Truyện Chế Hai Cô Gái Và Lũ Quỷ Trong Rừng

Tương truyền, vùng đất viễn tây xa xôi núi non hùng vĩ, tại một vùng miền quê hẻo lánh có một ngôi làng nọ gần Quận 1 – tp.hcm rất đông người sinh sống. nghe đồn ở nhà bà Tử có cô con gái tên Thi là một cô gái xinh đẹp, Thi đẹp và hát hay khiến bao người say mê, cô hay giúp đỡ người nghèo khó, đặc biệt cô rất hiền lành, dịu dàng, ăn nói nhỏ nhẹ, hòa đồng với mọi người. có lần chị hàng xóm bên nhà mượn tiền Thi mà đến hẹn chưa có đủ tiền trả, Thi vẫn tươi cười nói:

– Chị đừng lo, nhà chị nghèo em hiểu mà, chị cứ cố gắng chăm sóc hai đứa con thật tốt, còn tiền chị nợ em thì tháng sau trả cũng được, không sao đâu!

– Ôi, chị cám ơn em nhiều lắm!

– Có gì đâu, hàng xóm với nhau mà, tháng sau chị mà còn không có tiền trả em nữa là em đập chết con mẹ nhà chị! thôi chị hãy đi về đi và đừng áy náy nữa nhé…!

Vào năm nọ, dịch Lở Mồm Long Móng tràn vào làng. không may cho Thi cũng bị bệnh dịch này, cái mặt nổi lên một cục bướu rất lớn làm nàng trở nên xấu xí, Thi xấu hổ trốn vào rừng, sau đó Thi buôn lậu gỗ quý trong rừng để tìm kế sinh nhai.

Vào ngày kia, trong một lần đi tìm gỗ quý, Thi đi lạc vào sâu trong rừng, không tìm thấy đường ra mà trời đã tối, Thi đành chui vào hốc cây lúa ngủ qua đêm. nửa đêm Thi bỗng bật dậy nghe tiếng lạ gần đó, Thi chui ra khỏi hốc cây và bước lại gần tiếng lạ đó, thấy ở đó là một bãi đất trống, trên bãi đất trống là một đám người đang nhảy múa ca hát dưới ánh trăng sáng, Thi núp vào bụi cây quan sát, thấy bọn người đó thật gớm ghiếc, lông lá đầy mình, cái dàn loa thì đập nhạc xập xình, bọn người nhảy múa trong khung cảnh trữ tình, có một tên chui vô cái bình để tên kia chụp hình, có một tên không nhảy múa gì mà đang ăn con cá kình, bất thình lình Thi nhảy ra làm cả bọn giật mình, Thi lớn tiếng hỏi:

– Cái anh gì đang ăn cá ơi? anh cho em một miếng đi, em đói quá rồi, em đi lạc vào rừng mà không có gì mang theo để ăn, anh cứ ăn đầu cá, vây cá, ruột cá với đuôi cá đi, để lại cái thân cá cho em là được rồi!

Cả bọn thấy người lạ thì ngạc nhiên, một tên mạnh dạn hỏi

– Trông ngươi giống con người thế kia, người có phải là con người không?

– Ơ, dạ em là con người mà, không phải là con người thì là con chó à…!

– Con người à, bọn ta là quỷ mà, bộ ngươi không sợ quỷ sao?

– Ôi…! Thế à! sợ quá, sợ quá cơ… sợ thấy mẹ luôn ấy!…

Bọn quỷ bèn rủ Thi cùng múa hát chung cho vui, Thi xung phong hát tặng cho lũ quỷ một bài, bài hát tên là “người về từ nghĩa địa”. đang hát một con quỷ cắt ngang và nói:

– Thôi đừng hát nữa, đang nửa đêm mà hát bài đó, tao sợ lắm!

Thi thấy vậy liền đổi bài khác, Thi hát bài “hồn ai trên đồi vắng”. tiếng hát của Thi ngân nga:

” Đêm nay… hồn ai trên đồi vắng… ớ… ơ…cớ sao mặc áo trắng… ơ… ờ…đêm nay không có trăng… ớ ơ…về nhà đi kẻo bị cảm nắng… ơ ờ…”

Bọn quỷ nghe Thi hát càng thấy sợ hãi, bắt cô hát bài khác, Thi phải hát bài nữa, bài hát tên là: “đêm trong căn nhà hoang”, bọn quỷ sợ hãi không chịu bắt hát bài khác nữa, Thi lại chuyển sang bài: “bóng ma bên rèm”

Bọn quỷ lúc này chịu không nổi quỳ lại van xin Thi đừng hát nữa, Thi nói:

– Không hát nữa thì thôi, mà trời cũng sắp sáng rồi, thôi ta về đây, đêm mai ta tới nữa nhé!

– Ấy ấy thôi đừng tới nữa, chúng tôi không muốn cô hát nữa đâu!

– Vậy à, không hát thì tôi làm trò khác cho, hay là tối mai tôi đến đây kể truyện ma cho mọi người nghe nhé!

Bọn quỷ quỳ lạy van xin Thi đừng tới nữa, nhưng Thi không chịu nghe, một con quỷ nghĩ ra một kế:

– Hay là chúng ta lấy cái chân của cô ta đi, cô ta sẽ không thể đi đến đây được nữa.

Một con khác lên tiếng:

– Không có chân vẫn đi xe được, hay là chúng ta lấy 2 cái tay nó cho nó khỏi lái xe đi!

Con khác phản đối:

– Không đi xe được thì nó đi bộ đó!

Một con quát lớn:

– Sao tụi mày độc ác thế, tụi mày dã man thế! đã thế thì chúng ta lấy luôn 2 cái tay và 2 cái chân cho chắc ăn!

– Không được, nó sẽ nhờ người khác đưa nó đến đây… cũng không ổn

– Hay là chúng ta lấy cái đầu… lấy cái đầu!- ngu thế! ngu thế! mất cái đầu nó còn tay chân vẫn đi được.

Một con nảy ra ý kiến hay:

– Hay là thế này, chúng ta sẽ lấy cái cục bướu gì đó trên mặt nó đi, cho nó trở nên xấu xí không giống con người.

– Được đó, khi nó không giống con người, nó về nhà thì bị mấy con người kia tưởng nó là quỷ, và nó sẽ bị người ta đập chết, bọn quỷ tụi mình đâu có cục bướu nào ở trên mặt như con người đâu!

Cho là ý kiến hay, bọn quỷ lấy cục bướu trên mặt của Thi và đuổi cô về.

Thi được lấy đi cục bướu thì rất mừng, cô ta trở về làng. dân làng thấy Thi trở về khuôn mặt trở nên xinh đẹp thì liền hỏi Thi chuyện gì đã xảy ra, Thi nói:

– Ôi dào! chuyện dài lắm, vào một ngày đẹp trời, tôi lang thang trong rừng, tôi cứ hái hoa rồi bắt bướm, rồi đi vào sâu trong rừng đến nỗi tôi không biết đường ra, tôi cứ đi mãi, đi mãi cuối cùng cũng đi ra khỏi khu rừng. mọi người hiểu không nhể?

Mọi người vẫn chưa tỏ ra hiểu lắm, có một cô gái con nhà phú ông nọ tên là Nhọ cũng có cục bướu như Thi. cô ta liền lại gần hỏi Thi xem sự tình. Thi bèn kể câu chuyện mà vừa nãy Thi kể cho mọi người. kể xong Nhọ không hiểu gì cả bắt Thi kể lại. Nhọ năn nỉ Thi kể thật đầy đủ mạch lạc, đúng trình tự, có dấu chấm câu và xuống dòng rõ ràng.

Truyện cổ tích hay kể bé - Hai cô gái và hai cục bướu
Truyện cổ tích hay kể bé – Hai cô gái và hai cục bướu

Sau khi nghe Thi kể và hiểu chuyện, ngày hôm sau Nhọ quyết tâm đi vào rừng tìm lũ quỷ. đến đêm khuya Nhọ đến bãi đất trống ngồi chờ lũ quỷ ra đó để nhảy múa. nhưng Nhọ ngồi trên bãi cỏ chờ mãi đến 2 giờ sáng vẫn chưa thấy chúng nó đâu. thực ra lũ quỷ đã đến đó lâu rồi, nhưng chúng thấy Nhọ và tưởng là cô gái hôm qua nên sợ quá không dám ra, chúng cứ núp trong lùm cây chờ cho cô gái kia đi về. một con nói nhỏ:

– Tụi mày thấy chưa, nó bị lấy cái bướu mà vẫn quay lại đây được, ban đầu nghe lời tao lấy cái đầu là được rồi!

Nhọ nghe tiếng lạ trong lùm cây, biết là lũ quỷ liền chạy nhào tới nói lớn:

– A ha! bọn mày đây rồi, ra đây nhảy múa với ta đi nào!

Cả bọn sợ quá chạy đi, chúng nháo nhào bảo nhau:

– Nó bắt đầu hát đó!…

– Chạy đi anh em ơi!… bài hát của nó ghê thấy mẹ!…

– Từ khi nghe nó hát là đêm tao không dám ra ngoài đi đái.

Nhọ thấy vậy nói với theo:

– Tao không phải cô gái hôm qua đâu, đừng sợ, mà tao đến đây cũng không phải để hát đâu!

cả bọn quỷ nghe vậy bình tĩnh lại, chúng lại gần cô gái xem thử, thấy là người khác chúng yên tâm, chúng hỏi thăm cô gái hôm qua và biết được rằng cô gái ấy còn sống, Một con hỏi:

– Cô gái hôm qua không chết là ngoài ý muốn của chúng tôi, vậy đêm nay cô đến đây làm gì? đừng nói là… là… kể chuyện ma nha…

Nhọ tỏ ra thân thiện, nói với lũ quỷ là Nhọ có món quà cho chúng xem, rồi Nhọ lấy cái laptop ra, mở laptop… một con quỷ tò mò:

– Ê! cái này là gì zạ! có zui không zạ?

– Zui lém, zui lém, tao sẽ mở phim cho tụi mày coi.

Nhọ mở phim ma cho lũ quỷ coi, coi được vài phút mà vài con quỷ vì quá sợ hãi mà tè ra quần. chúng nháo nhào lên, bắt Nhọ tắt phim đi và đuổi Nhọ về. một con quỷ nói:

– Chúng ta sẽ làm cho cô không quay lại đây được nữa, chúng mày ơi, nếu lấy cái bướu thì cô ta không chết, thế bây giờ lấy cái gì đây để cô ta không quay trở lại?

Con quỷ kia nhanh nhảu:

– Cái đầu… lấy cái đầu!

Mấy con quỷ khác nói:

– Ngu quá, mày là con quỷ ngu nhất! lấy cái đầu nó vẫn còn tay còn chân để đi đó!

Một con quát lớn:

– Tụi mày độc ác quá! dã man quá! đã thế thì chúng ta lấy 2 tay, 2 chân và cái đầu của nó cho chắc ăn luôn nhé!

– Không được, nó vẫn nhờ người khác đưa đến đây!

Con quỷ khác nói:

– Thôi, độc ác như vậy đủ rồi, chúng ta cứ lấy 2 cái tay, 2 cái chân, cái đầu và cái thân của nó luôn, để lại cho nó cục bướu thôi nhé! thấy thế nào?

Bọn quỷ đồng tình và quyết định giữ lại hầu hết bộ phận trên cơ thể của Nhọ, chỉ lấy ra cục bướu trên mặt của Nhọ và bắt Nhọ đem cục bướu về.

Nhưng Nhọ mang cục bướu đi về thì chúng nó bắt để lại các bộ phận trên cơ thể. Nhọ chịu thua, không làm như vậy được. một con quỷ nói:

– Tụi mày ngu quá, không có cái chân cái tay thì làm sao mang bướu về được.

Bọn quỷ cho là phải và suy nghĩ lại:

– Hay là chúng ta cùng nhau mang cục bướu về nhà nó đi.

– Trời sắp sáng rồi, chúng ta là quỷ làm sao đi lang thang vào ban ngày được.

– Không lẽ không có cách đưa cục bướu về nhà hả?

Chúng ngồi suy nghĩ rất lâu mà chưa tìm ra lời giải. vài con kêu nhức đầu. bỗng một con nảy ra ý kiến hay:

– À, hay là chúng ta dùng các bộ phận cơ thể của cô gái này để mang cục bướu về nhà đi.

Nhọ liền lên tiếng:

– Ơ, chúng mày quên là chúng mày giữ Tay, Chân, Thân, Đầu của tao ở lại à!

– Làm như bọn tao thèm lắm, quan trọng là mang được cục bướu về! còn Tay, Chân, Thân, Đầu đem vứt đi đâu chả được!

Bọn quỷ đồng tình ,thế là Tay, Chân, Thân và Đầu lần lượt chia tay bọn quỷ và mang cục bướu đi về. giữa đường về, Nhọ tiện tay vứt luôn cục bướu.

Facebook Comments

Truyện Chế Hai Cô Gái Và Lũ Quỷ Trong Rừng
5 (100%) 1 vote

955 Comments

 1. If I move the platforms directory BACK to just /Platforms I CAN run xcode with NO errors. However, when I try and build the example “MoveMe” application written by apple, I get :***********Line Location MoveMeView.xib:0: Command /usr/bin/ibtool failed with exit code 1Line Location MoveMeView.xib:0: Description: ibtool failed with exception: IB requires the Cocoa plug-in*******

 2. Вот теперь совсем другое дело. Намного нагляднее, структура тоже сразу видна. А то была сплошная каша, которую и просматривать — то не каждому захочется.

 3. Comme d’habitude test simple et précis, en un mot « compréhensible » par n’importe quidam, en fait moi. Moi qui pensai que les grands blancs n’étaient pas des plus discret, alors là que dire…Alors Darth! le grand rouge commence à voir la vie en jaune….NB: Il me semble que la deuxième photo (à l’aéroport) est un peu floue, non?

 4. Oh My! Love it….I would style this dress with a 36″ wooden and champagne crystal neckace along with champagne pearl studs. Then I would wear CC skype bracelet to add the shine of gold! Then shoes….ooooo! These would be brown in color with vintage golden chainbows centered! So Divine!!! Fingers crossed!

 5. 铭盛卡行(QQ1228557129)所出售卡均为一级卡源,全新无任何交易记录,资料齐全,真实身份办理,亦可指定名字办理,诚信淘宝担保交易! 例如—可以给你淘宝店刷提高您的淘宝信用记录。 例如—你想接受汇款,但又不想让对方知道自己的真实姓名。 例如—您想给领导送礼办点事情,但是又不想让自己的隐私暴露!这时您就需要到我们提供办理的卡,我们的卡可以让您随意的a转帐–送礼。给客户保密了隐私的同时也去除了客户的后顾之忧。本团队以真实代开卡【QQ:1228557129】办理、分别提供7大银行卡;中国银行—工商银行—建设银行—农业银行—交通银行—招商银行—邮政银行[网上银行(口令卡,电子证书,U盾)长期供应,保证全新开户,保证开户资料齐全,保证带真实有效开户原件,承接指定名字开户我们的宗旨是:质量+速度+信誉!我们希望与 有长期需要的客户建立长期合作关系,彼此信任,共同赢利。如有需要请联系!非诚勿扰! 客户的满意是我们的心愿欢迎光顾公司宗旨: 公司执行国家金融方针和政策,在法律、法规规定的范围内开展业务, 自主经营、自负盈亏、自我约束、自担风险、切实为小企业、农民、农业及农村经济的发展服务。公司文化: 诚信—用心做事,诚信为人 规范—规范管理,依法治企 高效—真诚服务,高效便捷 和谐—同舟共济,创建和谐公司口号: 以实力、效率立足于市场 用服务、便捷来赢得口碑 崇尚职业道德,遵守法律法规 急您所急、思您所思温馨提示:在本卡行购买的卡可用于收藏使用!

 6. That was nicely written… If I were to put my 2 cents, I would say why discriminate ‘man/women soul’ Rupert is as much as at fault as Kirsten, media only focuses on things that would grab attention… ‘Rupert Sanders cheats on his wife with a 22 year old actress’ not so catchy is it? Half the crowd wouldn’t know who Sanders is…. ‘Kirsten cheats on Rob with the ‘snow white and the huntsman’ director’ and now we have a story….

 7. Posted on incredible, that was a very good read. In cnloousicn, someone who actually thinks and understands what they are blogging about. Quite difficult to find of late, especially on the web . I bookmarked your web blog and will make sure to keep coming back here if this is how you always write. thank you, keep it up! .

 8. Thanks for a tremendous submit, would study your others content. thank you your ideas within this, I experienced a trifle struck by this text. Thanks again! You make a good aspect. Portrays natures best by the excellent data here. I feel that in case a greater number of people thought of it like that, they’d have a very better time have the hold ofing the situation.

 9. the article did say very clearly to know the source of your water, meaning if you’re near a lake, don’t go looking for piss on the freeway. and secondly if you’re going to get all technical about it urine is sterile unless you contaminate it with something else and people have had to drink it in extreme survival situations because they had nothing else available in lived. and thirdly nobody is dumb enough to pick up trucker bombs off the freeway to drink if they have Any Other Option.VA:F [1.9.21_1169](from 0 votes)

 10. Many thanks for this article. I would also like to say that it can always be hard while you are in school and just starting out to initiate a long credit rating. There are many learners who are only trying to endure and have a lengthy or positive credit history can sometimes be a difficult point to have.

 11. ‘massachusettsmiracle.com.’ If you type that in your browser, guess where it directs you? Scott Brown’s web site. It was HIS campaign who must’ve put it together.MEGA KUDOS!BTW, I received the long-awaited Maatha endorsement from my union in the mail. A little slow on the uptake, don’t you think? I’ll be responding……

 12. I simply wanted to make a brief note so as to thank you for the great guides you are giving on this website. My extensive internet search has now been compensated with incredibly good information to talk about with my family and friends. I would mention that we visitors are undoubtedly lucky to dwell in a wonderful place with many special people with beneficial tricks. I feel very much lucky to have encountered your website and look forward to some more amazing moments reading here. Thanks a lot again for a lot of things.

 13. Il Professionista si bea delle belle donne,le fa godere,ne gode con loro,a volte le uccide,a volte resta ferito,ma non le umilia mai,le tratta al pari suo…Grande Steve e appuntamento al sordido bar a rimirare bei culetti,parlare con la Sna fumare,bere e rimembrare vecchie storie.

 14. / Heaven – if there is one – forbid that we learn about our own or other cultures. The religions of the world play a huge part in shaping the world and what happens in it. Not studying religion would be like not studying the circulatory system in an human anatomy class.

 15. If you worked for an organization that repeatedly ignores its employees and whose senior staff continue to embarass the organization, would even a pizza party sway your opinion of your leadership? Hardly. I think most people have simply given up hope. And who can blame them? Fire the Board and its senior staff! That’s the campaign that ought to be organized to motivate staff and contractors.

 16. Bee: Thank you for calling me an exquisite writer – that made my day! It’s funny how writing about a sad topic can make you feel better – a little less lonely and a little more accepting perhaps. I really appreciate the support of the community here – it’s been so nice.

 17. As I stepped on the cobble stonepath I heard the bare branches creaking whilst the wind was howling strongly. As I lifted my head I saw the most frightening the most terrifiying castle. The sound of thunder threatened me with its loud roar. I continued to walk the cobble stonepath until lights shone brightly from the creepy castle. Once again I looked up slowly as I saw the sinister sky roaring threatening thunder. The stonepath seemed endless path as I had been walking forever. As I saw the lights I felt there was going to be something bad in there but should I go in there and what was that something?…

 18. I like it. If we'd had this rule all along, we could see how often the Dems assert "the commerce clause," and how infrequently they cite anything else.Then the politicians could debate: just how far does the commerce clause go? Because it certainly wasn't written as a catch-all to regulate the hell out of anything that "might affect commerce in some way."

 19. Revelation wcześniej wydało jeszcze Lure of the Temptress. To jest dopiero retro pełną gębą. Najbardziej jednak cenię to studio za pierwszego Brołkena, przy którym kiedyś zarywałem noce. Później powtórzyło mi się to tylko przy Klątwie Małpiej Wyspy (najsłodszej przygodówce ever).

 20. Hi Julie – I love how the YouTube advertisement at the bottom of your post entices us to buy the product being advertised by telling us we no longer have to choose between “feeling good and doing good” (hahaha!). In my mind, this seems to tie in with the Jupiter/Neptune square you mentioned, or at least represents the ideal resolution to this transit. Too bad we all can’t agree on what constitutes “good”!

 21. This is an excellent resource. I make the daily words into posters to use in church on the screen at teh beginning of the service, so many more poeple benefit from them. I am also suggesting people use them as a start to ‘getting into’ using bible notes – one sentence is no big hardship is it? Thank you, a lovely, well thought out resource. Maybe a few different backgrounds would be nice though!

 22. 烘焙是嗜好。也不算坏啊?嘻嘻嘻~最重要是要做运动和有良好的做息习惯。参我们多一点,每天嘻嘻哈哈大笑就不会血高了。我就相反,血低到要昏了。那天从泰国回来,每天晕晕的感觉。去检查,真的是血低。80 / 100医生说要睡觉和多坐,不要站太久。万一晕倒就不好了。Sonia,你说joceline能做静静吗?哈哈~

 23. Александр пишет:А во сколько будет прислана ссылка на вебинар? Ссылки разместил, список чуть выше.  ÃÂÃÂ»ÃÂµÃÂºÃ‘Ð°Ð½Ð´Ñ€

 24. My sense is that the liturgical renewal has riches “yet to be explored.” That does not exclude the possibility that a translation of that renewal can be deeply flawed. Whether that is the 60s translation or the upcoming translation, or both, does not mean that the Roman reform itself does not contain those riches. And the development process is undoubtedly full of abrupt changes that look like rupture — but if they never see the light of day, those ruptures are in the process, not in the liturgy.

 25. De facto, não se compreende a pouca atenção que se tem dado a este projecto. O que prova que a malta vai sempre atrás do mesmo e passa a vida a falar das mesmas bandas, que se repetem em tudo o que é blog/site. Também recebi o mail dele. Engraçado, que ele, no site, até tem uma referência ao meu primeiro post sobre os Digits. Eheheh…devem ter sido tão poucos a falar do disco…Vou passar este tema no próximo programa, na Radar. Merece. Abraço

 26. I had been honored to get a call coming from a friend when he found out the important points shared on the site. Looking at your blog article is a real brilliant experience. Many thanks for thinking about readers much like me, and I desire for you the best of achievements as a professional realm.

 27. Brazil is fundamental player in the region and they could have put pressure on Venezuela in many ways. The US repeatedly asked Brazil to do just that. At the very least Lula could have played a role similar to what he did with Humala in Peru.

 28. Jak říkám, nejsem proti znovuotevření případu, nevím tedy jak se k tomu staví kolegové, mluvím pouze za sebe. Určitě to probereme na příštím jednání.A 500 ran za recidivu?Toho bych se určitě nebál, soud má k dispozici zatím dosti flexibilní rozptyl výše trestů k posouzení.Pokud dostal Martin přídavek za recidivu, tak jej pochopitelně musela obdržet i Evelýna, jinak by to nebylo spravedlivé.Myslíš si, že by se měla recidiva odpouštět?Master1234

 29. it is very clear that thrasher and ab r the same person they even say the same shyt about anons being 'cowards' and use the same insult 'nigger' over and over again abuceta breaf can go against her carpet licking statements and be mean to women especially older women cuz shes a liar and a piece of shyt thrasher is one in the same hes prolly one of her alter bpd personalities or something bytch take some meds ur dosage is off ya kunthead!

 30. Two thumbs up! für diese Folge.Tim Raue polarisiert, was ich in diesen gleichförmigen, glattgebügelten Zeiten als Qualitätsmerkmal empfinde.Letztendlich zählt, was auf dem Teller ist, ich hoffe, dass ich es bald mal nach Berlin schaffe, um bei Raue zu essen…Von Dreissigacker habe ich auch schon zwei, drei Weine getrunken und es war lecker.Cheers!

 31. Merci de nous réjouir avec votre plume jubilatoire !Aujourd’hui est le grand jour des plaidoiries de Mes Haïk et Herzog, cela promet d’être grandiose, en attendant que la Cour ne statue.Et là, les sentences tomberont telles un sabre de samouraï ! (petit clin d’oeil nipponophile au grand JC dont on espère des nouvelles judiciaires un jour).

 32. With everything that appears to be developing within this subject material, many of your opinions tend to be rather exciting. Even so, I appologize, but I do not subscribe to your whole idea, all be it exciting none the less. It appears to everybody that your opinions are actually not completely justified and in actuality you are generally yourself not fully convinced of your assertion. In any event I did appreciate looking at it.

 33. Schokoladen-Recycling? Eine prima Idee. Wollte ich auch gleich mal ausprobieren. Nur: Bei mir bleibt nie etwas übrig. Nicht mal ein kleines Schoko-Hasenohr oder auch nur ein Stückchen Weihnachtsmannschnürsenkel. Aber *falls* mal was überbleibt (was ich mir in diesem Leben nicht vorstellen kann), probiere ich das Schokoladen-Recycling aus.Viele GrüßeUliP.S.: Super Blog, das Filz-Blog

 34. Beck, Hanity et al's feet need to be held to the fire. Sign up for the 14 day free trial of GBTV. Watch Rumors of War. It is worth it. Cancel before the trial is over. When inquired as to why, let them know of our distain for Beck's kow towing to what I hope are threats.

 35. Hey BigBear, just stumbled upon your blog and I’m inspired. Sorry I’m commenting on an old post, but just in case there are other newbies reading your blog for the first time, I wanted to let you know that Amazon has the Mainstay 3600 case of 10 for $48 right now. Thanks BigBear!

 36. [..YouTube..] O carro esta lindo, tenho 22 anos, desde de pikeno sempre fui apaixonado por turbo… meu pai tinha um fusca 75 e o mecanico tinha um gol turbo, ele trazia agente de volta pra casa de gol turbo, quando o fuca ficava na oficina. Não precisava nem acelerar só ouvir ja era o suficiente. Hoje tenho um gol bola 1.6 aspirado :p

 37. Bonsoir,Un énorme merci pour ce concours, le bijou est magnifique.J’aimerais gagner ce collier tout simplement car il correspond à mon style et mes goûts, cette délicatesse, ces couleurs, j’adore. Mon mail : Bonne chance à toutes les participantes et bonne continuation à ton blog qu j’ai découvert il y a peu et que j’adore.

 38. نه چیز خاصی نداره همه ما با همین فایل هایی که در پست دانلود سنتر مدرن ۳ هست بازی میکنیم و چیز خاصی نداره در صورت اطمینان از درست بودن فایل هاتون با عکس هایی که گذاشته شده لطفا فایل های پوشه اصلی رو هم دانلود کنید iw5mp.exe مخصوصا.اگر باز هم مشکل حل نشد اعلام بفرمایید.

 39. I think your explanation on the sections were very good. You included your own observation which gets people interested in reading your blogs. It was a little confusing to follow your portfolio with all of the links. I think the html tags would greatly improve your portfolio.

 40. Current Record – 29-5. Wish I had Root Sport to watch the Montana game, plus the Poly/Davis game should be fun to watch.Northern Arizona at Montana – UMNorthern Colorado at Montana State – MSU Southern Utah at Portland State – PSU Eastern Washington at Weber State – EWU UC-Davis at Cal-Poly – Poly Idaho State at Nebraska – UN North Dakota at Sacramento State – UND

 41. Lulu – I think I mentioned in the post there were two deaths involved, especially Kennedy and the other infidelity occured with the wife dying of breast cancer – not just cheating. Also if Obama and the Democrats didn’t tax us people could afford more of their own healthcare?

 42. Hello this is kinda of off topic but I was wanting to know if blogs use WYSIWYG editors or if you have to manually code with HTML. I’m starting a blog soon but have no coding knowledge so I wanted to get advice from someone with experience. Any help would be enormously appreciated!

 43. You are correct of course but this test is for all the people who think they will make it into Heaven on a scale of “goodness”. The test just illustrates what would qualify a person as being good enough in Gods eyes to get into Heaven according to His standard. You must be perfect in thoughts, words and deeds from birth to death with zero flaws. It is an impossible standard to meet on a scale of “goodness” and that is the whole point. Without Jesus, there is NO HOPE for salvation at all for any human.

 44. "I'd actually be interested to see if there is a correlation between steroid moralists and voting for socialists candidates and policies."I'd actually be interested to see if there is a positive correlation between Lib Lib Libertarian amoralists and child molesters.One strong objection to adult athletes using steroids is teenagers inevitably want to ape their idols. Teenagers have access to steroids because there is a black market in drugs. Steroids may be bad for young peoples health. I suppose Lib Lib Libertarians' premise is that adolescents have good judgment.

 45. #57 – Ann – You can’t grieve your neighbor’s assessment. All you can grieve is if you are overassessed relative to the town as a whole or assessed above true market value. For towns that have not done a reval or reassessment in years, you’d have to prove you assessment is 15% over the common level, which is tough.We paid more taxes than our neighbors for years, but never had an opportunity to file an appeal because we wouldn’t be able to approve that our true market value was outside the upper limit of the ratio.

 46. “What happened to the gap between labour productivity and real wages? The gap represents profits and shows that during the neo-liberal years there was a dramatic redistribution of national income towards capital.”That is probably the same all around the industrialized world. And probably the biggest loss for labor is not the monetary redistribution in itself but the loss of dynamic effects in real growth that would have been with full employment and more money in the hands of the many.

 47. Haha! Har läst en deckare där folk dör som flugor på Yasuragi Hasseludden! Tur det gick bra! ;)Så hann du aldrig till frissan innan migränen slog till då alltså? Hade du tänkt dig nya extensions? Det blir väl bara till att boka ny tid. Hade du någon migrän efter första botoxen du gjorde, kanske inte lika bra injicerat denna gång?Trist med dålig service.Ha det!/M

 48. I imagine they hold conventions anywere they choose to once we go to sleep. Recently in Venice I was told that ever since they have managed to eliminate most feral cats (thought to be a good deed as regards the cats), the rats are partying night and day. There’s an entertaining character in John Behrend’s “City of Falling Angels”, an internationally successful Italian rat poison manufacturer, who explains in detail how the food preferences of rats change from country to country.

 49. wow, I have to check if any of the shops sell Tahitian fish sauce. Mr and I saw that and what we think was prawn sauce at the Papeete market, they were clear in colour compared to the brownish Thai/ Vietnam version. So want to buy some but since that's our first stop in two weeks trip and the bottles didn't look leak proof at all we had to give up on the idea. Hope we will find it in Sydney! Thanks for another great post 🙂

 50. Becky,Oh my you will be blessed twice. You are a lucky Grammy!!! It is so true that just when you think you could not love anything more than your own children they give you a grandchild. My daughter gave us a granddaughter 2 years ago and oh my I can't get enough of that little sweetie. Congrats and best wishes to daughter #2 on the upcoming birth.Kris

 51. Lembro bem da estória do jacaré, pois fui a primeira a vê-lo. Vi uma “coisa” boiando no meio do laguinho e fui cutucá-la… A “coisa” avançou no bambu e eu saí correndo e gritando. Lembro que a Sônia não acreditou em mim, achando que era frescura… Quando os adultos desceram, viram que era um jacaré e o resto da estória todos sabem. Se fosse hoje em dia eu não permitiria que ninguém matasse o bichinho…. bjsKátia (do Zé)Em tempo: O nome do irmão da minha mãe é Rui (já falecido).

 52. LUTH CMD IS A LOOTER AND CRIMINALTHE ILLEGAL DEDUCTION OF BOGUS TAX FROM THE MONTHLY SALARIES OF RESIDENT DOCTORS AND HOUSE OFFICERS WORKING IN LUTH IS WORRISOME.PROF. OSIBOGUN SHOULD EXPLAIN THE REASON BEHIND THIS ASTRONOMICAL INCREASE FROM 7000 NAIRA TO 22000 PER MONTH CONTRARY TO WHAT IS PUBLISHED BY FJTB ON MONDAY.EFCC SHOULD INVESTIGATE THE CMD AND ARD PRESIDENT AS THEY ARE PARTNERS IN CRIME.

 53. Thank you Jamie for a wonderful afternoon. You have such a kind spirit, which helped us to relax after our initial awkwardness. We had so much fun crawling around in the grass, and the pictures turned out wonderfully. We are so happy! We can’t wait to see the rest of the photos as well as the ones that Sam took. THANK YOU to both of you for an amazing experience!!!

 54. Ándale, chévere, Alex. Ten paciencia. Contigo sobre todo. Con el favor de ti mismo saldrás de ésta, claro, siempre se sale.La cosa es buscarle, ponerle empeño. Nosotros nos metemos en estas situaciones: nadie nos mete en ellas. El comienzo de la cura -según yo- pasa por hacerse cargo de lo que te haces a ti mismo, tú mismo a ti mismo.Venezuela…. (suspiro).Te mando más abrazos paisanosNadir

 55. I’m a little skeptical about Skull and Bones conspiracy theories. Yale is the second-biggest name among American universities (in the public mind, whether or not it deserves the honor in reality), and most Bonesmen already come from influential families and/or have genuine records of achievement during their collegiate careers. It’s not as if Skull and Bones is a society of nobodies plucked at random from the population and made into superstars. If rich Yalies didn’t frequently go on to public prominence, that would be more surprising than the fact they do.

 56. #41 SGActually, if there is interest, this isn’t that hard. I just spent 5 minutes and wrote a script which parses out the buyinginbergen sales pages… with another 10 minutes I can get these into a database and, with a few hours more, hack up a quick-and-dirty interface to issue queries against them.Is there interest here? Does this provide informatio which isn’t available elsewhere?

 57. Анатолий ,заходила уже к Вам в гости!Спасибо за ответный визит!Сайт мой еще «ÃÂ¼ÃÂ»ÃÂ°ÃÂ´ÃÂµÃÂ½ÃÂµÃ‘†»,поэтому приходится для него много выделять времени и днем, и ночью.Требует постоянного внимания!Спасибо за пожелания!Дружить будем обязательно!С весной и Вас,и успехов!!!!!!!!!!

 58. Staring at a lady is rude and uncouth. Strictly speaking, the proper response is a clop on the chops or a bumbershoot to the pate. However, since it was Brinks personnel, "That guy was staring at me" gently blown in the store manager's ear gets more effective results than almost anything else. Except a 911 reporting a speeding and weaving armored car. That gets about a battalion of cops and a whole lot of paperwork to fill out. Stranger

 59. My 9-year-old dachshund recently died from kidney cancer. With all the recent problems with dog food, I can’t help but think that the dog food she ate might have caused her death. She ate what I thought was a high quality food, Royal Canin for Dachshunds. Does anyone know if kidney cancer in dogs can be attributed to certain ingredients in dog food? Thank you for your help.

 60. Nunca curti a música dele. Da pessoa, depois que repercurtiu o caso que ele pegava crianças … vi que o cara era muito doente! A história dele mostra que a educação familiar vai se refletir por toda a vida de uma pessoa.Outra coisa que me chamou atenção foi: o cara morreu com mais de 800 milhões em dívidas! Cacete, é muito desequilibrio! Isso acaba com a pessoa! Eu tou devendo 40 reais pro banco e já tou preocupado!!! Mas sem dúvida ele foi um figurão.

 61. Osobně si stále myslím, že je to celé jen předvolební tyjátr, hra na čištění Augiášova chlévat. ODS, pokud chce uspět v nadcházejících volbách, totiž musí přesvědčit voliče, že nemá s vládou ODS nic společného. Normálně by to bylo nemožné, ale obávám se, v Čechám jim to nakonec vyjde.

 62. Thank you for this article. This is another lesson to never get involved between a couple. Why isn’t there a security camera at Tesco to show what really happened???Police in the USA know the most dangerous call is a domestic disturbance call. The more base the family, the more dangerous. When the cops stop the husband beating the wife, she attacks the police for them going after her husband. It makes no sense but there it is. The madness transcends national, religious, and racial boundries. Heathcote-Drury being a kafir was just more fuel for the fire.

 63. Common sense is back is style… is honest, consistent, and has great humility. There are good men and then their are great men…we are so very fortunate that he even exisits! So, if we have a man who will protect, preserve, and defend the Constitution he deserves our vote. We cannot afford to make any more mistakes…Vote Ron Paul !

 64. LOVE the possible color scheme! And that house is so cute. But why is the landscape always an after thought? Landscaping is an (relatively) inexpensive aspect of one’s home, but has such a huge impact.To all of you DIY’ers: Dont forget the garden/landscape!!!! It really does make a difference. If the task is too intimidating and you don’t want to attempt it yourself, there are SO many AVAILABLEcompanies who can create something beautiful. Remeber, you should spend AT LEAST 10% of the total cost of your home on your garden/landscape.Just sayin’

 65. A regular stroller could be the most widespread type. It has 4 wheels as well as a sturdy frame. Most standard strollers have reclining seats that permit employing exactly the same unit for your child from infant to toddler. Strollers that convert to auto seats are convenient for traveling. The stroller ought to have quality suspension to keep your baby’s ride comfortable and smooth.

 66. you guys are all jealous of anna if you think that he is of no use and has hidden agenda why dont you come out with your great plan to root out corruption the fact is you hate everyone and your ego doesnt allow anyone to get name but you .,just like communists you must come out of prejudice and support honest person if you have any truth in your writing please about it thank you

 67. Dienekes (at least used to have) has a theory that blonde hair makes Nordic women attractive, whereas if they didn’t have it they would be very unattractive. This goes to his theory that Med women are naturally hotter and it is based on facial structure. So if I got this right, blonde hair makes up facial ugliness.Do you still hold that idea Dienekes?

 68. HO POCO TEMPO PER SEGUIRE…E NON CAPISCO ANCORA COME DOVREBBE FUNZIONARE..IL.BARATTO…IO LO INTERPRETO COSI'….DI .SOLDI NON NE PARLO..APUNTO.(BARATTO)IO SONO UNO OPERAIO EDILE..QUALIFICATO….TI METTO A DISPOSIZIONE ILMIO PRODOTTO (lavori di restauro..muratura ,,idraulica tinteggiatura ..ec ec,,e..tu….mi proponi il baratto..ok?chi fosse interesato mi,,,,scriva,,,grazie…   0 Mi piace

 69. To say porn is a guy thing is incorrect… Just as many women watch porn, either while masturbating alone or with their boyfriends, married women watch porn with their husbands too. While some women might not be as open about watching porn or discuss it amongst friends. In fact a 2010 a foxnews.com survey found that 76% of women use porn.

 70. See, this is why I am sooooo glad that my cousin-in-law is a beauty therapist and she does all the waxing, massaging, dying I need to deal with. My problem tho is that I cannot lie still for a whole hour – I keep thinking about all the things I should be doing instead of wasting an hour just lying there. Sad I know … but hey ho.

 71. ,…well said…Your remark “In a sense, we are back in the backwoods of biblical illiteracy in our culture and people are destroyed for a lack of knowledge (Hosea 4:6).This is the case, unfortunately. Yet, God is faithful in the midst of repentence and true worship. Leaders should not so easily shun the work of teaching for the thrill of the cultural buzz. Our only hope is to return to principle that you have brought to the surface here.Blessings,Chris

 72. ich meine man sieht doch jetzt schon alleine nach dem Finalewer der wahre sieger istman muss nur mal youtube schaun undclipfisch 😉 die reaktionenMenowin du bist wundervollund wer das nicht siehthat kein reines herzich will deine version auf cd an alle fans: dann stürmen wir alle läden ja?:)und so lange bringen wir blümchen auf platz 1 löl

 73. Thanks for sharing excellent informations. Your web-site is very cool. I’m impressed by the details that you¡¦ve on this blog. It reveals how nicely you understand this subject. Bookmarked this website page, will come back for more articles. You, my pal, ROCK! I found simply the info I already searched all over the place and simply could not come across. What an ideal web site.

 74. Hello! I know this is kinda off topic nevertheless I’d figured I’d ask. Would you be interested in trading links or maybe guest writing a blog article or vice-versa? My blog addresses a lot of the same topics as yours and I feel we could greatly benefit from each other. If you happen to be interested feel free to send me an email. I look forward to hearing from you! Terrific blog by the way!VA:F [1.6.5_908]please wait…VA:F [1.6.5_908](from 0 votes)

 75. سحر می‌گه:ممنون از راهنماییتون while(min>=1min–;sec=59;}print:min,sec;thread.sleep(1000while(sce=0sec–;print:sec;thread.sleep(1000تقریبا شبیه کدی Ú©Ù‡ من نوشتمالان کجاش باید حرف شمارو اعمال کنم؟خودم امتحان کردم متوجه نشدم

 76. Die Adresse von RB 1976, der ist schön dein Namen wieder mal ein Zeischen das man sich nicht traut, und die Adresse auch nicht schlecht Polizei von Plombieres. So es hat mir eine Freude gemacht hier mal zu plaudern. Wie gesagt Ihr Zeit alle herzlich eingeladen am kommenden Montag um 19h00 in Lontzen, es ist eine Einladung und keine Drohung.

 77. Possible. That last match was not the fault of Human Weapon crew, more like Fedor’s fault for picking out such a “white belt”. Sambo is great for self-defense and if you practice enough, it’s great for all types of grappling (Naga, ADCC). You see, Sambo (as a self-defense form) was made for military and police. The goal of a Sambist is to stand and defend himself against 1 or multiple attackers. Now, a sambo guy is well versed in ground grappling but that’s the last resort.

 78. Har du fÃ¥tt noe svar fra de ansvarlige and Wolfsea?Og hva i himmelns navn har skjedd med avataren min pÃ¥ de tidligere komentarene mine her oppe?!?*Døgnfluen*——-Wolfsea:Intet svar og jeg er ikke blid.Men men. Det er sikkert noe mikk makk som jeg skal gjøre selv…Kan de fortelle meg det? Nope.Avetaren din ser da bra ut…? MF brukes her.

 79. I'm a big fan of Yoga Today. i like their approach and the way they perform all the stuff. There is agreat diversity – I'm not much of an yoga expert but they seem to be 100% devoted and it helps me to overcome my natural dislike for doing exercises.Last but not least they#ve got great team there working behind the camera and I really enjoy the videos.

 80. It is right up my alley!Thanks, Leeroy – nice to see a Latics fan on here. Oldham is my home-town club, though my side is Manchester United.This piece evokes all the memories, some of which I chronicled on here months ago in “The Meaning of Sport”.Barefoot days!Do you live in Oldham, Leeroy?I’m a Shaw lad myself, at present doing missionary work in Sweden.

 81. Hé hé, compte tenu que le moindre village de France se proclame « ville touristique », « lieu remarquable » ou « cité de caractère » et espère, tout l’été, un reportage à sa gloire de 3 (si longues) minutes au J.T. de notre ami Jean-Pierre… J’en connais qui vont devoir lever le store dès le dimanche matin !Bah oui, on est touristique ou on ne l’est pas !

 82. //Other point : Muslims need not worry about parpaniam and use this to brainwash people. Thats our internal problem with Hindus.//If Mulims need not to worry about paarppaniyam, then who?If D.K people need not to worry about paarppaniyam, then who?If an Hindu need not to worry about paarppaniyam, then who?Hope now your comments and my response is now matching

 83. the bloody homeopath Attenzione la CO2 fa parte dell'equilibrio naturale. E' utile per le piante e impedisce al nostro pianeta di diventare un freezer. Il suo eccesso come, e sembra paradossale, anche l'eccesso di ossigeno (e come ogni eccesso) è inquinante.Per quanto riguarda il P2P ho sempre diffidato di quei programmi: sono scritti da sconosciuti e non ho mai letto (magari mi è sfuggito) di loro bug e/o falle di sicurezza. E ritengo poco probabile che non ce ne siano mai state.

 84. Jaspal- Very good and comprehensive arctile. We are a start up business in San Francisco building an intelligent decision support mobile system for health care. We’re all former players in mobile banking and are now applying those learnings to health care. Would like to have a chance to talk to you about what we do and what you all are doing at Gobee. Dave Crosbee

 85. This is a superbly maintained course with a well connected membership, robust practices, lofty standards and firm clothing code. Golf at the Kenyan Coast On the coast, in the meantime, visitors can look forward to a tropical atmosphere vis climate and playing conditions.

 86. October 24, 2012  12:45 pm by Great article. It is unfortunate that over the last decade, the travel industry has already been able to to take on terrorism, SARS, tsunamis, influenza, swine flu, along with the first ever true global downturn. Through everything the industry has really proven to be sturdy, resilient plus dynamic, locating new approaches to deal with trouble. There are often fresh issues and possibilities to which the industry must once more adapt and behave.