Truyện Cổ Tích ” Thánh Gióng ” Chế Cực Hay

Vào khoảng thời kỳ Hùng Vương thứ xxx gì đó mà các cụ chúng nó đếk ai nhớ được nữa (chắc vì hồi đó chưa có lịch), phương Bắc đang nằm dưới sự trị vì của nhà Ân. Vua Ân vốn hung bạo thích chiến tranh để chiếm đất đai, của cải, săn lùng gái đẹp để phục vụ trong hoàng cung (hình như thằng nào làm vua cũng máu gái hay sao ý nhờ). Vua cũng nghe giang hồ đồn rằng ở phương Nam có rất nhiều gái đẹp, mà nhất là ở Giao Chỉ thì mê ly luôn. Vua Ân bèn tập trung văn võ bá quan và các cao thủ Trung Nguyên, các cao thủ Đại Nội lại họp bàn cách xâm chiếm nước ta…

Do thường xuyên tiến hành chiến tranh nên Vua Ân cũng có không ít cao thủ võ lâm dưới trướng.

Ở bên này Hùng vương đang nhảy Audition với các văn võ bá wan trong triều thì được mật thám cấp tình hình. Nghe tin Hùng Vương cuống cuồng chân tay liền họp bàn cách đối phó với giặc nhưng chẳng có thằng đếk nào dám đánh (nhảy nhót suốt ngày thì đoánh thế đíu nào được).

Mùa thu năm ấy, nhà Ân xua quân đánh chiếm phương Nam.Vó ngựa nhà Ân đi đến đâu là làng mạc bị thiêu hủy, trai thì bắt làm nô dịch, gái thì bắt làm tù binh rồi phân lọại đẹp xấu mà xuất khẩu đi các nước khác nhau. Em nào sắc nước hương trời thì chuyển phát nhanh về cho vua Ân. Vì vậy vậy tiếng khóc ai oán của lê dân bá tánh nước Việt vang đến tận trời xanh.

Vua Hùng biết sức nước còn yếu khó lòng chống ngoại xâm nên đẩy mạnh đàm phán sáu bên với nhà Ân mà tình hình cũng không thể thay đổi. Trong đội ngũ pá wan có 1 thằng tên là Quan Liêu đưa ra 1 diệu kế là một mặt tổng động viên dân chúng đứng lên, mặt khác cử sứ giả đi đăng tin rao vặt khắp nơi xem có ai đứng ra cứu nước không. Đây quả là 1 rượu kế quá hay, vả lại cũng không thể nghiên cứu ra vũ khí hạt nhân hay vũ khí hủy diệt…. trong một sớm một chiều vua phải nghe theo. Vua Hùng bèn ra lệnh tổng động viên, ai có sức dùng sức, ai có của góp của, ai không có gì thì thôi… Sứ giả của vua ngày đêm rong ruổi đến tận những vùng đồi núi xa xôi để kêu gọi mọi người cùng đứng lên chống ngoại xâm.

truyen-co-tich-thanh-giong-che

Một buổi sáng đẹp trời, sứ giả đến một cái làng nhỏ tên là Phù Đổng. Đã bảy ngày lang thang trên núi, bụng đã đói, chân đã mỏi, sứ giả ghé vào một ngôi nhà ở đầu làng để xin cơm. Nhà không có ai, chỉ có một đứa trẻ khoảng ba tuổi đang chơi game online trong nhà. Đứa trẻ rất lạ,chẳng nói cũng chẳng cười chỉ nhìn vị khách lạ một cái rồi lại xoay ra bắn Gunbound tiếp. Chợt có tiếng chân người mở cửa, sứ giả vội phi thân ra cửa sổ. Một người đàn bà vừa đi vào vừa chửi: 

– Mẹ bố mày Gióng, nói không nói, cười không cười, suốt ngày chỉ biết đến on lai on liếc, chát với chả chít. Giặc sắp đến nhà, liệu vào rừng mà chơi nhá!

Chửi xong, bà ta bỏ ra nhà bếp nấu cơm.

Sứ giả ngay lúc đó, ra quán trà đá đầu làng ngồi uống và bắn vài bi thuốc lào. Khi hết cơn phê thuốc lào rồi sứ giả bèn bắc loa ở đầu làng mà gào:

– Loa loa loa loa… Giặc Ân đang đang xâm chiếm bờ cõi, giết hại dân lành. Ai là người tài mau ra giúp nước. Sống thì làm anh hùng, chết thì làm liệt sỹ… Loa loa loa loa…
Khi nghe thấy tiếng loa, Gióng đang ngồi chơi game đột nhiên ý nghĩ ra tay giúp người yếu thế chống lại sự tàn bạo của nhà Ân lóe lên trong đầu. Gióng bèn vận nội công dùng thiên lý truyền âm phát ra gọi mẹ:

– Mẹ, ra kêu sứ giả vào đây !

Bà mẹ đang nấu cơm nghe câu nói đầu tiên của đứa con mà mất cả hồn, rớt cài nồi đất vỡ tan, nước sôi chảy cả vào chân. Bà nhảy tưng tưng ra ngoài cửa vì chân bị phỏng.

Chạy vội vào nhà bà bèn hỏi:

Gióng, mày…mày… biết nói từ khi nào vậy? Mà sao lại có nội công thâm hậu thế hả? Học lỏm lúc tao đang luyện công phải không hả? (Mẹ của Gióng vốn là một đại cao thủ trong giới võ lâm thời bấy giờ, thành thạo tất cả các tuyệt kỹ của các đại môn phái trên giang hồ, không hiểu sao lại gác kiếm quy ẩn giang hồ. Nghe giang hồ đồn rằng sau một bữa bà đi ngao du sơn thủy trên đỉnh Phan xi phăng về thì có mang và sinh ra Gióng ).

Mà mày nói gì vậy?

Biểu mẹ kêu sứ giả vào đây – Gióng nói.

Mẹ Gióng vừa mừng vừa lo nhưng cũng nghe lời ra gọi sứ giả của nhà vua vào.

Gióng thấy sứ giả bèn nói:

– Sứ giả hãy về bảo vua kiếm cho ta con ngựa Hắc Long Mã, một bộ giáp sắt chống đạn hiện đại nhất và kiếm cho ta thanh Tru Tiên kiếm. Ta sẽ giết giặc cho.

Sứ giả nghe thì lấy làm hồ nghi,nhưng cũng không dám trễ nãi vội vàng chạy ra ngoài móc di động điện gấp cho Vua hùng. Kẹt nỗi, chắc do có nhiều sứ giả gọi để báo cáo tình hình quá hay sao đó hoặc do mạng lởm nên nghẽn mạch liên tục, chẳng thể nào gọi được. Gần cả giờ sau mới gọi được, Vua Hùng nghe kể sự tình cũng cả kinh nhưng cũng ra lệnh cho quan Bật Mã Ôn đưa gấp ngựa và lệnh cho Bộ trưởng bộ quốc phòng chủ trì phối hợp cùng với Tổng công ty thép rèn đúc ngày đêm mới được 1 bộ giáp, nghe đâu kinh phí làm nguyên bộ seri giáp này cũng mất khoảng mấy tỉ lượng bạc trắng.Nhưng còn kiếm Tru Tiên thì biết tìm đâu bây giờ? Hùng vương bèn triệu tập cao thủ đại nội lại hỏi, họ thưa rằng Tru Tiên kiếm hiện do Giáo chủ Ma Giáo nắm giữ, muốn mượn thì phải đích thân Hoàng thượng đến thì mới được. Thế là Hùng vương bèn mang rượu ngon và gái đẹp đến Ma Giáo làm lễ, sau khi say khướt cùng với Giáo chủ Ma Giáo thì cũng mượn được kiếm báu. Hùng vương lấy làm hí hửng lắm.

Với tiến độ cực nhanh nhằm sớm hoàn thành bộ giáp cho Gióng và cũng nhằm lập thành tích chào mừng rằm tháng mười, chỉ trong bảy lần bảy bốn chín ngày đơn đặt hàng của Gióng đã được đáp ứng và được Tổng công ty vận tải thuộc Bộ GTVT vận chuyển đến làng Phù Đổng. Bộ Quốc phòng, Bộ Công nghiệp & Bộ GTVT đều được tưởng thưởng huân chương anh hùng lao động hạng ba vì những đóng góp hết sức quý báu này.

Trong thời gian đó, Gióng vẫn ở nhà với mẹ và dán mắt vào PC chơi game online tối ngày, Gióng bắn Gunbound và chơi VõLâm Truyền Kỳ đã trở thành cao thủ hạng nhất, trên giang hồ không có đối thủ nữa nên cũng chán.

Từ hôm nhận được hàng theo yêu cầu, Gióng tự nhiên ăn rất khỏe để bù lại cả năm vừa chơi game vừa gặm mỳ tôm. Mẹ Gióng thổi cơm không kịp, cả làng phải vào thổi phụ. Lúc ngựa Hắc Long Mã, giáp sắt và Tru Tiên kiếm vừa đem đến, Gióng từ trong nhà vận nội công nổ đùng biến thành 1 chàng to cao, đẹp trai như tài tử Hollywood, rồi dùng thân pháp Phi long xuyên vân – một tuyệt kỹ của Thiếu lâm tự bay lên lưng ngựa, mặc giáp vào, tay cầm Tru Tiên kiếm phi thẳng ra tiền tuyến, để lại hậu phương bao nỗi hoang mang=)).

Lúc này cũng là thời gian ngừng chiến giữa hai bên vì đang diễnra vòng thứ 8 đàm phán sáu bên. Quân Ân sẵn dịp đang nghỉngơi sau những ngày tháng cướp bóc và tàn phố vô độ. Gióng xông thẳng doanh trại quân Ân, Hắc Long Mã như một cỗ chiến xa càn quét quân giặc. Thằng bể đầu vì bị ngựa đạp trúng, thằng thì chết đen thui vì bị Độc Sa chưởng, còn lại đa số bị chém làm 2 đoạn vì Tru Tiên kiếm … Quân Ân bị trọng thương quá nửa. Tru Tiên kiếm đánh một hồi thì bị gãy (chắc vì chất liệu kém chất lượng). Gióng bực mình quá nhưng cũng nhanh trí quơ vội mấy bụi tre làm vũ khí đánh tan tác quân địch.

Vua Ân ở nhà nghe tin tiền phương đại bại vội ra lệnh rút quân. Giặc Ân bỏ chạy như rắn mất đầu. Gióng toàn thắng, phi ngựa quay về làng Phù Đổng chào pà kon rân làng rồi phi thẳng lên núi Sóc Sơn.

Trên đường đi qua Gia Lâm, đếngần đầu cầu Chương Dương lúc đó trời đã tối Gióng gặp 1 em rất xinh đẹp đứng bên đường, kết liền, bèn dừng ngựa hỏi: Xin lỗi, cô nương làm nghề jề vzậy? Sao đêm khuya còn đứng đây vậy?

– Xin lỗi, em chỉ là 1 con đĩ – Cô gái tỉnh bơ đáp.

– Ặc…ặc… thế thì bye bye cô em nhé. Rồi Gióng quất ngựa truy phong, phi thẳng lên đỉnh Sóc Sơn, mất hút luôn từ đó.

Xem thêm

*** Truyện tiếu lâm tục tĩu Click Here

Facebook Comments
Truyện Cổ Tích ” Thánh Gióng ” Chế Cực Hay
Đánh giá bài viết

1.795 Comments

 1. Pretty section of content. I just stumbled upon your weblog and in accession capital to assert that I get in fact enjoyed account your blog posts.

  Anyway I’ll be subscribing to your feeds and even I
  achievement you access consistently quickly.

 2. I was wondering if you ever thought of changing the layout of your website?
  Its very well written; I love what youve got to say. But maybe you
  could a little more in the way of content so people
  could connect with it better. Youve got an awful lot of
  text for only having one or 2 images. Maybe you could space it out better?

 3. Pretty section of content. I just stumbled upon your website and
  in accession capital to say that I acquire in fact enjoyed account your
  blog posts. Anyway I will be subscribing for your augment and even I
  success you access consistently fast.

 4. Great items from you, man. I’ve be mindful your stuff prior to and you are just extremely magnificent.
  I actually like what you have acquired right here,
  really like what you’re saying and the way in which in which you are saying it.
  You’re making it entertaining and you still care for to keep it smart.
  I can not wait to learn far more from you. That is really a wonderful web site.

 5. Howdy! This post couldn’t be written any better!
  Looking through this post reminds me of my previous roommate!
  He constantly kept talking about this. I am
  going to forward this article to him. Pretty sure he’ll have a great read.
  Many thanks for sharing!

 6. Howdy! I could have sworn I’ve been to this blog before but after going through
  a few of the posts I realized it’s new to me. Regardless, I’m certainly happy I stumbled upon it and I’ll be bookmarking it and checking back
  regularly!

 7. With almost everything which appears to be building within this specific subject material, all your viewpoints are actually relatively stimulating. Nevertheless, I appologize, but I can not give credence to your whole theory, all be it exciting none the less. It looks to everyone that your comments are actually not entirely justified and in simple fact you are yourself not really entirely confident of the assertion. In any case I did appreciate reading through it.

 8. Allergic Itching Due To Amoxicillin [url=http://accutane.ccrpdc.com/purchase-accutane-online.php]Purchase Accutane Online[/url] Forum Kamagra order accutane no prescription [url=http://viacheap.com]viagra online prescription[/url] Splitting Propecia Finasteride Buy Finasteride Us Free Shipping [url=http://cial40mg.com/cialis-cheap.php]Cialis Cheap[/url] Costo Levitra On Line Generic Cialis Online Prescription [url=http://order-kamagra-onlines.kamagpills.com]Order Kamagra Onlines[/url] Trouver Kamagra France

 9. Unquestionably believe that which you stated. Your favorite reason seemed
  to be on the web the simplest thing to be aware of. I say to you,
  I certainly get annoyed while people think about worries that
  they just don’t know about. You managed to hit the nail upon the top as well as defined out the whole thing without having
  side effect , people can take a signal. Will likely be back to
  get more. Thanks

 10. Write more, thats all I have to say. Literally, it seems as though you relied on the video to make your point.
  You definitely know what youre talking about, why
  throw away your intelligence on just posting videos to your blog when you could be
  giving us something informative to read?

 11. I’m amazed, I have to admit. Seldom do I come across a blog
  that’s both equally educative and amusing, and let me tell you,
  you’ve hit the nail on the head. The problem is an issue that
  not enough folks are speaking intelligently about. Now i’m very happy I came across this in my
  hunt for something relating to this.

 12. Hey there! I realize this is sort of off-topic however I needed to ask.

  Does managing a well-established blog such as yours require
  a massive amount work? I’m completely new to writing a blog but I do write
  in my diary everyday. I’d like to start a blog so I will be able
  to share my own experience and feelings online. Please let me know if you have any kind of recommendations or tips for
  new aspiring bloggers. Appreciate it!

 13. This is the perfect website for anybody who really wants to understand this topic.
  You know a whole lot its almost hard to argue with you (not
  that I actually will need to…HaHa). You certainly put a brand new spin on a subject that has been discussed for ages.
  Excellent stuff, just great!

 14. Have you ever thought about adding a little bit more than just
  your articles? I mean, what you say is valuable and all.
  But imagine if you added some great images or video clips to give your posts more,
  “pop”! Your content is excellent but with pics and clips, this website could certainly be one of the best in its niche.
  Good blog!

 15. Kamagra Any Good [url=http://cialbuy.com]buy cialis[/url] buy cheap accutane online Finasteride Cheap [url=http://cialcost.com/cialis-online-buy.php]Cialis Online Buy[/url] Viagra Klappt Nicht Buy Doxycycline V [url=http://bestlevi.com/cheap-levitra-online.php]Cheap Levitra Online[/url] Cialis 5mg Schweiz Zithromax 1000 [url=http://leviusa.com]levitra price per pill[/url] Levitra Pour Homme To Purchase Cialis In Australia [url=http://leviprix.com/order-levitra.php]Order Levitra[/url] Viagra 100 Mg Cialis E Cannabis [url=http://BuyCial.com]Buy Cialis[/url] Propecia Antibiotico 100mg Cialis Tadalafil [url=http://kamagra-pills.kamagorder.com]Kamagra Pills[/url] Cialis 5mg Preisvergleich Viagra Y Cialis Contrareembolso [url=http://newisotretinoin.com/isotane.php]Isotane[/url] Why Is Alli Sold Out Everywhere Pharmacy World Canada Reviews [url=http://propecia.purchasevia.com/cheapest-propecia-prices.php]Cheapest Propecia Prices[/url] Cialis Vente Libre Quebec Cialis Ricetta Online [url=http://cialcheap.com/tadalafil-tablets.php]Tadalafil Tablets[/url] Why Is My Alli So Expensive Deutschlnd Drug [url=http://costofvia.com/cheap-viagra-usa.php]Cheap Viagra Usa[/url] Canadiandrug Viagra Kaufen Bewertung [url=http://order-kamagra.kamagorder.com]Order Kamagra[/url] Viagra En Suisse Sans Ordonnance Zithromax 1g [url=http://cialbuy.com]viagra cialis[/url] Purchase Amoxil Cephalexin Used For Dogs [url=http://buy-generic-cialis-online.cial5mg.com]Buy Generic Cialis Online[/url] Viagra On Sale Recommended Dosages For Cephalexin [url=http://levicost.com]generic levitra for sale[/url] Cephalexin To Treat Bronchitis Lasix Indication [url=http://kamagra-online.kamagorder.com]Kamagra Online[/url] Itchy Amoxicillin Rash Generic Isotretinoin Pills Best Website Cheapeast Saturday Delivery [url=http://cialcost.com/order-generic-cialis.php]Order Generic Cialis[/url] Will Cephalexin Treat A Uti Therapie Levitra [url=http://propecia.cialpills.com/buy-propecia-brand.php]Buy Propecia Brand[/url] Antabuse Without Scrip Discount Acheter Viagra Europe [url=http://BuyCial.com]Buy Cialis[/url] Isotretinoin 10mg where to buy Stendra Next Day Delivery Shop [url=http://leviusa.com]overnight delivery buy levitra online[/url] Amoxicillin Trihydrate By U V Method Wirkung Viagra Mann [url=http://cost-of-viagra.viapill.com]Cost Of Viagra[/url] Femme Tadalis Sx Soft Desir Augmente Propecia For Daily Use [url=http://price-generic-viagra.canadianvia.com]Price Generic Viagra[/url] Dapoxetine Achat En Ligne How To Get Viagra Fast [url=http://ordering-cialis-online.cial5mg.com]Ordering Cialis Online[/url] Sildenafil Achat 100 Mg Cephalexin Dog Urinary Infection [url=http://levitra-40mg-sale.buylevi.com]Levitra 40mg Sale[/url] Cialis Prezzi Farmacia Propecia Y Aerobic [url=http://leviusa.com]levitra 60 mg[/url] Cialis 20 Coupe Forum Cialis Generique [url=http://leviprix.com/levitra-on-line.php]Levitra On Line[/url] Kamagra Oral Jelly Malaysia Levitra 10mg Orodispersible Bayer [url=http://buy-cheap-viagra-200mg.viapill.com]Buy Cheap Viagra 200mg[/url] Buy Levitra With No Prescription Costo Cialis In Francia [url=http://levitra-20mg-online.levitab.com]Levitra 20mg Online[/url] Se Vende Viagra Madrid Get Clobetasol Temovate [url=http://leviplus.com/best-levitra-prices.php]Best Levitra Prices[/url] Online Zithromax Cheap Novo [url=http://viagra.purchasevia.com/buy-viagra-online.php]Buy Viagra Online[/url] Keflex Allergic Reaction Bentyl [url=http://order-viagra.viapill.com]Order Viagra[/url] Acheter Levitra Comprime Achete Viagra [url=http://levitra-tablet.leviorder.com]Levitra Tablet[/url] Zithromax Liquid Dosage For Adults Levitra 20mg Orodispersible [url=http://buy-25mg-viagra-online.viapill.com]Buy 25mg Viagra Online[/url] Cialis Funziona Depressione Acheter Cytotec En Connexion [url=http://brandcial.com/how-to-buy-cialis.php]How To Buy Cialis[/url] Buy 5mg Daily Cialis Cheap

 16. Howdy this is kinda of off topic but I was wondering if blogs use WYSIWYG editors or if you
  have to manually code with HTML. I’m starting a blog soon but have no coding
  expertise so I wanted to get guidance from someone with experience.
  Any help would be greatly appreciated!

 17. May I simply say what a relief to find someone who actually knows what they
  are talking about on the net. You definitely understand how to bring an issue to light and make it important.

  A lot more people should read this and understand this side of your story.
  It’s surprising you’re not more popular given that you most certainly have the gift.

 18. This design is spectacular! You certainly know how
  to keep a reader entertained. Between your wit and your
  videos, I was almost moved to start my own blog (well, almost…HaHa!) Great job.
  I really enjoyed what you had to say, and more than that, how
  you presented it. Too cool!

 19. Very good website you have here but I was wanting
  to know if you knew of any community forums that cover the same topics
  talked about in this article? I’d really like to be a part of community where I can get feed-back from other knowledgeable people that share the same interest.
  If you have any recommendations, please let me
  know. Thanks!

 20. I think this is among the most important information for me.

  And i’m glad reading your article. But wanna remark on some general things, The site style is perfect, the articles is really nice : D.
  Good job, cheers

 21. Hello I am so grateful I found your weblog, I really found you by accident, while I was browsing on Aol for something else, Nonetheless I am here now and would just like to say
  cheers for a incredible post and a all round enjoyable blog (I also love the theme/design), I don’t
  have time to browse it all at the minute but I have
  saved it and also included your RSS feeds, so when I have time
  I will be back to read much more, Please do keep up
  the excellent b.

 22. Great goods from you, man. I have understand your stuff
  previous to and you’re just extremely great. I actually
  like what you’ve acquired here, really like what you are stating
  and the way in which you say it. You make it entertaining and you still care
  for to keep it wise. I cant wait to read much more from you.
  This is really a terrific site.

 23. hello!,I really like your writing so so much! proportion we be in contact
  extra approximately your post on AOL? I need an expert on this area to solve my problem.

  May be that’s you! Looking forward to see you.

 24. MetroClick specializes in building completely interactive products like Photo Booth for rental or sale, Touch Screen Kiosks and Digital Signage, and experiences. With our own hardware production facility and in-house software development teams, we are able to achieve the highest level of customization and versatility for Photo Booths, Touch Screen Kiosks and Digital Signage. MetroClick, 121 Varick St, #301, New York, NY 10013, +1 646-843-0888

 25. Hey there just wanted to give you a quick heads up and let you know
  a few of the images aren’t loading correctly. I’m not sure
  why but I think its a linking issue. I’ve tried it in two different web
  browsers and both show the same results.

 26. Faytech North America is a touch screen Manufacturer of both monitors and pcs. They specialize in the design, development, manufacturing and marketing of Capacitive touch screen, Resistive touch screen, Industrial touch screen, IP65 touch screen, touchscreen monitors and integrated touchscreen PCs. Contact them at http://www.faytech.us, 121 Varick Street,3rd Floor,New York, NY 10013,+1 646 205 3214

 27. Have you ever thought about including a little bit more than just your articles? I mean, what you say is valuable and all. Nevertheless think about if you added some great images or video clips to give your posts more, “pop”! Your content is excellent but with pics and video clips, this site could certainly be one of the greatest in its niche. Fantastic blog!

 28. Awesome site you have here but I was curious if you knew of any community forums that cover the same topics talked about in this article?
  I’d really like to be a part of online community where I can get suggestions from
  other knowledgeable individuals that share the same interest.
  If you have any recommendations, please let me know.
  Cheers!

 29. Have you ever thought about adding a little bit more than just your
  articles? I mean, what you say is fundamental and everything.
  Nevertheless think of if you added some great visuals or
  video clips to give your posts more, “pop”! Your content is
  excellent but with pics and video clips, this site
  could certainly be one of the most beneficial in its
  niche. Very good blog!

 30. I possess three blogs on tumblr under the same email address. How do I delete one of those blogs without deleting the other two?. Preferably, I’d prefer someone to reply whom offers encountered this issue before and solved it without removing their additional blogs.. Thanks a lot!.

 31. I am not really experienced with joomla but I want to use to make a internet site. My just trouble right now is getting this installed on Aol hosting I actually don’t know how to proceed… Can anyone guide me to a site or forum for this or tell me how do this? Greatly valued, thank you..

 32. I just desire to inform you you that I am new to writing a blog and certainly adored your work. Very possible I am prone to save your blog post . You indeed have lovely article material. Truly Appreciate it for swapping with us your favorite url information

 33. One thing I desire to say is that ahead of purchasing more pc mind, take a look on the machine in to which it can be installed. In the event the appliance is usually running Windows xp, for instance, the particular memory roof is 3. 25GB. Setting up a much more than this would only constitute any waste. Be sure that one’s mother board are designed for the upgrade amount, as well. Interesting blog post BLOGTITLE. NAME

 34. I have a Blogger blog that is hooked up to my personal website. The actual blog page is connected off of the homepage. I would like to know if which widget or something that I could put on my website’s website that will show my most recent blog posts. Not really the whole post, but maybe only the headline and a link to visit my blog..

 35. What i don’t realize is in truth how you are now not
  actually much more well-appreciated than you might be right now.

  You are so intelligent. You realize therefore significantly relating to this subject, made me personally consider it
  from a lot of various angles. Its like women and men don’t seem to be fascinated until it is one
  thing to do with Girl gaga! Your personal stuffs excellent.

  Always deal with it up!

 36. I simply desired to say thanks once more. I am not sure what I would have handled without those hints provided by you directly on such a field. It absolutely was a depressing dilemma for me personally, but understanding a specialized manner you solved it made me to weep with joy. Now i am grateful for this service and even sincerely hope you are aware of an amazing job your are carrying out instructing men and women all through your webblog. I’m certain you’ve never come across all of us.

 37. I wanted to create you a little bit of observation to be able to say thanks a lot again on your pretty pointers you’ve discussed at this time. It has been so remarkably open-handed with you to supply easily precisely what some people could possibly have marketed as an e-book in making some profit for themselves, most notably now that you could have tried it if you wanted. Those tactics in addition served to be the good way to fully grasp other people online have the same eagerness like my own to know way more in terms of this problem. I’m certain there are numerous more enjoyable sessions ahead for individuals that browse through your site.

 38. 消費者金融の即日貸付は、資金繰りに困った時には、便利な手段です。ユーザーは、年々増大しています。プロミスでは、初回借入者には、30日間の無利息借入の特典を受けることができます。まずは短期の申し込みで試してみるのがいいですね。急なお金が必要な時には、有効な資金調達法です。

 39. Aš norėčiau Ačiū už pastangas jūs įdėti į penning šio svetainėje.
  Tikiuosi Peržiūrėti tos pačios aukštos kokybės turinys iš jūsų
  vėliau taip pat. Tiesą sakant, jūsų kūrybinio rašymo gebėjimus turi skatinamas man gauti mano labai savo svetainėje dabar
  😉

 40. Hi there! This blog post could not be written any better!
  Looking through this article reminds me of my previous roommate!
  He always kept talking about this. I most certainly will send this post to him.
  Pretty sure he’s going to have a great read. Thanks for sharing!

 41. hello there and thank you for your information – I’ve definitely picked up anything new from
  right here. I did however expertise several technical issues using this
  web site, since I experienced to reload the web site many times previous to I could get it to load correctly.
  I had been wondering if your hosting is OK? Not that I am complaining, but slow
  loading instances times will sometimes affect your placement in google
  and can damage your quality score if advertising and marketing with Adwords.
  Well I am adding this RSS to my e-mail and can look out for much more of your respective intriguing content.
  Ensure that you update this again very soon.

 42. Emeryeps is a SEO(Search Engine optimzation) and Internet Marketing company. They help businesses to get traffic from various search engine and online community. They have seo experts and consultants with many years of SEO Experiences. No matter where your business is located, EmeryEPS.com can help your business to secure your highly convertible leads online.

 43. Having read this I thought it was extremely informative.

  I appreciate you spending some time and effort to put this
  informative article together. I once again find myself personally
  spending a lot of time both reading and commenting.
  But so what, it was still worthwhile!

 44. A lot of thanks for all your valuable effort on this site. My mother enjoys working on investigations and it’s simple to grasp why. Many of us hear all regarding the compelling manner you deliver rewarding techniques on your website and as well as invigorate participation from some others on this subject matter then our favorite simple princess is always learning a whole lot. Enjoy the remaining portion of the year. You have been conducting a fantastic job.

 45. MichaelJemery.com is a site with many hypnosis downloads. Whether you are looking for free hypnosis downloads, self hypnosis download for mp3, video and any audio files, Michael Jemery has the downloads for you. You can download hypnosis from apps, audio, mp3 and even youtube !

 46. Hello there! Quick question that’s completelү off toрic.
  Do you know how tⲟ make your site mobille friendly?
  My webbsite looks weird when brоwsіng from my apple iphone.
  I’m trying to find a template or plugin that miցht be anle to resolvе this problem.
  If you have any recommendations, please ѕhare. Thank you!

 47. A jewellery designer can seek the advice of with you and design a novel wedding band to suit exactly collectively together with your engagement
  ring, without leaving any gap. Although a one-off
  hand-made ring will likely be more expensive, it is
  a unique piece and many purchasers will get pleasure from taking part within the design course of.
  Jewellery designers often have computer design software program that may enable them to point out you a computer picture of how the ring
  will look before actually making the ring, alternatively some could make a
  mock ring in silver to indicate the style before making the real ring.

 48. You actually make it appear really easy with your presentation however I to find this topic to be
  actually something which I think I might never understand.
  It kind of feels too complex and very broad for me. I am having a look ahead
  to your subsequent post, I will try to get the hang of it!

 49. Hi there! This blog post could not be written much better!
  Looking at this article reminds me of my previous roommate!

  He always kept talking about this. I will forward this post to him.

  Fairly certain he’s going to have a very good read.
  Thanks for sharing!

 50. This design is wicked! You definitely know how to keep a
  reader entertained. Between your wit and your videos, I was almost moved to start my own blog (well, almost…HaHa!) Wonderful job.
  I really enjoyed what you had to say, and more than that, how you presented it.

  Too cool!

 51. hеllo!,I like your writing very a lot! percentage we communicate extra about
  your aticle on AOL? I require an exρert in this housе tо solve my problem.
  May be that is you! Hving a loоk forѡarԀ too peer you.

 52. We are a gaggle of volunteers and starting a new
  scheme in our community. Your site provided us with valuable information to work on. You’ve
  done a formidable process and our entire group shall be thankful to you.

 53. Please let me know if you’re looking for a author for your blog.
  You have some really great articles and I think I would be a good asset.
  If you ever want to take some of the load off, I’d really like to write some
  articles for your blog in exchange for a link back to mine.
  Please blast me an e-mail if interested. Regards!

 54. Aš žinau, tai jei ne į temą, bet noriu į pradeda savo Dienoraštis ir buvo smalsu kas visiems yra reikalaujama gauti sąrankos?
  Aš prielaidą, turintys dienoraštį kaip
  tavo kainuos sumelė? Aš nesu labai interneto protingas kad
  aš nesu 100%tikrai. Bet patarimai ar patarimų būtų labai dėkingi. Ačiū

 55. Some supply spy application for mobile phone in impossibly
  reduced prices, be cautious, there might be a hitch there.
  In order not to sound like that, you need
  a voice changer that has more than 2 or 3 adjustments.
  By reading their text messages, you can find if your
  child has a problem with drugs, anorexia, bulimia, alcoholism, or unwanted pregnancy.

 56. Somebody essentially assist to make significantly articles I’d state.
  That is the first time I frequented your website page and up to now?
  I surprised with the analysis you made to make this particular submit extraordinary.

  Excellent job!

 57. There are no cabs around the corner, since the
  streets are blocked off. It will be an easy task to succumb to the doubts, to remain in your shell, permit
  yourself feel overwhelmed by instances, however the quickest and easiest way to satisfy new
  people is pretty simple. You will never miss
  the change meeting and dating Polish singles that you pick and our free
  Polish dating site assures you will get the most top dating experience ever.

 58. Today, I went to the beachfront with my children. I found a sea shell and gave it to my
  4 year old daughter and said “You can hear the ocean if you put this to your ear.” She placed the shell
  to her ear and screamed. There was a hermit crab inside and it
  pinched her ear. She never wants to go back! LoL I know this
  is totally off topic but I had to tell someone!

 59. If you have mirror in front օf tҺe bed, then make sure to
  coveг it at night before going to Ƅed. This is only possible when you
  use thee online аpplication mechanism. Therefore, finding home improvement ϲatalogs
  hat are worthwhile is often something that you want to think about befoⅼre you begin to do youur pгojects.

 60. Good day I am so glad I found your webpage, I really found you by error, while I
  was researching on Yahoo for something else, Nonetheless
  I am here now and would just like to say cheers for
  a remarkable post and a all round entertaining blog (I also love the theme/design), I don’t
  have time to read through it all at the moment but I have book-marked it and also added in your RSS feeds, so
  when I have time I will be back to read much more, Please do keep
  up the fantastic work.

 61. Hey would you mind stating which blog platform you’re using?

  I’m planning to start my own blog soon but I’m having a tough
  time deciding between BlogEngine/Wordpress/B2evolution and Drupal.

  The reason I ask is because your layout seems different then most blogs and I’m looking for something
  completely unique. P.S My apologies for being
  off-topic but I had to ask!

 62. I loved as much as you’ll receive carried out right here.
  The sketch is tasteful, your authored subject matter stylish.
  nonetheless, you command get got an nervousness over that
  you wish be delivering the following. unwell unquestionably come further formerly again since
  exactly the same nearly very often inside case you shield this hike.

 63. Helⅼo! I қnow thiѕ is kinda off topic h᧐wever I’d figured Ι’d ask.

  Ꮃould you be interestsd in trading links ᧐r maybe guest writing a blog post oг vice-versa?
  Mу site discusses ɑ lot ᧐f the same subjects as yours and I
  belieѵе we couⅼԀ greatly benefit from eɑch оther.
  If yοu’re interested feel free to sеnd mee аn е-mail.
  I look forward too hearing from yoᥙ! Superb blog Ьy the wɑy!

 64. First off I want to say great blog! I had a quick question in which I’d like to ask if
  you do not mind. I was interested to find out how you center yourself and
  clear your thoughts before writing. I have had difficulty clearing my mind in getting my ideas out there.
  I truly do take pleasure in writing however it just seems
  like the first 10 to 15 minutes are lost just trying to figure out how to begin. Any ideas or hints?
  Cheers!

 65. I’ve been surfing online greater than three hours today, but I by no
  means found any interesting article like yours. It is pretty price sufficient for me.
  In my view, if all site owners and bloggers made good content material as you did,
  the internet might be a lot more useful than ever before.

  Review my weblog … Oausa.Net/node/197/track/

 66. Greetings from Carolina! I’m bored at work so I decided to check out your website on my iphone during lunch
  break. I love the knowledge you provide here and can’t
  wait to take a look when I get home. I’m surprised at
  how fast your blog loaded on my cell phone .. I’m not even using WIFI,
  just 3G .. Anyhow, fantastic site!

 67. インターネットが急激に進歩した昨今、誰もがネットに接続することが当たり前となりました。このような状況において手を出す人が増加中なのが、ネットビジネスです。ネットビジネスとはネット環境を介するビジネスの総称ですが、経験がない方にとってはわけがわからないと思います。そこで、今回はネットビジネスをやったことのない人が取り組むべきビジネスをお教えします。

  まずをやったことのない人が取り組むべきネットビジネスは、不用品販売です。あなたの家にもありますよね、いらなくなったモノ。部屋の隅で埃かぶったゲーム機や使わなくなった布団など、それぞれの家庭で様々だと思いますが。自分にとっては価値を感じなくても、ある人から見れば喉から手が出るほど欲しい宝物に見える可能性もあるのです。その、自分にとっては価値を感じないモノをヤフオクに出してしまえば、捨てようと思っていたゴミがお金を生み出してくれるのです。

  不用品販売の良い点は、自分でモノを仕入れる必要がないことです。また、ネット上のヤフオクという日本最大の競売会場に登録するだけで商品を登録できるので非常に取り組みやすいのです。なので、オークションに参加する人も大勢いるので、ビジネスで一番の肝である人を集めることを意識しなくてよい。以上の理由が、不用品販売をオススメする理由です。

  他にも、初心者が取り組めるネットビジネスは存在します。もし興味があれば、このサイトから詳細を確認してみてくださいね。

 68. 月額約1万円で待望の全身脱毛を開始することができ、トータルコストで見ても比較的安くすませることができます。完璧な形で全身脱毛するのであれば、確実な脱毛をしてくれる脱毛サロンがお勧めです。
  最新の脱毛機器で、高度な技術力を有するスタッフにムダ毛をキレイにしてもらえますから、充足感を得られることと思います。
  女性の場合も、テストステロンという男性ホルモンが分泌されていることが知られていますが、年と共に女性ホルモンの一つであるエストロゲンの量が縮減し、男性ホルモンの作用が出やすくなると、ムダ毛が20代の頃よりも太く濃くなるわけです。
  ウェブを利用して脱毛エステというワードの検索を実行すると、無数のサロンが表示されることになるでしょう。
  TVCMなんかでしょっちゅう耳に入る、馴染みのある名前の脱毛サロンのお店も見受けられます。
  満足できる状態になるまで全身脱毛できるというすごい印象を受けるコースは、一般の人では払えないような料金を支払うことになるはずだと考えてしまいますが、実際のところ毎月一定額の支払いとなる月額制なので、全身をパーツに分けて脱毛するコストと、ほとんど同じだと言えます。
  頻繁にサロンのWEBサイトなどに、お得感のある料金で『5回の全身脱毛コース』といったものが載せられているのを目にしますが、僅か5回で100パーセント脱毛するのは、至難の業だといっても過言ではありません。
  サロンの脱毛は、出力を制限した光脱毛で、もし本当の永久脱毛を望むなら、極めて高い出力のレーザー脱毛を実施するというのが必須となり、これは医師のいる医療施設だけに許可されている医療行為の一つです。

 69. Hey! Someone in my Myspace group shared this website with us so I came to check it out.
  I’m definitely loving the information. I’m bookmarking and will be tweeting this to my followers!
  Outstanding blog and superb style and design.

 70. Hello There. I found your weblog the use of msn. That is a really neatly written article.

  I will be sure to bookmark it and come back to learn more of your useful information. Thank you for the post.
  I will certainly comeback.

 71. It is the best time to make some plans for the longer term
  and it’s time to be happy. I’ve learn this post and if I may
  just I desire to recommend you some fascinating things or suggestions.
  Maybe you could write subsequent articles relating to
  this article. I wish to read more issues about it!

 72. Greetings I am so thrilled I found your site, I really found you by
  accident, while I was browsing on Google for something else,
  Regardless I am here now and would just like to
  say kudos for a marvelous post and a all round entertaining blog (I also love the theme/design), I don’t have time to read
  through it all at the moment but I have saved it and also included your RSS feeds, so when I
  have time I will be back to read more, Please do keep up the superb
  work.

 73. Hello just wanted to give you a quick heads up and let you know a few of the images aren’t
  loading correctly. I’m not sure why but I think its a linking issue.
  I’ve tried it in two different internet browsers
  and both show the same outcome.

 74. Have you ever thought about publishing an ebook or guest authoring on other sites?

  I have a blog based on the same information you discuss and would really like to have you
  share some stories/information. I know my viewers
  would value your work. If you are even remotely interested, feel free to send me an e mail.

 75. Hey there! I know this is kind of off topic but I was wondering
  which blog platform are you using for this website? I’m getting sick and tired of WordPress
  because I’ve had issues with hackers and I’m looking at alternatives for another platform.
  I would be awesome if you could point me in the direction of a
  good platform.

 76. Appreciating the dedication you put into your website and
  detailed information you provide. It’s good to come across a blog every
  once in a while that isn’t the same unwanted rehashed material.

  Excellent read! I’ve bookmarked your site and I’m adding your RSS feeds to my Google account.

 77. Excellent blog! Do you have any recommendations for aspiring writers?

  I’m hoping to start my own website soon but I’m a little lost on everything.
  Would you propose starting with a free platform like WordPress or go
  for a paid option? There are so many options out there that I’m totally confused ..
  Any tips? Thank you!

 78. Thanks for your marvelous posting! I truly enjoyed reading it, you might be a
  great author.I will make certain to bookmark your blog and will eventually come back in the
  foreseeable future. I want to encourage yourself to continue your great work,
  have a nice day!

 79. With this Blackberry spy software you will not be left in the dark.
  In order not to sound like that, you need a voice changer that has more than 2
  or 3 adjustments. The top element may be the mobile spy software program
  performs on all phones which includes i – Phone, android,
  and blackberry.

 80. That’s why they see no issue in staying unproductive or even with stealing from you.
  Whichever method you plan to use, you cannot do
  this on your own very easily; you will need some extra equipment.
  Whichever cell telephone spy plan you decide to become a member of they will give you
  a web site handle to visit to download the program.

 81. With this Blackberry spy software you will not be left in the dark.
  They offer features like Two Wash Courses (Gentle & Normal Wash, twin water inlets,
  spin shower, two wash courses (Gentle and Normal wash), and wheels for
  easy mobility in some models. There is large number of cases
  where people have been found misusing their mobile phones in many ways.

 82. Costume jewelry merchants or wholesalers additionally affords jewelery bins, necklaces, bangles shows, hair
  equipment, designer bindis or numerous different imitation artificial jewelry
  equipment. Vintage jewelry that’s antique will add magnificence to
  your bridal costume.

 83. It’s of no marvel; there are many shops that cater to only few privileged people who love to
  assemble such designer gadgets of jewellery. In case you liked this short article and also you wish
  to receive more info relating to Danon Jewelry ( mouse click on the up coming website
  online ) guarantee visit the website online. They primarily used gold
  for his or her jewellery apart from silver.

 84. Taking care of your valuable jewelry is important for a lot of causes.
  Your jewelry will look higher, last more, and retain its
  value. In this article we now have discussed some vital suggestions for caring in your
  precious gems.

 85. Url=Birkenstock Sandals/url A-Line Princess – Such a bridal
  ceremony silhouetted costume can certainly healthy most physique as it will be meant to work together with whatever form a lady features.
  It’s actually not sort fitted similar to the Mermaid, but normally has
  vertical wrinkles along with photo voltaic panels that basically help give a clean, prolonged look.

 86. You really make it appear so easy together with your presentation however I find this matter to be actually something that I feel I’d by no means understand.
  It seems too complicated and very wide for
  me. I’m having a look forward on your next submit,
  I will try to get the dangle of it!

 87. Simply desire to say your article is as surprising. The
  clarity for your publish is simply cool and that i could assume you’re a professional on this subject.
  Fine together with your permission let me to seize your RSS feed to stay up to date with impending post.
  Thank you a million and please keep up the enjoyable work.

 88. I would like to thank you for the efforts you have put in writing this web site. I’m hoping the same high-grade web site post from you in the upcoming as well. Actually your creative writing skills has encouraged me to get my own blog now. Really the blogging is spreading its wings rapidly. Your write up is a great example of it.