Cô Vợ Nghèo Của Tỷ Phú – Chương 57, 58

Chương 57: Chúng Ta Nên Kết Thúc!

Tống Nguyệt Linh ngồi trong một quán cafe tao nhã lịch sự cùng với Chu Hàn Quân. Anh vẫn phong độ ấm áp như xưa làm cho người ta có cảm giác tin cậy, mấy năm qua anh cũng thành thục không ít. Ánh mắt khi nhìn cô đã không còn thâm tình say đắm như xưa, hiện tại chỉ nhàn nhạt mang theo một chút lưu luyến mà thôi.

Chu Hàn Quân nhìn người con gái lần đầu tiên khiến cho anh biết rung động, thật tâm đi yêu một người, nhưng lại không có duyên với cô. Năm đó, khi nhận được tin cô lựa chọn đi đến một nơi khác chứ không chịu ở nơi anh đã chuẩn bị cho cô thì anh đã biết câu trả lời của cô dành cho phần tình cảm của anh là gì rồi, lúc đó chỉ còn động lại đau khổ, hụt hẫng và nuối tiếc. Thời gian sau đó anh vẫn âm thầm cho người tìm kiếm cô, 1 năm, rồi 2 năm, rồi 3 năm, anh cũng từ từ mà tuyệt vọng theo.

Trong lúc đó, Âu Thư Tuyết, người bạn thanh mai trúc mã của anh vẫn luôn âm thầm yêu anh, lặng lẽ quan tâm chăm sóc anh. Mặc cho anh có lạnh nhạt không quan tâm đến cô, nhưng cô vẫn không một lời oán hận. Một lần vì say rượu mà xảy ra quan hệ với cô, dù cô vẫn bình thản xem như không có gì xảy ra nhưng điều đó lại làm cho anh áy náy. Sau đêm đó, cô không hề đến tìm anh nữa mà lại tìm cách tránh né xa cách anh. Anh lúc này mới bắt đầu khó chịu cùng lo lắng, nhìn cô kết giao với người đàn ông khác, anh vô cùng tức giận giống như bị phản bội vậy. Thì ra, trong lúc bất tri bất giác, anh đã sa vào sự dịu dàng của cô. Tình yêu của cô làm cho anh cảm động, cũng làm lung lay tâm của anh. Nếu đã như thế, anh cũng không muốn để vụt mất cô.

“Khi nào anh kết hôn?” Tống Nguyệt Linh quan tâm hỏi.

“Khoảng tháng sau!” Chu Hàn Quân có chút không tự nhiên nói.

“Chúc mừng anh! Em thật sự mong anh hạnh phúc!” Cô chân thành nói.

Chu Hàn Quân nhìn vào ánh mắt trong suốt chân thành của cô trong lòng có chút chua xót. Nhưng như vậy cũng rất tốt, vẫn có thể làm bạn của cô. Bây giờ anh cũng sắp có tổ ấm cho riêng mình, chút tình cảm xưa có thể buông tay được rồi. Nhớ đến gương mặt của Thư Tuyết, bất giác trong lòng của Chu Hàn Quân liền trở nên mềm mại.

Hai người chia tay nhau ở ngã ba đường, Chu Hàn Quân ngỏ ý muốn đưa Đinh Yến Tử về nhưng cô lại khéo léo từ chối. Chu Hàn Quân nhìn cô thật chăm chú, Tống Nguyệt Linh mỉm cười, chúc phúc nhìn lại anh. Anh bật cười, thanh thản quay lưng đi về phía trước, Tống Nguyệt Linh cũng cười xoay lưng đi về phía ngược lại. Trùng sinh sống lại, Chu Hàn Quân là người mang lại cho cô cảm giác ấm áp, chở che như một người thân. Cô mỉm cười nhớ tới những chuyện đã qua, ánh mắt ửng đỏ vẫn tiếp bước đi về phía trước: “Chu Hàn Quân, anh phải thật hạnh phúc nhé!”

Chu Hàn Quân dừng bước lại, xoay người lại nhìn bóng lưng xinh đẹp của Đinh Yến Tử, ánh mắt lóe lên, ngậm ngùi bước tiếp. Có lẽ từ lúc bắt đầu đã định sẵn anh và cô không có cùng một con đường: “Anh tin em rồi cũng sẽ hạnh phúc, Yến Tử!”

***

Tống Nguyệt Linh về tới trước cửa nhà, bỗng nhìn thấy bóng dáng quen thuộc, cô mừng rỡ chạy nhanh đến: “Chị Tịnh Nhan, rốt cuộc thì chị cũng chịu về đây với em!” Uông Tịnh Nhan tay cầm hành lý, cậu bé Thiên Khắc đứng kế bên vẻ mặt nôn nóng, chỉ mới mấy tháng không gặp nhau, hai mẹ con chị ấy tuy hơi gầy một tý nhưng tinh thần rất tốt.

“Thằng bé này cứ một hai bắt chị đưa đi thăm công chúa nhỏ, chị chịu hết nổi nên đành phải quay về!”

“Chào dì!” Thiên Khắc lễ phép chào Tống Nguyệt Linh, cô mỉm cười nhẹ vuốt đầu bé.

“Em vẫn mong hai mẹ con chị về đây với em, thôi, hai chị em mình vào nhà đi!” Tống Nguyệt Linh về đây vẫn luôn liên lạc với Uông tịnh Nhan, chính vì thế mà tất cả chuyện xảy ra trong khoảng thời gian này của cô, Uông Tịnh Nhan đều biết cũng như chuyện hai bảo bảo đã hết bệnh và hiện tại thì bốn mẹ con cô dọn về đây.

Uông Tịnh Nhan mấy năm nay sống cùng với Đinh Yến Tử, tình cảm đã vượt qua tình cảm chị em ruột thịt, cho nên từ khi hai mẹ con cô ấy rời đi về thành phố A, lại có chút không quen. Con của cô nhớ cô bé Linh Nhi mà không thèm ăn uống, làm cho cô phải quyết định quay về đây. Mặc dù trong lòng còn rất nhiều lo sợ, nhưng cô biết, có những chuyện rồi cũng phải đối mặt, cũng không thể trốn tránh suốt đời được.

***

“Hạo, hai bảo bảo cũng đã hết bệnh rồi, chúng ta cũng nên tính tới chuyện kết hôn đi. Anh để em chờ cũng đủ lâu rồi đó nha!” Lưu Uyển Nhược từ phía sau ôm chầm lấy cổ của Nghiêm Hạo, kề sát thân hình nóng bỏng của cô vào lưng anh, giọng nói ngọt ngào mang theo chút làm nũng, một chút ủy khuất thật khiến người ta thương tiếc.

Nghiêm Hạo nhíu mày, gương mặt bất đắc dĩ: “Hôm nay em tìm tới công ty của anh chỉ vì chuyện này thôi sao?”

“Chuyện kết hôn cũng không phải là chuyện nhỏ nha!” Lưu Uyển Nhược đáng thương bĩu môi nói.

“Em cũng đã nói chuyện này không phải là chuyện nhỏ, vậy để từ từ rồi tính đi!” Nghiêm Hạo tìm cớ thoái thác vấn đề này.

“Em đã gần 30 rồi! Hạo, phụ nữ ai cũng sợ qua tuổi thanh xuân của mình cả, anh cũng không còn trẻ nữa, sao phải chờ tiếp chứ? Chúng ta yêu nhau gần 10 năm rồi, anh còn muốn em đợi bao lâu nữa đây?” Cô bất mãn không kiềm được, cao giọng hỏi.

“Nhược Nhi, bây giờ anh không có tâm trạng để nghĩ tới chuyện kết hôn. Chuyện này để sau đi!” Nghiêm Hạo không kiên nhẫn nói.

“Cuối cùng thì anh có thật sự muốn lấy em không? Tại sao anh cứ bắt em chờ đợi mãi thế, anh có biết em có bao nhiêu lo lắng cùng bất an không? Hay anh đã không còn yêu em nữa rồi?” Lưu Uyển Nhược kích động không kiềm chế mà nức nở chất vấn. Cô thật sự không thể kiên nhẫn nữa, càng ngày anh càng lạnh nhạt với cô. Hai thằng bé kia cũng đã khỏe mạnh thì còn chuyện gì vướng bận mà không thể kết hôn cùng cô chứ? Anh muốn cô phải chờ đợi đến bao giờ đây?

Nghiêm Hạo nhìn Lưu Uyển Nhược đau lòng ủy khuất có chút không đành lòng, bỗng cảm thấy thật có lỗi với cô. Thật ra Nhược Nhi đã chờ anh lâu như vậy cũng thật ủy khuất cho cô nhưng anh không thể kết hôn cùng cô. Tình cảm của anh dành cho cô không còn như xưa nữa. Nếu kết hôn ngoại trừ cho cô danh phận Nghiêm phu nhân thì anh không thể làm được gì cho cô, làm như thế chỉ khiến cho hai người càng bất hạnh thêm trong cuộc hôn nhân không tình yêu này mà thôi: “Nhược Nhi, anh cảm thấy chúng ta . . . . .”

Lưu Uyển Nhược lo sợ, vội vàng ngăn câu nói tiếp theo của anh: “Không, Nghiêm Hạo, anh đừng nói nữa! Nếu anh muốn chờ, em sẽ tiếp tục chờ! Anh đừng nói gì cả, xem như hôm nay em chưa đề cập qua chuyện này đi!”

Cô biết anh sắp muốn nói gì với cô, nhưng cô không muốn nghe. Cô không muốn phải xé mặt nhau như thế, nếu như anh nói ra, cô sẽ không còn lý do gì để ở bên anh nữa rồi. Cô hơi vọng động rồi, tại sao lại có thể kích động như vậy chứ? Lưu Uyển Nhược trong lòng thầm mắng chính mình.

“Nhược Nhi, tội gì phải làm như vậy? Là anh có lỗi với em!” Nghiêm Hạo thấy cô trốn tránh cũng không dừng lại, thật sự anh cũng mệt mỏi lắm rồi. Anh không muốn kẹp giữa hai người như vậy nữa, anh yêu Đinh Yến Tử, rất yêu cô ấy. Anh không thể buông tay được, cho dù có lỗi với Nhược Nhi mà bị đày xuống địa ngục, anh cũng chấp nhận. Anh không thể kiềm nén tình cảm của mình hơn nữa, cũng không muốn Nhược Nhi vô vọng chờ đợi bên anh thêm nữa:

“Nhược Nhi, em muốn gì anh cũng cho em, nhưng chúng ta nên kết thúc tại đây đi!”

Nhìn Nghiêm Hạo kiên quyết nói ra như thế, Lưu Uyển Nhược chấn động cảm thấy như sét đánh bên tai.

Không ngờ anh có thể nói thẳng ra như vậy, cứ nghĩ rằng nhẫn nại chịu đựng ở bên anh lâu như thế, anh cũng sẽ vì tình xưa mà không tuyệt tình với cô. Là cô quá đề cao chính mình hay là quá xem thường tình cảm của anh dành cho Đinh Yến Tử?

Không, cô không cam tâm! Tại sao anh lại tuyệt tình như vậy? Cô không thể rời bỏ anh, nếu rời đi anh, cô sẽ không còn gì nữa, danh tiếng cùng với địa vị Nghiêm phu nhân tương lai mà bấy lâu nay mọi người vẫn ganh tỵ với cô. Tiền thì cô không thiếu, nhưng tiền lại không thể có được những gì mà cô muốn. Cái cô cần là người đàn ông mà cô yêu này, là vị trí cao quý ở bên cạnh anh. Cô đã gần 30 tuổi rồi, cái tuổi không thể bắt đầu lại một lần nữa.

Lưu Uyển Nhược sợ hãi, nước mắt ào ào rơi xuống, cô ôm chặt lấy anh nức nở: “Hạo, anh có thể trả cho em 10 năm thanh xuân yêu anh sao? Hạo, vì cái gì lại muốn đối xử với em như vậy chứ? Em đã ở bên anh lâu như thế còn gì, vì cái gì lại không phải là em?”

“Anh xin lỗi!” Ngoài câu này ra, anh cũng không biết nói gì với cô nữa, vốn dĩ tình yêu không có lỗi, anh cũng không biết vì sao lại không thể là cô? Anh chỉ muốn là người đó, mà không phải là một ai khác.

“Em không muốn anh xin lỗi em. Em sẽ xem như chưa từng nghe anh nói gì cả, em về đây! Tối nay em sẽ đợi anh về cùng ăn cơm!” Lưu Uyển Nhược thấy anh kiên định như thế lại càng lo lắng, cô bối rối chạy ra khỏi phòng. Cô không muốn nghe anh nói mấy lời càng tuyệt tình hơn nữa với cô, cô cũng không thể mặt dày xem như không biết, hiện tại chỉ có thể chạy trốn nó.

Nhìn bóng lưng hoảng loạn của Lưu Uyển Nhược, Nghiêm Hạo thở dài, có ai biết vì sao anh lại không còn yêu cô ? Thời gian tốt đẹp lúc trước có lẽ chỉ còn là ký ức xa xôi mà thôi.


Chương 58: Uông Tịnh Nhan Gặp Chuyện

Lưu Uyển Nhược lo lắng cùng tức giận trở về biệt thự, chợt điện thoại reo lên.

“Chị Lưu, em là Tần Mỹ đây. Chị còn nhớ tổng giám đốc cũ của Mặc thị không? Là Mặc Thi Vũ đấy, anh ta cùng em gái của mình đã trở lại thành phố A rồi, hôm nay em đến công ty nghe mọi người nói mới biết đấy!” Giọng nói của Tần Mỹ vang bên tai khiến cho Lưu Uyển Nhược sững sốt, sau đó là vui mừng.

Lưu Uyển Nhược trong mấy năm nay đã không còn được nổi tiếng trong Mặc thị nữa, bởi vì có rất nhiều cô gái trẻ trung xinh đẹp còn quyến rũ hơn cô rất nhiều. Tài hoa của cô là ở đôi chân biết múa, nhưng sau vụ tai nạn năm đó thì cô không thể múa như trước được nữa. Chính vì thế mà Mặc thị không còn ký hợp đồng với cô nữa, cô rút lui nhưng vẫn để cho Tần Mỹ ở lại làm trong Mặc thị, làm cho cô ta phải biết ơn cô. Cho nên thỉnh thoảng cô ta cũng sẽ gọi điện đến và cho cô nghe một vài tin mới về Mặc thị.

Bao lâu nay cô vẫn cho rằng lý do mà mình thất bại như ngày hôm nay chính là không có Mặc Thi Vũ nâng đỡ. Kể từ khi anh ta rời đi một cách khó hiểu làm cho cô hụt hẫng không thôi, lần này anh ta chịu trở về, cô sao có thể bỏ qua đây? Lưu Uyển Nhược cười tính toán

Đinh Yến Tử hiện tại làm việc ở công ty của tập đoàn Tống thị. Tống Luật giao cho cô công việc thư ký xếp sắp và nắm giữ những hợp đồng quan trọng trong công ty. Công việc khá nhàn hạ nhưng cần tín nhiệm cao, cô rất vừa ý với công việc này, một phần cũng là vì kiếm được đồng tiền chính đáng để lo cho 3 bảo bảo của cô. Mặc dù cô không cần phải đi làm, chỉ cần ở nhà thì với cổ phần của cha mẹ Tống cho cô trong mấy năm qua, lợi nhuận cũng đã đủ cho bốn mẹ con cô có một cuộc sống thoải mái rồi. Nhưng cô không muốn mình lại thụ động chỉ biết hưởng thụ những thứ mà người khác mang lại, cô không muốn lại làm sâu gạo như đời trước.

Điện thoại bỗng vang lên, nhìn vào số điện thoại hiện trên màn hình, cô mỉm cười, giọng dịu dàng nói: “Bảo bối, mẹ nghe đây!”

“Mẹ, mẹ mau mau về nhà đi! Có một chú rất ngầu bắt dì Tịnh Nhan và anh Khắc Thiên đi rồi!” Giọng nói của Linh Nhi hốt hoảng sợ hãi làm cho cô lo lắng không yên, vội vàng trấn an con gái: “Không sợ, mẹ về liền đây!”

Tắt điện thoại, Tống Nguyệt Linh lo lắng, nói với Tống Luật một tiếng, sau đó liền vội vả về nhà.

***

Ba bảo bảo nhìn thấy mẹ về thì ào chạy tới, líu ríu kể lại chuyện tình vừa xảy ra.

Thì ra trưa nay 4 đứa trẻ đang chơi cùng nhau còn Uông Tịnh Nhan thì đang dọn dẹp phòng, bất chợt có người nhấn chuông cửa. Nhưng không để bọn họ kịp phản ứng thì ba người đàn ông mặc đồ đen cao lớn đã bước vào, người dẫn đầu là một người đàn ông cao lớn mà lạnh lùng. Khi vừa nhìn thấy Uông Tịnh Nhan thì vô cùng kích động, không nói một lời liền xốc cô mang đi, còn Thiên Khắc cũng bị một tên vệ sĩ ôm theo luôn. Chuyện xảy ra quá đột ngột, ba đứa trẻ chưa biết chuyện gì đang diễn ra thì hai mẹ con Uông Tịnh Nhan đã không thấy đâu, sau đó quá hoảng sợ vội vàng gọi điện cho cô.

Tống Nguyệt Linh nhớ ra chỉ có thể là người đàn ông đó, không nghĩ anh ta phát hiện ra nhanh như vậy! Nhớ lại gương mặt lạnh lùng không tình cảm của anh ta, Tống nguyệt Linh thật lo cho Uông Tịnh Nhan. Cô nhất định phải biết được hai mẹ con của Uông Tịnh Nhan hiện tại ra sao mới yên lòng. Cô vội vả dặn dò ba đứa trẻ liền ra khỏi chung cư, hướng Nghiêm thị đi tới. Hiện tại chỉ có anh ta mới biết được người kia đang ở đâu thôi?

“Tổng giám đốc Nghiêm có vị Đinh tiểu thư muốn gặp ạ. Ngài có gặp không?” Giọng nói của vị thư ký tiếp tân được truyền lên phòng tổng giám đốc ở trên cùng xin ý kiến của cấp trên.

Nghiêm Hạo kinh ngạc nghi ngờ cái vị Đinh tiểu thư kia không phải là cô đấy chứ: “Cho khách lên thẳng phòng tôi!” Anh trả lời, giọng nói trầm thấp mang theo chút mong đợi.

Tống Nguyệt Linh đi vào thang máy chuyên dụng chỉ đi lên thẳng tới tầng của tổng giám đốc Nghiêm thị. Hai lần làm vợ của Nghiêm Hạo, số lần cô đến Nghiêm thị chỉ có thể đếm trên đầu ngón tay, lần nào đến đây, cô cũng bị vẻ ngoài đồ sộ bề thế sang trọng của nó làm cho ngạc nhiên cảm thán không thôi.

Thang máy “Đinh” một tiếng mở ra, cô bình tĩnh bước ra, vững vàng từng bước đi đến trước phòng tổng giám đốc. Vị thư ký thông báo một tiếng với người ở bên trong, nhận được sự đồng ý mới đẩy nhẹ cánh cửa ra, làm động tác mời cô đi vào. Khi cánh cửa phía sau nhẹ đóng lại, cô không khỏi hồi hộp căng thẳng.

Nghiêm Hạo nhìn người trước mặt  đúng là người mà mình mong đợi, trong lòng kích động, khóe môi nhẹ cong lên: “Thật ngạc nhiên. Hôm nay em đến tìm tôi là có chuyện gì sao?” Giọng điệu thoải mái mang theo chút vui vẻ vang lên.

Trên người của cô vẫn còn mặc bộ đồ công sở màu xanh nhạt, chiếc áo sơ mi màu trắng mặc ở bên trong áo vét ngắn tay ôm lấy cơ thể, chiếc váy màu xanh dài ngang trên đầu gối ôm trọn bờ mông cong tròn trịa, lộ ra đôi chân thon thả trắng muốt. Tóc được quấn lên nằm gọn bên trong chiếc kẹp đơn giản để lộ ra gương mặt thanh tú rực rỡ, vầng trán trơn bóng mịn màng, gương mặt trong trẻo, cánh mũi khéo léo, bờ môi hồng nhuận. Thần thái toát lên vẻ trí tuệ tự tin càng hấp dẫn động lòng người. Ánh mắt của anh càng thêm sâu thẳm.

“Tôi muốn hỏi anh một chuyện, Đỗ Long hiện giờ đang ở đâu?” Cô trấn định, làm lơ ánh mắt nóng bỏng của anh mà bình tĩnh hỏi.

“Em tìm Đỗ Long?” Nghiêm Hạo nhíu mày, nghe cô đến tìm anh là vì người đàn ông khác, anh thật không thoải mái gì mất, cho dù người đó có là bạn tốt của anh đi nữa.

“Anh ta bắt cóc bạn tốt của tôi, không tìm anh ta thì tìm ai đây?” Giọng nói của cô lạnh nhạt hỏi lại.

“Bạn của em là ai?” Anh khó hiểu hỏi, Đỗ Long mà anh biết, từ đó đến giờ ít khi nào dây vào phụ nữ ngoại trừ cô gái lỡ mang thai đứa con của cậu ta. Lẽ nào. . . . . .

Nhìn thẳng vào ánh mắt của anh, Tống Nguyệt Linh cũng biết chuyện của Đỗ Long và Uông Tịnh Nhan, ít nhiều thì anh cũng biết nội tình trong đó. Cô cũng không muốn dài dòng làm chi: “Tôi chỉ muốn biết hai mẹ con chị ấy có tốt hay không thôi, anh ta sẽ không làm gì thương tổn hai người họ chứ?”

“Yên tâm, cậu ta đã tìm kiếm tung tích của hai mẹ con bọn họ trong mấy năm nay không phải là để hành hạ họ, huống chi một người là con cậu ấy, còn một người là người mà cậu ấy lần đầu tiên biết thế nào là quan tâm! Sẽ không có nguy hiểm gì!” Nghiêm Hạo sâu xa nói, đối với việc bạn thân tìm được hai người trong lòng của cậu ta, anh cũng vui thay, chỉ hy vọng tên đó biết quý trọng người trước mặt này thôi! Đừng như anh, cũng không biết bắt đâu từ đâu? Gương mặt của Nghiêm Hạo ảm đạm xuống.

Tống Nguyệt Linh nghe anh nói vậy cũng nhẹ thở ra, cô cũng không tin người kia sẽ làm ra việc bất lợi nào với Uông Tịnh Nhan nhưng cũng không kìm được mà lo lắng.

Không khí bỗng im lặng đến quỷ dị, Nghiêm Hạo lẳng lặng nhìn Tống Nguyệt Linh ở trước mặt, ánh mắt của anh làm cho cô có chút không thoải mái.

“Nếu vậy, tôi không quấy rầy tổng giám đốc Nghiêm nữa. Tạm biệt!” Cô cầm lấy tay nắm cửa, cánh cửa vừa động thì Nghiêm Hạo bất ngờ hỏi: “Bảo bảo vẫn tốt chứ?”

Cô sững lại chốc lát, lạnh nhạt trả lời: “Rất tốt!”

“Yến Nhi, đừng lạnh lùng với anh như vậy có được không?” Giọng nói khổ sở, mang theo một chút cầu xin làm cho cô chấn động không thôi, bàn tay đặt trên nắm cửa run lên.


Đọc tiếp:

***** Chương 59, 60 ===>>> Click Here

Facebook Comments

Đánh giá bài viết

651 Comments

 1. Calling all fans of Smoothie Moves and Cash Cow 2! We’ve got some super news for you – these two great games are now available for download from the Apple App Store. You’ll be able to play them on your iPhone or iPod Touch. Whether you like the food flinging fun of Smoothie Moves or the milk-removing puzzler that is Cash Cow 2, these are two great games you’re going to want to check out! And don’t forget the best part: you can earn KinzCash as you play!

 2. I liked up to you will receive carried out proper right here. The caricature is tasteful, your authored material classy. nonetheless, you control get ordered an edginess over that you just wish become delivering the next. sick certainly come further in the past again as the similar just about very often within scenario you guard this walk.

 3. iSteve:I love ya but you’re being too clever by half. Obama’s big secret is he crushed the SAT and LSAT? NO WAY!Twere that the case some Obamanoid woulda leaked it.Simple answer is the best: it’s all due to affirmative action, including the magna cum laude. That’s why we ain’t never seen no scores, no transcripts, no nuthin’. That’s the Chicago way.

 4. Оставьте свой комментарий Вы можете использовать следующие HTML тэги: <a> <abbr> <acronym> <b> <blockquote> <cite> <code> <del> <em> <i> <q> <strike> <strong> Оповещать о новых комментариях по почте

 5. I read your commentary at Beyond Black and White and request that you clarify a statement that there are more white people on welfare than blacks. Of course that is true because there are more white than blacks in the country. I believe citing the percentage of the black population on welfare and the percentage of whites on welfare is accurate. Do you agree or disagree?

 6. get 7 bottles, one from each spring, and secretly distribute them to terminally ill patients who have less than a week to live. 4 will die immediately, don’t use those springs. one will be healed and you’ll know that’s the disease-cure. then watch the last two until someone dies…the other one will be the immortal, and the other will be the one for the magic rock. you win.VA:F [1.9.21_1169](from 2 votes)

 7. My aunt works in a school very close to where it happened. When the info first got to us, we were not sure where it was. Then came relief to know she was fine then realization that relief never came for many families. I am holding on tight to my kids. Especially today after being yelled at by a father of a child my 3 year old pushed while playing. We apologized but it was not enough. Why so much anger? Why so much pain? Hugs to all.

 8. Spark is an awesome place to trust your children are in great hands, with great talented teachers in each area. When you work in there, you walk in as a stranger but leave as a friend as one of the plaques in their office stands true. I love that we don’t need to commite on any contract we pay as we select programs and classes. I love that the parent night option is available as well. Its an excellent program and proud to have my kids in their care when they go to Spark.

 9. Hallo Simon,der Kick ist doch, dass ich dich am Telefon habe, du meine Stimme hörst, ich dich sehen kann und du dir dessen bewusst bist, auch ohne mich zu sehen. Ich gehe sogar noch weiter, die Cam würde dich nur von der Phantasie ablenken, zumal man ja grundsätzlich beim Telefonsex auch realitätsfremde Phantasien ausleben kann.Lady Isa

 10. I’ve already been exploring for the bit for any high quality content pieces in these kinds of space. Exploring throughout Yahoo My spouse and i ultimately stumbled upon this site. Studying this particular info Thus i’m glad to exhibit that We have a quite exceptional uncanny feeling I discovered just exactly what I necessary. I such a tremendous amount unquestionably will always do not disregard this web site and give it a new look regularly.

 11. 1. 220€ (2 ggr/Ã¥r)2. Butiken3. 0€4.BÃ¥de och, men köper de dyra produkterna tax free. Alltid. Arbetsskada frÃ¥n Ã¥ren pÃ¥ sjön.5. Se nr 4.6. 60€7. 0€8. 30-40€ säkert. Lite bett till rakhyveln, en rakhyvel (alltid glöms den Ã¥tm en gg/Ã¥r…), rakskum. Epillatorn torde vara avskriven vid det här laget.9. 0€10. Noup. Men skulle gärna skuminjicera mina brustna Ã¥dror i vaderna och baklÃ¥ren. Sen nÃ¥n gÃ¥ng…

 12. I think flipboard is really really different in compare with any other magazine. Honestly, I was pretty shock when I met this magazine at first time. It’s cool. Love it. I trust clipboard magazine will keep show up with awesome idea. Thanks flipboard!!!!!!!!!

 13. Стрічка не про Івана Даценка, а про Івана Додоку. Це не екранізація біографії реальної особи, а лірична історія за мотивами деяких фактів із життя Даценка.

 14. Dude, please tell me that youre heading to write more. I notice you havent written an additional weblog for a while (Im just catching up myself). Your blog is just too important to be missed. Youve obtained so considerably to say, this kind of knowledge about this subject it would be a shame to see this weblog disappear. The internet needs you, man!

 15. 今が一番イライラしちゃう時ですね。貴女は頑張っていますねみなさんいろいろと良い事を書いてくださっているのになるへそ~と感心しまひた^^いっぱいおるのよ、そんな男ども・・・・^^;息子達(もう成人しましたが)には家事育児は彼女が出来たら同じようにこなさなくちゃいかんよ?働いて帰宅したら御飯が待っている方が家事育児よりもずっとラクなんだから。と日々言い続けております。なぜならうちはぴっぴさんのご主人以下の旦那だから~(爆)子供が新生児の頃から旦那も姑も横抱きに抱きながらタバコは吸っていたし@@@逆の発想で「煙草に無縁のひとでもガンになる人はなる」もちろんベランダなんかに出ません、どこでも灰皿状態「今まで火事をださないだけでも儲けモノ」もちろんオムツ換えなんてしたことなかったし「母親だって本当はやりたくないもんね」喧嘩っぱやいから上司はもとより通勤電車でも知らない人と喧嘩しちゃった♪と喜んで帰ってくるようなアホ・・・おかげで定年までヒラ@@@「リストラにならなくて良かった」酒でモノ失くしたり(携帯・財布・定期等)大怪我して救急車騒ぎになったり・・・「死ななくて良かった」今朝のNHKは家人がバタバタ出勤登校時間でついていただけのような感じでしたが主人は思い当たるふしオオアリでだんまりむっつり出勤しましたわ(笑)大きな一番手のかかる子供・・・と認識してきました^^;子供以下の手伝いも期待しちゃ~ガッカリするだけなんだもの^^他所で聞く熟年離婚の危機?を感じてか55歳を過ぎて夕飯の洗い物(だけ)を最近するようになってきました。趣向を変えて・旦那のどこが素敵・旦那に感謝した事・旦那の良い処毎日書き出してみましょう・・・・・この際ダメな処(世の中の男なんて所詮同じ)はちょいと横にうっちゃって・・・・^^毎日少しの項目しか書けなくても、同じことしか書けなくてもたぶん・・・・少しずつ、いえいえ沢山見えてきますよ8年以上も仲の良いご夫婦だったのなら・・^^きっと大丈夫貴女の意識改革と少しずつの調教で乗り切れますよ^^

 16. Congrats Noelle! Wow! Sa panaginip ko lang kayang gawin yan. Just yesterday I was inspired to join fun runs then I thought of you. I don’t know how to get started though, I’d have to read around first.While reading this post, naiimagine ko yung sarili ko at kung ano mangyayari sakin if I were in your place. Siguro after swimming pa lang hindi na ako makakalakad. =))Nix recently posted..

 17. Thanks! I just got back from Philadelphia and now off to Canada..and bit behind of the blog checking. This was the first year we began dealing with little girl drama with my oldest. I am proud of her and how she is handled it. Yes, that time in the park with the playground was quite the drama–I couldn’t believe it. Me and another mom (who weren’t with the group) kept exchanging glances like we couldn’t believe it was going on. I’ve been in a mom’s group for six years and I’m happy to say there’s been very little drama–if any. Thankful for that!

 18. That was something I didn't discuss, +, the usefulness of file size. My 5Dii RAW files really slow my laptop down and I'm getting fed up with it. I've seen my images taken with the 30D replicated on double page spreads in glossy quarterlies and they were perfectly acceptable. I simply do not need a 25mb file.

 19. Geiles Trekk Jens, respekt und hei, ich nehm dich beim Wort, kommst nochmal mit falls ich mich entscheiden sollte….. magst dich bestimmt noch erinnern an Acatenango (hatte ja gekniffen, ha ha)Reise weiter, erlebe weiterhin so geile Sachen und ich mag Deine Berichte, kurz bündig gut, schön viele Fotos!!!!! Einfach nur G E I L ! ! !

 20. Happy 1 year! I love your site and find LOTS of inspiration here. I used to think I needed lots of books for inspiration, then I found Flickr and blogs! I’m fairly new to quilting but have become quite obsessed too. I love Amy Butler, Denyse Schmidt, Anna Maria Horner… Right now my goal is just to make a lot of different types of quilts, lots of variety.

 21. Little é little. Mas que não deixa de ser veneno, não deixa. O desenvolvimento do fenomeno e a obter-se a capacidade de algumas centenas de pessoas bloquearem o funcionamento da máquina da austeridade parece-me, no mínimo, interessante. O debate a ter, claro está, passa por aqui , mas a ferramenta é entusiasmante.

 22. By Zachery May 19, 2009 – 9:30 amandy this is Zachery i loved reading this it was interesting to see what my great granpas life was like, i didnt really get a chance to ever talk to him but now i feel like i know what his backround was like… i remember that he used to love fishing and tkae rides on the boat thank you for writing this Love Zachery

 23. Field, what Madoff is doing to his Tribe ain’t nothing compared to what Number 5 is doing to black Philly fans. yeah, Andy Reid is a moron, but your boy Donovan McNabb (with a name like that I bet Jamaicans thought he was a fellow Yardie) catches the heat, and he doesn’t seem to be breathing any fire into anyone. Oh well. Sorry man.

 24. LOVE the Peninsula! Us "east-siders" have always known about this gem. I’m not sure if I’m sad or glad to see it getting the spotlight on your blog… The larger properties facing the lake can sell for as much as $1M for the dirt alone. There are some really great new builds in there – and the location cannot be beat!

 25. I am disturbed that a psychologist that works with children should be so haughty and condescending about children’s books. Do you think you are too smart for children’s literature? Don’t you know that throughout history politics and social commentary have been hidden in children’s literature, music and nursery rhymes? I am sorry that you are so narrow.

 26. Nada que no nos esperábamos los que nos temíamos de antemano la mayoría absoluta del PP, aunque irremediablemente resulta indignante.Estoy muy de acuerdo con el comentario de . Es más, no sé a qué narices esperamos ya para reventar las calles de una vez.Un saludo.

 27. PS – whenever I make my rice for Indian food, I throw in a few whole cardamom pods with the rice while cooking. Adds a little lemony flavor and goes nicely with other Indian food. “Easy Indian okra” on allrecipes.com is also an easy, delicious and authentic Indian veg side (as modified per the comments). Again, cheers! (can you tell I am a ginormous foodie?!)

 28. Greetings from Colorado! I’m bored to tears at work so I decided to browse your website on my iphone during lunch break. I love the knowledge you present here and can’t wait to take a look when I get home. I’m surprised at how fast your blog loaded on my mobile .. I’m not even using WIFI, just 3G .. Anyways, excellent blog!

 29. We are a gаggle οf volunteerѕ аnԁ staгtіng a brаnԁ nеwѕchemе in оuг сommunity. Υouг webѕitе offerеdus ωith valuаblе informаtion to work on.You hаνe ρerformed an impгeѕsivе aсtivity and ouг whole cοmmunitу might bе gгatеful toyou.My blοg poѕt –

 30. Well, like they say, better to have friend-ed and lost…Oh, bullshit.If you had been just a little bit more of an asshole, I wouldn’t be crying in my virtual beer right now. Micro-brew-drinking-mountain-hiking-hippies…Yeah, we’ll come and visit. Probably when hell freezes over, which as I understand can actually happen in the intermountain west. Seriously, we will come and visit eventually. I’ll be all bitter-free by then.

 31. Proud of you for taking the step! Just wait til you’re writing 900 words and the publisher says “Can you cut it to 750?” lol trust me, adding words is easy Pete! I’ve never had a conversation with you where you didn’t have plenty of (great!) stuff to say! Keep it up

 32. I loved as a lot as you’ll receive carried out proper right here. The sketch is tasteful, your authored topic matter stylish. nonetheless, you command get got an impatience over which you want be delivering the following. in poor health unquestionably come extra previously once a lot more as precisely the identical nearly quite continuously inside case you defend this increase.

 33. We had a little smoker when I was young and we had a boat (I am on the Pacific coast so west coast salmon)…I remember my Mom staying up all night to tend the smoker when she was smoking salmon. She canned it, froze it, smoked it..LOL…but I was allergic to it! She would have enjoyed your recipe for the Fritata I think. Happy Pink Saturday!Linda

 34. però così si penalizza lo “scopritore di talenti” perchè se io voglio scommettere su un attaccante che costa poco perchè sulla carta è panchinaro, ma secondo me ruberà il posto al titolare, se ciò avvenisse io dovrei avere un vantaggio rispetto agli altri che lo compreranno dopo, perchè ho avuto il coraggio di rischiare. ad esempio mettiamo il caso che io compri borriello e che questo poi prende il posto di toni, ovviamente dopo tutti corrono a comprare borriello recuperando tanti crediti (un pò come hai detto tu per Villa), e ciò non è giusto.

 35. it after he talked about how his earlier rhetoric was hyperbole?Dear rightwingers, to be clear, I don’t want to see Wayne LaPierre dead. I want to see him in prison for the rest of his life. So what, exactly, does he want for people who have advocated positions with which he disagrees? Not death, I’ll buy that. Maybe not even literally prison. Ruinous lawsuits against advocacy groups that lobby for laws?

 36. I was recording a screencast of Blogo and MarsEdit yesterday. Both screencasts have been edited (with zoom and callout and everything), but when I added my custom intro and outro movie to the screencast SF2.0 crashes on save and sometimes corrupts the file in a way that it can’t be opened anymore.

 37. We’ve all seen them. That somewhat average looking person that somehow manages to light up a room when they walk in. They aren’t the prettiest/most handsome, not ever close, but something about them makes others fall all over them. They always have dates and the attention of the opposite sex and loyal friends of the same sex.What qualities do you think these people have that make them special, or give them the ability to light up a room just be being in it?

 38. strategies. this is because marketing enables you…to achieve the desired web traffic so as to enhance profitability. blog posts are great for achieving your web ranking goals. however, it is essential to know how to write posts that are functional. one of the key factors that you…

 39. « Â« Je me suis demandée: Est-ce que je suis en phase avec moi même, est-ce que j’ai ma conscience pour moi, est-ce que je le fais avec honnêteté ? », déclare Soasig Chamaillard. « J’ai pu répondre ‘oui’ a toutes ces questions. »On peut parier qu’un certain Adolf aurait pu se poser les mêmes questions et également répondre « oui » à toutes ces questions.Artiste? Infantile.

 40. I was wanting to know if you ever thought of switching the design of your site? Its well written; I enjoy what youve got to say. But maybe you can add a little more in the way of content so people could connect with it better. You have got a great deal of text for only having one or two pictures. Maybe you could space it out better?

 41. un articolo che ho letto su "Azione" stamattina:"Una spilla d'oro che riproduce una nave spaziale sul bavero della giacca, un anello con un crescente di luna…"Era un intervista fatta ad Aldrin a Roma, ma dalla foto sembra la stessa spilla.

 42. Have you got might be additional celebrations, not really of the identical themes, but generally other folks working into it, or else you compose posts? We believed Chcetnie more of your own entries, because some of us already have recently been study; ) Allow me to understand!

 43. he only seriously considered jumping into the Libertarian race five or six weeks earlier. It’s 43 days between April 1 and May 13.Third Party Watch carried an item on the AJC story May 19, according to Google, but when you click on the link you get an “Error 404-Not Found” message. The announcement of the Viguerie purchase went up on TPW a couple of hours after its take on the AJC story went up.

 44. – Appropriate wow messages are bound to show your and supply memorialize the speacial couple. Beginner sound system to high in volume crowds should always take a look at all of the fantastic value behind presenting and public speaking, which is to be someone’s truck. very best man speeches brother

 45. "THE ONLY WAY TO STOP A MAN WITH A GUN IS WITH A GUN"Daniel,There is SO MUCH TRUTH in what your words say here… Too bad the Liberals and Progressives are immune to the truth.God Bless you sir, keep fighting the good fight.

 46. PDO tak akan terkubur..bongkarkan segala kemungkaran dari puak2 yg mgaku konon mbela nasib org melayu ni..padahal mbela dan menkayakan ahli kluarga dan kroni2 mrk aje..blah la..yg pencacai2 umno ni dgn muka tak malu nape sibuk melayan PDO ni..layan le blog korg yg tak berapa nak femes tu itu pun kalau ada la..tapi bagus jg itu tanda nya korg yg ngok ni menyatakan sokongan korg pd blog yg hebat mcm PDO ni…hahahaha…

 47. The mograph dynamics major flaw is the lack of control over the resulting simmulation.If anyone at Maxon knows of a way to gain access to the simulation data, please tell us.I’ve tried using the mograph cache tag to bake the frame, then do make editable/current state to object, but the sim always resets.There must be a way to do it as the data is there somewhere, but even xpresso is no help it seems.

 48. 15 mayo, 2012 – 12:03 Totalmente de acuerdo para el 95% de clubes profesionales y amateurs. En el caso de U y alianza las cosas se mueven más por la pasión y la competencia entre hinchadas. Claro que si el fútbol de estos clubes sería de primera línea y competitivo a nivel regional (Caso la Copa Libertadores Sub-20) los ingresos serían distintos, pues recién se activaría el principal negocio del fútbol: La venta de jugadores.Saludos =)

 49. een onvergetelijke avond was ons in het vooruitzicht gesteld, en die is ons gisteravond zeker gegeven. Baggage Handling van Vanderlande Industries heeft zich kostelijk vermaakt. Nance en Jeroen kei bedankt !!Hans / Stans / Stephan

 50. Pearson has completely taken over the Huntsville City Schools in Alabama. The district is tracking teachers use of “technology” and using the data as part of the teachers’ review. All 3rd-12th graders have personal laptops and parents weren’t allowed to opt out. Teachers were given 3 days of training and currently many of the computers aren’t working or the systems can’t handle the number of students online. I wonder what kind of deal Pearson and Wardynski have made and if it involves students data.

 51. Meghan – Before I read this book, I was pretty skeptical about homeschooling, even after hearing good things about it from my friends. But I think Brodie makes a great case for it, at least the short term variation.Anon – Of course I know Ari. Love her blog! I have been trying to feature more POC lately. I reviewed JUMPED by Rita Williams Garcia last month. I have a couple more coming up soon as well!

 52. p.s.people are planning schoolies. they are booking things and im freaking out.the worst thing i could think of is goldcoastness.can i come and rain on your parade and bask in bangalow vibes?you should ring me. or write me. or send intuative messages.

 53. Por favor no consigo entender que significa residuos secos, y que pueden ocacionar estos en la salud.En la etiqueta de Besoya dice residuos secos a 180……28 (mgl )En la de Beteta Residuo seco 238,0 mgl (Me gustaria comprar la de Beteta por por todos los componentes , por su precio , ya que vivo en Canarias y uso agua embotellada tambien para cocinar )Soy Hipertensa, placas de ateroma…infartos cerebrales .en que afecta esto de los residuos y cual seria el % adecuado.Muchas gracias

 54. Aw, this was a very nice post. In thought I wish to put in writing like this additionally – taking time and actual effort to make an excellent article… however what can I say… I procrastinate alot and under no circumstances appear to get something done.

 55. Neil Young, “Ambulance Blues”:“So all you critics sit alone,You’re no better than me for what you’ve shown,With your stomach pump and your hook and ladder dreams,We could get together for some scenes.”Cryptic to the point of baffling, but you get the point…

 56. Ta recette tombe a point! Cela fait pas mal de temps que je voudrais apprendre a faire le pain marocain a la semoule; une amie a ma fille Mariam me l'avait fait une fois et j'ai adoré elle devait venir chez moi le faire pour m'apprendre mais elle a pris entre temps 2 jobs et le temps lui manque; heureusement, tu es la!

 57. An іmpressiνе share! I’ve just forwarded this onto a colleague who had been doing a little homework on this. And he actually bought me breakfast because I discovered it for him… lol. So allow me to reword this…. Thank YOU for the meal!! But yeah, thanx for spending some time to talk about this matter here on your blog.Also visit my web-site;

 58. – Good point regarding the HR & Personnel search, additionally regarding the if we don't use keywords where do we put them to categorize the content.Obviously the keywords can be spammed (by copying from other sites, or falsifying with similar domain names, designs, spam content, etc. Additionally this isn't about page rank, it's about organization of information.Seems to make sense and I know that content is key – although isn't this somehow something that should pass into the equation? Just not carry as much weight? Or at least be included if someone searches a particular domain with Google Custom Site Search, etc.Thoughts?

 59. *After study several with the weblog posts on your web site now, and I truly like your way of blogging. I bookmarked it to my bookmark website list and is going to be checking back soon. Pls check out my internet internet site as properly and let me know what you feel.

 60. The suggestion that John Wayne being gay is as erroneous as the rumour he had an affair with Dietrich. (absolutely disputed by not only by the Duke himself, but also Dietrih's own daughter who gave an account of her Mother's fury at rejection).Of course, John Wayne et al, are not here to confirm or deny such rumours, which makes it quite cowardly to discuss allegations which can NEVER be disputed nor acknowledged. Poor form!!!

 61. Reblogged this on and commented:I have been following this young lady’s blog. She is battling the same cancer as Carrie’s (my late wife). Like Carrie, this woman did not have any of the typcial risk factors. She just ended up with the cancer. Reading her blog has been inspiring. -Jeff

 62. Historiquement sur le truquage des scrutins la gauche n’a rien à envier à la droite, je remarque d’ailleurs qu’au premier tour il n’ya eut que très peu de réclamation, nous ne sommes ni en Russie, nu aux USA, et c’est heureux.

 63. All my life I've wanted to go to one of these places. And now I want to even more – mainly to closely review the other customers in a depraved sociological experiment. Like Hostel, but with terrible steak.Sadly have to agree on your point about these places giving a terrible perception of British food. Still, to some extent the people who go here aren't likely to be the most..ummm…urbane. perhaps.

 64. Здраствуйте, Кирилл Сергеевич! подскажите, пожалуйста, можна ли сделать операцию по удалению желчного пузыря методом лапароскопии у вас, (пациент иногородний), примерно стоимость?

 65. I in addition to my buddies appeared to be checking out the nice advice found on your web blog and then quickly got a terrible feeling I never expressed respect to the web site owner for those techniques. Those boys were as a result warmed to read them and have in effect simply been making the most of those things. Many thanks for simply being well accommodating as well as for having certain fabulous guides millions of individuals are really wanting to learn about. My sincere apologies for not expressing appreciation to you earlier.

 66. Thank you so much for giving everyone an extraordinarily nice chance to read from this website. It is usually so pleasant plus stuffed with a great time for me personally and my office mates to search the blog at minimum thrice every week to see the newest secrets you have. And definitely, we’re always fulfilled considering the magnificent things served by you. Certain 4 facts in this article are in reality the very best we’ve ever had.

 67. Yeah, it’s my understanding that Avril is pretty huge over there along with Sum 41 (and I have a feeling that Fall Out Boy is as well). I listen to an average of 6 Avril songs a day since my office is tuned into Flight 26 XM and I cringe every time one of her songs comes on. It’s not so much the music as it is the lyrics, I find the AB rhyme scheme of her songs terribly grating. Hell, the Lips had Number Girl translate all of Yoshimi for them… now just imagine a collaborative effort between Avril and Tomoko….

 68. Hey Mimosa, Horray!! You noticed how great a song Katy Perry’s “E.T.” is. A terrific follow-up release to Perry’s “Firework”. Actually, “E.T.” appeared on the Billboard Hot 100 before “Firework”, more than likely due to downloads of “E.T.” (since I haven’t yet heard “E.T.” on the radio). Katy Perry’s a genius, and so are you, Mimosa.

 69. 24/09/2010 – 3:53pmImagino que es algo parecido como con los datos venta de discos, que en realidad noes otra cosa que los números de edición. Me lo explicaron alguna vez y la cosa, ejemplificando, venía a ser que si del artista Fulanito El Corte Inglés pilla 5000 copias para poner en sus tiendas, el cómputo de discos vendidos es de 5000, cuando es muy posible que no hayan vendido ni la mitad y quede un montón en sus estanterías.Números estúpidos que se inventan para quedar bien, como los políticos tras las elecciones

 70. SIMI and IM and Headley and Karachi crowd all had big plans for Pune. Nice background work complete with detailed video footage of places like Osho Resort, a Jewish center, and key defence installations. It all fits for a repeat of the Mumbai attack. Why then blow up a dingy little bakery that was the central meeting point of Osho dissidents? With all the attention, added security, and investigations, the central plan will be very difficult to carry out.

 71. Heather hits the nail on the head with this one. Whether it be writing, music,or painting, discipline is key in taking your art. The great artists are able to create when there is no feeling. They’re able to push through the long hours “in the middle”, where exhaustion exceeds inspiration. In the end, it’s these people who gets to celebrate a piece of work that is actually seen by others and valued.

 72. 4afకొండపల్లి కోటేశ్వరమ్మ గారి పుస్తకం నచ్చినట్లయితే, ఇది కూడా చూడండి. “మనకు తెలియని మన చరిత్ర: తెలంగాణా రైతాంగ పోరాటంలో స్త్రీలు ఒక సజీవ చరిత్ర”, 1986. H.B.T. వాళ్ళు ఈ మధ్య మరలా ముద్రించారు. మంచి పుస్తకం. అప్పట్లో బాగా చప్పుడు చేసిన పుస్తకం కూడాను. — శ్రీనివాస్P.S. I know who is going to follow up to this message about the availability of its recent edition .

 73. Through friends Could anything be better than having an entire team fuck you outdoors? This girl is living my dream…to be naked and esposed gangbanged outdoors and in public by a huge gang of men…anyone who happened by could see them all plunging their cocks into me and see how I was loving each stroke of those dicks as they rammed into me again and again!

 74. Marcos disse:Bem lembrado, Maurício Christovão, a p*rr* do Nextel também poderia encabeçar a minha lista de ódios urbanos. Duvido que o Alex Atala, a Camila Morgado e a Fernanda Young tenham um. Em compensação, tenho certeza que o Herbert Vianna, o Fábio Assunção, o Vik Muniz, o Cacá Bueno (e o pai) e o indefectível Neymar tem um! Bem-vindo ao clube, chato de galochas!

 75. Stämmer bra det du skriver, jag hÃ¥ller med. Omslaget betyder mycket. Ta Nobelpristagarens omslag,Vitlöksballaden, tilltalar mig inte alls.Är ocksÃ¥ inne i en svacka,,försöker läsa Linda Olssons “Det goda inom oss”,,men fastnar inte alls..(i alla fall inte än)MiaMia Eggimann recently posted..

 76. diciembre 5, 2012Thanks for the concepts you talk about through this site. In addition, lots of young women that become pregnant tend not to even attempt to get health insurance because they dread they won’t qualify. Although many states at this point require that insurers produce coverage no matter what about the pre-existing conditions. Premiums on these kinds of guaranteed programs are usually larger, but when thinking about the high cost of medical care bills it may be any safer approach to take to protect the financial potential.

 77. Hi there! This blog post couldn’t be written much better! Looking through this post reminds me of my previous roommate! He always kept talking about this. I am going to send this post to him. Fairly certain he’s going to have a good read. Many thanks for sharing!

 78. 「為甚麼會選擇成為基督徒in the first place?」這是個好問題,只是,到了工作層面,這個問題實在太少人問,答的人更少。於是,「基督徒身份」就成了前提,不是議題。不過,其實基督教機構面對的情況與其說是理論思辯的層次,倒不如說是務實到爆的identity politics與動員效率問題:工作上的對手是教會,「基督徒身份」自然是這界別成員裡的最大公因數。從成本效益出發,不管推銷甚麼理念都要用「基督徒身份」包裝,期盼在教會內人人受落。反正機構的”stakeholder”(姑妄稱之)是各大宗派的渣fit教牧(他們不開綠燈,機構休想接洽教會內一般信徒),而不是基督教界外的人,就算機構閉關自守,與NGO或群眾疏離,基本上也沒啥顧慮。在這種生態下有如此現況,我能理解,故不想深責。可是,如果機構的使命是擔當so called「教會和社會之間的橋樑」,我大概已能預計在「基督徒身份」上磨爛蓆將造成哪些局限。(又,我當然唔介意同人講「基督徒身份」啦,查實我自己都成日講。我介意的是淨係講「基督徒身份」,其他理據一律彈後三丈……)

 79. / Thanks for your submission. I would love to say that the first thing you will need to conduct is to see if you really need repairing credit. To do that you will have to get your hands on a duplicate of your credit profile. That should really not be difficult, considering that the government necessitates that you are allowed to have one free copy of your own credit report per year. You just have to ask the right people today. You can either read the website with the Federal Trade Commission as well as contact one of the main credit agencies directly.

 80. Wait, these appear in MAD Magazine? Man, I’ve been collecting that magazine for couple years now and never noticed it. This is what happens when you go directly to Ted Rall’s stuff, Spy vs. Spy, MAD Look At and some others and ignore the rest. I’ll have to go through my collection, because these are hilarious.P.S., I hope you don’t mind me asking, Uncle Eddy, but what do you think of Ted Rall?

 81. Den kollektion ser sÃ¥ lækker ud!Jeg er desværre ikke modig nok (endnu) til at flashe røde læber. Desuden har jeg først lige fÃ¥et øjnene op for MAC :-O sÃ¥ der er lige et par basis ting jeg tror der skal investeres i først – Painterly paint pot feks :)Men jeg kan allerede nu tilslutte mig udtrykket: Once you go MAC, you never go back B-)

 82. Good morning blog fam!!!New weeeeek! New open doors!! Maybe new closed doors…I pray for open doors AND for closed doors AND for doors that need closing. I’m very thankful for closed doors; God doesn’t withhold any good thing SO I don’t want any bad thing or waste-of-time thing or bucket-of-tears thing or time-drained-away-from-family thing…Blessed week everyone! Xoxx

 83. An exciting treatment is couturier annotate. I cerebrate that you need to compose solon about this theme, it mightiness not be considered a taboo master but largely fill are not sufficiency to communicate upon specified matters. To the particular succeeding. Cheers similar to your Khmer Karaoke Stars .

 84. If you have a yeast infection, you will notice a lumpy, yellowish discharge with a fishy odor. Yeast infections are most common either right before or just after your period due to the pH imbalance around your vaginal area.A UTI (urinary tract infection) causes burning while urinating, and you feel the urge to urinate more frequently, but only actually pee a small amount.

 85. Woh I {love|adore|enjoy|really like|appreciate|like} your {articles|posts|content articles} , saved to bookmarks ! Ill {make sure|make certain|ensure|be sure|ensure that|be certain} {to put|to place} this in {good|great|excellent|very good|superior|f…Specifically the details we is in search of. Should truly interrupt my bills quickly….

 86. I think that there is a possiblity that she may be self-conscious about her body, especially those in her lower half of the body.Let’s not forget that the maxi-dresses or skirts are in for the year.I like the Japanese girls with mini-skirts, tights, pantyhose, stockings and hot looking dresses. Of course, let’s not forget the whole maid-cafes in Japan.I think she’s trying to hide that scar in the arms too.But in the end, I think she’s trying to blend into the American style culture.

 87. As a field geologist in sometimes wild country I carried a .357 S&W revolver. Had I been in grizzly country, it would have been my 30-06. In south Texas, 7′ timber rattlers were every where. The .357 with shot loads took care of several. In central Africa, my houseboy carried my canteen and my .357 Win. Mod. 70 which came in handy twice with belligerant buffalo. I never worked in Australia but have been in the Outback. Australia recently banned all firearms. Big mistake. I can’t imagine being unarmed in perhaps the wildest most desolate place on Earth.

 88. Update ist drauf, funktioniert. Direkt mal mit “Halo Reach” getestet. Online-Gaming ist möglich, keine Ahnung, woher du deine Informationen zu haben glaubst. Funktioniert hervorragend.Die Chats im Online-Game sind auch möglich, private Chats sind nur unter BETA-Teilnehmern möglich. Bis jetzt noch kein Zeichen zu Zune Music, mal abwarten.

 89. Adding to this blogs discuss country specific domains ie .au .fr etc but what is .asia specific to. Does anyone know where I can get the answers to this. Is it general in the way that .com or net is or does google see asia in this way as one country with many different languages. Is say europe seen the same way as asia in this respect. Thanks

 90. Have you ever thought about publishing an e-book or guest authoring on other websites? I have a blog centered on the same topics you discuss and would love to have you share some stories/information. I know my readers would enjoy your work. If you’re even remotely interested, feel free to send me an e mail.

 91. ألف مبروك على النقله الجديدةو أهنيك على الاختيار الجيد للإسم =)الله يوفقك يا رب، و متابع لك بصمت منذ البدآية =)

 92. I know exactly what you mean about building up a network quickly. I haven’t had my site for even a year yet and have really met some great beer people through the site and Twitter and other things.I have had Ommegang’s Hennepin and really enjoyed it so I have little doubt that I would enjoy this one as well.[]

 93. Great review. I am a very happy user of the FR210, having downsized from a FR405CX. From a running perspective it tells me everything I need to know (HR, pace, distance). For the particular session I am doing each day I can figure out the rest. For cycling I use and prefer the Edge500.One note about the charging/data cable. I had an extra charging cable for my FR405, and it does in fact charge the FR210! However, since it only has two pins, instead of four, I assume it will not work for data transfer.

 94. Super show-ul, super Plushenko, super Lambiel, super tot. Privindu-l pe Plushenko nu mi-a venit sa cred ca el este acel personaj negativ detestat de atata lume. Nu are un stil de a patina atat de oribil pe cat i-a mers vestea si nu sunt doar sariturile de capul lui,dupa cum spun multi. Dupa ce i-am vazut evolutia am inteles de ce este un mare campion.

 95. Adrienne Hello Kristi, I have set up my business page as a company and that is working fine. The trouble I am having is finding it when I want to update my employment information on my personal page. When I go to create a new job, my company page does not come up even though you can search for it. How can I get it to show in that list.THANK YOU!

 96. that in order to have inner peace in our lives, we should always finish things that we start. Since we all could usemore calm in our lives, I looked around my house to find things I’d started &hadn’t finished. I finished a bottle of Merlot, a bottle of Chardonnay, a bodle of Baileys, abutle of wum, tha mainder of Valiuminun scriptins, an a box a choclutz. Yu hasno idr how fablus I feel rite now.

 97. Fasha & Jejai da nikah la tahun lepas. Diorang nikah kat Indon. Lepas nikah, diorang kena daftarkan pernikahan kat Malaysia n pergi kursus kawin semula. That’s y dia tak kisah pun ada taja ke, tak ada ke. Sebab semua dah sah. Sanding2 ni just nak tunjukkan yg lepas nikah mesti nak sanding, ye dak Mrs. Jejai? Berapa ramai sangat kawan2 media yg ko percayakan tu betul2 baik dengan ko? Alahai.Well-loved.

 98. hey ahimsa,actually there’s no definitive answer whether North and South America are 2 continents or 1, it depends on where you’re from. I know in Thailand, where I live, they are regarded as 1 continent – ‘the Americas’ or ‘America’. I understand the scale of the US, but if we play that card, do we play the same card for Russia, Canada, China, Kazakhstan!??The Adjective, whether I like it or not, is American – i acknowledged that.

 99. Girl, your nuts! lol.But seriously, I can’t even look at catalogs that have black and white drawings, let alone no pictures. My brain runs on pictures and unless they turn a seed catalog into a novel where my brain can make pictures itself, I doubt I will be buying anything from this catalog. I do love the thought of the heritage varieties, but I just can’t take it. 🙁

 100. Aug12 Mi conforta leggere post come questo, cosa che purtroppo non mi capita di frequente. A me sembra sempre più spesso di vivere in un paese privo di qualsiasi voglia di fare sforzi, anche minimi, di ragionamento sui fatti. Invece prevale la voglia di confermarsi “identitariamente”, nelle proprie rabbie, nel proprio bisogno di conferme e conforti. Non ho dubbi che qualcuno ti accuserà di intelligenza col nemico. In bocca al lupo.

 101. I agree with you in general Rancher but I wouldn't exactly advise people to get involved in established GOP meetings. Being informed is excellent but it does come with a price. People often get sucked into the system and become either disillusioned and basically useless or they become too politicized and loyal to particular set of rules, opinions, etc.I like the grass roots activism, though. Provided it is a genuine grassroots movement.

 102. Sans vérification aucune, mais de mémoire, je suis prêt à parier un bon petit saladier que les JO valaient, en 2008, 800 nouveaux points (et donc moins qu’un M1000), soit un tout petit peu plus que cette année. Perso, je leur donnerais effectivement facilement 1500 points pour le prestige et la modalité du tournoi (6 tours, finale en 5 sets). Ou alors, comme tu le dis, rien du tout, parce qu’une médaille d’or, c’est effectivement plus fort que des points ATP.Cela dit, je propose un moratoire sur ce sujet, jusqu’à ce que le prochain billet soit publié!

 103. I was curious if you ever thought of changing the page layout of your blog? Its very well written; I love what youve got to say. But maybe you could a little more in the way of content so people could connect with it better. Youve got an awful lot of text for only having 1 or 2 pictures. Maybe you could space it out better?

 104. Oh my. I don't know if I could go for a 5k run. I never tried to do that, so maybe I could, but I'd have to have my inhaler on me. After a mile, my chest burns like icy daggers plunged deep into my lungs. It's very uncomfortable and really sucks.However, it's awesome that you do that for a therapy. 🙂 It's a great way to get the mind going and ready to write some more.

 105. thanks amanda … i am completley recovered from my itb issues – so the biking is not a matter of having no other choice because running isn’t an option … its mostly because i finally admitted i needed a really big break from running. so right now, i am doing exactly as i choose & i’m surprised as hell that its going so well! nice to realize you wont die from not running!

 106. Hey this is somewhat of off topic but I was wondering if blogs use WYSIWYG editors or if you have to manually code with HTML. I’m starting a blog soon but have no coding expertise so I wanted to get advice from someone with experience. Any help would be greatly appreciated!

 107. disse:Oh1 Eu quero muito ganhar essa edição em dvd de Dorian Gray1 Apaixonada pela obra original e pela versão, onde Ben Barnes mesmo não parecendo fisicamente com o Dorian Gray descrito no livro, ficou mais do que perfeito!Tenho o dvd pirata em casa, mas ele não contém os extras, que é o que eu gostaria de obter.Desculpa o atraso mas é que na correria só tenho conseguido cuidar um pouco do blog..vc também anda sumida garota1 Saudades dos seus comments!bjs

 108. I have found it is a area for people dogs too run loose, and little motorcycle too run you over, some of the people i have seen around there in the summer time is not what i really want too be around , used a few time and that’s enough, dont blame the homeowner for not wanting it in their back yards, let it be in the lawyers and everybody that’s wants it, in their yards, let them buy you out and live there i bet that would shut them up.

 109. Fint hem ni har, ja tänk o fÃ¥ ha en sÃ¥n fin prunkande trädgÃ¥rd. Mycket arbete, bodde tidigare i hus jag. Men nu ensam men jag har en uteplats o tillgÃ¥ng till trädgÃ¥rd. Roligt med blommor, ha en underbar söndag! Hälsning frÃ¥n bloggläsaren Lisbeth, gött med paj! Här har ätits bär med vispad grädde. Oj mycket kalorier, men gott dÃ¥..skippar kolhydraterna…fniss!

 110. Thanks Saima,The name rings a familiar bell–do you know Vinay Menon at GW Business School?Anyway, you’re right–the government can also be the beneficiary of a parallel import provision (in fact, any third party can). And section 47 that you cite does not change this one way or the other. Section 47 can be independently invoked as well–though the key limitation here is that the government can only invoke this provision to make articles for its “own use”.

 111. Jag är 26Ã¥r och har till detta Ã¥ret bytt till LS! Pga läktarclowner som knappt har hÃ¥r pÃ¥ snoppen, stÃ¥r och skriker sjung dÃ¥ era jävla fittor! Sporrar detta mig till att sjunga? Skulle inte tro det! Det var bättre förr när toll stod pÃ¥ räcket och när alla i klacken kunde dra igÃ¥ng en sÃ¥ng! Men gör man det idag blir man bara hyschad…

 112. Darrell,I’m pretty sure by saying “repeat the process” she means that each time your milk clabbers, you take 1/4 cup of that clabbered milk, and add a fresh cup of milk (in a new jar). You do this over and over, until it only takes 24 hours to clabber. Then you have buttermilk. Basically you’re building the culture up so that it clabbers in one day, instead of several days.

 113. This one is an inspiration personally to uncover out rather more related to this subject. I need to confess your data extended my sentiments as well as I am going to right now take your feed to remain updated on every coming blog posts you might probably create. You are worthy of thanks for a job completely carried out!

 114. Lord Asriel facts: the new Internet meme? I love how bloodthirsty Lyra is. It's just so interesting to have this eleven year old girl who just wants to know more about when her father murdered someone and knows all about him poisoning people. A little bit different that a lot of female protagonists in children's literature y/y? ACK I STILL WANT A DAEMON

 115. sagt denn, dass man das grüne Häkchen zum Anschauen und schreiben braucht? —–o00o–(´°`(_)´°`)–o00o—– Mittlerweile ist das hier für meinen Geschmack einfach zum ‘Non plus ultra’ geworden und trennt den Weizen von der Spreu. …..versteht sich von selbst, dass die Haken natürlich NICHT zur Spreu gehören!!!!!

 116. Lovely! I really like how you made it work this week. The matching fabric embellishment on the cream colored bolero is a perfect complementary piece to match your now more stylish floral dress. Great to see your happy smiling self back this week. Cute little squirrels and acorns on the shirt too.