Tử Vi 2017 Cho Người Sinh 1981 – Tuổi Tân Dậu

Nam Sinh 1981 – Tuổi Tân Dậu

Tử vi 2017 của Nữ sinh 1981 ở phần dưới nhé

Tân Dậu: 37 Tuổi – Nam mạng
Sanh từ 15-2-1981 đến 24-1-1982
Tướng tinh: Con Cua
Con dòng Hắc Đế, phú quý
(Tử vi tuổi Tân Dậu 1981 – Nữ mạng)

Mạng: Thạch lựu Mộc (Cây Thạch Lựu)
Sao: La Hầu: Rối rắm, nạn tai
Hạn: Tam Kheo: Xây xát tay chân
Vận niên: Cẩu cuồng Phong (Chó dại) xấu
Thiên can: Tân gặp Đinh: Khắc nhập, hao tổn
Địa chi: Dậu gặp Dậu: Đụng Thái Tuế, bất an
Xuất hành: Ngày mồng 1 tết:
– Từ 5 giờ đến 7 giờ sáng (giờ địa phương)
– Đi về hướng Nam để đón Tài Thần
Màu sắc: Hợp màu: Đen, xanh; kỵ màu: Trắng, đỏ

Tổng Quát Tử Vi 2017 Tuổi Tân Dậu 1981 – Nam Mạng

Tuổi Tân Dậu Quý Anh là người thẳng thắn, trung thực, có tính dứt khoát, có năng lực cao và kiên trì trong

công việc. Người có lòng tốt, nhưng thích tranh cãi, dễ gây mất lòng bạn bè, không thuận thảo trong gia đình.

Vào đời với nhiều ước vọng cao vời, thiếu thực tế nên dễ gặp thất bại. Quý Anh hợp với các ngành ngoại giao, kinh doanh, kế toán…hơn làm việc cố định, nhàm chán. Nếu theo đường khoa bảng, sự nghiệp ít chao đảo.

Tuổi Tân Dậu có dáng vẻ thanh lịch và rất hào phóng, ham vui. Tiền bạc khó tích lũy, sự nghiệp chậm thành. Phải từ 40 tuổi trở lên mới ổn định. Cuộc đời sung sướng nhiều hơn khổ cực.

Vận Mạng Trong Năm 2017

Năm nay, Quý Anh gặp sao La Hầu chiếu mạng, công danh, gia đạo gặp nhiều rối ren, trắc trở, bản thân cũng dễ bị bệnh nạn. Sao La Hầu thuộc hành Thủy, đối với Quý Anh, mạng Mộc, trong rủi có may. Dù sao, đây là một Hung tinh của nam giới, mọi việc nên cẩn thận.

Với hạn Tam Kheo, cần phòng dao kéo phạm thân và lái xe cẩn thận.

Về Tứ trụ, với Thiên tổn, Địa xung, công việc làm ăn gặp nhiều trở ngại, mưu sự khó thành, tính một đường đi một nẻo. Gia đình, tình cảm tương đối an bình, nhưng đây cũng là năm Tuổi, có thể xảy ra những thay đổi khó lường, tùy vào phước đức của mỗi người.

Vận niên cẩu cuồng Phong, quan hệ thường gặp điều trái ý, dễ sinh nóng giận, dẫn đến quyễt định vội vàng gây hậu quả bất lợi.

Phối hợp các yếu tố trên, đứng về mặt Ngũ Hành để luận giải, năm nay Can Đinh thuộc Âm, Ngũ Hành hợp Mộc, Trung vận là Thiếu Giốc, Mộc vận bất cập. Đối với Quý Anh, mạng Mộc, gặp năm Mộc có phần thuận lợi, nhưng vào giữa năm Mộc vận bất cập nên cần quan tâm đến sức khỏe cũng như tài lộc. Sao Hạn, Vận Thế, Vận niên đều kém khuyết, nên giảm bớt tham vọng, đừng quá cương và đừng quá tự tin vào tài trí của bản thân mà cố vượt qua chướng ngại…sẽ phải gánh lấy thất bại nặng nề. Đặc biệt, trong quan hệ làm ăn, nên bình tĩnh trước các sự chống trái. Càng nóng nảy xử sự càng thua thiệt nhiều. Với Thời Vận này, chỉ nên an thân thủ phận, giữ gìn bản thân để phòng bệnh nạn và cố gắng giữ tâm lành ý thiện sẽ có người giúp đỡ để vượt qua khó khăn. Một năm khá xấu đối với Quý Anh.

Xét về mặt Tử Vi, Tiểu vận đi vào Tuyệt Địa, bất lợi cho danh lộc lẫn phúc thọ, đồng thời còn có thể chiêu cảm các sự chẳng lành do Sao Hạn xấu gây ra. Đại Hạn 10 năm (Từ 33 đến 42 tuổi) tài lộc suy hao, tình cảm tốt đẹp. Tiểu Hạn đang vào Tuyệt Địa, chịu ảnh hưởng xấu của Đại Hạn, Quý Anh nên giữ sự nghiệp, công việc đang có và đừng nôn nóng đua chen trong vòng danh lợi, mới giảm phần suy hao, thất bại.

Cung Tiểu vận có Tham lang, Đường phù, Tấu thơ, chứng tỏ Quý Anh toan tính mong cầu danh lợi và sẽ có tin tốt về việc này. Tuy nhiên, sự việc không bền vì đồng cung có Khốc, Tang, Dưỡng, có sự thay đổi khó lường và bản thân có thể bệnh nạn, làm gián đoạn công việc đang tiến hành.

Cung Mệnh có Thái Tuế, Kiếm phong, sự nghiệp thăng trầm bất định, nhiều sự trái ý, phiền lo. Thái Tuế nhập Mệnh còn gọi là “Đầu đội Thái Tuế, không Họa cũng Tai”. Vì vậy, đừng nên vọng động, cố gắng giữ gìn bản thân đừng để rơi vào tình trạng bế tắc, bảo toàn được cuộc sống hiện tại, cũng là điều đáng quý.

Hạn có nhiều Phúc tinh: Thiên phúc, Thiên quan, Thiên đức, tượng trưng cho những người phúc đức, nhân hậu sẽ giúp Quý Anh vượt qua khó khăn. Bản thân cũng cần sống ngay lành, hành thiện thì sự cảm ứng với các Phúc quý tinh này càng mạnh mẽ, có thể gặp Hung hóa Hiền.

Nhìn chung, đây là năm có nhiều biến động từ công việc cho đến bản thân, gia đình, cần cố gắng làm lành lánh dữ và đừng khởi nhiều ham muốn, nhờ vào Phước hơn cậy vào Tài, cuộc sống vẫn không đến nỗi lâm vào túng quẫn một năm khá yếu kém của Quý Anh.

Tân Dậu phần số Quý Anh
Tương khắc tuổi mạng, công danh khó vào
Tánh tình hào phóng, đảo chao
Văn chương, văn nghệ lao xao tối ngày
Công danh không chịu đắp xây
Bạc tiền hoang phí, có rày mai không
Cuộc sống dời đổi lông bông
Nợ duyên rối rắm, khó trông an bình
Trung niên nhìn lại giật mình
Bắt tay xây dựng gia đình từ đây
Đinh Dậu Sao vận không may
Phải phòng bệnh nạn, chớ bay nhảy nhiều

Những Điểm Đặc Biệt Trong Năm 2017

– Mùa Xuân: Tháng Giêng và 2: Nhiều rối rắm. Sức khỏe thất thường. Phòng tai nạn. Tháng 3: Tình trạng đổi thay tốt hơn. Việc khó có người giúp. Tài lộc tăng.

– Mùa Hạ. Tháng 4 và 5: Gia đình tình cảm không thuận. Công việc chống phá. Tài lộc suy. Tháng 6: Quý nhân giúp đỡ qua khó khăn. Quan hệ sinh nhiều nghịch ý.

– Mùa Thu: Tháng 7 và 8: Phòng bệnh nạn. Gia đình có chuyện buồn lo. Mưu sự tiền Hung hậu Kiết. Tháng 9: Nhiều may mắn trong công việc. Gia đình có tin vui về nhà cửa.

– Mùa Đông: Tháng 10 và 11: Công việc thuận lợi. Tài lộc tăng nhưng tiêu hao cũng nhiều. Gia đình có người lâm bệnh nạn. Tháng 12: Có dịp đi xa hay thay đổi chỗ ở, chỗ làm. Không nên chạy theo lợi lớn, hung họa theo sau.

Cúng Giải Sao Hạn Trong Năm 2017

Hàng tháng vào lúc 9 giờ tối ngày 8 Âm lịch dùng 9 ngọn đèn, hương hoa trà quả làm phẩm vật quay mặt về hướng Bắc mà khấn vái.


Nữ Sinh 1981 – Tuổi Tân Dậu

Tân Dậu: 37 Tuổi – Nữ mạng
Sanh từ 5-2-1981 đến 24-1-1982
Tướng tinh: Con Cua
Con dòng Hắc Đế, phú quý
(Tử vi tuổi Tân Dậu 1981 – Nam mạng)

Mạng: Thạch lựu Mộc (Cây Thạch Lựu)
Sao: Kế Đô: Đau ốm, thị phi
Hạn: Thiên Tinh: Rối rắm, tranh chấp
Vận niên: Cẩu cuồng Phong (Chó dại) xấu
Thiên can: Tân gặp Đinh: Khắc xuất, thắng lợi
Địa chi: Dậu gặp Đinh: Đụng Thái Tuế, bất an
Xuất hành: Ngày mồng 1 tết:
– Từ 5 giờ đến 7 giờ sáng (giờ địa phương)
– Đi về hướng Tây Nam để đón Tài Thần
Màu sắc: Hợp màu: Vàng, đen; Kỵ màu: Trắng, đỏ

Tổng Quát Tử Vi 2017 Tuổi Tân Dậu 1981 – Nữ Mạng

Quý Cô tuổi Tân Dậu đa phần là người thẳng tính khá nóng nảy, nhiều tự tin, hăng say trong công việc, dễ hòa hợp với mọi người. Quý Cô, bên ngoài nhu mì, duyên dáng, bên trong thì quyết đoán và có nhiều định kiến. Vì vậy, khi công việc theo đuổi có biến chuyển không lường trước, Quý Cô lung túng, khó vượt qua.

Là người có đầu óc tổ chức, quản lý giỏi, nếu theo ngành kinh doanh thương mại, kế toán…rất dễ thành công.

Đối với gia đình, tuổi Tân Dậu là người con hiếu thảo, nhưng không hòa thuận với anh chị và sẽ là người Vợ hiền, người Mẹ quý khi lập tổ ấm riêng, với tài quán xuyến trong ngoài, dạy dỗ con cái thành nhân.

Quý Cô sanh thuận Thu Đông, ban ngày, cuộc đời có nhiều may mắn, ít đổi thay, dễ tạo hạnh phúc giàu sang. Nếu nghịch sanh, phải chịu thăng trầm nhất là đường tình duyên thường gặp khó khăn, trắc trở. Tuy vậỵ, cuộc sống không lâm vào túng quẫn, tiền bạc có, nhưng khó cầm giữ. Từ trên tuổi 40 sẽ vững vàng, hậu niên đầy đủ phước lộc.

Vận Mạng Trong Năm 2017

Năm nay, Quý Cô gặp sao Kế Đô chiếu mạng, công việc làm ăn khó khăn, tiền bạc tổn hao và bị mang tai tiếng. Sao Kế Đô thuộc hành Kim, đối với Quý Cô hành Mộc, cần phòng tai nạn phạm thân.

Với Hạn Thiên Tinh, nhiều chuyện rối rắm, bất hòa và có thể sinh kiện thưa, tranh chấp. Mọi việc nên cẩn thận, nhất là trong giao dịch tiền bạc.

Về Tứ Trụ, với Thiên thắng, Địa xung, tài lộc và sức khỏe khó khăn, mưu sự tiền Hung hậu Kiết. Gia đình, tình cảm bất an, phải chịu nhiều thua thiệt, phiền muộn.

Vận niên cẩu cuồng Phong, bất lợi trong giao tiếp, dễ gặp điều chống trái sinh nóng nảy dẫn đến những quyết định vội vàng, có hại cho cuộc sống.

Phối hợp các yếu tố trên, đứng về mặt Ngũ Hành để luận giải, năm nay Can Đinh thuộc Âm, Ngũ Hành hợp Mộc, Trung vận là Thiếu Giốc, Mộc vận bất cập. Đối với Quý Cô, mạng Mộc, gặp Mộc có phần lợi ích, khó khăn đau ốm có thể vượt qua. Sao Hạn, Vận Thế, Vận niên đều là những tác nhân gây rối ren, bất lợi nhờ Quý Cô có bản tính hiền lành, nhẫn nại nên cũng giảm phần khó khăn. Có thể nói, đâỵ là năm khá yếu kém của Quý Cô. Chỉ nên an phận thủ thường, cố gắng chịu đựng để duy trì sự nghiệp cũng được xem như thắng lợi trong lúc vận xấu, thời hư.

Xét về mặt Tử Vi, Tiểu vận đi vào Thắng Địa, có lợi cho danh lộc lẫn sức khỏe, đồng thời còn có khả năng ngăn chặn, hóa giải các sự chẳng lành do Sao Hạn xấu gây ra. Đại Hạn 10 năm (Từ 35 đến 44 tuổi) có nhiều thăng trầm, chao đảo nhưng sẽ vượt qua. Tiểu Hạn năm nay đang ở trong Đại Hạn bất lợi, nên cũng khó tránh khỏi khó khăn để đạt thắng lợi.

Cung Tiểu Hạn có Kình, Lực, Tang môn, nhiều chuyện nghịch ý trái lòng, khó khăn trở ngại, gia đình rối rắm mà Quý Cô phải giải quyết. Đồng cung có Long trì, Phượng các là những Phúc tinh nhưng chỉ có khả năng hóa giải rắc rối nhỏ.

Hội chiếu có Hóa khoa, Long đức, có khả năng ngăn chặn, hóa giải các sự chẳng lành. Đặc biệt Hóa khoa là một Phúc tinh cũng còn là một Đệ nhất Giải tinh, năng lực cực mạnh, chuyển Nguy thành An. Quý Cô nên giữ tâm lành ý thiện, tạo thêm phước đức, sự hộ độ của Phúc tinh càng nhiều, cuộc sống giảm nhiều trắc trở.

Tử vi có Bạch hổ ngộ Phi liêm, chẳng khác gì Hổ mọc thêm cảnh, công việc làm ăn có những thành tựu bất ngờ tài tộc tăng nhanh. Tuy nhiên, đừng nên có thuận lợi mà mưu cầu toan tính việc lớn hơn, cố gắng thủ thường an phận sẽ tránh được nhiều bất trắc.

Năm nay, gặp Xung Thái Tuế tai họa có thể xảy ra bất kỳ, tùy theo phước đức mà nặng hay nhẹ. Vì vậy, đừng nên làm việc gì mờ ám, trái pháp luật và toan tính lúc nào cũng nghĩ đến lợi mình và lợi người, mọi việc sẽ nhẹ qua.

Nhìn chung, năm nay Sao Hạn đều yếu chỉ có Tử vi đi vào Thắng Địa và Ngũ Hành hợp mạng nên giảm bớt trở ngại, tài lộc tốn hao nhưng cũng có phần bù đắp. Đây là năm khó khăn nhưng không phải là năm thất bại nếu Quý Cô cố gắng giữ gìn sự nghiệp, gia đình, mọi việc sẽ qua.

Tân Dậu phần số Quý Cô
Có tài nhưng chẳng gặp Thời
Công danh trắc trở, cơ ngơi khó bền
Bạc tiền khi xuống khi lên
Nợ duyên không trọn, khó yên gia đình
Đông Xuân sanh thuận đẹp tình
Nghịch sanh lỗi số, một mình đắp xây
Trung niên danh lộc đủ đầy
Hậu vận là lúc Rồng Mây trùng phùng
Đinh Dậu, Sao Vận khá hung
Làm lành, lánh dữ, môn trung an hòa.

Những Điểm Đặc Biệt Trong Năm 2017

– Mùa Xuân: Tháng Giêng và 2: Công việc thuận lợi. Khó khăn có người giúp. Tài lộc khá. Tháng 3: Dễ bị tai tiếng thị phi. Phòng bệnh nạn.

– Mùa Hạ: Tháng 4 và 5: Không nên chạy theo lợi lớn, dễ bị hung họa. Công việc Tiền Kiết hậu Hung. Tình trạng đổi thay khó lường. Tháng 6: Khó khăn nhưng vượt qua. Quan hệ sinh chống trái.

– Mùa Thu: Tháng 7 và 8: Gia đạo bất an. Nhiều sự phiền muộn. Tài lộc kém. Tháng 9: Nhiều việc rối ren. Sức khỏe thất thường. Phòng bệnh nạn.

– Mùa Đông: Tháng 10 và 11: Công việc gặp may mắn. Tài lộc tăng. Cẩn thận trong việc giao dịch tài chánh. Có dịp đi xa, có lợi và lành. Quan hệ sinh tai tiếng thị phi.

Cúng Giải Sao Hạn Trong Năm 2017

Hàng tháng vào lúc 9 giờ tối ngày 18 Âm lịch dùng 20 ngọn đèn, hương hoa trà quả làm phẩm vật quay mặt về hướng Tây mà khấn vái.Xem tử vi 2017 của các tuổi khác ở đây ===>>> Click

Facebook Comments

Đánh giá bài viết

723 Comments

 1. Les réactions font froid dans le dos. Les cathos et autres croyants qui réagissent ici pronent la paix ?Qu’est ce que ce serait s’ils ne la pronaient pas !!Merci beaucoup à Sarkozy de réveiller des querelles d’un autre temps.En parlant de laicité positive, il sous-entend que la laicité actuelle est négative. Quelle insulte aux lumières !!Nous sommes vraiment entrés dans une période de régression en tout genre. Jusqu’où irons-nous ? Merci pour votre article.

 2. I am nauseated at by only looking at the photo of this old lecher, but thinking that little girls have to share his bed I want to vomit. Shame on the feminists who condone this.Shame on any western female who fraternises with those paedophiles.Shame on the leftists who promote this.Shame on the dhimmies who think that by feeding this crocodile they will not be devoured.Shame on those who opened the doors to this vileness.Shame Shame ShameI better quit my hyper ventilating now.

 3. minha linda….amo todas suas dicas, queria muito que um dia vc entrasse em contato comigo!!!! Me escreve …por favor!!! Já tentei varias vezes, mas vc não me respondeu ….Parabéns pelo sucesso!!!!! []Camila Coelho Respondeu:November 6th, 2012 em 12:59 pm, OUnnn, obrigada flor! Serio que ja entrou em contato varias vezes? Qual email vc ta usando? Beijoooo[]

 4. Good morning FOD! CRAZY here this week…homecoming at the high school my son-in-law is AD for. BIG game tonight..and family leaves Saturday for New York to go on their cruise with David’s (SIL) family! Candy…Think the East coast Archies should have a fan meet up too! Gee, NEVER been to Chile! LOVE My Kind Of Perfect and Something Bout Love off TOSOD….ohhhh and Complain!ENJOY YOUR DAY GUYS!

 5. In every culture from the beginning of written history when the homosexual perverts lost their shame that caused them to hide in the closet and became bold and shook their fists at God ,that culture,nation,empire was soon destroyed. Obama has been handpicked by God to president over the destruction of America, Sodom land and no little god with a voting card is going to stop what is most deservedly coming.

 6. ma quando è bll il nostro hazza in quella foto vorrei riempirlo di baci<3<3x elisa:ora provo a inviarti un altra e-mail…io gg e dom nn potrò commentare xke sn via cn la parrocchia…harry ti adoro(il nuovo tatuaggio nn è un gran ke)elisa ed emy mi mankeretee mlt in questi 2 giorni vvtttttttttttttbbb<3<3<3 elisa ti posso chiamare eli?????

 7. Between me and my husband we’ve owned more MP3 players over the years than I can count, including Sansas, iRivers, iPods (classic & touch), the Ibiza Rhapsody, etc. But, the last few years I’ve settled down to one line of players. Why? Because I was happy to discover how well-designed and fun to use the underappreciated (and widely mocked) Zunes are.

 8. Escolta i tots aquests trasllats? Són perquè vols o per feina?Per cert, digue-li al Vicenç que si se li incrusta alguna cosa als plats que fa dies que no renta, que provi amb la gelatina Royal. És el millor desincrustant! jejejeje apa! petons*

 9. dos sorteios no blog, mas tem mais surpresas hoje!!A lojinha de bijoux Cereja Brasil de Santos que contei pra vocês aqui disponibilizou aqui pro Misturinhas um colarzinho lindo pra sortear pra uma leitora linda o/Para

 10. En effet, cela fait un moment qu’on observe qu’un sous-domaine n’est plus différencié du domaine principal auquel il est rattaché.Cela reste séparé lorsque le ss-dom n’est pas rattaché au site comme un free ou un blogspot par ex.

 11. Pisałem juz wcześniej że kościół ziemski nie jest doskonały ale doskonalący sie. Apostołowie też nie byli doskonali – ale pomaga im w tym Chrystus, i żaden szlam ateistycznych i heretyckich kłamstw sie nie ostoi. Powyżej wykazałem bzdure takich prób podważania Kosciola, dwa razy jak do ściany nie będe mówił

 12. Con mazzarri…. fare il mediano è veramente dura…. lo abbiamo visto…. dzemaili alla fine se la cava ed ha mostrato di avere più attribuiti di cigariniè vero, fare il mediano nel centrocampo di Mazzarri è dura…..ed è per questo che io non avrei venduto Gargano perchè è vero che non ha dei buoni piedi, ma almeno correva (e come se correva), contrastava e rubava palloni.IL GIOCATORE IDEALE PER MAZZARRI.

 13. Are all diverse, long lasting, and provide fundamentally one of the most assistance, traction alongside with padding of any jogging sneakers. jeremy scott footwear are one of the most powerful working sneakers supplied on the market. These footwear are outfitted with remarkable supplies created by the actual Adidas Business. Although jeremy scott footwear is made with really lengthy lasting supplies

 14. Micah, I had the same problem, until I dug through the comments for a while:NOTE: Expressions goes in a unique location, NOT in your normal plugins directory. Instead it goes in a new directory named “MTPlugins” within the extlib folder. (You’ll most likely need to create the MTPlugins directory.) So the path to Expressions should be:[mtdir]/extlib/MTPlugins/Expressions.pmThis was what did it for me…

 15. Once again your blog has provided me with a favourite phrase to use and cherish at family gatherings. “Hey, come on in…oh watch the severe urine damage.”The key to the phrase is “severe.” It could have easily been ruined by “extreme.”Also – you look lovely.

 16. i live about ten miles southwest of guthrie. its been at least 110 degrees on my porch every evening last week. i don’t see what imhoff could do to cool things off, but if you have any ideas i would like to hear them. pray for rain.

 17. Ian and I are in Bangkok airport at the moment (wearing flipflops – just so you know) and have tears rolling down our cheeks we’re laughing that much! Only you could find an Alan in the middle of Northern China! Was he ginger? :0)Very jealous of your trip. Have an awesome time. Miss you. x

 18. ” islam, which did so much to light up the dark ages”Comedy of the finest order. I haven’t laughed so much in years! And the moon is made of green cheese and the earth is flat, supported on the backs of turtles, which everyone knows ” it’s turtles all the way down” ( Brief History of Time: Hawking).   1 likes

 19. Lovely! I really like how you made it work this week. The matching fabric embellishment on the cream colored bolero is a perfect complementary piece to match your now more stylish floral dress. Great to see your happy smiling self back this week. Cute little squirrels and acorns on the shirt too.

 20. Yes optimal nutrition (exclusive breastfeeding) will provide the base for the child’s health for the remainder of his life. This is why formula-fed babies are at higher risk for obesity, diabetes, allergies, and breast cancer (female) as well as overian cancer. These consiquences are life-long.

 21. by early christian theologians to have converted to christianity.For me that means that they either knew that christianity was made up and trying to cover it up, or surmised that since members of the Flavian family were early christian martyers they{Early Christians} surmised that the grandfather or father of Vespasion must have known of Christ and followed him.

 22. KAÇ KİŞİYE YARDIMCI OLDUN BÃœLENT KARDEÅž.BAZI ARKADAÅžLAR DEME AÇIKÇA GÖKHAN DESEN SENÄ°N İÇİN MSN KAPMADA DAHADA ETKÄ°LÄ° OLUR…BURDAN PAYLAÅž Ä°STERSEN TECRÃœBELERÄ°NÄ° BAKALIM.NE OLDU SIKAR DÄ°MÄ°Ä°Ä°Ä°Ä°.BOÅž KONUÅžMA

 23. Hi A-Team, i’m looking for good result for pictures and video. I heard that canon give better result in video but nikon give superb result in photo. In video, nikon’s autofocus would give headache because we cannot control it, not like in canon. Now i really confuse, because using video and taking pictures would be 50-50 for me. Before now i only use pocket camera so this will be my first dlsr. regards,

 24. Ja sama o takich rzeczach dowiadujÄ™ siÄ™ z książek:) Uchodzi ze wzglÄ™du na swój anyżkowy posmak, ale albariño, mozelski riesling, assyrtiko, fiano i greco – wszystko to do fenkuÅ‚a jest Å›wietne, wbrew obiegowej opinii, że powinniÅ›my raczej dobierać szczepy niearomatyczne. Lekkie różowe w prowansalskim stylu też dadzÄ… radÄ™. Czerwone natomiast nie bardzo.W zasadzie najbardziej niemożliwÄ… parÄ… do wina wydaje mi siÄ™ tylko gorzka czekolada; tutaj nie znalazaÅ‚am mojego „match made in heaven”. Bardzo siÄ™ cieszÄ™, że nie tylko ja tÄ™skniÄ™ za wulkanicznymi doznaniami.

 25. We have to stop thinking in divisive terms such as black, Mormon, Martian, etc. and start looking at character and vision.Yes, Obama is black, but he also has a brilliant intellect and the desire to work with people, even our enemies. He is the first candidate in a long time to display some of that Kennedy charm and charisma. And unlike all of the republicans and most of the democratic candidates, he has the ability to bring back hope and caring. Yes, he is black, but get over that. He’s also a damn fine candidate.

 26. Draga Mosule, Imi pare rau ca in ultimii ani nu ti-am mai scris. Anul acesta nu stiu cat de cuminte am fost sau nu, dar pentru anul viitor as vrea sa-ti cer liniste sufleteasca. Atat, liniste sufleteasca, sa ma pot ocupa de familie asa cum trebuie si sa ma pot bucura de lucrurile mici si frumoase pe care ni le ofera viata. Cu drag, al tau etern copil

 27. All of you will be sued for slander. Must be nice. Grow up, I don’t know who is pretending to be Joni (not that you can pronounce the name) but you can be sued for fraud too. An attorney will contact you shortly. That’s why you don’t make things up about people just because they are successful. Ridiculous, go call your mom and cry.

 28. Dear Mrs Hembree,Wow what a beautiful place Prague is. I just loved reading all about the wonderful time you and Mr Hembree are having.Just loved the photos as I really feel that I am right seeing there with you. Prague is a place with such history and culture. My dad has traveled to Prague and just loved it. He specially loved the food.Enjoy your huge adventure Mrs Hembree.From your friend,AA

 29. For all you lubbers, er… people who live on land, you can buy 35 gallon food-grade barrels for about 50 bucks. (They are advertised at 40 near me, but they don't say food-grade, they do say new).You'll need a pump and smaller containers, because you aren't going to be hauling that 35 gallons to the kitchen.

 30. I truly wanted to jot down a small message to thank you for the stunning steps you are sharing on this site. My prolonged internet lookup has now been rewarded with reasonable facts and techniques to write about with my close friends. I would admit that we readers actually are undeniably fortunate to live in a remarkable website with so many special professionals with insightful strategies. I feel very happy to have discovered the webpages and look forward to some more thrilling minutes reading here. Thanks again for a lot of things.

 31. Merhabalar Ben Arzu Bursa’da Oturmaktayım vize konusunda yardımcı olabilirmisiniz. Ä°talya Vizesi Almak Ä°stiyorum. Ä°talya Vizesi İçin Hangi Evraklar Ä°stenmektedir ve Hangi Konulara Daha Dikkat Etmemiz Gerekiyor. Daha Önce Ä°talya Vizesi İçin BaÅŸvuru Yaptığımda Red aldım. Pasaportumda Red Bulunmaktadır. Lütfen Bana Acil Dönüş SaÄŸlarsanız Sevinirim. Acil Ä°talya Vizesi Almam Gerekiyor.

 32. Allen West is the Anti-Obama. HE alone can save us from a disaster of 4 more Obama years. NOBODY in the field has the respect, the fortitude and the TRUST of West. NOBODY. If we don't have West on the ballot in 2012, we can go ahead and kiss our ass goodbye. It's over America nice knowing ya.

 33. red: i was just told tt they are taiwanese-style mooncakes.sonia:make them, make them!shuhan: haha, click on the link for the recipe.winston: yes it must be the same lady. she has a very beautiful daughter, yes? you can celebrate mid-autumn fest with my son this year. mooncakes, pomelo (or grapefruits to sub, chinese tea…this yr the fest is on 12th sept:) hope ur excavation project is going well…:Djjcth: in kingfisher park.

 34. Con la cantidad de timos que hay por denunciar en el mundo literario y escritores consagrados por los motivos más peregrinos, menos por los que debería (su calidad), ¿por qué siempre terminas escribiendo sobre los mismos, estimada Meg? Ya sabes que no hay peor odio que el del converso, ¿tienes un oculto pasado?

 35. Congratulations on all your awards Karen. You have achieved heaps in a few months.Thank you for nominating my blog for the Sunshine Blogger Award.We have been very short of sunshine around here for a few weeks now. Today the sun came out, just in time for the award – nice timing! Thank you again:-)

 36. 5. Include alternative transportation in your vacation/RV plans – Unless you are pulling a smaller camping trailer that you can disconnect from your car you may need to plan for another way of getting around when you finally arrive at your destination. While it may be possible to get along without another vehicle when you are driving a larger motorhome, experienced RV travelers routinely tow a small car, bring along a small motorized scooter or two, or even pack a couple of good bicycles.

 37. Oh Lynda, caramelized onions are the best! We have a lunch place here that heaps caramelized onions on on all their sandwiches and I always order a side container of them to eat. Your tart looks perfect for our fall days. I had trouble tearing my eyes away from that last photo of yours!

 38. Hornet disse:Welington,valeu camarada!O Chicão AMX, o Mauro, o Marine e mais uma série de pessoas aqui (como o Kaleu, o Bosco, o Dalton, o João Curitiba, o Vassili e a lista é enorme) são realmente aqueles com quem a gente está sempre aprendendo.fico contente que vc esteja acomanhando as matérias. Mas tenha em mente que acidentes acontecem. Também fico triste. abração

 39. Je pense que la phrase reçue de GEn «Je trouve tes vetements jolis mais pas toi dedans »voulait + dire qu’il avait seulement dit que ses vêtements étaient jolies, et avait coupé sa phrase drette là (l’idiot..lol), sans la phrase espérée de Gen voulant qu’il la trouve jolie, elle…Bah GEN, comme dit VAL , tu as pas perdue grand chose, non? mais ça doit te faire ch** quand même c’est sûr..

 40. ويتمثل هذا الابتكار في طريقة جديدة لاستخلاص منتج دوائي من عشب نبات “حلفا بر”، وتتسم هذه الطريقة بانخفاض كمية المذيبات المستخدمة وزمن الاستخلاص وزيادة إنتاجية الخلاصة لكل كيلو جرام عشب.

 41. UNa vez más gracias.Yo en cambio si uso mis queridos Borsalinos q compré en un viaje a Europa. Aquí en BA el tiempo me permite usarlos sin complejo alguno (y solo tengo 31 años). Pienso q es un complemento súper práctico y sobre todo muy elegante. Cuando alguien me mira con cara de extrañado, me limito a ver su atuendo y a sonreir para mi interior.Efectivamente en Italia se ven bastante.Los Panamá me gustan mucho pero me gusta más el look inglés q proporcionan los Borsalinos de fedora.

 42. I would've been standing in line at Waldenbooks at midnight for the newest Sweet Valley High book to be released if people did such things back then. I was that kind of fan. What would they have called us? Sweet-hards? No, that sounds a little racey. Thanks for the trip down memory lane. *removing my Reebok high tops with 2 velcro straps and scrunchy socks now*

 43. Vous détestez tellement le Gabon que vous pensez que c’est médire que de constater que ce type est dépassé par les enjeux ? Que cet adolescent attardé n’a ni le profil ni la compétence pour le poste ? Que ce type qui terrorise tout son entourage parle de pensanteurs alors que chacun voit bien que personne n’ose le contredire, si ce n’est son maître Accrombessi ?

 44. njpatient,yeah bloke!In one hand!!…we have that idiot Kevin Hassett, the guy who wrote “Dow 36,000: The New Strategy for Profiting From the Coming Rise in the Stock Market-published in 1999″… now as senior economic adviser to the ~Jo_hn_Mc_Cain 2008 presidential campaign.and in the other hand…we have Zbigniew Brzezinski, that guy who started Mujahideen (i.e. Al-Qaeda, or aka. the CIA’s middle eastern hired hit men), now a foreign policy advisor to Ba_ra_ck O_ba_ma.man… we really are screwed.you better buckle up, because we are going on a long, bumpy ride.SAS

 45. pare rau daca au existat persoane care s-au inspirat din raspunsul altora si sper ca acest lucru sa nu se mai repete.raspunsurile vor fi in continuare postate pe blog pt ca toti participanti sa le poata vedea si pt demonstrarea corectitudinii concursului.

 46. Good morning America! It’s good to be alive today..Much game changing info over the week end…Can’t wait to hear how it plays out…The libs will be acting up over the climate change lie……We continue to fight the good fight of faith..There was never a victory without a battle. Fight till we win!! God bless you all!!

 47. I’ve always been a maker too but had to sit on my hands when I found myself seriously considering buying an extra sofa just to house all the tapestry cushions I’d made! I’m not sure mine was linked to having kids, I just like making and have recently felt the urge again and, yes, it’s those blessed tapestry kits again…..they’re just too tempting.

 48. “His decision to post Wondering Jew’s posts rather than an offer that I made to write on my view of an effective strategy for single state activists, was a statement to me.”Yeah, yeah, and he never bought the Chomsky tapes, either. Is there no limit to the crimes or tribal traitors.But thanks for letting us know that Phil makes his editorial decisions in concert with you and Wondering Jew. That’s good to know.

 49. to think about the “rhetorical dimensions” of the essays i’m reading, what exactly does that mean? I understand that i should be examining the context as well as gaining insight into the writer and his/her intended audience, but exactly what kind of response is this?

 50. More people incarcerated despite falling crime rates.Man continues to work out and avoid junk food in spite of his increasing health.Woman continues to treat men with respect and good humor even though she has recently received several marriage proposals.Cat continues to stay inside at night despite having not been bitten by a dog in the past three months.Left-wing journalists continue to lie and dissemble despite controlling world.

 51. AMAZING that is all I can say, that 3D of Melanies, shehas talent. Love the eye candy and the “Affairs of the Heart” quilt, well that is on my “to do one day” list – which seems to get bigger. Thanks Brye for taking so many lovely lovely photos to share with us, especially me in Australia, where there isn’t always a quilt show to go and drool over every month.

 52. A corrida de amanhã tem o Hamilton como vencedor, e ao nosso Rubinho só resta lutar pelo 8º ou 7º lugar na melhor das hipóteses; Fica a torcida para o Button ficar fora da Zona de pontuação para a diferença cair para 12 pontos. Já terá sido um final de semana bom para Rubens!

 53. My baby Josephine is only 10 weeks old but how I would love to dress her in the Babyology special when she is 3, it would go perfectly with her tuft of ginger hair. It is just the incentive I need to keep plumpening her up with all these night feeds, knowing that one day she can bust out of jumpsuits and into something as magical as this pretty Emma Laue frock!

 54. Sajnos sokan komolyan is vehetnek egy ilyen (szándékosan) félretájékoztató , és hazugságokkal teli cikket, ha pl. ilyen emberek adják hozzá nevüket: Földes László, a Kossuth Kiadó informatikai szerkesztőségének vezetőjeUgyanis egy ilyen volumenü emberről már nehezen lenne elképzelhető, hogy egyszerűen csak tájékozatlan lenne. Pontosan tudta, miről beszélt. És mi is pontosan tudjuk, mi volt vele a célja. De az idő szekerét még neki is igen nehéz lesz megállítani!

 55. Whew! Sprouts with Brown Sugar, eh? THAT sounds TOO tempting NOT to try… I came here by linking from LELO’s page…and glad I did. I TOO had been wanting my first fall Sprouts, so I guess I’m off to get ‘em at the store. I’ll have to report back. You’ve created a fabulous blog site, THANK YOU so MUCH for sharing your wisdom and doing it so beautifully. **We’re in NW Portland.

 56. what gary said is accurate. You cant work someone to death(ungodly hours), pay them very little and expect them to be satisfied. Physician burnout and low satisfaction is what isgoing on. I should not be thinking of getting out of medicine at my early age.. ive been practicing attending for 5 years; but daily i think about leaving medicine and in the next few years that will become a reality

 57. Without a doubt, I think travel will play an integral role in the way kids aree raised in the next couple of years. While some might say home schooling is not great, I think these kids are going to have such an amazing perspective on life. My friend maria brophy has taken her son all over the world and I”m guessing he’s going to be one really well rounded adult. Reply

 58. When I originally commented I clicked the “Notify me when new comments are added” checkbox and now each time a comment is added I get several emails with the same comment. Is there any way you can remove people from that service? Thanks a lot!

 59. to Igal: If I understand you correctly, you are comparing two urls:1.example.com/search?category=shirts&color=blue&orderby=price&ordering=HighToLow2.example.com/search?category=shirts&color=blue&orderby=popularity&ordering=HighToLowThese two urls should produce 100% same content (across all pages if there is more than one page). You can configure "orderby" parameter to use only one value (e.g. popularity) and configure "ordering" parameter to "HighToLow".

 60. Hola muy buen canal y muy buenos videos sin embargo en este hubo un pequeño detalle las bolitas de el bikini en donde aumentas se veian mucho mas grandes y x de vajo se veian muy peqeñas ……Pero no lo tomes a mal ni de critica solo espeero qe lo leas y es una sugerensia algo asi pero aun siges siendo muy muy Bueno haciendo tutoriales Animo ….Saludos

 61. Thanks for stopping by FI Fighter and sharing your thoughts with us. I like your approach and there is much to be said for keeping things consistent and simple. Makes it harder to lose money that way eh? I would love to know more about options trading. I may pick your brain on the subject from time to time.

 62. I would like tips on changing my blog url so that I drop the “.blogspot.” from my url and use the domain name I’ve purchased. How do you change the address of your blog? What happens to your former address with .blogspot. in it? How do you make it easy for your established readers to find your new blog address? Is it worth it to make such a change? What are the Pros and Cons? Thanks!

 63. Abduction cases sound so stupid that people don’t believe. But victims don’t know eachother. Yet most of them say there are three aliens three feet high with large slanted eyes. 80% gets “sexually” abducted. There is a room. These flying objects are different shaped so people don’t believe. They think it has to be “a flying disc”. Thats how you read.

 64. scrive:la storia di ciliegia mi riempie il cuore di gioia ..ma il destino di tutti gli altri cani mi rende triste e impotente..tutti noi da lontano cosa possiamo fare? un abbraccio a tutti coloro che con amore si prodigano x questa giusta causa..siete fantastici… e a ciliegia un futuro sereno, pieno di carezze, lontano da un paese che ha dimostrato la totale inciviltà…

 65. I live in the People’s republic of NYC. Bloombad for your guns ville. I have on my permit the calibers of all my firearms. If I could find a local Gun shop I may only buy those two calibers. According to the FDNY these calibers may omly total 400 cartridges. My son always threaten to put a .357 cartridge in my range bag and call the authorities.forget the Intnet, all but a few high priced vendors will ship to NYC. I ‘ll be leaving and taking my big fat teacher’s pension with me to a gun friendly state soon

 66. re:"我想事情的原委,大概是籌劃青年高峰會的青年,在聚餐期間得知這個節目,藉著席間的資料之便"The key question is the source from which the three "non-listeners" got the VIP line. This farce is a waste of public resource and the person in charge should not hide behind the screen.h.

 67. Cred ca ai primit 6-7 “Nu”, consecutiv, intr-o perioada foarte scurta. Cam ciudat, pentru cate voturi sunt in total. Tot sustin ca nu te poti lua dupa rezultatul sondajului tau. Cand o sa ai 300-400 de voturi, o sa fie concludent, probabil.Daca chiar e asa: “oamenii, inconÅŸtient, tind să voteze aÅŸa cum votează cea mai mare parte a semenilor lor”, atunci e JALE ))

 68. What has happened to the saffron brigade? Why did these “patriots” not defend Mumbai while it was under attack? Or is it that they only have the courage to attack helpless Christians in many parts of the country.Hindus are a remarkably tolerant and broad minded people. They must reject the saffron brigade, and excommunicate them. All right thinking people in India just HAVE to get together.

 69. Hei fine Moa:)Jeg abbonerer på elle,elle decoration og costume..men jeg kjøper langt mer hver måned..hi hi..boligmagasinet og skøna hem liker jeg godt..OG interiørmagasinet..de har jo og så fine reiserepotasjer..Må sjekke ut RUM da..Fin mandagskveld til deg..Jeg har en syk liten hund på fanget..urinveisinfeksjon..stakkars liten!!Klem:)

 70. Rock climbing! The 100m, but upwards.You could have a great climbing wall set up, it would be brilliant to watch on TV, and when people fall off they would zoom back on a safety harness then hang sadly until they are lowered down, Boris-style. You could have single events and relays where each person has to throw down the baton from the top to the next guy.

 71. Wolfwalker :That's pretty much the problem – Maryland's legislature has been dominated by the Dems for just about forever. A Dem governor can win Baltimore city and 2 counties out of 23 and win the election. The only reason that we haven't suffered the same economic fate as other Democrat run states is that DC keeps people employed, at least on the western shore.

 72. Hi to all the people. My Group Is from the Greece and i also have a very great new web page. Click On my web business and told me your opinions. You Will Find many smart ideas and knowledge about my job role. It’s for free 100% and without having to registrator. Cheers To all the people that can take a look at my completely new url. It Will Help To my job. | αυτοκολλητα τοιχου |

 73. Nie każdy bowiem zrodzony jest do bohaterstwa. Ważne, by w wymiarze społeczności nasza pospolitość nie oznaczała tego samego co podłość.Chyba jednak każdy zrodzony jest do bohaterstwa,może je tylko odrzucić.Podłość najwyraźniej rodzi się z pospolitości i jest jakąś próbą wyjścia z niej.

 74. I want to see the damn picture. I paid for chasing that bastard around. If they are afraid that showing it will cause immediate danger to our troops somewhere right now, then fine, delay showing it…then, down the road, leak it. I can deal with that…but I want to see it and I want American vengeance to be seen by the world.There's a reason the Japanese love our cowboy movies and there's a reason the Arab world thinks we're soft.

 75. Thanks for your article. What I want to say is that when searching for a good on the web electronics go shopping, look for a web site with total information on important factors such as the level of privacy statement, protection details, any payment procedures, as well as other terms as well as policies. Generally take time to investigate the help and FAQ sections to get a much better idea of what sort of shop performs, what they are able to do for you, and just how you can make best use of the features.

 76. آقا به احتمله زیاد می دونید که تکنو گادز یک آپدیت جدید داده که فقط 1000سینگل پلیر رو به همراه dlc های مربوط به اون ساپورت می کنه…و خواهشا تمام فایل های so_survival_mp_(map name).ff و از این قبیل را برای دانلود بذارید

 77. What i don’t understood is in truth how you are no longer really much more well-appreciated than you might be now. You’re very intelligent. You recognize therefore considerably in the case of this matter, produced me for my part believe it from numerous various angles. Its like women and men aren’t involved except it¡¦s something to do with Woman gaga! Your personal stuffs excellent. All the time handle it up!

 78. Não me consigo conter e tenho que dizer isto:O Ambiente sem as pessoas serve para crescer e desenvolver-se de forma natural! O Ambiente sem as pessoas é um muito melhor ambiente! Desde que haja animais para o gozar é claro, caso contrário não serve para nada!Assim pode-se dizer que os Russos são amigos do Ambiente. Aliás basta ver o que têm feito para ajudar a preservar o Pólo Norte.

 79. Your an idiot. It doesn’t mean shit if you have a tattoo, it doesn’t make you an expert or give you the right to state what a good or bad tattoo is. Tattoo artists must be able to draw/sketch, if they can do that they are more then likely a good tattoo artist, and they must also understand different skin types in order to know how to treat the skin while tattooing it. Also learn to spell buddy.

 80. Only in demented liberal land is it necessary to applaud someone taking it in the ass and not procreating for them to be happy and say you are tolerant of others. Meanwhile they are not tolerant of normalcy, not in the slightest. Liberalism, we demand you bow to our depravity or else. Rome; here we are again. There is only one way out when such a small portion of your population is intolerant, get them out of power, that we will do. Say bye-bye intolerant insane radical liberals.

 81. Aca el tema es el dengue. Estaba erradicado, pero volvió en algunas provincias. Se extendió algo de paranoia y subieron los precios de los repelentes. La esperanza está en el otoño. Pero es esquivo.Con el otoño, puede venir la gripe. Otro problema.De la gripe porcina, hay alguna información y alarma en los noticieros. Se tiende a olvidar que el dengue todavia está.Tengo una entrada que completa la anterior

 82. Jamie Howard-Sears 29.08.2012 12:09 am Okay..so seriously, I DREAM of winning this twice a month. You may not thwart me forever!! I just got back from the Thrift Store today. Oh. mai. gah. The things I have planned are insane! Including a “Star of the Week” sign for two of my teachers. Can’t wait to paint the metal stars…hint-hint =)

 83. We were having a “low” day with the campaign’s unceasing rhetoric and becoming more impatient with the final days. Yes, we are anxious-anxious for those who might not be provided for, nor share in the bounty, our less than fortunate, but in listening to the sermon, we feel hope is not lost because there is goodness and love in the world. Thanks Jeremy for providing this ministry.

 84. You say – Realize there are higher standards for leaders.Is the standard higher than that which the Bible lays out? Neither elders nor deacons are commanded to total abstinence from alcohol. Also, Stephen asks a good question above.Also, do you teach your children it is implicitly wrong to drink alcohol or do you explain that may be so based on one’s individual convictions?No flippancy here, just curiosity.Thanks.

 85. reformas de base para maricasegundo os principios do pdt,o programa de governo do dr.carolino para marica nao estara distante daqueles que mais precisam em nossa sociedade as criancas em primeiro lugar os educadores os desempregados os idosos e tambem nossos jovens a educacao e o carro chefe das reformas de base todavia nao surge aqui a defesa da educacao salvacionista nao existe educacao sem educador e necessario remunerar decentemente nossos professores assim como nossos medicos,dentistas e pessoal da saude de um modo geral e necesssario a construcao de um centro de atendimento para as criancas do nosso municipio

 86. Hi – really good web site you have established. I enjoyed reading this posting. I did want to publish a comment to tell you that the design of this site is very aesthetically sweet. I used to be a graphic designer, now I am a copy editor in chief for a merchandising firm. I have always enjoyed working with computing machines and am trying to learn computer code in my free time (which there is never enough of lol). Was this answer helpful?

 87. I haven’t started with the Aeolian Harp yet, these past weeks have been so crazy that I just worked on relearning some old pieces (Nocturnes) which I love very much. But I think it’ll be the next new piece I tackle, in the next months, I think. I’ll tell you when I start learning it and keep you updated on how it goes!What are you currently playing? Learning something new?

 88. If we were to on a large scale begin to pursue all four of these I have no doubt we’d see transformation.I fear few would be willing to go through such changes quickly as they all expect more of us (in transparency, commitment and discipleship) in addition to putting more of the expectation of results on God.Do you see any churches moving in this direction with two or more of those things you list?

 89. One thing I am doing to get ready for the next year’s gardening is filling in the water feature/money pit (water to fill it, electricity to run the pump and maintenance adds up) in my backyard and turning into a couple of garden beds.Thanks for this show, it is giving me more ideas.Current score: 0

 90. This new direction you’re taking seems wonderful. I previously avoided this site so thank you for giving me a reason to return.As for “…heated rage over a piece of artwork…” you know that happens. Ha! Makode Linde comes to mind, but it isn’t generally dispute that makes a site insufferable, rather a lack of tolerance for civil examination of many sides of an issue/matter.Best of luck.

 91. Black. White. Brown. Yellow. All humans regardless of skin color are equally good and evil.I thought the aussie spirit was about giving people a ‘Fair Go’.All this hate and violence seems un-australian. I thought we are supposed to be the laid back country.

 92. より:Admiring the dedication you put into your blog and detailed information you present. It’s good to come across a blog every once in a while that isn’t the same unwanted rehashed information. Wonderful read! I’ve saved your site and I’m adding your RSS feeds to my Google account.

 93. Korkeat verot ja maksut. Älytön hintataso aiheuttaa suomessa vähänkoulutettujen työttömyyttä. Itse olin Raision tarkastulautakunnan pj 4vuotta ja voin sanoa, että nykyisellä työntehokkuudella kuntapalvelut kuolevat varmasti. Sellaista veromäärää ei pystytäperimään, että rahat riittävät tulevaisuuden tarpeisiin.

 94. Nästa Ã¥r! Men det där med fobier är rätt intressant. Man vet att rädslan är ologisk men kan ändÃ¥ inte rationalisera bort den. Jag hade en kompis som var sÃ¥ spindelrädd att hon knappt klarade av de vita ”strÃ¥na” pÃ¥ apelsiner. Du vet de som ser ut som en liten spindel, där klyftorna möts. Haha!

 95. While most American ‘conservatives’ are actually classical liberals, it’s important I think to remember that conservatism per se is not the same as classical liberalism. Classical liberalism is Locke, Liberty, and Limited Government, and is embodied in the US Bill of Rights. Conservatism is Burke, Hearth & Home, tradition, & preservation of the good – in US referred to as Paleo- or Traditional conservatism. IMO a healthy society needs both. Much of the West’s ills lie in the abandonment of all traditional conservatism by the Right.

 96. The subsequent time I learn a blog, I hope that it doesnt disappoint me as a lot as this one. I mean, I do know it was my option to learn, however I actually thought youd have one thing interesting to say. All I hear is a bunch of whining about one thing that you could possibly fix in the event you werent too busy in search of attention.

 97. Mr. Ervin,Thank you for your interest. I am still working on Part II with no definite publication date yet. I wish I could finish it sooner, but it just takes time. Feel free to enter your contact information on sevenoxseven.com, and we can let you know when we have a publication date. Wishing you and yours many blessings.

 98. A couple of hot dogs?!? Who you kiddin’ diamond, you would have a couple of hot dogs downed by the 2nd inning. Believe me, nobody would accuse ‘Ol Hatch of being a pat them on the butt coach. He was tough but fair when my son played for him, and the quality of coaching on that AAU team went down when he left. BTW- I take cash hatch.

 99. uts:i KNOW u are an assnon because u BLATANTLY exposed yourself as assnon yesterday!got amnesia?___mareallyagdfooltrollingforojs:i KNOW you are usually assnons as you are a PERPETUALYY lying coward who has claimed to be gone incessantly… and you have weird twisted recurring signature fantasies rooted in my imaginary flirtations…do not hate me because i am blissfully happy with my queen and you cannot even pay a bm drone to do u!…

 100. Erva sim. Mas acho que se referem mais à erva daninha do que à erva de fumar.Esse livro – Mille Plateaux – foi recentemente traduzido na assírio (“Mil Planaltos” erm…).Só tenho o livro em franciú e uns pdfs em inglês e português do brasil…Aliás, a propósito das árvores, eles cascam no Chomsky logo na abertura do livro, no célebre rizoma…