische Windows-Warnung, die von Nutzern, die sich nicht gut auskennen ignoriert wird, weil sie zu oft kommt, als dass man noch darüber nachdächte, bevor man bestätigt und von erfahrenen Nutzern deshalb, weil sie sich diese Gedanken schon längst VOR dem Starten der Datei gemacht haben.Danke für die Anleitung!

 113. I have never met you, Tina. Erik forwarded me info about your latest book. Absolutely delightful that you are writing these novels. And I will be reading “The Bleached Widow,” as soon as it arrives in my mailbox.I worked at PSPCA during Erik’s tenure.

 114. 4-3 is a done deal from all accounts I’ve read. Ayers and Dumerville at DE and besides Von Miller only one LB position is set with DJ Williams. More will be revealed. Outside of Bailey and the players I mentioned (above) all the other defensive starting spots are up for grabs, though Vickerson seems to have an inside track at one DT spot.VA:F [1.9.21_1169](from 0 votes)

 115. Hi Danielle! Yep, we’ve been hosting Sugar Free Sunday every Sunday for almost a year now and have met some amazing bloggers along the way.. so welcome to the party! The veggie wraps look amazing! I’ve never used rice paper wraps before so that’ll be a first for me! Thanks for bringing this awesome recipe to the party!

 116. My mom justifies organic food by saying that if she pulled a spotty pepper out of her garden, she'd eat it, so what's the big deal about a spotty pepper from the store? To which I say, the whole point of commercial produce is to avoid the spots in the first place. I ain't got the time or the money to mess around.

 117. disse:LIna , tudo bem? Quero desejar à vc , sua família e à todos que frequentam o blog um 2010 maravilhoso , com muita Paz , muita Saúde , Fé e muito amor no coração . Quanto ao L’Avenue , é ele um charme , adoravél , como vc disse . Fui jantar com meus filhos , noras e genros , em Outubro de 2007 . Achei as pessoas belas e bem vestidas , mas sem excessos , caractr´stica da francesa. A conta foi um pouco salgada , mas a comida estava otíma , e do preço não posso reclamar , pois eu os convidei e portanto banquei . Adorei ir jantar lá . Beijos , Ana Maria

 118. My struggle is “Always looks for the best.” It’s easy to always look for the best in people you already have spent a good amount of time with or know you will be spending a lot of time with in the future. But I find myself believing or looking for the worst rather than the best in those I cross paths with maybe only once or twice. Those I know I will never see again. Why is that? If anything, the fact that our paths only intersected for a brief second probably makes the odds greater that I just caught them at a “bad” moment. I know that I’m not giving my best every second of every day.

 119. My challenge is having a daily recurring appointment (same time each week) but the time changes each week according to the time of sunset. I have a couple of Orthodox Jews on my staff who have to go for prayers, so I need to arrange coverage for them. The prayer times are based on sunset, so varies each week. For example, this week they have to leave at 4 and be gone for an hour. Next week, 3:45. The week after, 3:30 until Dec 21 when it starts reversing. Any ideas?

 120. I really enjoy youtube, it's one of my favorite sites on the internet because of innovations like this. Going forward however I wont' be able to watch as much youtube as I'd like due to bandwidth restrictions imposed by my ISP here in Canada, Rogers Cable. 60gbs a month.. 4 computers in the household = no more youtube unless there are special occassions.

 121. ….Also there are no happy holidays for people to stay home and drink hot chocolate around the fire either……Its why Judaism never made any progress……You apparently have no idea about Jews and their happy holidays, as for those the entire world should already have been Jewish and on a diet!—————————I do however agree that Oprah may have filled a void in many empty lives which empty religious words could not fill as not every pastor, priest or rabbi has the gift of "connection".