Một Đêm Một Ngày Một Năm Cả Đời – Chương 16

Chương 16: Kết hôn được mười tháng, ta bắt đầu có ảo giác

Kết hôn được mười tháng, ta bắt đầu có ảo giác. Ta biết đó chỉ là ảo giác, nhưng nó lại rất chân thật.

Mỗi lần cùng Giai Cảnh ân ái, ta bắt đầu cảm thấy có điểm không chân thực. Trái lại khi cùng A Du, mỗi lần ân ái cùng Giai Cảnh đều là ta chủ động. Ta biểu hiện với nàng những biểu hiện sắc dục đặc hữu của nam nhân, ta lấy tay từ từ vuốt ve thân thể của nàng. Ngón tay thô ráp của ta lưu lại dấu vết trên da thịt trắng mịn, ta rất tập trung. Còn có, vợ của ta, nàng biết hưởng thụ hơn so với A Du, nàng là người thừa hoan. Mà trong cuộc sống vợ chồng của ta và A Du, A Du luôn là người khơi mào, cũng là người thừa thụ. Thừa thụ cùng thừa hoan khác nhau một chữ, nhưng ý nghĩa lại xác nhau một trời một vực.

Ta nghĩ đáng đời A Du trước đây, nếu như nàng không chạm vào ta, ta cũng không cần hận nàng như vậy. Cho dù ko hận thân thể của nàng, ta cũng chán ghét nó. Nhưng ko ngờ là chỉ cần mỗi lần ta nhắm mắt lại, ngón tay ta đang ở trên người Giai Cảnh bỗng biến thành đang trên thân thể khô gầy của A Du. Trong đêm tối, dưới thảm lạnh như băng, nàng luôn có thể mặt dày mày dạn đè lên ta. Nàng rên hừ hừ, ta không để ý tới nàng, nàng cũng không e lệ, vẫn tiến thẳng đến. Một năm sau khi nàng chết ta thường nghĩ đến vấn đề này. Ta nghĩ, nếu như A Du chưa bao giờ chủ động, ta có thể muốn nàng hay ko. Sau đêm tân hôn, ta chán ghét nàng, hận nàng ko giống một nữ nhân đứng đắn, lại có thể hạ dược nam nhân. Chỉ là, ta luôn không có đáp án, vì vậy ta cũng ko nghĩ nữa.

Ta cùng Giai Cảnh ân ái bắt đầu không tập trung, ta nghĩ có thể là do ta mệt mỏi. Gần đây công việc của ta rất mệt, có chút ko thuận lợi. Ta quyết định nửa tháng không đụng tới Giai Cảnh, cho đến một buổi tới đàm phán hợp tác thành công, ta mới gỡ bỏ lệnh cấm cho mình, quả nhiên, hết thảy đều như ta suy nghĩ, bất quá chỉ là ta mệt mỏi. Đêm hôm đó, chúng ta vô cùng hài hòa, Giai Cảnh sau khi thỏa mãn cười với ta, giống như tiểu quỷ thỏa mãn. Ta nhéo khuôn mặt nhỏ nhắn của nàng, cười dương dương tự đắc. Ta nghĩ ta cần phải đã quên nàng, dù cho thật sự có cái gì ta cũng đã quên.

Mùa đông đến, đã xảy ra một việc lớn. Ngôi nhà ta cùng A Du ở trước đây xảy ra trộm cắp. Lúc ta đang làm việc nhận được điện thoại của cảnh sát, bọn họ hỏi ta có phải chủ nhà ko, ta nói không phải. Nhưng bọn họ vẫn muốn ta đến đó một chuyến. Ta lái xe đến, nơi này ko thay đổi bao nhiêu, chỉ là ko có người, ko có sinh khí. Ta dừng xe lại, trước cửa đã có xe cảnh sát. Ta đi vào, đồ cổ trong phòng khách đã ko còn, những thứ Hà Du Cẩn từng hao hết tâm tư trang trí cũng ko còn tươi đẹp như trước đây. Cảnh sát hỏi ta nơi này đã bao lâu không có ở người, ta nói bốn năm, còn kém một tháng lẻ bảy ngày, A Du đã chết được bốn năm rồi.

Hắn muốn ta đi kiểm tra xem có vật quý gì bị mất, muốn ta thống kê số lượng những thứ bị mất. Ta dạo trong phòng một vòng, lắc lắc đầu nhìn cảnh sát, ta không biết cụ thể mất những thứ gì. Thời điểm đó, cảnh sát dùng ánh mắt khác thường nhìn ta, không thể tin nói: “Ngươi từng ở đây hai năm, ngươi ko biết nhà này có những tài sản gì.” Ta lắc đầu, ta không cần thiết nói dối.

Ta nói, ta có thể nói đại khái, hắn bất đắc dĩ cam chịu, nói đành phải như thế. Sau đó để cho một cảnh sát trẻ tuổi hơn hắn đi theo ta để ghi chép. Trong nhà có rất nhiều phòng, ta bước vào từng gian từng gian, ta nghĩ đây là lần đầu tiên ta quan sát từng phòng, dĩ nhiên ta không thể nói có bao nhiêu đồ bị mất. Ta tại phòng ngủ ngây ngốc lâu nhất, đây là nơi ta quen thuộc nhất. Tủ sắt đã bị cạy ra, bên trong ko còn thứ gì cả. Người cảnh sát trẻ tuổi hỏi ta, bên trong có chứa những gì, ta nói có lẽ là trang sức. A Du có trang sức, chỉ là ta không biết để ở đâu. Hắn hỏi ta số lượng cụ thể, ta cũng lắc đầu.

Cuối cùng, cảnh sát bất đẵc dĩ cáo từ, trước khi đi còn nói với ta, vụ án này manh mối không đủ, hơn nữa tội phạm gây án kinh nghiệm phong phú, không để lại bất kỳ dấu vết gì, muốn điều tra ra chỉ sợ phải tốn thời khá nhiều thời gian. Ta biết ý ở ngoài lời, nếu muốn phá án nhất định là không có hi vọng gì. Cho dù vật bị trộm có xuất hiện trên thị trường, cảnh sát cũng sẽ không biết, bởi vì không có ai cung cấp thông tin vật bị trộm cho bọn họ. Ta nói tốt rồi tiễn bọn họ, ta nghĩ đây là trách nhiệm của ta, không cần làm khó cảnh sát. Ta quyết định sửa sang lại ngôi nhà một chút, bởi vì ăn trộm cùng cảnh sát lần lượt đều đến, nơi này có chút ít hỗn loạn. Mất chút thời gian, ta không biết làm vệ sinh khó như vậy. Sau khi sửa sang xong, ta ngồi trên ghế salon hút thuốc, đối diện là ảnh cưới của ta cùng A Du. Tầm ảnh này cũng ko có giá trị, hơn nữa ai sẽ trộm ảnh cưới đây. Ảnh chụp rất lớn, lớn đến mức nhân vật bên trong đều có chút biến dạng, ta nghĩ nhạo báng A Du, cũng không phải mắt ko nhìn rõ, vì sao phải phóng to như vậy. Chỉ là ta ko bật cười.

Ta trở về phòng ngủ, phòng ngủ có di ảnh của A Du. Trong hình nàng nụ cười vẫn như cũ, tay ta trong vòng 50cm có thể chạm đến nàng. Ta nằm trên giường, có chút hơi mệt, trong vòng một ngày đi qua đi lại như vậy. Ta quyết định không quay về, ngủ ở chỗ này một giấc. Ta gọi điện cho Giai Cảnh, nàng nói cũng được. Đây là điều Hà Du Cẩn vĩnh viễn làm không được.
Vừa nằm xuống, ta liền ngủ, vẫn ở vị trí trước kia. Chỉ là ta không nghĩ tới ta nằm mơ. Ta không biết vì sao, nhưng rất chân thật, thậm chí ta chờ đợi nó xảy ra, giống như đã chờ đợi cả đời. Ta rõ ràng một khắc trước còn đang suy nghĩ Hà Du Cẩn làm không được điều gì, sau một khắc liền nghĩ tới nàng.

Ta đưa tay xuyên qua chăn chạm vào vị trí của nàng.

Vô cùng rõ ràng, ta gọi tên A Du, ta cởi nút áo nàng, lần này thật sự là ta chủ động, ta vùi đầu vào chăn, khom người, từ ngang hông của nàng bắt đầu ngửi, như con mèo đói ngửi miếng cả tươi.

Ta cảm thấy toàn thân đều nóng lên, ta ôm A Du vào trong ngực, A Du chăm chú nhìn ta, trong mắt là nụ cười giảo hoạt, ta không thể chờ đợi được cởi hết tất cả quần áo, ta nâng cao eo tiến vào.

Ta trong mộng phiêu hồ, ta biết rõ đây không phải là thật, A Du đã chết được bốn năm, hài cốt sớm đã rữa nát, có lẽ đã sớm thành thể khí biến mất. Thân thể dưới thân nhất định ko phải thật, thế nhưng ta cũng ko lập tức tỉnh lại.

Ta đã vài năm không nằm mơ, huống chi mộng xuân, ta không thiếu khuyết sinh hoạt tình dục, không cần thiết tìm kiếm con đường khác để được thỏa mãn. Ta kết hôn cũng mới một năm, cũng không chán ghét vợ của ta, cần gì cái ảo tưởng khác.

Chỉ là, ngày hôm sau tỉnh lại, hạ thể một mảnh ẩm ướt, ta xuất tinh trong mơ.

Năm thứ tư sau khi A Du chết, năm thứ nhất sau khi ta tái hôn.

Ta cùng Hà Du Cẩn…

Trong mộng…

Xem tiếp:  Chương 17

Facebook Comments

Một Đêm Một Ngày Một Năm Cả Đời – Chương 16
Đánh giá bài viết

982 Comments

 1. Love seeing the Dr. Seuss reference again! It reminds me of when we first “met.”P.S. How on earth are you able to let her ride the bus? I am totally terrified of letting my little one ride, which sucks because the bus stop is two feet from my house. It just makes me feel guilty not to drive him. Am I super weird?

 2. > It’s well-known that the Heisenberg Uncertainty Principle is> mathematically equivalent to the bandwidth theorem. But that> doesn’t seem to be the argument Adleman is making.I will admit to not knowing quite what this (bandwidth theorem) is (perhaps I know it by another name?), but I can guess that the reason for this is simply due to the behavior of waves in general (see any “old-fashioned” quantum book for a discussion of this, for example Bohm’s Quantum Theory).

 3. This clearly makes a lot of sense now that I have read it through completely. Though my question is that I really truly see the benefit in a person makes over that threshold but if you aren’t some wont think its worth it. But then again its all perspective. Not sure many reading want to actually get a side gig in the first place.

 4. I loved as much as you’ll receive performed proper here. The caricature is attractive, your authored material stylish. however, you command get got an edginess over that you want be turning in the following. sick undoubtedly come further in the past again as exactly the same just about very often within case you protect this hike.

 5. disse:logo depos de um banho de mar fiz intrataçao inoameu Deus q maravilha de produto fiquei feliz pelo resultado do meu cabelos q eu faço escova progressiva e dou luzes ele min agradeceu muito o q fazer para ter esse produto em minhas mao to falando para todas minhas amiga o melhor meus cabelo fala

 6. 25 julio, 2007AnónimoDale tiempo. (En serio no se cuelga, pero a veces en determinadas configuraciones, si hay firewall de norton, u otros firewalls, puede tardar bastante)Estoy en vistas de optimizarlo. Tiene una bbdd dentro del propio exe que es enorme, de asociacion de descripciones a puertos, y hay que mejorarlo.Como te decía, déjale aunque tarde un poco.La siguiente vez irá muy rápido.Lo intentaré solucionar.Un saludo.  

 7. 4b4142ona 26c6b82137Have you ever considered creating an e-book or guest authoring on other sites? I have a blog centered on the same subjects you discuss and would love to have you share some stories/information. I know my viewers would value your work. If you are even remotely interested, feel free to send me an e-mail.22

 8. Il a raison le Jacques ! Vas-y mon gars, tu as mon soutien !Bien que je déplore le chantage, j’estime que Jacques le Ny a raison sur le fond.J’espère seulement qu’il ne mourra pas pour ses convictions, et que le ministre de la Culture prendra si pas des mesures, au moins l’attitude d’une véritable écoute de la problématique.

 9. oscar,I want to say that the rise in slave prices stimulated the development of the mechanical cotton picker which was invented in Memphis in the 1850s, but world cotton prices collapsed in the late nineteenth century following the abolition of slavery (impoverished sharecroppers grew more cotton), and its technological development was stalled until the 1920s/1930s.Right now, I am more focused on the West Indies, where cotton was dwarfed by sugar, but by the time I write the book I will definitively answer the question.

 10. mmmmm im not sure if i fully like these simply fluid meanings you guys have put out, it may take a long time to understand tarot because really there is no ” Simple” way of learning these tools, like it or not they are complex, but you may have a small foundation on learning the basics but like it or not you are going to deep to learn deeper more detailed meanings if you are going to read the tarot.

 11. Seandainya saya menjadi anggota DPD maka sejumlah perubahan direncanakan untuk diterapkan sebelum akhir 2011. Ini mencakup kriteria masuk sementara yang sah mengenai penghapusan persyaratan tes bahasa Inggris bagi pemohon visa pelajar tunggal untuk, ELICOS dengan Tingkat Penilaian 4 ke atas, pembentukan dan rapat perdana EVCC, pengurangan persyaratan keuangan bagi pemohon visa pelajar di Tingkat Penilaian 3 dan Tingkat Penilaian 4. Good luck untuk Indonesia.

 12. I always read the book first. If I see a movie coming out that I might like to see and I know it’s based on a book I’ll quick read the book! I agree that seeing the movie first stifles my own imagination when I’m reading the book. Good adaptations are LOTR and Lonesome Dove. One bad one I can think of off the top of my head is The Firm. Some of the best features of the main character were lost in the movie. Tom Cruise had an “Oh, shit, caught off guard” look on his face that the character in the book, as I read it, would never have had!

 13. دوست عزیز این این فایل توی قسمت دانلود سنتر و توی پوشه مپ ترمینال هست دقیقا لینک زیر:متاسفانه سرور دانلود سنترمون مشکلی داره که اومدم لینک بهت بدم نشداما توی فایل های مپ ترمینال هست مطمئن باش.

 14. Carinhas alegres e felizes:Se você é um cara religiosos mesmo, vai gostar desses. Jesus!Carinhas animadas de armas:Hora da festa! Carinhas alcoólatras:Carinhas musicais:Eu tenho milhares aqui, vou tentar fazer uma página para colocar todos. Mas por enquanto é só.

 15. I’m with you on that “wishing I were intellectual & beautiful” [hold the gay] enough to sit down and talk with a few of these exuberantly brainey people. While we’re wishing, throw in rich — would have to be to run in the same circles to even BE in the same room with Stephen Fry, Kenneth Branagh — I’d like to resurrect T S Eliot, [bad boy] Richard Burton, A.A. Milne….the list is endless. Brains are veddy, veddy sexy.[ Follow me on Twitter: ]

 16. Mark, Thank you for sharing such a beautiful conversation and for being an example to many for how to live out the faith, not perfectly but with a pure heart. Did this video ever take me back! I still remembered all the words and harmonies from when I was a kid (and the afros). Will sing it today as I run. Blessings my friend.Cheryl

 17. If it wasn’t for the good people at SC, there’s a good chance I would have totally given up on the yanks. They were a reminder that the knuckle-draggers and bed-wetters weren’t all there was to America. Sadly the board wasn’t the same after the upgrade.I think I’ve still got some of the old discussions saved as text files somewhere…

 18. Thanks for putting into words, what I have discovered in my many visits to Kusadasi. The best time to visit is outside of the main tourist season. My wife and I have only once visited Turkey in high summer, and this was no less than 14 years ago. We never repeated the exercise, Keep up the information service.

 19. Io purtropo le date e i nomi non li riesco a ricordare, ma sono un ufficio matricola per i volti delle persone.Sono così riuscito a stravolgere in due giorni le date di compleanno di due persone a cui tengo in modo particolare……. per penitenza a breve partirò per in Milano dove mi tratterrò qualche giorno per assistere alla settimana della in moda.Auguri anche a Roberto di Tre Scogli per il compleanno di ieri, in questo modo sono tre gli auguri di rincalzo da fare.

 20. bonjour professeureen fait dans votre note vous dites que on ne voit pas les turbulences mais je me rappelle quand j'étais petit et que je prenais l’avion souvent on nous prévenaient que l'on allé rentrer dans une zone de turbulence. comment ça se fait si on les voient pas? il y a des cartes avec les zones de turbulences connues? ou alors il ont été prévenus par un autre avion? donc voila si vous pouviez m'éclairer p.s : désolé pour les fautes d'orthographe

 21. Amazing! " I had fun and I've added a whole new area of culinary choices to my world." That is exactly why i love reading your blog. You have such a great open and positive spirit. It really is inspiring. Makes me feel like I could do anything.Like make sushi. hahaha. great post.

 22. merhaba,sanırım yeni temada ilk yorumu ben yapıyorum.sıradan.ha tabi bu blog benim sanane lan diyebilirsin ama hani crm var ya o babtan hani.Bir eksiklik olarak. nahnu’da reklam vere tıklayınca aşağıya değilde kontak sayfasına gitse daha hoş olur.yorum yazma bölümünde ki yazdıklarımı şu an okuyorum da nedense ilkokul günlerim aklıma geldi.

 23. Using the required jars I run the above code.. But it gives me following error.Exception in thread “main” org.codemonkey.vesijama.MailException: Generic error: 530 5.7.0 Must issue a STARTTLS command first. c16sm4320791rvn.13Can you please help me how to get out of this..

 24. – We happen to be chatting with make you figure out what a helpful come upon my person enjoyed making use of your site. Your lover figured out quite a few issues, with the inclusion of how it is like to hold an incredible facilitating mindset to create the others effortlessly completely grasp selected specialized details. You actually surpassed my required results. Thank you for producing a lot of these interesting, trusted, explanatory easy thoughts on the people to Gloria.

 25. In Dubai, there has been investments made into shipping ports, to improve their accessibility for larger container ships; and to accommodate more containers. Government officials and private investors believe that this is important, to staying competitive, and to encourage economic growth.

 26. Hey Theresa,Good point about a goal being a new beginning, not an end.Of course goals will make you happy and completing them will grant pleasure, but every step on the way you are gathering more of your goal, you should be happy the whole way and that happiness should keep growing.Thanks for stopping by and leaving your comment Theresa.

 27. 1bcThe new Zune browser is surprisingly safe, except not as safe as the iPod’s It works well, but isn’t as brief as Trip, and has a clunkier interface. If you infrequently map on by means of the web browser that’s not an issue, excluding proviso you’re planning to browse the web alot from your PMP then the iPod’s larger partition and outshine browser may ensue important.

 28. I am sorry to say that I do not personally hold much hope that Obamacare will get repealed. The House just is not big enough with enough fight in them for the American People. We need to get more conservatives in the Senate but until then I feel very disgusted with the way this country is going. God help our country!!!

 29. An excellent article. Germany has benefited greatly from the Euro and must be prepared to help out the peripheral countries more if a break-up is to be avoided. After WW1 Keynes argued that the Allied countries should help defeated Germany to pay the war costs, they didn't and the result was austerity and Hitler.A break up of the Eurozone is in nobody's interest.

 30. Hopelijk doet Lance Armstrong een boekje open over medeplichtigheid van sponsors, teamartsen, ploegleiders en andere betrokkenen. Werd hij onder druk gezet om te liegen? Wie zijn de hoofdschuldigen aan de top van de omerta clan?Bedrijven als Nike en Rabobank komen er anders net als ‘bepaalde’ personen, veel te makkelijk vanaf.Wellicht kan dan eindelijk na volledige openheid en opruiming van alle lijken uit de kast, de wielerwereld duurzaam en gezond opnieuw worden ingericht.

 31. ! I actually got the box that contained the 4 products: olive and rye eye cream, night cream, day cream and 3 in1 emulsion.It’s called the Olive and Rye Regimen Kit.The eye cream IS amazing, and together with the other products…my skin is like new!Even the 2 ladies working at Sephora were talking about how they loved it. I want to get this for my Mom too. Thanks Lisa…I never would have known about this.

 32. ANUAR NI INGAT ORG BODOH KE JANJI CAMTU… AWAT DIA INGAT BILA PKR MENANG KAT BKT SELAMBAU TU DIA ADA KUASA KE NAK BEBASKAN HINDRAF… DULU MCM TU JUGA BILA MENANG MINYAK TURUN… SEDARLA DIRI SIKIT… HANG HANYA PRESIDEN PKR BKN KETUA MALAYSIA OIIII… HANG HABUK PUN TAK DAK NAK BEBAS ORG OII….KALAU ORG MASUKAN HANG DLM LOKAP ADALA…. TAK ADA MODAL KE…ASYIK2 MODAL LAMA TU… HAPRAKLA PRESIDEN PKR NI…GILA KUASA BETOI

 33. I will vote for the one who can truly beat Obummer and he will not be aWashington insider. No one persuades me as to whom to vote for like most of these comments suggest. Look at the stats as to who can beat Obummer!!! I hope that every person voting will go to God in prayer and we must all remember that God is in control God will still be in charge regardless as to who wins the primary!!

 34. Thank you an incredible publish, can examine your personal others posts. many thanks for your ideas for this, I felt a lttle bit made an impact to by this short article. Merit again! You make a good time. Has excellent facts here. I believe that in case a greater number thought of it that way, they’d have got a better moment in time get the grasp ofing the difficulty.

 35. Thanks for the strategies you discuss through this website. In addition, a lot of young women which become pregnant don’t even try and get medical insurance because they are full of fearfulness they probably would not qualify. Although a few states at this point require insurers present coverage in spite of the pre-existing conditions. Fees on these kind of guaranteed plans are usually larger, but when considering the high cost of medical care it may be the safer way to go to protect your financial potential.

 36. I’m entering med school this fall, and women’s health and REI is a great interest of mine due to personal and familial reasons. Once you completed your Ob gyn residency, how difficult was it to enter into the REI fellowship? How long was the fellowship? I’ve also considered Perinatology– what are your thoughts on that field?Thanks for your article!

 37. I remember waiting for the streetlights to go off in the mornings… the signal I could put on my own bedside light and read Noddy. I remember countless nights of reading Secret Seven and then the Famous Five books snuggled up in a bunk-bed on a train en route to visit cousins in the then Rhodesia. What kept me reading so earnestly? A jolly good adventure I think… and longing to be like them. I wonder if future generations will condemn JK Rowling for writing the Harry Potter books?

 38. Trine s: Hehehe, utmerket poengtert! Touché!Fran:Det var vel snarere en bagtell med stor B. Alternativt en idiotsak med stor I. ;)engsmella:Bare vent, snart ringer avisa, og vips, sÃ¥ er du Ukas Onde Menneske. Om stadig flere foreldre velger Ã¥ ta via pressen, bør vi sporenstreks skaffe oss medierÃ¥dgivere, hele bunten. Jeg er framsynt, sÃ¥ jeg er gift med en. 🙂

 39. I recommend using moderation on older posts. I found a bunch of SPAM on old posts about a year ago. Occasionally someone comments on an older post and with moderation I get to see it. The SPAM checker seems to be good at blocking spam and has only stopped a couple of real comments.Your example looks like "hcsmsr lefs"

 40. 236а как же Кролик с огромным семейством родственников, которое к нему прилипло, а он не знает куда от него деться? В книге он постоянно их стыдится, они живут у него во дворе, таскаются за ним и его друзьями в походы и.т.п. Именно это делает Кролика таким злобным и асексуальным персонажем.

 41. increible, cual es la formula, yo quiero ser prospera y rica ayudar a los mas necesitados y por lo menos suplir las mias propias y la de mi familia ser libre en mis deudas que ascienden a 30 millones que para mi es una fortuna tener mi propia casa para compartirla con mis hijos y no estar lejos de ellos, tener un carro para salir con ellos y mi madre, tener una finca jajaja y culminar mis estudios Dios mio ayudame, escuchame, me pueden dar la formula.

 42. CW you and I both know who gave false info to SSI. I hope the truth comes to light and they get what they deserve for their BS. The best laugh will be the last one when Barky gets his ass handed to him on a silver platter and the Obots are all crying!I make sure they know it’s supporters like them who make me positive I will never vote for Obama.CQ

 43. Tell me, Mr. NJLawman.com, how is a vest, real or not, going to contribute to someone's death?1. In a state where wearing body armor is illegal, an officer may, "in fear for his life," shoot on sight a scary-looking dude wearing one of these.2. The rumor may get started that, while they have to say the vests will not stop bullets, they really will. Then, someone will have to test it by shooting themselves as many police officers have done in the past.

 44. Exemple de phrase: « il l’a dit le natif d’Arma di Taggia q’il avait pris beaucoup de plaisir face à un Gael au bord de la rupture ». Un jour, une civilisation extra terrestre débarquera et entendra ça.

 45. asc, it’s me again. this cake looks so good can’t wait to bake it, i already have all the ingredients at home. you guys rock may allah bless you. what i like about you is how caring people you are and i like the fact that you guys answer any guestions we may have i mean who would create a free web page and then answer any questions you would have? you guys are just awesome masha’allah! and happy birthday Sarah!!!

 46. It can be argued that your sister had established a “tenancy”. You might argue that she moved out, but, because local police are usually hesitant to get involved in what they consider a “civil matter”, her previous tenancy seems to have backed them off. Likely, if the police won’t find her a trespasser, you will probably have to evict her. I don’t know all your facts, so this is not legal advice.

 47. So we have a problem with urine on trees but no issue with digging up the vegetation and disrupting the root system to install temporary piping? Interesting concept, but seriously people are still going to pee on trees and on the ground regardless, no one at a music festival is going to wait in line for this.

 48. 78Giusto intervento.Scusate ma non confonderemo mica ecumenismo con sincretismo.Nessuno mette in dubbio la Verità che è una, ma perdonatemi, non vi pare che certe posizioni espresse qui hanno la tendenza a costruirsi un Dio misericordioso verso se stessi e punitivo verso tutti gli altri.Ma scusate chi è il prossimo?Non sono forse tutti il nostro prossimo.E l’espressione Dio fa piovere sul giusto e sull’ingiusto non indica forse che la misericordia di Dio si riversa su tutta l’umanità.

 49. La 4ème vidéos nous montre clairement que ce phénomène peut bel et bien être produit par un avion. Par contre ce qui m'intrigue, ce sont leurs réacteurs. Ils sont vraiment puissants pour émettre de telles flammes. Pour la 1ère vidéo, ça ne pourrait pas être une météorite?

 50. I'd like to point out both Soccernet and FSC have buried this story towards the bottom of their news columns. Not like they don't want to make a big deal out of a club record signing for a defender (and third overall for us?) after running weeks of ZOMFG TORRES AND MASCHERANO SOLD TO PAY DEBTS! articles.

 51. Ron zegt: “we kunnen er wel weer eens gaan eten, de eigenaar kent me nog wel, hoop ik, dan proberen het geheim te ontfutselen”, maar Maaik misschien heb jij je “proeferij” al zo ontwikkeld, dat je het kunt raden bij het eten ervan?gr.AnVan op 28.02.08 12:57 pm

 52. Kunhan vaan saan itseäni niskasta kiinni, alkaa täällä hirmuinen joulukalenterinaskartelupaskartelupäivä. Ajattelin kyhätä semmoisen tulitikkurasioista, mutta minne himputtiin ne tulitikut laitan, kun en ole lainkaan ennakkoon viisaana säästänyt tyhjiä tulitikkuaskeja…Turkanen! Tuo Ferm Livingin kalenteri olisi kyllä ihana, jos omat askit ja rahkeet ei riitä…

 53. Hola mi niño!! Cómo va todo?? No te veo en ninguna foto pero conociéndote seguro que te lo estás pasando genial y disfrutando a tope de “tus vacaciones”. Hemos pensado en subir todos a buscarte el domingo y pasar el día por allí. El Hugo te echa de menos y pregunta por tí… ayer en lugar de ir a la guarde quería ir ya a buscarte.Un beso!!

 54. I was surprised to find that I liked Suburgatory. Some of the jokes are obvious, but the lead teenager brings an Easy A feel to the show, and I liked that movie a lot. (Did you see it?) As for Sisto, I just rewatched Clueless a couple of weeks ago, and it was really weird to see him go from slimy overprivileged high schooler to caring befuddled dad in that short a time.

 55. quand on voit que djoko a perdu son match d’exhib face à guga 7-5 7-6 on se dit qu’il a pas vraiment du se fatiguer toutafé sylvie ! c’est logique qu’il zappe un MS qui t’oblige à passer un mois entier aux US… et vu qu’il a gagné IW, c’est tombé sur miami… après comme je me plais à dire dans mon job : tout planning n’est que prévisionnel, tout dépend des dernières mises à jour !

 56. Dude, the old ones are totally awesome. I read a rewritten version last night that was total crap. Fortunately, I seem to have more originals than rewrites. Oh! By the way! I can’t find y’all’s address to send the you know what, which I’m finally sending off to everyone (and would have sent it sooner but for the fact that I totally, totally suck). Could you email it to me at dailydigest at yahoo.com?

 57. سلاممن همه چی رو دانلود کردمولی این ارور رو به من میدهError during initialization:Steam must be running for initial authentication to succeed. Please start Steam and restart the game to continue.

 58. Dobrý den, zdědil jsem zahradu s pár švestkami a vzhledem k výpalnému které náš stát požaduje, bych rád zkusil vlatní výrobu. Vároba vařáku mi příjde pro mne složitá, v blogu píšete: "Několik možných výrobců bude podrobně probráno v samostatném blogu". Můžete tyto výrobce blíže upřesnit? jedná se mi o menší zařízení 50-80l Max. Děkuji.

 59. Congratulations to you and your son! Just being there for your son will make a world of difference to him as he joins the Long Gray Line. Just knowing that there’s some one out there who cares about you and is thinking about you really helps as you journey thru Beast and Plebe year. As an old grad (Class of 82) I can tell you that the friendships he makes and the experiences he has will stay with him for his whole life. Be proud of your son & be proud of yourself for helping him become the person he is.

 60. Hi David, thank you for your feedback and upgrading.Kindly note the which describes Sync lists as well as Backup feature. However, List Sync feature is in preview now and allows simple push/pull synchronization of shopping lists. Instant List Sync is anticipated in and will be available for download soon.Please let me know if you have any further questions.

 61. Juste en passant,un tres petit commentaire de forme.Quand faudra-t-il expliquer à bon nombre de gros et grosses malignes que la reference à la maternelle et à l’enfant de 5 ans est du meme niveau qu’un gribouillage, à Picasso ?Cela denote d’un argumentaire de haut niveau !…Affligeant de vacuité.

 62. Trident:elviekben igen.Időről időre felvetődik, hogy esetleg 1-4 oscar átépítésre kerül oniks-ra, de eddig mindig ötletelés maradt (az oscar helyére a typhoon tetszőlegesen behelyettesíthető).Talán majd a kirovok modernizálásával együtt megindulhatnak az oscar-ok átépítése is, ha van a hajótestben még annyi tartalék. Sajna a cikk ismeretében nagyon megviseltek lehetnek a vasak, új ladikok meg csak majd 2020 után.Tetszik / Egyetértek: 1 Az értékeléshez be kell

 63. “You keep dancing around them and my request.”I am under no obligation to answer questions that were not meant for me. Despite this, . I was foolishly hoping for more than simply being called names by you in response. But now I sense that you have no interest in a meaningful exchange. Please prove me wrong.

 64. I am back, caught up on Lost and now confused and tired. I swear i read that someone wrote that Jacob was Vincent!! I must be hallucinating.I like the Black Rock theory and have done for some time, but in a weeks time we can probably write that theory off as well and have hundreds of others to think up in the next 8 months.P.S. Completely off topic. The ending of Scrubs was ok but Lost’s needs to be far better than that.

 65. i love meditation! it helps me with my pain too… and after 12 abdominal surgeries i needed it.. the hospital we use has mini tvs in pre op rooms with a channel just for meditation/relaxation.. beautiful nature scenes, music .. very nice.. i haven’t needed the relaxation shot for many years they insist you need to relax you.. i can keep my blood pressure nice and normal…

 66. 183An outstanding share! I have just forwarded this onto a friend who had been doing a little research on this. And he in fact bought me lunch due to the fact that I stumbled upon it for him… lol. So allow me to reword this…. Thank YOU for the meal!! But yeah, thanks for spending the time to talk about this subject here on your site.

 67. In my own case I can see the performance of webmaster tools provided by google as well as the crawling, indexing and ranking by google. why google can do this??Is google going to its end now??Is google can't care all??Is google cantains corrupted algorithms??Is Google's Enemies are stronger than google??Is google overloaded??Is google earn more as thought??What…..What……WhatWhat is the Reason behind this??

 68. Dorians coming from Northern Europe??????? What drugs are you smoking really? This is angllosaxongermanic theories developed in the 19th century at the height of the pseudo-racial theories to explain the TOTAL-ABSENCE of civivilization in Europe elsewhere outside the Aegean region habitated by the Greeks.All Greek tribes, Arcadians, Achaians, Danaans, Ionians, Makedni (Epirot-Macedonians who also gave Dorians and Aetolians), Magnetes, Aeolians, were originated in the Aegean region.

 69. Fantastic goods from you, man. I’ve understand your stuff previous to and you’re just extremely great. I really like what you have acquired here, really like what you’re stating and the way in which you say it. You make it entertaining and you still care for to keep it sensible. I can not wait to read much more from you. This is actually a wonderful web site.

 70. Either you are knowledeable and best negotiator or else.Try alternative approach, there were zillion ways to do in RE investment like Thomas Edition, learn ten thousand ways of not to make light bulb.If you don’t find the way, still have the will let’s hear from you again or email me if I can assist you!References : Was this answer helpful?

 71. Que maravilla! Me impresiona la magia de la red. Hace segundos recibí un mail de una amiga en relación a esta campaña procurando que multiplicara el mansaje a fin de difundirlo y poder ser más en esta cruzada solidaria. Y ahora me encuentro visitando este espacio cálido y ameno, del ciberespacio de tu blog, y estás difundiéndolo vos. Bravo Fernando! Gracias y a juntar tapitas!!!!

 72. En el post que colgué ayer, sobre una cena con rieslings, hablo de un austríaco Eiswein Weinrieder del 2002, que me dejó bastante satisfecho y, sobre todo, de un Cantina Falkenstein del 2005, del Alto Adige / Südtirol, que creo que es un gran riesling seco. Tengo una gran experiencia, también, con un eieswein de los Pilliteri canadienses (riesling, no el Vidal). De España, en efecto, mejor no hablar…Joan

 73. Angie-I've been having technical problems for the last few days…not being able to comment with Google. I had to work on my blog from my son's house, and could not spend so much time with commenting. Your amazing Halloween creepy creation is oh, so "scary" real…in spite of how delicious it tastes. Would not dare to eat the "yummy scary almond nails"..ha, ha, but so much fun!You're just too much…LOLxoxo

 74. הייתי שמח אם תפרט, למרות שאני מבין שזה כנראה בלתי אפשרי בפורום כזה. אני סקרן. בשכונה ההדוניסטית שלי בבועה התל-אביבית נראה, לפחות בעיני, שלאנשים יש מידה בריאה של אקספירימנטליות מינית. אבל את זה אומר בן-אדם שבוחר את זיוניו בקפידה. (ומספרם זעום, בהתאם), אז אולי אני מדבר מתוך חוסר נסיון.

 75. Ha luitjes,Goed om te horen dat alles voorspoedig is verlopen. Ondertussen wat bijgekomen? Veel plezier en succes vandaag met de eerste indrukken. Qua temperatuur in Nederland waan ik me ondertussen ook een stuk zuidelijker, het is hier rond de 20 graden en volop zon. Jet, heb je al het ongedierte al weg weten te jagen?Nogmaals een fijne dag, en ik hoop spoedig weer van jullie te horen!Liefs Mike

 76. “The administration is basically handcuffed between a rock and a hard place by the general direction and decisions of a society that is using Roman law techniques to destroy what remains of our common law heritage”…there is considerable truth in this, *but* I see little evidence that the school administrators have made much attempt at resisting these trends. Why have they not demanded the discretion to expel troublemakers, for instance?Most managers in businesses will put up a fight if someone attempts to reduce their decision-making authority. This does not seem to be the case with the average school administrator.

 77. Quando eu vejo esses comentários gigantes sempre tenho pena de escrever por horas/quilômetros, como dá vontade. Mas, como sou um homem de poucas palavras (meu vocabulário tem umas 100), digo:Fico triste quando meu tristômetro apita enquanto leio seus blogs.Por mais que seja só sequelagem-de-leito. Não sei de onde saiu essa mania coletiva de ser feliz, mas, tbm acaba comigo.=|

 78. Cel mai tare mă arde pe suflet faptu' că ratoana aia a-ndrăznit să-Å£i spună că nu te pricepi la scris!! No shit!! Dacă nici tu nu te pricepi la scris *mega poker face*. Laso-n pisica mea de invidioasă!! Ce scârbăăăă! Vai :-LTrecând peste: duuuulce cadouri ÅŸi drăguuuÅ£ brad ♥ Bietu puÅŸti a făcut un efort! :)) Have mercy!!- mie mi se pare dulce faptul că s-a străduit!!AÅŸa, ihm cred că am zis cam tot ce era de zis, no? :)) Nana bun :*:*

 79. Yeah taking care of yourself is one important part, doing things you like.. that relax you.Another part of this that I believe in strongly, is letting go of everything that is stopping you from forgiving yourself.Such as intense emotions your holding onto, anger, hate, frustration, insecurity and also past experiences that have caused this and made it hard to forgive yourself.. that is when it really starts to happen. And you realize maybe it wasn’t so bad, that you really are a good person and your life will improve!-Ben

 80. I do love the way you have framed this difficulty and it does indeed present me personally a lot of fodder for consideration. Nonetheless, from what precisely I have personally seen, I simply just trust when the reviews pack on that folks keep on issue and in no way get started upon a tirade regarding the news of the day. Yet, thank you for this exceptional point and while I can not really agree with the idea in totality, I regard the perspective.

 81. Cuando no se encuentran argumentos políticos, los del P.P. siempre recurren a las descalificaciones de género. El machismo en el P.P. es algo inherente a su ideario político, basta recordad su rechazo a la ley de igualdad, su posición con respecto a la ley del aborto o cualquier otra propuesta que signifique eliminar discriminaciones en función del sexo. Lo que es penoso es que parte de las mujeres voten a quienes pretenden mantener un estatus de discriminación social por razón de género.Salud, República y Socialismo

 82. Na die Knusperkekse werden wohl schon Vergangenheit sein, so ein Keksdöslein lässt sich aber sicher gut wiederverwenden. Und hach, aufgeräumt und umgebaut hast Du ja auch! Recht so, wer neu hier is wird sicher noch mehr zum Stöbern motiviert mit den neuen Schubladen und Fächern. Und wenn ich endlich mal paar stille Stunden habe, dann mach ich das auch mal wieder. Vor allem Deine Layouts machen mir jedes Mal wieder Spaß.

 83. I cherished up to you’ll obtain performed right here. The comic strip is attractive, your authored material stylish. nonetheless, you command get got an shakiness over that you would like be delivering the following. unwell for sure come more formerly again as exactly the same nearly a lot steadily inside of case you defend this increase.

 84. , cultural settings that make the categories possible.Martin – great story about the church – I think you’re right this is a good example of this happening in real life. And globalism is a leveling of all particularities in order to create a one-size fits all approach to faith, consumerism,etc.

 85. Michael,It’s very interesting that this plant grew up coffee trees – at an altitude about twice that here in Potrerillos! I’m now really curious about how widespread this Stigmaphyllon sp. is. From the way it’s growing in this particular disturbed area – bulldozers came through less than a year ago – I would think it is a pioneer plant. Maybe it grows easily under lots of circumstances.Anyway, a search on the internet showed me that several Stigmaphllon sp. are in cultivation although, as far as I know, S. ellipticum is not.Thank you for your interesting observations. Yes, it is a beautiful plant.

 86. Thank you so much! My strategy is not clearing my mind, but to rather jot something down the moment I have something in mind. Maybe what I write down isn’t a clear beginning, middle, or end, but it’s a start. Getting those few sentences written down helps me walk away with minimal guilt and the rest of a piece later somehow flows more easily later. I may throw away what I wrote down first, but those first few sentences opens the floodgates surprisingly well. I hope that helps you customize your own process.

 87. The thumbs up/down idea isn't too terrible, I agree something better could be done with it. The layout is pretty awful. It's pretty odd that 8 months went into this, because it seems like a step backwards to me. The worse thing about it is that everything seems to be clunked in together. There's no apparent distinction between different elements. Honestly, the old design was almost perfect, you could have tweaked it some to get a similar effect to what you're trying to achieve now, without making it so odd.

 88. Interesting ideas, but why take such a cynical view? In my experience with the Shopkick app, there is almost no chance that it can be uploading audio clips to a server somewhere. A bandwidth monitoring app can show you the miniscule amount of data that SK is uploading when it is running, and that once the ShopKick app is no longer running, it is not transferring any data.

 89. Come on Guys Altraslo , way cool its interesting seeing things we wouldn't normaly see in the real time world, my vote for that ..Altraslo.. Ballet you can see in real time .. BORING, Soccer yeah yeah so what see that all the time.. Make up if you werent so ugly you wouldnt need it .. ALTRASLO .. gets my vote ..

 90. Juu, Ukrainan tilanne on ollut täällä ihmeen paljon esillä. En tiedä, onko siitä Suomessa ollut puhe. Ukrainassa kuolintapauksia on vissiin ollut jopa satoja. Hee, hauska kuulla näkemyksesi tuosta, että virolaiset eivät ehkä olisi rokotteesta kiinnostuneita. Osaatko sanoa tarkemmin, miksi näin ehkä olisi? Eivätkö täkäläiset usko taudin vaarallisuuteen vai suhtaudutaanko rokotuksiin ylipäänsä empivästi?

 91. Life is hideously manic here at the moment but I have to make time to come here and have a good old screech of laughter before getting on with it. Great idea to bring your own prizes to the pub quiz and I love the Perfect Man especially the idea of him straying from the path of Perfection. Just a TINY bit disappointed there was no picture of you flying with your umbrella… surely it would've been simple to have rigged up a wires and pulley system?! Thank you for your whackiness Curtise. Vicky x

 92. May24 Native american area may received signals with INSAT-4A, that was launched by simply Ariane-5 detonate through Kourou throughout France Guyana.This can be a initial wisdom in being Dell smart.It is rather without difficulty for you to acquire this particular online game totally free, but always make sure that you have a anti strain within your laptop or computer so that when getting it every online game it can definitely not impact your own laptop or computer so you could take pleasure in a person’s online game fullest extent.

 93. Francisco AMX disse:Bosco, concordo com seu raciocínio, porém o que eu falo é de crer nesta superioridade avassaladora! eu, particularmente não creio que as diferênças se compensem… Acredito que o Raptor é o melhor, sem dúvidas, mas não garantido sobre 3 adversários como o Typhoon e ou o Rafale… mas…Abraço

 94. You had me at a dozen roses!!! Love this story. I feel a little guilty though. I didn’t remember that you put off the Marine Corps Ball invite to coordinate the Academic Conference on Barbie for me!! You are amazing! And perfect for a blue eyed, razor cut blond with the body of a backhand, and the good sense to know something great when he saw it, make-up or no-make-up. Can’t wait to read installment two…

 95. When I originally left a comment I appear to have clicked the -Notify me when new comments are added- checkbox and from now on every time a comment is added I receive four emails with the same comment. There has to be an easy method you are able to remove me from that service? Kudos!