Tổng Hợp Một Số Truyện Cười Rụng Răng

Cười Thả Phanh – Xin gửi tới các bạn phần tổng hợp một số Truyện Cười Rụng Răng từ trên internet. Rất mong sự ủng hộ và nhớ cho 5 sao nhéBà tôi xem hoa hậu

Xóm tôi có một cô đi thi hoa hậu, được chiếu lên tivi hẳn hoi. Lúc đến phần thi ứng xử của cô ấy, bà nội tôi ngồi xem cứ cười khùng khục, bảo: “Con bé này nghiện thuốc lá, răng vàng khè mà sao lên tivi răng trắng quá! Giọng nó hôm nay cũng rất dịu dàng, khác hẳn với lúc nó đi chợ chửi nhau với mấy bà hàng tôm hàng cá!”.

Xem thêm được một lát, tôi lại nghe bà hét lên: “Trời ơi! Đánh nhau to rồi! Đang thi hoa hậu mà lại đánh nhau”. Tôi cười, bảo: “Không phải đánh nhau đâu bà! Là ca sĩ người ta đang biểu diễn cùng vũ đoàn đấy ạ!”. “Thế nó là người nước ngoài à? Sao không nghe rõ nó nói cái gì?”. “Dạ! Không phải nói, mà là hát ạ! Hát tiếng Việt đó bà!”. “Thế nó đang bị ốm à? Sao trời nóng chảy nước ra thế này mà lại khoác cái áo lông dày sụ thế kia?”. Tôi lại cười, bảo: “Dạ không! Đó là sờ-tai của người ta nó thế ạ!”. Bà bảo: “Không cần phải sờ-tai, mà sờ lên đầu ấy, xem có bị ấm đầu không!”.

Nói rồi, bà cầm điều khiển, bấm chuyển sang kênh khác đang có chiếu vở hề chèo. Tôi hỏi bà rằng đang xem sao lại chuyển kênh, bà bảo: “Cùng là diễn hề mà! Xem kênh nào chẳng như nhau!”.Không nên lấy những cô vợ thế này !

Bị bố giục lấy vợ, anh con trai thở dài, bảo:

– Đấy! Trong số những đứa con đã đưa về giới thiệu, bố thích đứa nào, bố cứ nói, con sẽ lấy đứa đó cho bố!

– Ô hay! Lấy cho mày chứ, sao lại lấy cho bố!

– Ý con là lấy cho bố hài lòng! Cái Tâm nhé? Bố thích không?

– Cái Tâm hơi dâm con ạ! Con lấy nó về mà không đủ sức đáp ứng, hầu hạ nó, nó sẽ cắm sừng con ngay!

– Vậy cái Liên được không?

– Cái Liên hơi ăn diện, trong khi nhà mình thì lại không có điều kiện. Lấy nhau về, sau này, nó sẽ bắt con cơm không với nước mắm để lấy tiền đi mua sắm.

– Vậy cái Cúc nhé?

– Cái Cúc ngực hơi bé con ạ! Những đứa ngực bé sau này chắc chắn ít sữa. Mà ít sữa thì nuôi con rất khổ, bởi sữa mẹ là thức ăn tốt nhất cho sự phát triển của trẻ sơ sinh và bố trẻ nhỏ. Mà sữa mẹ không có thì phải mua sữa công thức, sữa công thức giờ gần 5 trăm nghìn một hộp, ăn được đúng một tuần, vậy là mỗi tháng đi tong triệu bạc, bằng lương hưu của bố đấy con!

– Vậy cái Huyền nhé?

– Cái Huyền hơi vô duyên con ạ! Hôm đến nhà mình ăn cơm ấy, nó mặc váy ngắn, thế mà lúc ăn, một chân nó gác lên bàn, chân kia nó đạp lên cái thành ghế bố đang ngồi, làm bố hôm đó ăn cơm toàn và ra ngoài, rơi vãi lung tung. Rồi lúc ăn xong, nó lấy cái lọ tăm và đổ ra một nắm tăm, bố tưởng nó mời tăm mọi người, ai ngờ nó ngồi nó xỉa hết cái đống tăm đó. Mỗi lúc khều được từ kẽ răng ra một nhánh rau, một mẩu thịt, là nó đưa lên mũi ngửi khìn khịt, xong cười hô hố, rồi nó hẩy hẩy cái đầu tăm, làm văng cả thịt rau vào mặt bố!

Nói đến đây, ông bố chợt dừng lại, vỗ vai con đầy cảm thông, rồi mới lại chầm chậm tiếp lời:

– Tóm lại, bố muốn khuyên con, tuyệt đối không được lấy vợ dâm, ham ăn diện, ngực nhỏ, và vô duyên nếu như con không muốn cuộc đời con sẽ lâm vào bể khổ vô biên.

Anh con trai nghe vậy thì cũng gật gù ra điều thấu hiểu, nhưng rồi lại băn khoăn quay sang hỏi bố:
– Bố nói thì đúng rồi, nhưng nếu vậy, sao bố lại chịu lấy mẹ con?

– Thì đó, tao lấy mẹ mày thì giờ tao mới rút ra được những chân lý ấy chứ!Phần thưởng

Con trai tôi đại diện cho xã đi thi đấu môn bắn cung tại đại hội thể thao toàn huyện, và nó đã xuất sắc giành huy chương vàng. Thành tích tốt vậy, nhưng chả hiểu sao tôi thấy nó có vẻ buồn buồn, tôi tỉ tê hỏi, thì nó thở dài, bảo: “Thằng Thái con bác Lan ở xã bên cạnh, cũng huy chương vàng giống con, nó được thưởng 6 tỷ; thằng In con chú Đô cũng được thưởng 8 tỷ, thằng Sinh tận 16 tỷ, trong khi con được có 180 triệu bố ạ!”. Tôi nhẹ nhàng ôm con, vỗ về an ủi: “Nhiều tiền là rất dễ hỏng người! Những tấm gương vì tiền mà tha hóa, xuống cấp ở xã mình thì đầy rẫy ra đó, chắc các bác xã mình muốn bảo vệ con, không muốn con hư hỏng nên mới thưởng ít thế thôi!”.

Rồi để mừng thành công của hội thao, các bác xã tôi quyết định thuê một chiếc xe 40 chỗ để đưa con tôi cùng các vận động viên khác lên vườn bách thú trên Hà Nội xem con khỉ, con voi. Tôi hí hửng, tưởng là sẽ có suất đi cùng – vì như các xã khác, mỗi vận động viên đi sẽ được kèm bố hoặc mẹ đi theo. Thế nhưng cuối cùng, tôi ngã lăn đùng khi biết rằng tôi phải ở nhà, và con tôi phải đi một mình, vì xe có 40 ghế thôi, mà các bác ở xã đã chiếm hơn nửa số ghế rồi. Tôi hỏi là có những ai đi mà đông vậy, thì con tôi lắc đầu, bảo là nó cũng không rõ lắm, chỉ nghe nói là có mấy bác bên hội phụ nữ xã, mấy bà bên ban dân số kế hoạch hóa gia đình, mấy ông ở hội sinh vật cảnh, rồi còn cả mấy anh bảo vệ, mấy chị lao công dọn vệ sinh…

Biết tôi hụt hẫng vì không được đi cùng, con trai liền nhẹ nhàng an ủi tôi – dù tôi biết là trong lòng nó cũng đang rất buồn: “Thôi bố ạ! Cũng chỉ là lên vườn bách thú xem mấy con khỉ nó làm trò thôi! Qua vụ này, cũng coi như bố đã được xem trò khỉ rồi! Có gì phải tiếc nuối!”.Chuyện vợ tôi

Vợ tôi có sở thích chụp ảnh tự sướng rồi up lên Phây câu like. Dù chỉ là sở thích thôi nhưng vợ thực hiện rất nghiêm khắc và chặt chẽ: vợ chụp khoảng vài trăm cái ảnh, sau đó ngồi hì hụi chọn lựa, xóa dần, cuối cùng còn lại khoảng chục cái. Chục cái đó vợ sẽ tiếp tục chỉnh sửa bằng 360 độ, thêm hiệu ứng màu sắc, ánh sáng, để chọn ra top 3 cái đẹp nhất, tiếp tục cho qua 360 độ một lần nữa (tổng cộng là 720 độ) rồi mới chính thức post lên Phây.

Giả sử tôi là một trong những tấm ảnh được vợ tôi chọn để post lên, thì tôi sẽ vô cùng tự hào: tự hào hơn cả một sinh viên tỉnh lẻ nhà nghèo thi đỗ vào Đại học Bách Khoa (ở thời điểm những năm 90 – 93) với tỉ lệ chọi lên tới 1/100; và tự hào không kém gì một thí sinh được vào vòng chung kết Vietnam Idol với tỉ lệ chọi lên tới 1/vài nghìn – dù rằng khi được MC hỏi sau khi đăng quang sẽ làm gì, thì một quán quân của cuộc thi đã chia sẻ rằng “em sẽ về quê nuôi lợn”.

Và dù chỉ là sở thích, nhưng vợ tôi thực hiện rất có trách nhiệm: post xong chưa phải là xong, post xong vợ phải chăm chăm cái điện thoại ngồi canh like và đọc còm-men. Tôi thường không cần phải vào Phây của vợ thì cũng có thể biết vợ tôi đã post ảnh được bao lâu, tương tác ra sao, lượng like và còm-men nhiều ít thế nào, bởi dù tôi có muốn nghe hay không, thì những lời thở than, hoặc hoan hỉ của vợ vẫn cứ trăn trở bên tai: “Khốn nạn thật! Ảnh đẹp vậy mà post từ sáng đến giờ mới được có 5 like”; “Oái! Kinh quá! Ảnh vừa mới post, đi tắm xong phát thôi mà ra đã được hơn chục like rồi!”.

Đó là like, còn với còm-men, thì vợ gắt gao hơn. Với những còm-men có tính chất khen và động viên, kiểu như: “Ủ ôi! Dạo này spa ở đâu mà da trắng và mịn thế?”, hoặc “Ngưỡng mộ quá! Bà chị ngày càng xinh và trẻ ra!”… thì vợ tôi sẽ lập tức trả lời lại bằng giọng khiêm tốn: “Hihi! Spa gì đâu! Đẹp tự nhiên đó mà”, hoặc là “Em quá lời rồi! Ai cũng khen giống em vậy đó!”…

Còn nếu là còm-men có ý dè bỉu, chê bai thì vợ sẽ xóa ngay, vừa xóa vừa bĩu môi, giọng chua cay: “Khốn nạn! Cả năm chả thấy còm-men trên Phây nhà bà, đến khi còm thì lại chê bà mày già với xấu! Bà block mày luôn!”, hoặc là: “Con dở! Mày nhìn lại mày xem, có hơn gì tao không mà dám mở mồm bảo tao là xập xệ, hom hem! Tao block mày luôn!”…
Vợ còn có một file word copy tất cả những còm-men khen ngợi của mọi người mà theo vợ là chân thật và hay nhất. Tôi hỏi vợ copy vậy để làm gì, vợ bảo để lúc nào tâm trạng muộn phiền, hoặc khi phải đối mặt với những khó khăn, vấp ngã thì lôi ra đọc lại để lấy lại động lực, niềm tin, và sự cân bằng trong cuộc sống…

Có lần vợ hỏi: “Sao khi vợ chồng mình tâm sự với nhau trên Phây, em thấy anh rất nhẹ nhàng, dịu dàng, còn khi nói chuyện với em ngoài đời, anh lại cục cằn, thô lỗ vậy? Có phải, anh ngại thể hiện cảm xúc trước mặt em?”. Tôi cười bảo: “Không phải! Tại nhìn avatar và ảnh của em trên Phây, anh cứ ngỡ mình đang nói chuyện với một cô gái lạ, một thiếu nữ sexy đương tuổi dậy thì. Đàn ông mà, gặp gái trẻ, đẹp và lạ, thì thằng nào cũng sẽ trở nên ngọt ngào và ga-lăng thôi em!”.Câu chuyện “Nghìn lẻ một câu”

Ngày xửa ngày xưa có một nàng công chúa (thường thì câu chuyện hay bắt đầu như vậy) vì bị một gã thợ săn được bà dì ghẻ thuê đuổi cùng giết tận nên đã chạy trốn và lạc vào 1 khu rừng. Nàng bị ba của một con sói chặn lại.

Sói: Ôi sao da nàng trắng thế

Công chúa: Da ta trắng vì ta đã đi tắm trắng nhiều lần rồi.

Sói: Ôi sao tóc nàng mượt thế

Công chúa: Tóc ta mượt vì mới đi duỗi tóc ở spa

Bị ba con sói dọa nàng khóc òa lên. Bỗng một chú lùn hiện ra và nói: “Ta là bụt đây; làm sao con khóc”.

Như gặp được cứu tinh nàng phân trần: “ Con sói này xấu quá làm con sợ”.

Bụt quay sang nhìn con sói và nói: “Từ thủa cha sinh mẹ đẻ ta ra làm kiếp bụt, từ khi ta còn là một chàng bụt cao to, đẹp trai đến giờ khi đã là một ông bụt lùn tịt ta cũng chưa gặp một con chó sói nào xấu như con chó mà ác như con sói này”. “Đừng lo ta sẽ giúp con”.

Nói rồi bụt hô biến ra 1 quả chuối ném ra trước mặt con sói. Vì bản tính tò mò nên nó đã cắn thử 1 miếng và lăn đùng ra chết vì không ngờ quả chuối mà bụt ném ra là 1 quả chuối vừa nướng xong.

Bụt quay đi và không quên để lại cho nàng công chúa 1 tin nhắn: Fanpage Facebook của ta là “ButDepTrai” nhớ add friend và like cho ta nhé. Về con sói thì “ Con hãy thuê 1 bà bán thịt để lọc xương ra xương, thịt ra thịt. Sau đó hãy bỏ xương vào 4 cái chum chôn ở 4 góc biệt thự sau bảy bảy bốn chín ngày hãy đào lên và con sẽ có được điều bất ngờ”.

Phần vì đã bỏ nhà đi bụi cả tháng trời nên trong túi chẳng còn lấy 1 xu nên nàng chẳng thể thuê ai làm thịt được con sói cả. Phần vì phần con người trong nàng không cho nàng hành động như một con sói nên nàng chỉ rút con dao nhỏ mà nàng để phòng thân ra sau đó cắt đuôi con sói rồi mang về nhà để chôn.

Toàn bộ sự việc xảy ra đã được 40 tên cướp nấp sau bụi cây chứng kiến. Chúng theo dõi nàng và lên kế hoạch để trộm chiếc chum của nàng. 1 tháng sau nhân lúc nàng hẹn hoàng tử đi hóng gió đã lẻn vào và đào chiếc chum của nàng mang đi.

Vừa mang ra khỏi nhà thì bọn trộm đã bị một nàng công chúa khác cưỡi thảm bay nẫng tay trên của chúng.

Lại nói về con sói. Sau khi ăn phải quả chuối và chết thì dường như chuối được ướp thuốc nên cả tháng trôi qua mà con sói như vừa mới chết chẳng hề có sự khác biệt.

Nàng công chúa vừa trộm được từ bọn trộm đang hí hửng cưỡi thảm bay về khu rừng thì gặp con sói đang nằm đó. Thấy tội nghiệp con sói nàng mới định lấy cái chum để chôn con sói đó. Nàng mở chum ra thì thấy một chiếc đèn to như cái bàn vậy. Vì đã được nghe câu chuyện về chiếc bàn đèn nhiều lần nên nàng khẳng định đây là chiếc đèn như trong chuyện. Định bụng thế nàng lấy đèn ra, xoa lên thân nó mấy cái và niệm chú “ Đèn ơi mở ra”.

Bỗng từ trong chiếc đèn 1 làn khói trắng lan tỏa xung quanh khiến ai ngửi phải cũng đều cảm thấy lâng lâng như đang bay. Trong làn khói mờ ảo một vị thần cao to nhưng cũng không kém phần đen hôi xuất hiện.

Ta là thần đèn, vì nàng đã giải thoát cho ta nên ta sẽ cho nàng một điều ước.

Trong cơn mơ màng do ảnh hưởng từ làn khói trắng nàng công chúa vẫn nhớ như in câu chuyện cổ tích “Con sói ngủ trong rừng”, cùng với bản tính lương thiện có sẵn trong lúc phê pha nàng nói:

“Ông hãy thay ta hôn con sói để nó sống lại”.

Ông thần đi hết từ ngạc nhiên này đến ngạc nhiên khác là tại sao nàng không ước giàu sang phú quý hay xinh đẹp tuyệt trần mà lại bắt ta hôn ba của một con sói mà ta chắc chắn rằng từ lúc nó được sinh ra đến bây giờ nó chưa một lần đánh răng.

Mặc dù vậy nhưng điều ước là điều ước. Ông thần đành phải hôn con sói đó.

Như được hô hấp nhân tạo, con sói đã nhả được miếng chuối mà nó cắn phải ra và bừng tỉnh dậy. Bởi một nụ hôn của 1 vị thần ban tặng con sõi bỗng chốc vươn vai hóa thành một chàng hoàng tử cao to đẹp trai, cưỡi trên mình con ngựa sắt, mặc áo giáp sắt, đội chiếc nón bảo hiểm.

Được biết công chúa chính là người đã có ơn cứu mạng mình, con sói à bây giờ là hoàng tử đã cầu hôn nàng và sau đó hai người lui về ở ẩn và sống với nhau đến đầu bạc răng nanh.

Về phần nàng công chúa đầu tiên khi đi chơi về thấy chiếc chum đã bị trộm mất đồng thời có 1 mành giấy mà bọn cướp để lại với dòng chữ “Toàn bộ hành động ác độc của ngươi với con sói đã bị bọn ta quay lại. Chúng ta sẽ đăng lên Facebook để dìm hàng ngươi cho ngươi không ngóc đầu lên được”. Nghĩ đến sự kỳ thị của mọi người với mình, nhìn mình như 1 kẻ vô nhân tính mà nàng bị tăng huyết áp dẫn tới đứt mạch máu não lăn ra chết.

Thế là hết câu chuyện : “Nghìn lẻ một câu”

P/s: Câu chuyện thực ra chỉ nhằm giải thích nguồn gốc của chiếc đèn tỏa ra làn khói khiến nhửng người hít phải cảm thấy lâng lâng, mơ hồ mà chúng ta hay gọi là “bàn đèn” mà thôi.Cô giáo thảo …

Hắn rón rén lại gần vợ, giọng ngập ngừng: “Vợ ơi! Cho anh xin tiền đi thăm cô giáo thảo đẻ nhé?”. “Cô giáo cũ đẻ mà cũng phải thăm à? Mà là cô nào?”. “Là cô Thảo, ngày xưa dạy anh môn giáo dục giới tính ấy!”. “Ủa! Hình như cô ấy chưa lấy chồng mà? Sao đã đẻ rồi?”. “Thì chưa lấy chồng, một mình nuôi con mới đáng thương, mới cần mình đến thăm, chứ có chồng chăm cho rồi, thì mình đến làm gì?”.

Vợ hắn nghe vậy thì lừ mắt, giọng gay gắt:

– Không nói nhiều! Đang tháng cô hồn, kiêng không xuất tiền!

Hắn tiu nghỉu, nhưng vẫn mon men cạnh vợ, giọng phụng phịu: “Mai mấy thằng cùng lớp cũ của anh thuê xe về quê thăm cô, em không cho anh tiền thì thôi, nhưng cho anh đi cùng tụi nó về thăm cô nhé?”.

Vợ hắn nghe vậy thì lại lừ mắt, giọng gay gắt:

– Không nói nhiều! Đang tháng cô hồn, kiêng không xuất hành!

Hắn biết là chẳng thể thuyết phục vợ được nữa rồi, đành lủi thủi lấy quần áo đi tắm. Vừa tắm xong, chưa kịp lau khô người, thì đã nghe giọng vợ hắn vọng vào từ bên ngoài: “Tắm nhanh lên, vào phòng ngủ tôi bảo!”. “Ơ! Nay mới thứ Tư! Thứ Bảy mới đến lịch cơ mà?”. “Nhưng hôm nay rụng trứng! Vào nhanh lên!”.

Hắn vội vàng vứt cái khăn tắm, chả kịp mặc quần áo, chạy luôn vào phòng ngủ vì sợ vợ nằm đợi lâu sẽ cáu. Vợ hắn có cái tật rất buồn cười: bình thường thì cáu gắt, chửi chồng như chém chả, nhưng lúc lên giường, là giọng tự nhiên trở nên nhẹ nhàng đến lạ! Sau gần một giờ hai vợ chồng quần quật, vợ hắn vẫn dịu dàng quay lại nhìn hắn bằng ánh mắt trìu mến, giọng bẽn lẽn: “Sao hôm nay anh lâu thế? Nhanh lên đi anh! Em hơi mỏi rồi!”.

Hắn nghe vậy thì lừ mắt, giọng gay gắt:

– Không nói nhiều! Đang tháng cô hồn, kiêng không xuất tinh! 

Facebook Comments

Đánh giá bài viết

745 Comments

 1. Para si recomendo-lhe os Princípos de Economia, do Mankiw, o livro menos ideológico do mercado.Procure na net os 10 princípios básicos da economia segundo o Mankiw. Olhe o 6 e o 7:#6 Markets are usually a good way to organize economic activity#7 Governments can sometimes improve market outcomesEscusa de ir ao rolodex, o gajo é Um “neoliberal” de primeira água, conselheiro económico do Bush.

 2. David, none of it is about me. My eyes were open. What it is about is a legal Ponzi scheme that was more about creating wealth than it was about spreading risk. Shame on anyone who ever had anything to do with synthetic credit derivatives. They are the cause of some of the worst finacial damage the world has ever, ever seen. Today the destruction continues, but the lawsuits will follow soon. The CFAs and CFPs who taught, recommended, or marketed these had better have their ducks in a row!

 3. Ah, il walkman, anch'io sono del paleozoico!!!! Le foto sono una più bella dell'altra, l'ultima è strepitosa! Anche mio marito fotografa alla "dov'è Wally?" e soprattutto non aspetta che uno assuma una posizione decente, della serie: "ci fai una foto?" e nel mentre tu ti stai mettendo in posa lui ha già scattato da un pezzo un primo piano del tuo culone…

 4. Hála Neked, talán sikerül Királykisasszony életbe vetett bizalmát visszaállítani, feltétlenül megszemléljük a lakatokat!Be kell vallani, hogy ez a Bartos Erika tényleg tud valamit, bármennyire is irritál. Amúgy Bogyó és Babóca azért nem is olyan vészes, néha egész jó pszichológiai érzékről tesz tanúságot a nőci.De azért ezt nem jó szívvel vallom be, és csak itt suttogom a lábjegyzetben.

 5. Terri. Yes I do let the chicken cool a little and then remove the meat from the bones. Not shreds, but small pieces. The flour from the dumplings usually thickens the broth quite nicely, but if it doesn’t you can add a little slurry of flour and water. I guess you could make dumpling balls, but they would take much longer to cook. BTW that meal at 6th Auntie’s looks inviting.

 6. hello dear:) after using the guerlain eye orchidee cream, that is also very good, and whatching your video video I bought yesterday the eye bald intense from la mer. I’m gonna combinate it with my favourite eye gel from la prairie, la prairie in the morning and la mer in the evening. I bought also the hydrating infusion, this is my must have:) And they gave me to samples: the regenerating serum 5ml and the cream 7ml. I was very happy, cause we never have samples from la mer in germany:(

 7. Very good advice. When I was younger my Grandmother gave me very similiar advice based on what happened to an Aunt of mine. She released all responsibility for finances to her husband and knew nothing of any of it. He died quite suddenly and unexpectedly and she didn’t even know what bank they used or how to write a check. A bit extreme yes but the point was made.A couple is supposed to be a team so they need to work together and that includes finances.

 8. Most of my many sites are gone from the first page where they have been for years. Spam, copycat, scraper sites have taken their places. rebuiltfullertransmissions.com has completely disappeared. I am simply amazed by what has replaced it. Do a search for yourself (rebuilt fuller transmission) a well known common criminal in my industry owns the results and it's all trash. Keyword spamming at it's finest. Pathetic results Google team. Just pathetic.

 9. my sister in law homeschooled all three kids, different ages and different personalities. I admire all homeschool moms, they have more responsibility and more patience and they are so good at multitasking!her three kiddos are so smart and polite, and all have great spirits.I don't remember what materials she used but it was a bunch!you have my admiration, Rita! and you'll get the greatest reward from doing this, ever.

 10. پس لطف کنید اون فایل رو که با حجم ۱۱۳ مگ هست و مپ ترمینال رو ساپورت میکنه هم واسه دانلود بذارید چون الان فقط همون ۹۵٫۳ مگیه برای دانلود در دانلود سنتر موجوده!

 11. mattè, la cinque porte mio padre ce l'aveva solo perchè gliel'aveva data in uso l'azienda per non pagargli gli straordinari… :pqui però ci vorrebbe Larsen per una disquisizione dettagliata sull'auto, che io e i motori non siamo propriamente amiconi. -.-

 12. The answer can be – Capitalistic dream. :)Interestingly there were almost 2K viewing but no comments . who would dare :)And I thought that the inside of the house would be practical. In my opinion it is based on palaces which later were converted into posh hotels or casinos because of their impracticality- e.g. hard to maintain.Very interesting video.

 13. Erika, eu não estarei disponível, mas vou ver quem pode fazer isso pra vcs. As crianças naopodem nem chegar perto das salas de degustação, e nao existe nenhum tipo de espaço kids. Acredito que a melhor forma, é deixar uma das pessoas do grupo do lado de fora, com as crianças. bj

 14. Hallo Manu,wunderschön sieht es da oben aus, würde auch gerne mal wieder Ski fahren. Wir sind erst am Sonntag Richtung Schweiz losgefahren und sind super durchgekommen, nicht mal am St. Gotthard Tunnel mussten wir warten. Schnee lag in der Schweiz allerdings auch kaum, die Straßen waren alle frei. Ich wünsche Dir einen schönen Sonntagabend.Liebe GrüßeStephie

 15. Some tips i have observed in terms of computer system memory is the fact that there are requirements such as SDRAM, DDR or anything else, that must match the specs of the motherboard. If the personal computer’s motherboard is very current and there are no operating-system issues, changing the ram literally normally takes under a couple of hours. It’s among the list of easiest computer upgrade techniques one can envision. Thanks for sharing your ideas.

 16. Was nützt ein gutes Weinangebot im Restaurant wenn das Servicepersonal den Wein nicht fachmännisch präsentieren und dem Gast nahe bringen kann? Oftmals sind Kellner hoffnungslos bei Nachfragen überfordert. Hier sehe ich, genauso wie bei dem Billig Wein Angebot, ein großes Manko. Schmecken kann man erlernen.

 17. Today’s crisis was ultimately borne of widespread self-delusion. That’s why bank after bank drove straight off a cliff and consumers borrowed too much. It wouldn’t be surprising if policymakers cleaning up the mess suffered from self-delusion too, especially if they found themselves boxed-in politically.

 18. I like McCain he maybe crazy but I think the guy does have a heart. McCain knows his party is filled with nut-jobs. Look at it this way field McCain could do what Regan did and pretend black people don’t exist. Compared to Hillary I think McCain might be slightly better. Do I worried about the supreme court? yes, but Hillary could just as well choose a messed person to seat on the bench too. Because lets face it Hillary has a couple screws loose.

 19. Culinairement oui, comme on fête un anniversaire, mais je n’ai pas été élevé dans la religion catholique qui n’est pas mienne, et peu dans la religion consumériste qui promeut ici Noël. Demain enfin, on n’entendra plus Bing Crosby et Paul McCartney chanter Noël aux abords des magasins, ce qui sera reposant. Bonnes fêtes.

 20. I would love to have one of these machines. My first choice would be to experiment with eggs, having controlled temperatures can lead to a lot of interesting presentations. Not only that, but it would be easy to make deli meats and emulsified sausages at home. Maybe it’s all the fried bologna I ate as a child, but I would love to see what Sous Vide does compared with the classic poaching of a bologna.

 21. WarBama is a charade…he’ll ‘laugh’ again at worst ,or give a ‘not now’ serious retort. Next question please…Hoping all the Huff Post rant will put this on the radar of AxeRahm. Daley family of Chicago running the White House gets me all hankerin for a “Soprano” rerun;meanwhile, Rahmbo wins the mayoral steedship.

 22. Loes zegt:Hoi Barbara, heb je van die mini cupcake vormpjes gebruikt of de “normale” maat?Ik ga ze morgen maken, ben benieuwd! Wil de honing vervangen door agave, denk gewoon maar 1 op 1, wat denk jij?Lijk wel gek om met die warmte te gaan bakken haha…Maar ben zo nieuwsgierig hoe ze zijn!Fijn weekend verder, hopelijk ben je weer wat opgeknapt?Groetjes!

 23. – I love your work, Sweet Ginger. You have captured the loveliness of these lovely people (grandpa is my dear cousin) perfectly! Congratulations! The muted blues and creams work so well with the surroundings, and those little girls, well, they are simply gorgeous. Bet you had a lot of fun and it shows!

 24. Ma chi ti ha chiesto niente, vivivi, alias VI VI VI, alias 666?Vade retro, putrido portatore del simbolo della bestia, araldo di Satana, tentatore immondo: e non ti azzardare a provare a rivolgere le tue arti malefiche su di me, perverso e subdolo adescatore di anime innocenti!Ti sguinzaglio dietro Dante Davide Scolari, che ti credi? Quello ti annienta in un baleno, gli basta eliminare i codici a barre dalla faccia della Terra, ed è fatta, che ti credi?Poi son ‘azzi tua, sai?(se non si fosse capito, che ultimamente l’ironia difetta ovunque, sto scherzando…)

 25. I remember that series, at times it was rather confusing. Hollywood writers seem to have a problem with the script—understandable knowing that most lean left. I sure things will work out on this health care thing. Maybe the courts will strike key sections and they there is an issue of funding next year and if republicans control the House I see some relief there. After all those 16,000 new IRS agents have to be paid.

 26. Me alegro que hayas leído TODO!!!! y más aún que te haya gustado. Gracias por tan bellas palabras. No hay que perder las esperanzas en el ser humano….somos como un zoo…. hay de todo…. ¿vio? Ja, ja, Fabi, no me vayas a querer hacer preguntas muy difíciles!!!!! No hay problemas, si no sé y no puedo encontrar la respuesta te voy a decir eso, que no sé. ¿De dónde sos? Bendiciones también para vos y feliz fin de semana.

 27. Hey Stacey – Congratulations! That is going to be an amazing journey your family will be on and I’ll be excited to hear more about it as it happens! As for tips, if you’re interested in creating a blog and making money from it, I can highly recommend “Travel Blog Success“, a great course that will take you step by step through everything you need to get started and to grow your website!

 28. Omg THIS. She’s had a crap day. I get it. We’ve all been there. Your dog escapes and it SUCKS but you gather your kids and get in the car to ensure she is truly at your in-laws and okay. Anything less is sheer selfishness. This is the reality of pet ownership. It doesn’t compare to parenthood, but given the opportunity you do what is reasonable to care for your pet. Getting in the car and going to her sister-in-law’s is the LEAST she could do.

 29. =D>Trebuie sa spun cuiva cate download-uri cu “filmuletze cu Plushi” s-au facut de pe serverul unei institutii publice din Ro, unde domnisoara (inca) era angajata? Nu mai mergea nimic. Nu mai puteai si tu sa descarci o gagica ceva ca trebuia sa asteptam ore intregi sa se dea jos Plushi. Faza cea mai dura e ca renumitele filmulete se vedeau pe monitorul calculatorului cat unghia de la degetul mic (de la picior). PS. Nu uit ca m-ai mintit si eu ti-am indurat ore intregi de Plushi

 30. Berkut disse:À luz dos recentes acontecimentos internacionais, o Brasil tem a oportunidade e o pretexto para escolher a melhor solução e o melhor conceito. Se tornar um parceiro da SAAB é mais do que factível e seria o caminho óbvio, não fossem as ingerências externas.Sds,Berkp.s. O que realmente me espanta é que ainda exista quem duvide da capacidade da SAAB… utiliza-se de má fé, ou ignora sobre a mesma.

 31. Demjenigen der die schönen Bilder von Bilbao gepostet hat :Das ist das Baskenland -nicht Spanien – wer sehen will wo die Gelder der EU hingegangen sind- nun- für den sollten sie mal Bilder aus dem Süden Spaniens posten–Sevilla–z.B. oder die Autobahnen der Mittelmeer-Küste etc.Hier das mußten die Basken selbst finanzieren –gegen den Willen Spaniens– eskerik asko und übrigens …das Guggi muß ihnen auch nicht gefallen…

 32. It is attractive value ample to me. I believe, in case most webmasters and also bloggers made excellent articles because you does, the net could possibly be much more helpful than in the past. Virtually any ideas can be drastically appreciated. I’m self-confident they’ll be took advantage of this website.

 33. まずは、ご懐妊おめでとうございます。そしてコメント、ありがとうございます。こちらの「井戸端会議」に相談させて頂く前は、私の体を心配した実母から「あと2回くらい移植したらもう止めなさい」と言われたり、夫からは「卵がたくさんあるんだからそれが無くなるまでは頑張ろう(=12回)」と言われたり、もうすっかり混乱してしまって・・・気持ちばかりが焦って自分の考えがまとまらない状態でした。でも、今はお陰さまで「休み休み進めばいいんだ」と思えるようになりました。あきさんのおっしゃるように、「もうあと一歩!」と考え、ダメでも焦らないで趣味のことなど、妊娠以外のことを考える時間を増やしたいと思います。夫や主治医からは、「あと12回分もあるんだから」と良い意味で言われますが、私にはかえってプレッシャーとなっていて、「これで妊娠しなければ、あと12回も続けなきゃならないの?」と気が重くなっていました。先々のことは考えないようにして、穏やかに過ごす方法を何とか見つけたいと思います。

 34. Hope you get in the holiday spirit! I love baking for the holidays (and eating). John and I love to go out looking at lights. Closer to Christmas, we turn on the holiday music station and drive around the neighborhood and check out all the displays. Lots and lots of people decorate around here, which is cool.I need to get more of that Cabot buffalo cheese and send you some. It is totally amazing. Next time I go downstate or hit Vermont.

 35. escrigué:Enhorabona, equip d’E2S, per la magnífica campanya de comunicació integral d’Irius XG! Ha de ser fascinant participar en la creació de la imatge d’un producte present en actes socials concorreguts per la flor i nata… El Xavier Gabriel, a més, està a l’última de les estratègies de comunicació i màrqueting… i ha sabut trucar a la porta adequada .A veure quan em convideu a una copeta d’aquest prometedor vi!

 36. Hi Naomi and Barb,I was nodding my head as I read this one! You give very sound advice. It’s amazing the number of people who take a Cert course based on teaching adults and then are pushed into a class with a group of 4yr olds. Like you said it’s not just about entertaining them. There’s so much more to it than just that!Thanks,Leahn

 37. 00:14: Ett tips kan annars vara att hålla koll på "På gång" längst upp på BaraBen. Där brukar jag annonsera junior- och U21-matcherna flera dagar i förväg.Och så har vi vår kalender till höger. Den innehåller alla datum för A-, U21- och U19-matcherna.Väljer du att kika på fliken "Program" så har du en överblick över närmsta dagars händelser.FYI

 38. These are great suggestions for a special evening in Paris. I have to admit that I have always avoided cruises on the Seine that include meals as I have assumed the food would be awful. Having a personal recommendation from you tempts me to put aside my prejudice and try it. I just need to find a warm night!

 39. It's a beautiful review!First Birgit, then Dee and now you… As soon as it's warm I'm conducting the sixth test that I promised Dee. But if it still doesn't work on my skin, I'll give up!I have to ask… Why did you give away the second sample?

 40. We would like to thank you yet again for the wonderful ideas you gave Jeremy when preparing her own post-graduate research plus, most importantly, for providing all the ideas in one blog post. Provided we had known of your web site a year ago, we might have been rescued from the needless measures we were having to take. Thanks to you.

 41. Wow, for ein fantastisk himmel:)Oransje er ein fantastisk farge.kanskje ikkje det eg vel Ã¥ kle meg i, men den er flott.Eg hadde faktisk ei knalloransje bukse pÃ¥ midten av 80 – talet.Det var vel dÃ¥ eg nesten tippa over til pønkar,hehe.Ha ei fin og god helg.

 42. Camilaaaaaaa faz uma make para ir para a faculdadee![]Maiana Respondeu:September 19th, 2012 em 4:19 pm, ahh, e adoroo vc!! parabenss pelo sucessoo![]Alessandra Silva Damacena Respondeu:September 19th, 2012 em 6:28 pm, Essa make ta perfeita pra ir a faculdade, eu adorei e vc?[]

 43. Heureusement que ça continue à poster sous le billet précédent, c’était plus drôle. Et plus instructif souvent.A part ça, merci Assouline. Ils font semblant de pas s’intéresser aux potins, mais il faut bien que quelqu’un s’en fasse le relai de temps en temps. Et ce quelqu’un ne peut être qu’une personne introduite dans les milieux ad hoc. Si ce billet reste un jour entier, il y aura bien cent ou deux cents commentaires, allez. Pour dire que c’est pas intéressant, bien sûr.

 44. I LOVE them, you do real good Mam.!!!Keep on having a good time.It’s been raining here ( FL. ) for a month — everything is green, but now it’s-time to send it to Col. their having a horriable time . My Sister and family are thereplease pray for all.Can’t wait to see what picture they choose, then we get to see what you’ve beenworking on. Hugs Sandy

 45. I wonder what will happen to the official narrative the day the SWAT team exercises one of these attacks on a house inhabited by a cop.The incompetence and stupidity that permeates the average "police department" should logically make the occurrence of such an event a near certainty. The fact that, in so far as we know, it hasn't happened yet (and probably won't in the foreseeable future) testifies to the complete absence of justice in the universe we inhabit.

 46. Yuuuuur niiiiiii tid ! – bring on the vermin! – well written, once again mate.Can’t think who these reds are who would say it felt like a defeat????A win is a win, and personally I’d have snapped your hand off if offered 3-2 this morning……

 47. Thanks for the comment Doc, I’m actually a big fan of biowares older titles and they held a great deal of quality to them, as do some of the newer titles but alas they’re slowly going too to action based formula addicted plot’s. Baldur’s Gate 2 was a masterpeice for the classic rpg genre so I cant agree more ;)Thanks for the question, ill jump onto it as soon as I can!

 48. My armpits are hairy, and my cunt sticks because I wipe from asshole to cunt, I’m dopesick, I get my Methadone dose tomorrow and I can’t stop crying. You know you can get tape worm from eating human clits?Very good work, enjoyed every word.

 49. Så flott at du får bli verande i noverande leiligheit ut året! Må vere litt av ei bør vekk frå skuldrane.Trur nok ikkje stress har vore ein god faktor for deg heller. Stress er det verste for meg i alle fall.Lykke til vidare med maten, det går seg til![]

 50. On avait compris depuis sa note du 3 août que M. Villepreux ferait mieux d’écrire sur le rugby, domaine qu’il maîtrise sans aucun doute mieux que le foot. Puis si ce n’est pas le cas, son père pourra au moins l’aider.Au fait, le Bayern a perdu aujourd’hui son 1er match, à domicile et contre un quasi-relégué l’an passé. Le crash ne guette-t-il pas les Bavarois?

 51. Hallo Gerda,Knap stukje ontwerp hé, kikkers die tevoorschijn komen en terug verdwijnen. Zou Han niet zoiets kunnen bedenken voor de bruine mannekes in Antwerpen? Ze zijn ook plots gekomen, misschien kunnen ze ook weer verdwijnen. Dat zou nog eens een leuke illustratie zijn op je blog. Maar waarschijnlijk zal dat veel moeilijker zijn dan met de kikkers het geval is. Nu ja, waar hoop is, is leven. Wellicht vindt Han wel een middel om jou ter hulp te komen.

 52. Such a soft and cozy feel to the space and I too like the wall color!I just visited your on line store! I'm looking forward to doing a little shopping and I'm signing up for the newsletter.So sorry to hear about the negative email.. 🙁 Lots of angry people in this world I guess?Enjoy your weekend!leslie

 53. RDP: no nos asuste así de nuevo.Felicitaciones por el post y que haya aparecido con vida (¿no será por casualidad un reemplazo del planeta Xilum que envían los hermanos Rodríguez Saa, por casualidad, no?),En cuanto a Vandor. Ni con alka seltzer.Un traidor es un traidor. No hay semitraidores o 65% traidor.Almafuerte: "¿No será que esta manada de advenedizos eran sus socios…?" Brillante.Bueno, amigo, disfrute. Lo mejor está por venir.Un abrazo peronista.

 54. get well soon Wes! Maybe there’ll be an article coming up on proper motorcycle jeans? My Deth Killers are decent, just inflexible due to the skinny jean cut-I like to wear my Icon underarmor which really bulges the midsection of my pants-I don’t need a belt, and it’s impossible to raise a leg to kickstart 🙁

 55. Marvelous review, I am going to find this book! I have been an admirer of Melanie's work for several years since we were members of the same guild in NY before she moved to AZ and back to NY. Thanks, Lyric, and please continue to blog about things that interest artists in general…the business side, exposure, etc. Have been very helpful. Regards, Debbie Bein

 56. , I focused on her childhood in order to show how she developed. She’s bright –though not brilliant — and I hope her own history, plus of lack of understanding of western history doesn’t limit her to a continued knee-jerk philosophy that is based on being against something…that path has no staying power.

 57. Pentru cel care semnează "Cocea": BateÅ£i câmpii stimate domn ! Care sunt cele două-trei universităţi de elită din Ungaria, Cehia sau Slovenia ? Vă treziÅ£i comentând pe net, dar habar nu aveÅ£i pe ce lume trăiÅ£i. Pentru ÅŸtiinÅ£a dvs., nr. 1 în topul european este Cambridge, iar în primele 100 de universităţi europene nu apare – din păcate – niciuna din fostele ţări socialiste. Nici măcar cea de la Cracovia care este una dintre cele mai vechi din Europa.

 58. Dear all, No body knows gorilla tactics in mother’s womb. Any body can learn and practice this skill if you are ready to sacrifice his or her life. Then they killed JFK,they attacked Reagan, they killed Olaf Palme and what are these Prachanda and Baburam. They may be great for Maoists “lathaits” but for me they are bastards, they believe in Maoism in 2Ist century.

 59. I had recieved an similar e-mail as wellin reference to the changes you tube is not telling the truth. The changes happened when the cnn debates were introduced and I will not believe them until they are fixed. The msm is censoring candidates like Ron Paul,Mike Gravel,Dennis Kuncinich. Will it be fixed before the debates I hope so

 60. Spanande ;o) Eg fann bloggen din da eg Googla "hyttestemning" for over 2 år sidan. Eg likte så godt bileta dine og fann ut at våre minste var jamngamle:-) Sidan har eg vore jamnt innom bloggen din, det er alltid eit koseleg besøk. Med vakre bilete av dei skjøne ungane dine, grafisk design eller interiør. Ønskjer deg ei god førjulstid!

 61. . Pretty much same-same here in Shelby Co. TN, with their bi-yearly threat of annexation / consolidation to recapture the people that fled the corrupt / incompetent city government in the first place. (Can you tell which poster has been boresighted by either process?)But if they bulldozed all the empty abandoned houses, decades of fraud by ghost voters would be painfully apparent.

 62. Agree with you! But you know many find it hard to be alone and start all over again and so they fall under the trap of ‘better the devil you know’ plus they’ll not be feeling their strongest emotionally to be able to move on. You just hope they have good enough friends to drag them (literally sometimes!) back on their feet and onwards.

 63. Depenalizzare vuol dire togliere dal diritto penale e passare al diritto civile. La differenza se la cerchi da solo. Quanto alle accuse a Berlusconi, le suggerisco di leggere meglio i giornali, o di leggerne altri, non solo “L’Unità”, ma presumo che questo commento mi varrà l’accusa di aver preso anch’io soldi da Berlusconi (magari!), no?

 64. Oh hell yeah – I’m far from anti vinyl and fully agree with not spending your life on a laptop – more like an iPhone LOL.I have grown up through disco and electronic music and yes, a music lover. I checked out your show link and will def subscribe as it sounds right up my street.Great stuff – thanks for stopping by and commenting.

 65. LMFAO the votes decide who wins you dimmilio and the votes show that the PS3 is the winner.Plus if look look at all other comparisons aswell as the PS3 being sharper and more detailed than the blurry Xbox version the Xbox has performance issues like stuttering the PS3 doesnt have.Its a clear PS3 win lol deal with it bro.The LOT staff opinion are exactly what they are opinions, they dont determine whihc one wins, thats exactly what the votes are for, and the PS3 wins lol. Have fun VN:F [1.9.17_1161](from 16 votes)

 66. Kjære Sølvi! Selv om jeg pleier å brune møbler av og til er jeg ikke allergisk mot disse. Må innrømme, at jeg har akkurat nå malet mitt gammel kleskap. Men jeg digger f.e. teakmøbler fra 60tallene. Brune møbler er fine da de matcher hvite vegger. Denne blandingen hos deg er utrolig flott. Go on!Klemmer fra PillePalle

 67. Ludzie odpowiadajÄ… za zlo na Å›wiecie, czÅ‚owiek ma zawsze możliwość pójÅ›cia dziaÅ‚ajÄ…c prawo lub nieprawo, iść w stronÄ™ prawÄ… lub lewÄ… – gdyby Bóg odebral mu ten wybór, ludzie poddani szatanowi i on sam, zarzucaÅ‚ by Bogu iż nie daje ludziom wolnej woli i wolnego wyboru.

 68. Thanks Eric for? these vids, they are a handy reference,i’ve just changed out the clutch on my focus , it was noisy when the pedal was pressed down, found 1 of the 3 bolts had a bolt hole with stripped thread holding the thrust bearing so it was leaking gear oil in the bell housing,clutch was black, also had a cross threaded bolt under the turbo on the engine/gearbox which i managed to undo 2 full turns before it rounded the head off ! had to blow the head off it with the ark welder

 69. Jag förstår helt vad du menar rawkus. Jag tror också att all uppmärksamhet rasister får gör dem starkare, ett exempel är hela SD-gate här hemma i Sverige.Samtidigt tycker jag att sånna här händelser måste uppmärksammas mer, och hade Boateng ignorerat rasisterna hade händelsen säkert inte ens uppmärksammats.

 70. I have a couple questions concerning barefoot running and running through injuries. I have gotten some comments about these subjects on my blog, but I would love to post some of your comments. Would you please read my posts and comment accordingly? I am currently in contact with “Barefoot” Ted and others.

 71. in fondo a destra."Ossia "Archivio blog"?"Riguardo al postare: quando ci provi la prima volta sei gia connessa come utente Google o OpenID o altro?"Utente Google."Per la lentezza: ma sono l'unico che carica senza problemi?"Che ti devo dire, il mio pc carica continuamente (ma cosa?) e salta da solo su e giù per la pagina che sto visualizzando, non ho idea di cosa uso per il caricamento… è grave? 🙁

 72. Μα δεν μπορει να σου αντιπαρατεθει. Εκει εχω καταληξει. Οτι ακομη και να μπει μεσα να γραψει, δεν υπαρχει περιπτωση να τα βγαλει περα. Μονο ανταρτικες επιθεσεις δολιοφθορας μπορει να κανει, οπως ειχα γραψει και παλιοτερα.Και το σημερινο σε αυτη τη κατηγορια εντασεται. Ενα ανηθικο hit and run tactics…

 73. Wow, this one is weird to me, as I clearly remember buying that issue and collecting all of the Joe Mad stuff(it was exceptioanally good) at the time. It's only ten years ago! We were reading comics for 10 or so years by that point, so strange. Cool story though, Will. LOVE the supes bedclothes and jammies.I wonder if anybody's most inspirational book wasn't x-related? Surely Bob will produce something from left-field?

 74. Thanks for this excellent article. Also a thing is that many digital cameras arrive equipped with a new zoom lens that permits more or less of any scene being included simply by ‘zooming’ in and out. These changes in the aim length are generally reflected while in the viewfinder and on substantial display screen at the back of the camera.

 75. Oye, se explica perfectamente, pero como consigo las rejillas 960 grid system, que al meterme en la página y « descargar » pero me da un « error » creo, porque sale un código solamente .. si me puedes decir como va la historia porque no tengo mucha idea de ello, gracias. Explicas de puta madre, ni caso ^^

 76. While there are tons of organizations in fiction spanning globes, continents and even galaxies I prefer the more personal foils.My favorite is Gerald Tarrant in C.S. Friedman’s “Coldfire Trilogy.” This character is both a villain with reaching organization and a reluctant ally to the protagonist when circumstances demand it. The development of that relationship spans the entire trilogy and strikes at the core of what humanity is.There are others, but everyone needs a good counterpart. A true challenge is much more thrilling than a pushover or incompetent.

 77. Hilarious. Your obliviousness to your self is fascinating. Your entire argument is based on getting others to feel like you rather than appealing to logic and the rule of law. Did you not understand the blog? By the way and assuming arguendo your stat for Clinton, just because a large number subjectively deems it good is not evidence of objective good.

 78. Extortion? You don’t say?Still, having the EPA try to ram through AGW rules is still preferable to having Waxman-Markey, Kerry Boxer Thermageddon Law enacted.EPA policy can be challenged on the science, the law can’t–even if its based entirely on bullshit.

 79. Så fint, så fint och en stor liten tjejs dröm kan jag tänka mig. Fjärilarna på skrivbordet var verkligen pricken över i, magiskt!Tack för all inspo. som mottages mer än gäran då jag själv håller på med min lilla prinsessas rum.Önskar en en fab. lördag!KRAM

 80. Not to be rude (although I am LOL!) the new layout is fugly. Please bring back the old one 🙁 This is so unorganized looking, I have to click around to figure out the stats on my videos when they used to be there automatically, and the description boxes are working properly. Please, this is really terrible. Put the old one back :O

 81. Gerry,So the problem is the interpretation of 倭境.As I repeatedly wrote, it doesn’t only mean the borderline. Please use Chinese dictionary or consult with specialist of Chinese language about the meaning of 境, especially in the case of 境 used after another Chinese word.If it meant borderline, it has inconsistency that borderline lied just next to Jukdo or Liancourt Rocks.

 82. The Zune concentrates on being a Portable Media Player. Not a web browser. Not a game machine. Maybe in the future it’ll do even better in those areas, but for now it’s a fantastic way to organize and listen to your music and videos, and is without peer in that regard. The iPod’s strengths are its web browsing and apps. If those sound more compelling, perhaps it is your best choice.

 83. | July 3rd, 2009 178999 927205 Youre so cool! I dont suppose Ive read anything like this before. So good to uncover somebody with some original thoughts on this topic. realy thank you for starting this up. this internet site is something that is necessary on the internet, someone with slightly originality. beneficial job for bringing something new towards the internet! 511025

 84. maybe we can get a newer version of this plugin, compatible with wordpress 3?just discovered it and when installing i get the message :The plugin generated 2 characters of unexpected output during activation. If you notice “headers already sent” messages, problems with syndication feeds or other issues, try deactivating or removing this plugin.thanks in advance..

 85. I hate the independent publishing industry for this very reason. I just got into an online fight with a self-publishing author because her major advice was to find mass appeal in order to sell one's fiction. Ugh. I'll just be over here enjoying my Gaddis and Zola.

 86. Información Bitacoras.com…Valora en Bitacoras.com: El afamado escritor Stephen King ha publicado la lista de las 10 mejores películas de 2010 bajo su criterio. El escritor que ha inspirado tantas y tantas películas también quiere formar parte de la crítica y de esta forma……

 87. This design is steller! You clearly know how to preserve a reader amused. Between your wit and your videos, I used to be almost moved to start out my own weblog (well, almost…HaHa!) Fantastic job. I really enjoyed what you had to say, and greater than that, the way you offered it. Too cool!

 88. J’ai actuellement un fushia-rouge d’OPI (il s’appelle « Do You Think I’m Tex-Y? »), il fait partie de la collection Texas que j’ai adoré! Et il n’est pas crème, sa texture est géniale, un peu transparente. Avec une couche il sera rose bonbon, avec trois il sera rose très profond tirant vers le rouge!

 89. Eu în campanie am halit mici de la PSD, trandafiri de la PD-L, gulaÅŸ de la UDMR… Liberalii au dat doar un pix, da’ poate că am scăpat eu momentul, fiind prins în alte locuri. România Mare n-a dat nimic, aÅŸa că m-am bucurat aflând că n-au îndeplinit baremul electoral.

 90. Dear Sirkanth,1. Read the blog with a lil bit more concentration2. Vijay was never given an offer3. DB has not yet given an offer and it is not supposed to, till Feb 064. Two ppl have been shortlisted (a) An… W… (b) Anjali …and if u r wondering… No I am not from ISB 😉 I got this info from ISB Blogs.Vijay what say U?SK

 91. nape ek mentaliti org melayu slalu dengki kat org len..santau sana sini,tuju org tu,tuju org ni..pikir positif sudaa..btol la duit tu pusing2 dlm malaya ni gak..kalo korg kene saman pndai lak nak mngadu kat jpj mntak less,padahal,duit Tuanku tu la yg pusing2 blk kat jpj..ingat jpj kebulur sgt duit Tuanku?hahahaah..DAULAT TUANKU!!Â

 92. Apresentamos aqui a 1ª versão deste magnifico filme, muito pedido pelos nossos visitantes, a qualidade de imagem ainda não é das melhores mas é a unica que está disponivel até ao momento.- Para os curiosos e apressados, podem fazer o download pois a imagem nao é das melhores mas ja da para ver o filme.- Para os mais exigentes, podem esperar, pois assim que sair uma versão melhor substituiremos por esta.Muito obg a todos!

 93. I love how you bring up awareness, Marco! A lot of people underestimate how powerful true awareness can be — we can "create our reality" through it, as you say! =) I also lean toward the idea of the possibility that we can be our own prophets. Loved learning tons more about you through your comment, Marco! I, too, am someone who embraces the unpredictable adventures and surprises of life! =) Thanks so much for leaving a comment, Marco! =) So glad to be in touch!

 94. Bring bug spray! This park has a big pond and the mosquitos are plentiful. It also has a lot of stone stairs, making it not so stroller friendly. I would recommend a baby carrier like a Bjorn if you are bringing a little one. It has a traditional play ground with swings, slides, jungle gym, etc. The playground is more for the toddler and pre-school set (5 and under). My 7 year old was a little bored at the playground. If it’s hot there is a Baskin Robbins Ice Cream shop right at the entrance.

 95. Wpisz komentarz Możesz używać tagów HTML : <a> <abbr> <acronym> <b> <blockquote> <cite> <code> <del> <em> <i> <q> <strike> <strong> Chcesz zdobyć link pomocny w pozycjonowaniu? Napisz wartościowy komentarz z minimum 350 znaków, a Twoje linki w treści komentarza otrzymają atrybut DOFOLLOW.

 96. Esse trecho é o ápice a que Niesztche chegou no meu entender. Muitos atribuem esta obra (Zaratustra) ao seu estágio mais febril de criação, outros à sua demência derradeira e outros ainda a uma tentativa de consquistar o seu grande amor, Lou Salomé. Mas para mim é uma obra prima e particularmente este excerto é um dos mais belos ensinamentos de desprendimento e de desapego em direção ao outro. Demasiado humano para o bem comum, isso seria minha síntese. Abração, Norma. paz e bem.

 97. Hello There. I found your blog using msn. This is a really well written article. I’ll be sure to bookmark it and return to read more of ISO 9001:2008 Quality Management System | QOHSE Trainings & Consultancy . Thanks for the post. I’ll definitely comeback.