Truyện Chịch Nhau Của Ông Chú Họ Và Cô Cháu Gái

Trong nhà tắm, Liên ngồi bệt xuống nền nhà để tự thủ dâm. Trên người Liên 1 không có một mảnh vải che thân, để lộ ra dưới ánh đèn một thân thể no tròn ngồn ngộn sức sống đang xuân. Vài phút trước đây, Liên vừa nói điện thoại với Hoàng, người chồng sắp cưới của nàng, hiện đang phải đi làm ăn ở một vùng đất lạnh xa lắc xa lơ. Hai người thăm hỏi và bộc lộ những nhớ nhung quay quắt. Nhưng vì hoàn cảnh sinh kế mà Hoàng đành phải tạm xa Liên, đợi mãn hợp đồng làm việc, thì Hoàng sẽ trở về với Liên để chuẩn bị cho một đám cưới của hai người.

Liên với Hoàng quẹn nhau đã ba năm có lẻ, sau khi thân thiết, họ đã tự dâng hiến hết cho nhau và cả hai cùng cảm thấy họ có thể trở thành vợ chồng nhờ vào những tìm hiểu nhau cặn kẽ cùng với những thói quen, sở thích của cả hai cũng rất phù hợp với nhau. Cả hai còn trong tuổi thanh niên khỏe mạnh và có một cuộc sống bình thường trên hầu hết mọi phương diện. Cuối cùng thì họ họ hứa hẹn sẽ là của nhau, sẽ yêu nhau lâu bền.

Nhưng cả tháng đã qua, Hoàng phải để Liên ở lại, một mình lên đường đi làm việc với dụng tâm dành dụm thêm chút ít tiền nữa để làm đám cưới. Nhưng khổ nỗi, cả hai tuy chưa cưới hỏi nhưng đã ăn nằm với nhau mặn nồng ân ái hơn cả vợ chồng. Vì thế, bây giờ phải xa nhau, cả hai mới thấy rằng họ bắt đầu thèm khát. Trong lúc điện đàm với Hoàng, Liên đã không ngại ngùng thỏ thẻ qua đường dây điện thoại :

– Aaaanh? Em nhơơớ anh dữ lắm.

Hoàng đáp: .

– Ừ! Nhớ dữ thì ráng đợi lúc anh về…

Đầu giây bên này Liên chu mỏ làm nũng:

– Em hổng chịu đââau! Anh kỳ thấy mồ à!

– Anh đâu làm gì kỳ đâu?

– Đó ! Thấy hôn? Chính vì anh hổng làm gì cho nên em mới nói…

– Vậy chứ bây giờ em muốn anh phải làm sao?

– Em muốn có anh bên cạnh ngay bây giờ ! ? ?

Nghe người yêu nói thế, Hoàng ngỡ rằng vì Liên quá yêu nên khi xa nhau thì nàng nhung nhớ giống như mọi người. Nhưng Hoàng vẫn chưa hiểu hết tình ý của Liên, cho nên khi nghe nàng nói muốn Hoàng có ngay bên cạnh tức là Liên muốn có Hoàng đè Liên ra đụ để cho nàng vơi đi nỗi khát khao dục tình.

Thói thường, của ngon ăn quen nhịn không quen. Lúc trước khi Hoàng đi xa thì hầu như ngày nào hai người cũng tìm đến với nhau, lúc thì ở trong garnge, lúc thì ở ngoài vườn, hay trong phòng khách, trong dãy băng sau của chiếc xe. Bất cứ chỗ nào thuận tiện kín đáo, bất cứ lúc nào cơn dâm của Liên bốc lên là nàng tìm đủ mọi cách khiêu khích để cho Hoàng dù có là thánh sống cũng không thể khước từ và phải đụ Liên cho kỳ được.

Hôm nay, Liên đang cảm thấy trống vắng và rất thèm được bú lồn. Nhưng Hoàng thì đang ở cách xa nàng quá, Liên chỉ còn cách bốc điện thoại lên chu chéo và… than phiền, đến nỗi Hoàng nghe Liên nói, cũng bị nứng cặc lây, để rồi Hoàng thò tay vào trong quần tự thủ dâm lấy trong khi Liên cứ vòi vĩnh mãi ở đầu dây bên kia.

Bỗng nhiên, Liên nghe thấy hơi thở dồn dập của Hoàng vọng vào ống điện thoại làm cho Liên phải lên tiếng hỏi :

Anh đang làm gì vậy hả anh?

Hoàng hổn hển trả lời :

Aaanh, aaanh đang… thủ dâm.

Liên la toáng lên :

Anh . . . sướng . . . một mình ên hả ?

Hoàng đang trong cơn thúc bách, ầm ừ :

Ừưưừ!!!

Rồi bất thình lình Liên không còn nghe thấy tiếng thở dồn dập của Hoàng nữa. Có lẽ Hoàng thủ dâm đã đến lúc khí bắn vọt ra, làm cho Liên ở đầu giây diện thoại bên này cũng cảm thấy xốn xang không kém, cho nên vừa đặt điện thoại xuống là Liên chui vội vào trong phòng tắm, tụt hết quần áo ra định cũng thủ dâm cho… đỡ thèm.

Ai ngờ trong khi bàn tay Liên vừa mới thọc xuống vạch chùm lông lồn rậm rạp ra để mân mê cái hột le của mình trong khi khuôn mặt của Liên trở nên đờ đẫn như kẻ mất hồn thì bỗng có tiếng động vọng vào từ phía bên ngoài nhà tắm cùng lúc với một giọng nói cất lên :

Liên? Liên… Hãy mau mau mở cửa cho chú vào.

Bất giác, Liên giật thót người lên thất kinh hồn vía vì nàng biết việc thủ dâm của nàng đã lọt vào mắt đến tai của ông chú họ, trong khi bà dì họ của Liên thì đã đi làm từ sáng sớm hôm nay mất rồi.

Liên tảng lờ làm như không nghe thấy tiếng của ông chú hối thúc. Nhưng ông ta chẳng chịu thua, bèn xuống nước năn nỉ Liên rằng :

Liên ơi? Cháu không biết đâu! Chú đã thấy cháu hết rồi? Tại sao cháu làm chuyện đó một mình. Uổng lắm nghe cháu ? Chú có thể giúp và làm cho cháu được hoàn toàn thỏa mãn kia mà. Chú cam đoan với cháu như thế? Hãy mở cửa ra cho chú vào, hay là cháu ra ngoài này với chú cũng được. Chú hứa sẽ làm cho cháu được hoàn toàn sung sướng.

Ngừng vài giây, ông chú họ giải thích :

Liên không để ý thấy dì Ngọc của cháu đó sao? Chú đã làm cho bà dì của cháu hạnh phúc nhất trên đời rồi, cháu không nhận thấy mỗi ngày bà dì của cháu càng đẹp đẽ tươi trẻ ra đó hay sao? Dzậy, cháu hãy tin chú đi, chuyện này ai làm cũng vậy thôi. Cái quan trọng là ai sẽ làm cho mình được hoàn toàn sung sướng. Tại sao cháu phải tự làm lấy một mình? Chú có thể giúp cháu kia mà ! ? . Hay là cháu sợ bà dì của cháu biết rồi sanh ra chuyện không vui? Cháu tin chú đi, đừng có lo chiện này, chú bảo đảm với Liên là bà ấy không thể nào biết được nếu cháu không hé môi và chú sẽ không nói. Nào! Nghe lời chú đi Liên. Xong xuôi rồi chú sẽ thưởng cho Liên tiền để muốn tiêu xài gì tùy ý hay là Liên muốn gì chú cũng chiều Liên hết á ! “Muốn gì ổng cùng ehiều mình hết?” Liên sáng mất, nghĩ đến mấy bộ quần áo thời trang mà nàng đang mơ ước, bày bán ở một cái mall nọ, nhưng nàng lại không có đủ tiền. Liên đã ráng dành dụm được chút ít rồi, định khi nào mua được sẽ mặc để cho Hoàng lác mắt chơi. Ai dè hôm nay ông chú họ lại hứa cho Liên tiền để muốn mua gì cũng được.

Trong đầu của Liên bèn có ngay một quyết định. Nàng đứng ngay dậy, nhưng khi nhìn lại thân thể còn đang trần truồng của mình, Liên cũng thấy hơi hơi ngần ngại. Chả lẽ nàng cứ để tồng ngồng như vầy rồi mở cửa phòng tắm bước đại ra cho ông chú trông thấy? Liên chặc lưỡi dánh liều. Nàng với nhanh cái áo dưới nền gạch mát lạnh vội che tạm phía trước người rồi mở hé cửa nhìn ra ngoài.

Cái chốt cửa mới vừa bật kêu lên một tiếng “tách” thì ngay tức thì, cái bóng đồ sộ của ông chú họ đã ập vào trước cửa phòng và công việc đầu tiên khi ông ta nhìn thấy toàn thân của Liên đang trong tư thế trần truồng thì ông ta bèn tiến nhanh lại ôm gọn lấy người cũa Liên trong vòng tay âu yếm và chuyện gì tới, phải tới nhanh như một làn chớp, không có đủ thời gian để cả hai người tự hỏi, họ sẽ phải làm gì.

Ông chú họ quả là một tay chơi sành điệu. Ông ta từ tốn nhẹ nhàng xoa lên phiến lưng mát lịm của đứa cháu gái họ, bàn tay còn lại, ông ta luồn xuống bóp nhẹ lên cái mu lồn khiến cho cả người Liên cứ như muốn run lên bần bật. ông chú cúi xuống đặt một cái nút lưỡi vô cùng thần sầu quỷ khốc trên đôi môi đang còn mím lại của Liên. Liên hé cánh môi đón lấy nụ hôn của người đàn ông đáng tuổi cha mình. nhưng những cảm giác thì thật vô cùng khốc liệt Nó xâm nhập nhanh chóng khắp toàn thân của Liên.

Bàn tay dạn dày tình ái của ong chú họ bóp ra bóp vào nhè nhẹ chung quanh cái mu lồn hơ hớ của Liên, làn nước dâm trong lồn của Liên đã ứa ra ngập ngụa trong lồn, bất đồ làm cho Liên chợt hồi tưởng lại những lúc Liên với Hoàng cũng dứng xào khô, bóp cu bóp lồn nhau tương tự. Và cứ đến khi Hoàng biết trong lỗ lồn của Liên đã ngập dâm thủy thì Hoàng cúi xuống vạch hai bên mép lồn của Liên ra, liếm sạch sẽ lấy chất nước nhờn này không chừa một giọt. ông chú họ của Liên thì chưa cúi xuống bú lồn của Liên. ông ta tiếp tục dùng hai bàn tay thô nhám nhưng ấm áp từ từ xoa nhẹ trên khắp châu thân của nàng, từ hai bên kẽ háng, khe dùi, từ hai bên bờ vú, cho đến cả lỗ đít, là chỗ kín đáo nhất và nhạy cãm nhất trên người của Liên.

Liên cứ việc rướn hẳn ngưới lên từng chập lại từng chập mà hưởng thụ những cảm giác ma quái đang xâm chiếm toàn bộ thân thể của nàng. Nàng vẫn còn ngần ngại, chưa dám đường đột đưa bàn lay ra tìm con cặc của ông chú mà nắm lấy, mặc dù, hình như phản ứng lự nhiên nó đang thúc đẩy Liên làm việc đó. Nàng còn đang e lệ, chỉ biết ngửa mặt ra để đón nhận từng nụ hôn tuy thật từ tốn song rất kích thích của ông chú đang diễn ra trên làn môi, cho đến khi chính tay ông chú nắm nhẹ một bàn tay của Liên để đặt trúng ngay lên cái khúc gân của ông đã cứng ngắc và đang như hâm hấp nóng của ông từ lúc nào. Liên vô tình bóp nhẹ trên cái khúc gân đó, mới biết rằng nó vừa to, vừa cứng, vừa dài và có vẻ hùng dũng thiếu điều còn hấp dẫn hơn cả con cặc thanh xuân của Hoàng cũng nên.Nơi ngay đầu con cặc lõ của ông Chú tiết ra một chất nước lỏng nhờn nhờn làm trơn làn da tay mỏng manh của Liên, nhưng Liên mặc kệ, nàng tiếp tục bóp nhè nhẹ con cặc lõ của ông ta cho đếyn khi ông chú phải nhắc:

Liên bú cặc cho chú đi rồi lát nữa chú sẽ bú lồn cho Liên được sung sướng. Chú sẽ không làm cho Liên phải sợ đâu. Cứ từ từ và chịu khó làm theo những gì mà chú sẽ hướng dẫn. Nhất định Liên sẽ thỏa mãn vô cùng.

Trong nhà tắm, Liên ngồi bệt xuống nền nhà để tự thủ dâm. Trên người Liên 1 không có một mảnh vải che thân, để lộ ra dưới ánh đèn một thân thể no tròn ngồn ngộn sức sống đang xuân. Vài phút trước đây, Liên vừa nói điện thoại với Hoàng, người chồng sắp cưới của nàng, hiện đang phải đi làm ăn ở một vùng đất lạnh xa lắc xa lơ. Hai người thăm hỏi và bộc lộ những nhớ nhung quay quắt. Nhưng vì hoàn cảnh sinh kế mà Hoàng đành phải tạm xa Liên, đợi mãn hợp đồng làm việc, thì Hoàng sẽ trở về với Liên để chuẩn bị cho một đám cưới của hai người.

Liên với Hoàng quẹn nhau đã ba năm có lẻ, sau khi thân thiết, họ đã tự dâng hiến hết cho nhau và cả hai cùng cảm thấy họ có thể trở thành vợ chồng nhờ vào những tìm hiểu nhau cặn kẽ cùng với những thói quen, sở thích của cả hai cũng rất phù hợp với nhau. Cả hai còn trong tuổi thanh niên khỏe mạnh và có một cuộc sống bình thường trên hầu hết mọi phương diện. Cuối cùng thì họ họ hứa hẹn sẽ là của nhau, sẽ yêu nhau lâu bền.

Nhưng cả tháng đã qua, Hoàng phải để Liên ở lại, một mình lên đường đi làm việc với dụng tâm dành dụm thêm chút ít tiền nữa để làm đám cưới. Nhưng khổ nỗi, cả hai tuy chưa cưới hỏi nhưng đã ăn nằm với nhau mặn nồng ân ái hơn cả vợ chồng. Vì thế, bây giờ phải xa nhau, cả hai mới thấy rằng họ bắt đầu thèm khát. Trong lúc điện đàm với Hoàng, Liên đã không ngại ngùng thỏ thẻ qua đường dây điện thoại :

Aaaanh? Em nhơơớ anh dữ lắm.

Hoàng đáp: .

Ừ! Nhớ dữ thì ráng đợi lúc anh về…

Đầu giây bên này Liên chu mỏ làm nũng:

Em hổng chịu đââau! Anh kỳ thấy mồ à!

Anh đâu làm gì kỳ đâu?

Đó ! Thấy hôn? Chính vì anh hổng làm gì cho nên em mới nói…

Vậy chứ bây giờ em muốn anh phải làm sao?

Em muốn có anh bên cạnh ngay bây giờ ! ? ?

Nghe người yêu nói thế, Hoàng ngỡ rằng vì Liên quá yêu nên khi xa nhau thì nàng nhung nhớ giống như mọi người. Nhưng Hoàng vẫn chưa hiểu hết tình ý của Liên, cho nên khi nghe nàng nói muốn Hoàng có ngay bên cạnh tức là Liên muốn có Hoàng đè Liên ra đụ để cho nàng vơi đi nỗi khát khao dục tình.

Thói thường, của ngon ăn quen nhịn không quen. Lúc trước khi Hoàng đi xa thì hầu như ngày nào hai người cũng tìm đến với nhau, lúc thì ở trong garnge, lúc thì ở ngoài vườn, hay trong phòng khách, trong dãy băng sau của chiếc xe. Bất cứ chỗ nào thuận tiện kín đáo, bất cứ lúc nào cơn dâm của Liên bốc lên là nàng tìm đủ mọi cách khiêu khích để cho Hoàng dù có là thánh sống cũng không thể khước từ và phải đụ Liên cho kỳ được.

Hôm nay, Liên đang cảm thấy trống vắng và rất thèm được bú lồn. Nhưng Hoàng thì đang ở cách xa nàng quá, Liên chỉ còn cách bốc điện thoại lên chu chéo và… than phiền, đến nỗi Hoàng nghe Liên nói, cũng bị nứng cặc lây, để rồi Hoàng thò tay vào trong quần tự thủ dâm lấy trong khi Liên cứ vòi vĩnh mãi ở đầu dây bên kia.

Bỗng nhiên, Liên nghe thấy hơi thở dồn dập của Hoàng vọng vào ống điện thoại làm cho Liên phải lên tiếng hỏi :

Anh đang làm gì vậy hả anh?

Hoàng hổn hển trả lời :

Aaanh, aaanh đang… thủ dâm.

Liên la toáng lên :

Anh . . . sướng . . . một mình ên hả ?

Hoàng đang trong cơn thúc bách, ầm ừ :

Ừưưừ!!!

Rồi bất thình lình Liên không còn nghe thấy tiếng thở dồn dập của Hoàng nữa. Có lẽ Hoàng thủ dâm đã đến lúc khí bắn vọt ra, làm cho Liên ở đầu giây diện thoại bên này cũng cảm thấy xốn xang không kém, cho nên vừa đặt điện thoại xuống là Liên chui vội vào trong phòng tắm, tụt hết quần áo ra định cũng thủ dâm cho… đỡ thèm.

Ai ngờ trong khi bàn tay Liên vừa mới thọc xuống vạch chùm lông lồn rậm rạp ra để mân mê cái hột le của mình trong khi khuôn mặt của Liên trở nên đờ đẫn như kẻ mất hồn thì bỗng có tiếng động vọng vào từ phía bên ngoài nhà tắm cùng lúc với một giọng nói cất lên :

Liên? Liên… Hãy mau mau mở cửa cho chú vào.

Bất giác, Liên giật thót người lên thất kinh hồn vía vì nàng biết việc thủ dâm của nàng đã lọt vào mắt đến tai của ông chú họ, trong khi bà dì họ của Liên thì đã đi làm từ sáng sớm hôm nay mất rồi.

Liên tảng lờ làm như không nghe thấy tiếng của ông chú hối thúc. Nhưng ông ta chẳng chịu thua, bèn xuống nước năn nỉ Liên rằng :

Liên ơi? Cháu không biết đâu! Chú đã thấy cháu hết rồi? Tại sao cháu làm chuyện đó một mình. Uổng lắm nghe cháu ? Chú có thể giúp và làm cho cháu được hoàn toàn thỏa mãn kia mà. Chú cam đoan với cháu như thế? Hãy mở cửa ra cho chú vào, hay là cháu ra ngoài này với chú cũng được. Chú hứa sẽ làm cho cháu được hoàn toàn sung sướng.

Ngừng vài giây, ông chú họ giải thích :

Liên không để ý thấy dì Ngọc của cháu đó sao? Chú đã làm cho bà dì của cháu hạnh phúc nhất trên đời rồi, cháu không nhận thấy mỗi ngày bà dì của cháu càng đẹp đẽ tươi trẻ ra đó hay sao? Dzậy, cháu hãy tin chú đi, chuyện này ai làm cũng vậy thôi. Cái quan trọng là ai sẽ làm cho mình được hoàn toàn sung sướng. Tại sao cháu phải tự làm lấy một mình? Chú có thể giúp cháu kia mà ! ? . Hay là cháu sợ bà dì của cháu biết rồi sanh ra chuyện không vui? Cháu tin chú đi, đừng có lo chiện này, chú bảo đảm với Liên là bà ấy không thể nào biết được nếu cháu không hé môi và chú sẽ không nói. Nào! Nghe lời chú đi Liên. Xong xuôi rồi chú sẽ thưởng cho Liên tiền để muốn tiêu xài gì tùy ý hay là Liên muốn gì chú cũng chiều Liên hết á ! “Muốn gì ổng cùng ehiều mình hết?” Liên sáng mất, nghĩ đến mấy bộ quần áo thời trang mà nàng đang mơ ước, bày bán ở một cái mall nọ, nhưng nàng lại không có đủ tiền. Liên đã ráng dành dụm được chút ít rồi, định khi nào mua được sẽ mặc để cho Hoàng lác mắt chơi. Ai dè hôm nay ông chú họ lại hứa cho Liên tiền để muốn mua gì cũng được.

Trong đầu của Liên bèn có ngay một quyết định. Nàng đứng ngay dậy, nhưng khi nhìn lại thân thể còn đang trần truồng của mình, Liên cũng thấy hơi hơi ngần ngại. Chả lẽ nàng cứ để tồng ngồng như vầy rồi mở cửa phòng tắm bước đại ra cho ông chú trông thấy? Liên chặc lưỡi dánh liều. Nàng với nhanh cái áo dưới nền gạch mát lạnh vội che tạm phía trước người rồi mở hé cửa nhìn ra ngoài.

Cái chốt cửa mới vừa bật kêu lên một tiếng “tách” thì ngay tức thì, cái bóng đồ sộ của ông chú họ đã ập vào trước cửa phòng và công việc đầu tiên khi ông ta nhìn thấy toàn thân của Liên đang trong tư thế trần truồng thì ông ta bèn tiến nhanh lại ôm gọn lấy người cũa Liên trong vòng tay âu yếm và chuyện gì tới, phải tới nhanh như một làn chớp, không có đủ thời gian để cả hai người tự hỏi, họ sẽ phải làm gì.

Ông chú họ quả là một tay chơi sành điệu. Ông ta từ tốn nhẹ nhàng xoa lên phiến lưng mát lịm của đứa cháu gái họ, bàn tay còn lại, ông ta luồn xuống bóp nhẹ lên cái mu lồn khiến cho cả người Liên cứ như muốn run lên bần bật. ông chú cúi xuống đặt một cái nút lưỡi vô cùng thần sầu quỷ khốc trên đôi môi đang còn mím lại của Liên. Liên hé cánh môi đón lấy nụ hôn của người đàn ông đáng tuổi cha mình. nhưng những cảm giác thì thật vô cùng khốc liệt Nó xâm nhập nhanh chóng khắp toàn thân của Liên.

Bàn tay dạn dày tình ái của ong chú họ bóp ra bóp vào nhè nhẹ chung quanh cái mu lồn hơ hớ của Liên, làn nước dâm trong lồn của Liên đã ứa ra ngập ngụa trong lồn, bất đồ làm cho Liên chợt hồi tưởng lại những lúc Liên với Hoàng cũng dứng xào khô, bóp cu bóp lồn nhau tương tự. Và cứ đến khi Hoàng biết trong lỗ lồn của Liên đã ngập dâm thủy thì Hoàng cúi xuống vạch hai bên mép lồn của Liên ra, liếm sạch sẽ lấy chất nước nhờn này không chừa một giọt. ông chú họ của Liên thì chưa cúi xuống bú lồn của Liên. ông ta tiếp tục dùng hai bàn tay thô nhám nhưng ấm áp từ từ xoa nhẹ trên khắp châu thân của nàng, từ hai bên kẽ háng, khe dùi, từ hai bên bờ vú, cho đến cả lỗ đít, là chỗ kín đáo nhất và nhạy cãm nhất trên người của Liên.

Liên cứ việc rướn hẳn ngưới lên từng chập lại từng chập mà hưởng thụ những cảm giác ma quái đang xâm chiếm toàn bộ thân thể của nàng. Nàng vẫn còn ngần ngại, chưa dám đường đột đưa bàn lay ra tìm con cặc của ông chú mà nắm lấy, mặc dù, hình như phản ứng lự nhiên nó đang thúc đẩy Liên làm việc đó. Nàng còn đang e lệ, chỉ biết ngửa mặt ra để đón nhận từng nụ hôn tuy thật từ tốn song rất kích thích của ông chú đang diễn ra trên làn môi, cho đến khi chính tay ông chú nắm nhẹ một bàn tay của Liên để đặt trúng ngay lên cái khúc gân của ông đã cứng ngắc và đang như hâm hấp nóng của ông từ lúc nào. Liên vô tình bóp nhẹ trên cái khúc gân đó, mới biết rằng nó vừa to, vừa cứng, vừa dài và có vẻ hùng dũng thiếu điều còn hấp dẫn hơn cả con cặc thanh xuân của Hoàng cũng nên.Nơi ngay đầu con cặc lõ của ông Chú tiết ra một chất nước lỏng nhờn nhờn làm trơn làn da tay mỏng manh của Liên, nhưng Liên mặc kệ, nàng tiếp tục bóp nhè nhẹ con cặc lõ của ông ta cho đếyn khi ông chú phải nhắc:

Liên bú cặc cho chú đi rồi lát nữa chú sẽ bú lồn cho Liên được sung sướng. Chú sẽ không làm cho Liên phải sợ đâu. Cứ từ từ và chịu khó làm theo những gì mà chú sẽ hướng dẫn. Nhất định Liên sẽ thỏa mãn vô cùng.

Facebook Comments

Truyện Chịch Nhau Của Ông Chú Họ Và Cô Cháu Gái
5 (100%) 1 vote

278 Comments

 1. Definitely imagine that which you said. Your favourite justification seemed to
  be at the web the easiest factor to take into account of.
  I say to you, I definitely get annoyed whilst other people think about worries that they
  just do not know about. You managed to hit the nail upon the highest and
  also defined out the entire thing with no need side-effects
  , people can take a signal. Will likely be again to get more.
  Thanks

 2. It’s a pity you don’t have a donate button! I’d most certainly donate to this brilliant blog!
  I suppose for now i’ll settle for book-marking
  and adding your RSS feed to my Google account.
  I look forward to brand new updates and will talk about this
  blog with my Facebook group. Talk soon!

 3. Hi there, I do believe your blog could be having web browser compatibility
  problems. Whenever I take a look at your website in Safari, it looks fine but when opening in Internet Explorer, it’s
  got some overlapping issues. I merely wanted to give you
  a quick heads up! Aside from that, great website!

 4. I am really loving the theme/design of your website. Do you ever run into any web browser compatibility problems?
  A couple of my blog audience have complained
  about my website not working correctly in Explorer but looks great in Safari.
  Do you have any ideas to help fix this problem?

 5. Unquestionably imagine that which you stated. Your favorite justification appeared to be on the internet the easiest factor to bear in mind
  of. I say to you, I certainly get annoyed at the same time as other folks think about worries that they just
  do not realize about. You controlled to hit the nail upon the top as neatly as defined out the entire thing with no need side effect
  , people can take a signal. Will probably be again to get more.
  Thank you

 6. Write more, thats all I have to say. Literally, it seems as though you relied on the video
  to make your point. You obviously know what youre talking about, why waste your intelligence
  on just posting videos to your blog when you could be giving us something enlightening to read?

 7. Hello would you mind stating which blog platform you’re working with?
  I’m planning to start my own blog in the near future but I’m having a difficult time
  deciding between BlogEngine/Wordpress/B2evolution and Drupal.
  The reason I ask is because your design seems different then most blogs and I’m looking for something completely unique.
  P.S Apologies for being off-topic but I had to
  ask!

 8. I don’t know whether it’s just me or if perhaps everyone else experiencing issues with
  your blog. It appears as if some of the text within your content
  are running off the screen. Can someone else please comment and let me know if this is happening to them as well?
  This may be a issue with my web browser because I’ve had this happen before.
  Thank you

 9. I just install WordPress. I post some posts but they all go to home-page. How can I allow posts proceed to different web page, for example , I have ‘articles’ tabs and ”events’ tab. I want articles listings go to articles section and I want events listings go to events section..

 10. I’m impressed, I have to say. Really not often do I encounter a weblog that’s both educative and entertaining, and let me let you know, you’ve gotten hit the nail on the head. Your concept is outstanding; the problem is something that not enough persons are talking intelligently about. I’m very completely happy that I stumbled throughout this in my seek for something regarding this.

 11. My developer is trying to convince me to move to .net from PHP.

  I have always disliked the idea because of the costs. But he’s tryiong none the less.
  I’ve been using Movable-type on numerous websites for about a year and am anxious about switching to another
  platform. I have heard fantastic things about blogengine.net.

  Is there a way I can import all my wordpress posts into it?
  Any kind of help would be really appreciated!

 12. Greetings I am so grateful I found your blog, I really found you by accident, while I
  was searching on Bing for something else, Anyhow I am here now and would just
  like to say thanks a lot for a fantastic post and a all round enjoyable blog
  (I also love the theme/design), I don’t have time to browse it all at the moment but I have book-marked it and also added in your RSS feeds, so when I have time
  I will be back to read a great deal more, Please do keep up
  the fantastic job.

 13. I have already been a google users for a few years now. I was only beginning to make use of the equipment which they provide, one of which usually being blog posts. I have written a blog page and want to know in the event that my blog posts are getting seen simply by others. If not then does anyone know how We get my blogs content read..

 14. For instance, major music stores like iTunes aren’t available in Asia and US TV networks which allow viewers observe programmes on their website may make such programmes accessible to viewers outside the US. This really is even if people are ready to pay to download or see the content.. Isn’t an online store or channel exactly where content is certainly legitimately distributed globally feasible?. If the government is responsible for restricting distribution, which government are we speaking about? The government in the country where the content is produced or maybe the government in the country in which the content will be imported to?.

 15. I was more than happy to uncover this website. I want to to thank you for
  your time just for this fantastic read!! I definitely savored every little
  bit of it and I have you book marked to see new stuff in your website.

 16. Hello there, I discovered your site via Google while looking for a similar subject, your site got here up, it looks
  great. I’ve bookmarked it in my google bookmarks.
  Hi there, simply become alert to your blog via Google, and
  found that it’s really informative. I am going to watch out
  for brussels. I will be grateful should you proceed this in future.
  Many people might be benefited out of your
  writing. Cheers!

 17. Hey there! I know this is kind of off topic but I was wondering which blog platform are you using for this website?
  I’m getting fed up of WordPress because I’ve had issues with hackers and I’m looking at options for another platform.
  I would be great if you could point me in the direction of a good platform.

 18. Have you ever considered about adding a
  little bit more than just your articles? I mean, what you say
  is fundamental and everything. However think of if you added some great photos or videos
  to give your posts more, “pop”! Your content is excellent but with images and
  clips, this blog could certainly be one of the most beneficial in its field.
  Terrific blog!

 19. Hi there! I know this is somewhat off topic but I was wondering which blog platform are you
  using for this site? I’m getting tired of WordPress because I’ve had problems with hackers and I’m looking at options for another platform.

  I would be awesome if you could point me in the direction of
  a good platform.

 20. Hmm it seems like your site ate my first comment (it was super long) so I guess I’ll just sum
  it up what I had written and say, I’m thoroughly enjoying
  your blog. I as well am an aspiring blog blogger but I’m still new to everything.
  Do you have any recommendations for beginner blog writers?
  I’d certainly appreciate it.

 21. My programmer is trying to persuade me to move to .net from PHP.
  I have always disliked the idea because of the expenses.
  But he’s tryiong none the less. I’ve been using WordPress on numerous websites for about
  a year and am worried about switching to another platform.
  I have heard fantastic things about blogengine.net.
  Is there a way I can transfer all my wordpress content into it?
  Any kind of help would be really appreciated!

 22. It is appropriate time to make a few plans for the longer
  term and it’s time to be happy. I have learn this put up and if I could
  I desire to counsel you few fascinating things or tips.
  Perhaps you could write subsequent articles regarding this article.
  I desire to learn even more issues about it!

 23. Everything said was actually very reasonable.

  However, think about this, suppose you composed a catchier post title?

  I am not suggesting your information isn’t solid.,
  however what if you added a title that grabbed folk’s attention? I mean Ông Chú Họ Và Cô Cháu Gái Chịch Nhau | Truyện Người
  Lớn is a little vanilla. You could glance at Yahoo’s front page
  and watch how they create post headlines to get people to open the links.

  You might add a related video or a related picture or two to grab people interested about what you’ve written. Just my
  opinion, it could make your posts a little livelier.

 24. We absolutely love your blog and find the majority of your post’s to be what precisely I’m looking for.
  Do you offer guest writers to write content for yourself?
  I wouldn’t mind producing a post or elaborating on a few of
  the subjects you write concerning here. Again, awesome blog!

 25. MetroClick specializes in building completely interactive products like Photo Booth for rental or sale, Touch Screen Kiosks and Digital Signage, and experiences. With our own hardware production facility and in-house software development teams, we are able to achieve the highest level of customization and versatility for Photo Booths, Touch Screen Kiosks and Digital Signage. MetroClick, 121 Varick St, #301, New York, NY 10013, +1 646-843-0888

 26. I loved as much as you’ll receive carried out right here. The sketch is tasteful, your authored subject matter stylish. nonetheless, you command get bought an edginess over that you wish be delivering the following. unwell unquestionably come further formerly again as exactly the same nearly a lot often inside case you shield this increase.

 27. Faytech North America is a touch screen Manufacturer of both monitors and pcs. They specialize in the design, development, manufacturing and marketing of Capacitive touch screen, Resistive touch screen, Industrial touch screen, IP65 touch screen, touchscreen monitors and integrated touchscreen PCs. Contact them at http://www.faytech.us, 121 Varick Street,3rd Floor,New York, NY 10013,+1 646 205 3214

 28. Howdy this is kinda of off topic but I was wondering if blogs use WYSIWYG
  editors or if you have to manually code with HTML.
  I’m starting a blog soon but have no coding experience so
  I wanted to get guidance from someone with experience.
  Any help would be enormously appreciated!

 29. Hey there! BLOGURL is exactly what I’m on the lookout for. I’m attempting to set it up now, but not able that will. How would I show all popular topics? If you could enter it out I’d really thankyou. Please do respond! I’ve been looking for hours to find your site. Thanks so much, NAME!

 30. Its like you read my mind! You seem to know so
  much about this, like you wrote the book in it or something.
  I think that you could do with some pics to drive the message home a little
  bit, but other than that, this is magnificent
  blog. A fantastic read. I will certainly be back.

 31. You really make it seem so easy along with your presentation but I
  in finding this matter to be really something which I think I would never understand.
  It sort of feels too complicated and very broad for me.
  I’m looking ahead in your next put up, I’ll try to get the hang of
  it!

 32. Hi there very cool blog!! Man .. Excellent .. Wonderful .. I will bookmark your blog and take the feeds also…I am happy to seek out numerous helpful information here within the put up, we’d like develop more strategies in this regard, thanks for sharing.

 33. I merely intend to share it with you that I am new to wordpress blogging and certainly valued your report. Very possible I am inclined to bookmark your blog post . You really have excellent article materials. Delight In it for expressing with us your main domain webpage

 34. A powerful share, I simply given this onto a colleague who was doing somewhat analysis on this. And he actually bought me breakfast as a result of I discovered it for him.. smile. So let me reword that: Thnx for the treat! But yeah Thnkx for spending the time to discuss this, I feel strongly about it and love reading more on this topic. If potential, as you develop into experience, would you thoughts updating your weblog with more details? It is extremely useful for me. Large thumb up for this blog publish!

 35. Please let me know if you’re looking for a writer for your weblog.
  You have some really great posts and I believe I would be a good asset.
  If you ever want to take some of the load off, I’d absolutely love to write
  some articles for your blog in exchange for a link back to mine.
  Please send me an email if interested. Thank you!

 36. You actually make it seem really easy along with your presentation however I to find this topic to be really something that I think I’d by no means understand. It kind of feels too complex and extremely huge for me. I am looking forward in your subsequent submit, I will try to get the hold of it!

 37. MichaelJemery.com is a site with many hypnosis downloads. Whether you are looking for free hypnosis downloads, self hypnosis download for mp3, video and any audio files, Michael Jemery has the downloads for you. You can download hypnosis from apps, audio, mp3 and even youtube !

 38. I was wondering if you ever considered changing the page layout of your site?

  Its very well written; I love what youve got to say. But maybe
  you could a little more in the way of content so people could
  connect with it better. Youve got an awful lot of text for only having one or
  2 images. Maybe you could space it out better?

 39. Emeryeps is a SEO(Search Engine optimzation) and Internet Marketing company. They help businesses to get traffic from various search engine and online community. They have seo experts and consultants with many years of SEO Experiences. No matter where your business is located, EmeryEPS.com can help your business to secure your highly convertible leads online.

 40. My spouse and i were now peaceful when Michael could carry out his studies through the precious recommendations he received through the web pages. It is now and again perplexing just to be giving away concepts that many other people might have been selling. And now we see we have the blog owner to appreciate for this. The entire illustrations you’ve made, the easy website navigation, the friendships you will help to promote – it’s everything incredible, and it is leading our son and our family understand this matter is satisfying, which is certainly highly fundamental. Many thanks for all the pieces!

 41. Undeniably believe that which you stated. Your favorite justification seemed to be on the web the simplest thing to be aware of. I say to you, I definitely get irked while people consider worries that they plainly do not know about. You managed to hit the nail upon the top and defined out the whole thing without having side effect , people could take a signal. Will probably be back to get more. Thanks

 42. I am only commenting to make you know what a notable experience my cousin’s princess undergone reading the blog. She discovered some issues, including what it is like to have a very effective helping spirit to let folks without problems know specific tricky subject matter. You undoubtedly did more than our expectations. Thank you for rendering the invaluable, healthy, educational not to mention unique guidance on this topic to Ethel.

 43. I together with my buddies were digesting the nice solutions on your web site while instantly developed a horrible feeling I never expressed respect to the web blog owner for those secrets. Most of the ladies happened to be absolutely joyful to learn them and already have in actuality been having fun with those things. We appreciate you turning out to be well accommodating and then for obtaining variety of exceptional useful guides millions of individuals are really needing to discover. My very own sincere apologies for not saying thanks to you earlier.

 44. My developer is trying to convince me to move to .net from PHP. I have always disliked the idea because of the costs. But he’s tryiong none the less. I’ve been using Movable-type on several websites for about a year and am worried about switching to another platform. I have heard excellent things about blogengine.net. Is there a way I can transfer all my wordpress content into it? Any kind of help would be greatly appreciated!

 45. I have been surfing on-line more than 3 hours lately, but I by no means found any fascinating article like yours. It is beautiful worth enough for me. In my opinion, if all webmasters and bloggers made good content as you did, the internet can be a lot more helpful than ever before. “Dignity is not negotiable. Dignity is the honor of the family.” by Vartan Gregorian.

 46. Hello, BLOGURL is a genuinely terrific distribute. In concept I’d opt to create like this overly taking time and genuine effort to brew a brilliant write-up… but what can My spouse and i say… I procrastinate alot instead of appear to have anything done. Thank You. NAME

 47. It’s perfect time to make some plans for the longer term and it’s time to be happy. I have learn this post and if I could I wish to counsel you few fascinating things or advice. Perhaps you can write subsequent articles referring to this article. I wish to learn more things approximately it!

 48. My coder is trying to persuade me to move to .net from PHP. I have always disliked the idea because of the expenses. But he’s tryiong none the less. I’ve been using Movable-type on various websites for about a year and am nervous about switching to another platform. I have heard great things about blogengine.net. Is there a way I can import all my wordpress content into it? Any kind of help would be really appreciated!

 49. Greate post. Keep posting such kind of information on your page.
  Im really impressed by it.
  Hey there, You have performed a great job. I’ll certainly digg it and in my view recommend to my friends.
  I am confident they will be benefited from this web site.

 50. I’ve been surfing online more than 3 hours today, yet I never found any interesting article like yours. It is pretty worth enough for me. Personally, if all site owners and bloggers made good content as you did, the internet will be a lot more useful than ever before.

 51. Woah! I’m really loving the template/theme of this site. It’s simple, yet effective. A lot of times it’s tough to get that “perfect balance” between superb usability and visual appeal. I must say you’ve done a superb job with this. Also, the blog loads super quick for me on Internet explorer. Exceptional Blog!

 52. Excellent read, I just passed this onto a colleague who was doing some research on that. And he actually bought me lunch since I found it for him smile Therefore let me rephrase that: Thank you for lunch! “The guy with the biggest stomach will be the first to take off his shirt at a baseball game.” by Glenn Dickey.

 53. Fantastic goods from you, man. I’ve understand your stuff previous to and you are just extremely great. I really like what you’ve acquired here, certainly like what you are saying and the way in which you say it. You make it enjoyable and you still take care of to keep it sensible. I can not wait to read far more from you. This is actually a tremendous site.

 54. I loved as much as you’ll receive carried out right here. The sketch is tasteful, your authored material stylish. nonetheless, you command get bought an impatience over that you wish be delivering the following. unwell unquestionably come further formerly again as exactly the same nearly very often inside case you shield this hike.

 55. Hey I am so delighted I found your webpage, I really found you by
  error, while I was browsing on Aol for something else, Anyhow I am here now and would just like
  to say cheers for a incredible post and a all round thrilling
  blog (I also love the theme/design), I don’t have time to look over it all at the moment but I have saved it
  and also added in your RSS feeds, so when I have time I will be back to
  read a lot more, Please do keep up the superb work.

 56. I wish to express my appreciation to the writer just for bailing me out of such a trouble. After searching throughout the the net and finding strategies which were not pleasant, I believed my life was done. Being alive without the presence of strategies to the problems you’ve solved by way of the website is a crucial case, and the kind which could have negatively affected my career if I hadn’t noticed your website. Your good knowledge and kindness in maneuvering all the things was precious. I’m not sure what I would have done if I hadn’t come across such a subject like this. It’s possible to at this time look ahead to my future. Thanks very much for your impressive and result oriented guide. I won’t think twice to refer your web sites to anyone who ought to have counselling on this area.

 57. You actually make it seem so easy with your presentation but I find this matter to be really something which I think I would never understand. It seems too complex and extremely broad for me. I am looking forward for your next post, I will try to get the hang of it!

 58. I loved as much as you’ll receive carried out right here. The sketch is attractive, your authored material stylish. nonetheless, you command get bought an shakiness over that you wish be delivering the following. unwell unquestionably come further formerly again since exactly the same nearly very often inside case you shield this hike.

 59. Thank you for sharing excellent informations. Your web-site is so cool. I am impressed by the details that you¡¦ve on this website. It reveals how nicely you perceive this subject. Bookmarked this web page, will come back for extra articles. You, my friend, ROCK! I found just the info I already searched all over the place and just couldn’t come across. What a perfect web site.

 60. naturally like your web-site however you have to check the spelling on several of your
  posts. A number of them are rife with spelling issues and I to find it very troublesome to inform the
  truth however I’ll certainly come back again.

 61. Can I simply say what a relief to search out someone who actually is aware of what theyre talking about on the internet. You definitely know easy methods to convey a difficulty to gentle and make it important. More folks need to learn this and understand this side of the story. I cant imagine youre not more fashionable because you positively have the gift.

 62. The other day, while I was at work, my cousin stole my iPad
  and tested to see if it can survive a thirty foot drop, just
  so she can be a youtube sensation. My iPad is now destroyed and she has 83 views.
  I know this is completely off topic but I had to share
  it with someone!

Leave a Reply

Your email address will not be published.