Tử Vi 2017 Cho Người Sinh 1984 – Tuổi Giáp Tý

Tử Vi 2017 – Nam Sinh 1984 – Giáp Tý

Nữ 1984 xem ở phần dưới nhé các bạn

Giáp Tý: 34 Tuổi – Nam mạng
Sinh từ 2-2-1984 đến 19-1-1985.
Tướng tinh: Con Sói
Con dòng Bạch đế, phú quý.
(Tử vi tuổi Giáp Tý 1984 – Nữ mạng)

Mạng: Hải trung Kim (Vàng giữa biển).
Sao: Kế Đô ==> Rối rắm, nạn tai.
Hạn: Địa võng ==> Nhiều lo âu.
Vận Niên: Dương hồi Ngạn (Dê về suối).
Thiên Can: Giáp gặp Đinh ==> Khắc nhập, hao tổn
Địa Chi: Tý gặp Dậu ==> Sinh nhập, có lợi
Xuất hành: Ngày mồng 1 tết:
– Từ 1 giờ đến 3 giờ sáng (giờ địa phương).
– Đi về hướng Tây để đón Tài Thần.
Màu sắc: Hợp màu: Vàng, trắng ; Kỵ màu: đỏ, đen.

Tổng Quát Tử Vi 2017 Tuổi Giáp Tý 1984 – Nam Mạng

Quý Anh tuổi Giáp Tý, đa phần là người thông minh, tháo vát, có nhận xét tinh tế và khả năng thuyết phục cao nên dễ thành công trên đường đời. Nếu Quý Anh đừng khởi nhiều tham vọng, biết chế ngự những ham muốn bản thân, xử sự khôn ngoan, thấu tình đạt lý, không chỉ lợi mình mà lợi cho cả người, sẽ tích tạo nhiều Phước Đức, có thể vươn lên mà giảm phần hao tổn, sóng gió.

Vốn dễ thích nghi với mọi hoàn cảnh nên dù Thời vận có đổi thay thế nào, Quý Anh cũng khó lâm vào bế tắc. Nếu đủ điều kiện học hành, tương lai sẽ thêm phần sáng lạng, trở nên người hữu danh tri thức, được sự trọng vọng, đời sống thanh cao.

Quý Anh tay trắng làm nên, từ Trung vận có nhiều thành tựu, nhưng tuổi 60 mới có thể giữ vững bền. Gia đình từ đó cũng bớt xáo động, tuổi già ấm êm hạnh phúc.

Vận Mạng Trong Năm 2017

Năm nay Quý Anh gặp sao Kế Đô chiếu mạng, thường sinh rối rắm, nạn tai, thị phi tai tiếng. Sao Kế Đô thuộc hành Kim, đối với mạng Hải Trung Kim của Quý Anh cũng giảm phần thiệt hại.

Với Hạn Địa võng, tâm tư vướng bận, nhiều chuyện lo buồn, phiền não vây quanh.

Về Tứ Trụ, Thiên hư Địa lợi, cuộc sống có những khó khăn, công danh tài lộc không thuận nhưng gia đình, tình cảm cũng được an hòa.

Vận niên Dương hồi Ngạn, cuộc sống được an vui, thanh thản nhưng không mấy phù hợp với tuổi trẻ và có ít cơ hội làm ăn.

Phối hợp các yếu tố trên, đứng về mặt Ngũ Hành để luận giải, năm nay Can Đinh thuộc Âm, Ngũ Hành hợp Mộc, Trung vận là Thiếu Giốc, Mộc vận bất cập. Đối với Quý Anh, mạng Kim gặp năm Mộc là không thuận lợi. Tuy nhiên khó khăn sẽ dễ dàng vượt qua. Sao Hạn có phần yếu kém, nhưng Vận Thế tương đối khá, công việc làm ăn cũng có phần hưng vượng, nhưng cần phòng tai nạn, rủi ro và cẩn thận kẻo bị lừa gạt. Có thể nói, đây là năm may, rủi đan xen, là năm trung bình đối với Quý Anh.

Xét về mặt Tử Vi, Tiểu vận đi vào Bại Địa, dễ bị hao tốn công, sức khỏe cũng có phần yếu kém, đồng thời còn có thể chiêu cảm các sự chẳng lành do Sao Hạn xấu mang lại.

Đồng tọa ở Hạn có Thiên phúc, Long đức là những Phúc tinh có khả năng cứu tai giải họa, rất có lợi cho công việc lẫn bổn mạng. Lưu Hạn còn có Các, Giải thần cũng giải bớt hiểm nguy, bệnh tật.

Với Thiên mã, Thiên hỷ, Hỷ thần, có nhiều thuận lợi, hợp ý trong việc làm ăn. Với Hóa lộc, Lộc tồn đồng cung sẽ có lợi lớn nhưng phải đề phòng hung họa ẩn tàng phía sau. Nếu luôn giữ lòng ngay thẳng, làm việc đem hết khả năng thì lợi tức tăng trưởng. Điều này không có gì phải lo ngại.

Tử vi có Tuế ngộ Đà, Kỵ, công việc cũng gặp rắc rối, có kẻ chống phá, tranh đoạt có thể đưa đến kiện cáo, oán thù. Nếu có thể, nên nhịn hay chịu một ít thiệt thòi còn hơn trực tiếp đương đầu, sẽ có nhiều tai hại.

Cung Mệnh có Phúc đức, Thiên đức có thể hóa giải những khó khăn, trở ngại, mang lại nhiều điều an lành, danh lộc hưng vượng.

Cung Hạn có Trực phù, Thái tuế dễ sinh họa tai, càng khởi nhiều tham vọng càng khổ trí lao tâm. Nhờ Tử vi có nhiều Phúc Thiện Tài Tinh hội ở Hạn sẽ tạo nhiều thuận lợi. Với Tam đức, Lộc tồn, Bác sĩ, Hóa quyền, tất được nhiều người giúp đỡ khi khó khăn hoạn nạn, tài lộc và uy tín tăng trường. Nếu biết giữ gìn những quan hệ tốt đẹp, chia sẻ lợi nhuận, tính toán đừng quá ôm đồm thì mọi việc sẽ hanh thông dễ dàng phát triển.

Nhìn chung, năm nay, tuy Sao chiếu mạng không tốt nhưng Tử vi có nhiều Phúc tinh, Quý tinh, nên cố gắng xử sự hợp đạo đức, dù có khó khăn cũng có người giúp đỡ. Có thể nói, đây là năm Trung bình của Quý Anh.

Quý Anh Giáp Tý mạng Kim
Là người cao số nổi chìm nhiều phen
Thông minh tháo vát đua chen
Đông Đoài xuôi ngược, đỏ đen xoay vần
Mùa Thu sanh thuận sướng thân
Công danh gia đạo nhiều phần ấm êm
Nghịch sanh duyên nợ khó bền
Tha phương lập nghiệp mới nên danh phần
Trung niên, sự nghiệp tăng dần
Ăn ở có Đức sướng thân sau này
Đinh Dậu có rủi có may
Nhờ vào Phước Đức mà hay hơn nhiều.

Những Điểm Đặc Biệt Trong Năm 2017

– Mùa Xuân: Tháng Giêng và tháng 2: Công việc làm ăn nhiều rối rắm. Nhiều việc lo toan. Ý muốn khó thành. Tháng 3: Càng tranh chấp càng thua thiệt. Tài lộc kém.

– Mùa Hạ: Tháng 4 và tháng 5: Khó khăn nhưng vượt qua. Công việc đổi thay tốt hơn. Gia đình tình cảm có nhiều niềm vui. Tháng 6: May mắn trong công việc. Tài lộc khá.

– Mùa Thu: Tháng 7 và tháng 8: Công việc thất thường, có người giúp thành công. Gia đình tình cảm có chuyện đáng mừng. Tháng 9: Rối rắm giấy tờ. Cẩn thận trong giao dịch tài chính.

– Mùa Đông: Tháng 10 và tháng 11: Có dịp thay đổi chỗ ở, chỗ làm hay đi xa. Nhiều việc phải lo giải quyết. Tháng 12: Có lợi nhưng thất thường. Phòng tai nạn.

Cúng Giải Sao Hạn Trong Năm 2017

Hàng tháng vào lúc 9 giờ tối ngày 8 Âm lịch dùng 9 ngọn đèn, hương hoa trà quả làm phẩm vật quay mặt về hướng Bắc mà khấn vái.Tử Vi 2017 – Nữ Sinh 1984 – Giáp Tý

Giáp Tý: 34 Tuổi – Nữ mạng
Sanh từ 2-2-1984 đến 19-1-1985
Tướng tinh: Con Sói
Con dòng Bạch Đế, phú quý
(Tử vi tuổi Giáp Tý 1984 – Nam mạng)

Mạng: Hải trung Kim (Vàng giữa Biển)
Sao: Thái Dương: May mắn, danh lộc tốt
Hạn: Địa võng. Nhiều lo âu
Vận Niên: Dương hồi Ngạn (Dê về suối) Tốt
Thiên an: Giáp gặp Đinh: Khắc nhập, hao tổn
Địa Chi: Tý gặp Dậu: Sinh nhập, có lợi
Xuất hành: Ngày mồng 1 tết:
– Từ 3 giờ đến 5 giờ sáng (giờ địa phương)
– Đi về hướng Đõng để đón Tài thần
Màu Sắc : Hợp màu: Vàng, trắng; Khắc kỵ màu: Đen, đỏ.

Tổng Quát Tử Vi 2017 Tuổi Giáp Tý 1984 – Nữ Mạng

Quý Cô Giáp Tý đa phần là người tài trí, thông minh, dáng vẻ thanh lịch. Tuổi hợp với mạng nên được nhiều ưu đãi trong cuộc sống. Nếu Quý Cô biết sống hòa đồng, phấn đấu trau dồi năng lực sẽ chiếm được tình cảm của nhiều người, dễ thành công trên bước đường công danh, sự nghiệp. Dù ở hoàn cảnh nào Quý Cô cũng được đầy đủ về vật chất nhưng tâm trí và tình cảm khó được bình yên. Ngoại trừ Quý Cô sanh vào mùa Thu, đường tình duyên có phần tươi đẹp hơn.

Vận Mạng Trong Năm 2017

Năm nay Quý Cô gặp sao Thái Dương chiếu mạng, công việc gặp nhiều may mắn, tính toán sáng suốt, danh lộc tăng tiến. Sao Thái Dương thuộc hành Hỏa đối với mạng Kim Quý Cô có phần hao tốn, thành quả đạt được khó bảo toàn. Vì thế, mọi việc cần phải dè dặt.

Hạn gặp Địa võng tâm tư vướng bận, toan tính âu lo, bất lợi cho sức khỏe.

Về Tứ Trụ, với Thiên hư, Địa lợi, công việc làm ăn không thuận, dễ thua lỗ. Nên cẩn thận trong các công việc cần đầu tư nhiều tiền bạc. Gia đình, tình cảm an vui, sự nghiệp vững vàng nếu đừng đổi thay công việc.

Vận niên Dương hồi ngạn rất tốt để cứu vãn những vấn đề bế tắc, hư hại. Đây là thời gian thư thả trong hoàn cảnh vật chất đầy đủ, là dịp lấy lại tinh thần và bồi dưỡng sức khỏe.

Phối hợp các yếu tố trên, đứng về mặt Ngũ Hành để luận giải, năm nay Can Đinh thuộc Âm, Ngũ Hành hợp Mộc, Trung vận là Thiếu Giốc, Mộc vận bất cập. Đối với Quý Cô, mạng Kim, gặp Mộc có phần thắng lợi, dù khó khăn cũng dễ vượt qua nhưng không phải là lúc thuận thời. Sao chiếu mạng rất tốt, toan tính sáng suốt, được nhiều người giúp đỡ, dù không thuận thời vẫn vững vàng trong sự nghiệp. Đặc biệt gia đình có nhiều điều tốt lành, cuộc sống thoải mái. Nên quan tâm nhiều hơn đến gia đình, sức khỏe. Vận niên Dương hồi Ngạn cũng chứng tỏ năm nay không phải là năm vượng phát nhưng là năm hưởng nhiều hạnh phúc, an vui. Có thể nói, đây là năm trên Trung Bình của Quý Cô.

Xét về mặt Tử vi, Tiểu vận đi vào Tuyệt Địa, bất lợi cho danh lộc lẫn phúc thọ, đồng thời còn có khả năng chiêu cảm các sự chẳng lành do Sao Hạn xấu gây nên. Đại Hạn 10 năm (từ 33 đến 42 tuổi) khá tốt về công danh, gia đạo nên cũng hóa giải phần nào sự yếu kém của Tiểu Hạn.

Tọa cung Tiểu Vận có nhiều sao xấu, nhờ có Tuần Triệt án ngữ đã hóa giải, chuyển Nguy thành An, mưu sự Tiền Hung hậu Kiết, nhưng chỉ hóa giải được khó khăn trước mắt, khó tạo được thành quả như ý.

Hội chiếu có Tướng, Vũ, Phủ, Khôi, Việt, Quý Cô có khả năng linh hoạt, gặp nhiều may mắn, tài lộc tăng cao. Hơn nữa, với bản tính hiền hòa, ngay thẳng, trong khó khăn thường có Quý nhân giúp đỡ.

Hạn có Tuế, Cái, Kỵ, nên cẩn thận trong các mối quan hệ, dễ bị đồng song, đồng sự ganh tỵ vì sự thành công của Quý Cô. Nếu không khéo giữ gìn lời nói, có thể bị người dèm pha, có thể đưa đến tranh chấp, đôi co, gây trở ngại cho công việc cũng như uy tín đang lên của Quý Cô.

Cung Mệnh có Phúc Đức, Thiên Đức, thường gặp nhiều may mắn, mọi sự tốt lành. Nên biết chia xẻ thuận lợi với người, cố gắng làm thêm việc thiện, cuộc sống càng tốt đẹp hơn, gặp Hung hóa Kiết.

Cung Tài Bạch có Tiểu hao lưu, Đại hao chiếu, nhưng cũng có Mã ngộ lộc đồng cung Thiên phủ hội nhập, tiền bạc tuy có tốn hao ngoài dự liệu nhưng thu nhập dồi dào, phần tích lũy vẫn cao.

Nhìn chung, năm nay công danh, tài lộc tăng trưởng, dù không được hoàn toàn xuôi thuận. Nhờ Mệnh có Thiên phúc tinh, Ngũ hành thuận lợi, sự nghiệp được tăng trưởng đáng kể. Có thể nói, đây là năm khá tốt của Quý Cô.

Giáp Tý Kim mạng Quý Cô
Thông minh, tài trí ước mơ cao vời
Tự tin vững bước vào đời
Năng lực thì có, gặp thời thì chưa
Duyên tình lúc nắng, lúc mưa
Đi vào Trung vận hơn xưa rất nhiều
Công danh tài lộc lên diều
Gặp thời gặp vận theo chiều đi lên
Ăn ở có Đức mới nên
Tuổi già giàu có tuổi tên với người
Đinh Dậu gia cảnh đẹp tươi
Làm lành lánh dữ nụ cười gia tăng

Những Điểm Đặc Biệt Trong Năm 2017

– Mùa Xuân: Tháng giêng và 2: Công việc không được như ý nhưng có người giúp. Tài lộc Trung Bình. Quan hệ dễ bị tai tiếng. Tháng 3: May mắn trong công việc. Tài lộc khá.

– Mùa Ha: Tháng 4 và 5: Lo nghĩ nhiều, việc khó gây hao tốn. Công việc trì trệ. Sức khỏe kém. Tháng 6: Nhiều cơ hội tốt trong công việc làm ăn. Tài lộc tăng nhưng cũng có tiêu hao. Phòng tiểu nhân lừa gạt.

– Mùa Thu: Tháng 7 và 8: Nhiều may mắn trong mưu sự. Tài lộc tăng. Có lợi lớn phải phòng hung họa. Tháng 9: Công việc bận rộn. Đừng quá ôm đồm mà gây nhiều thất thoát.

-Mùa Đông: Tháng 10 và 11: Có tin vui trong gia đình. Quan tâm đến sức khỏe. Tháng 12: Tài lộc Trung Bình. Không nên tin người mà mưu sự lớn.

Cúng Giải Sao Hạn Trong Năm 2017

Hàng tháng vào lúc 9 giờ tối ngày 27 Âm lịch dùng 12 ngọn đèn, hương hoa trà quả làm phẩm vật quay mặt về hướng Đông mà khấn vái.Xem tử vi 2017 của các tuổi khác ở đây ===>>> Click

Facebook Comments
Tử Vi 2017 Cho Người Sinh 1984 – Tuổi Giáp Tý
Đánh giá bài viết

1.555 Comments

 1. Ahhhhhhhhhhhh …Dia lindo, mamãe e papai lindos … só podia mesmo ficar perfeito.Adoramos as fotos. Ficou tudo muito especial. Bem a cara de vcs.Estamos aguardando ansiosamente para ver o rostinho “moreninho” de Matheus.Amamos vcs!!!!!!Parabéns!!!!Bjs, Paola e Glenda.

 2. I am waiting for the rapture and for Jesus to bring the pork chops. Field, I am sure that you would support Israel using tactical nuclear weapons and getting rid of Hamas completely. Those bunker busters are killing a few children, but who cares. They are not ours and are useless, as they will grow up and join Hamas, so let hit em now. I am waiting to be taken up in the Rapture and riding shot gun with Jesus, who will burn all of those non- Christians.

 3. Hello folks! I run a small tattoo business in Los Angeles. Since 2002 I've been purchasing all tattoo equipment at bulk prices but my supplier got jailed (yeah, hard to believe) so I'm looking for a good tattoo equipment firm (preferable online) to buy tattoo supplies from. Here is an example of what I am looking for: . Thanks a million in advance for all tips folks! PM me or send me an email: triple6tattoo@hotmail.com

 4. Many people adverse reactions the understand that they’ve been officially dumped by their insurance carrier and much of must fight to get added insurance at a cancellation. Low cost car insurance rates might also be tough receive from a cancellation. Keeping the key reasons for the purpose of car insurance policy cancellations helps individuals prevent sacrificing essentially the most vital privileges available. Published tips shared through your blog.

 5. mrblar.benım sorunum su.2 aydır bırıyle konusuyorum.cesaretımı toplayıp ona acıldım.ama ıstemedı.cunku abımın arkadası.oyle olmasına ragmen cok guzel konusuyo benmle.aslında olabılırde demeye getırıyo bazen.tek neden olarak abımı gosterıyo.cok fazla ustune dusmelımıyım.yoksa oluruna mı bırakıyım.bana yardım edın lutfen:((((

 6. より:I actually wanted to write down a word in order to appreciate you for the nice steps you are posting on this website. My time intensive internet research has finally been honored with good quality insight to go over with my good friends. I ‘d state that that we website visitors actually are very lucky to live in a very good website with so many awesome people with very helpful opinions. I feel extremely blessed to have come across your entire weblog and look forward to so many more thrilling times reading here. Thank you again for a lot of things.

 7. Wow!What a great study on Liberals' mindset.To use Rush's phrase in reverse: "I hope Sorkin SUCCEEDS" in cheer-leading the real life media commit a harakiri.All Conservatives who has HBO on their TV should flock to "The Newsroom" and give artificially high rating. An excited Sorkin would cheer-lead the real media with more enthusiasm.

 8. Olet maininnut joskus asiasta, kuinka tärkeää olisi että kierrätys tehtäisi mahdollisimman helpoksi. Uskonkin, että jo kierrätyspisteiden täydentäminen olisi avaintekijä. Useissa kerrostaloissa ja työpaikoilla asia on kohtalaisen ok, mutta miten esim. omakotitaloalueella asuvat, joilla pihalla seisoo yksi roskasäiliö? Harmittavan harva vaivautuu tällöin näkemään vaivaa kierrättäkseen. Tähän tulisi keksiä ratkaisu!

 9. God morgen!SÃ¥ sneen har kommet til dere – her blÃ¥ser det sidelengs! Har bare vært ute en liten tur i barnehagen – men tror resten av dagen mÃ¥ tilbringes inne!Jeg er ett litt helÃ¥rsmenneske tror jeg.. liker vinteren nÃ¥r den er her, men savner sommeren. Liker sommeren nÃ¥r den er her, men savner vinteren 🙂 Jeg er jo litt glad i store skjerf og 'latte' under stjerneklar himmel :-)Ha en nydelig vinterdag! klem fra Ida

 10. Ol White Bonsoir tout le monde,Je suis nouveau sur le blog supporter lyonnais depuis quelques annéesJe ne comprends pas l attitude négative de certain!!!!Il faut positiver… Ol est en reconstruction des nouveaux joueurs vont sortirDu lot comme les benz Maurice et suivant les générations dans 3 ans l ol estDe nouveau au top patience…..Bon vent et à bientôt

 11. No that’s not what I asked. I asked if they could transcend “human brain processes” (as in all of them). And the follow-up question is what reason we have for ruling that out.And I agree, you certainly have to deal with ‘real’ soil to discuss treatment/management. Sure. But the imperative/prescription/’ought’ that we should value it is what I’m asking about – and what you’ve yet to answer about.  Dale  

 12. With havin so much content and articles do you ever run into any issues of plagorism or copyright violation?My blog has a lot of exclusive content I’ve either authored myself or outsourced but it seems a lot of it is popping it up all over the internet without my agreement. Do you know any methods to help prevent content from being ripped off? I’dreally appreciate it.

 13. This is amazing. The Gallows are a fantastic band, I’ve seen them live a few times (and am seeing them again? tomorrow) and the passion and emotion involved is incredible. I just hope this doesn’t change with the departure of Frank Carter in August.I will say however, that the Americans on Warped Tour looked like they didn’t quite know what to make of the boys. Their circle pit was quite pathetic wonderful film xo

 14. They had to inflate money in order to keep up with their failing supply-side economies. Money does not trickle down from the top. It is redistributed down by the government through investment. To further evident this point, let us take a look at the past. The years preceding the great depression were years of lowered taxes(25%), and deregulation. These years are when the economy started tanking. This can be measured in direct correlation with the Reagan, and Bush years.

 15. Pattie | August 21, 2011 at 4:59 pm | For Hillary to win the demRat Primary she will have to get bo indicted in multiple County Courts throughout the US so that would be a good thing.But all the Perry/Martinez Campaign will have to do to beat Hillary is show her kissing bo on National TV and remind everyone of her failures and scandals (WikiLeaks, Eygpt, Libya, Israel etc.) as Secretary of State.

 16. J. Pedro Fonsecadesculpar os erros dos de hoje com os do PCP do passado, mesmo que não correspondam à verdade, como são as maiorias das acusações que "vocês" fazem ao PCP, isso é que é demagógico. Mas tem dado os seus frutos não é verdade?

 17. Admin.Esse pes tem narração em português e aquela barra de força?pois em baixei em outro site que tinha narração em português, mais num tinha a barra de força!!! Responde:Egon Russo, a narração tem sobre a barra de forças não sei informar. Não passuo PS2

 18. I agree. Even best sellers have ratings all over the place. Everyone can’t love every book. Impossible. I truly believe the number of authors slamming books for their own gain are few and far between. The odds are still against their own book being successful just because of a few negative reviews among the competition. Still keeping the faith it will straighten itself out in time.

 19. Hyppysellinen: No ihan totta, maussa on kyllä ero että jos vaan mahdollisuus niin kannattaa se tehdä. Ihan pikkujuttu vielä.. luulin itse asiassa että sen liemen keitto olisi jotenkin pitkäkin operaatio.. 🙂 Fileointi.. voi jos tuo mies innostuisi meilläkin. Ainakin tuon vonkaleen kanssa tarvitsin ihan voimaa kun vedin veistä kalan läpi 🙂

 20. aquí, la situación económica del país te lleva a buscar opciones para economizar. Yo empecé mirando los especiales de Walgreens y aprovechando los rewards, encuestas y libritos de cupones de ellos. En Facebook un día encontré esta página y la otra de mi amiga Edith donde me enteré que ya estaban aceptando cupones en varias tiendas de PR, incluso los imprimibles…. YES!!!! Es fabuloso porque podemos aquí podemos compartir experiencias y tips para estirar el pesito!!! También me permite ayudar a familiares y a los que necesiten, aunque yo no tenga muchos recursos!Nancy Miranda

 21. Khmer Karaoke Celebrities I was recommended this website by our cousin. I’m unsure whether this specific post is compiled by him as no person else realize such comprehensive about my personal difficulty. You’re outstanding! Thanks! your post about Khmer Karaoke Megastars Best regards Veronica Veronica

 22. सहमत आहे. हा मुद्दा पण विचारात घ्यायलाच हवा. कारण जर डॊळॆ खराब करुन घेण्यात काहीच फायदा नाही..्रेखांकनासाठी पेन पण मिळतो ना हल्ली?? ऐकलंय कुठेतरी!

 23. Tusind tak, og ja helt sikkert, hehe. Ville heller aldrig gÃ¥ nogen steder i den uden at stryge den først, havde den bare lige pÃ¥ for at tage billedet og opdagede først det var sÃ¥ slemt bagefter 😀 Burde mÃ¥ske slet ikke have lagt billederne pÃ¥, nu er der ingen der køber den… 😉

 24. La primer duda que me asalta es: ¿Que le pasó a las patillas de Periquillo? por cierto felicidades por el premio! siempre he tenido curiosidad de como se ve la gente llevando al banco semejantes chequezotesCuidado que rebanan a Benedicto con una motosierra!!! XDCreo que 170 kos en moto deben doler aun con la espalda buena y sana. Cuidate Bidan que te necesitamos entero.Espero que nos cuentes como te va con tus excompañeros de trabajo. Me da mucho gusto que se acuerden de ti porque es cierto: Mal no debes haberlo hecho.

 25. leave the legal issues apart…n someone mentioned here..rin has gained publicity.but is that enough?just discussing abt the ad is not their success.they want the consumers to stop buy tide and start buying rin,rgt?n i think they r not going to achieve it..they have lost their image by such an atrocious deed.HUL was a very respectable company in India.now i don't think they will get the same respect….moreover i think,they have made the sales of tide grow higher…

 26. sint un credincios si eu. am ajuns nu intimplator pe blogul tau. am considerat intotdeauna pe fr. Ton, baptist de al vostru un mare invatator si teolog. am ascultat nu putine cursuri ale lui si la fel predicile lui multe, chiar foarte multe am ascultat. am citit chestia cu dezamagirea la tine referitor la persoana lui. as vrea in citeva cuvinte sa mi explici mai multe despre ce a facut omul asta acum recent. nu ma uit la tv. nu ascult nici macar stiri la radio, deci e normal sa nu fiu informat. aleg metoda internetului uneori… (destul de rar).

 27. I didn’t know you were talking to me..lol I laughed because out the side of my eye I read “I’m so glad it’s Friday” I let out a loud laugh. I’m good. Doing a few workshops, nothing major. Bring me back some wings too. I hear Hooters wings are really good. And how you plan on getting work done looking a titties?? Yeah,ok…lol

 28. "The Team's committed to shaping the site based on the community's input…"THATS A LIEUNLESS YOUTUBE REVERTS THE NEW CRAPPY LAYOUT, IT PROVES THEY DO NOT GIVE A DAMN ABOUT THE COMMUNITY'S INPUTTHE COMMUNITY'S INPUT IS TO ____REVERT____ THE CHANGESTHE COMMUNITY'S INPUT IS TO ____REVERT____ THE CHANGESTHE COMMUNITY'S INPUT IS TO ____REVERT____ THE CHANGESDo not forget to fill out the official survey on this clusterfuck that is the new Youtube layout:https://survey.googleratings.com/wix/p4095212.aspxHit Extremely Dissatisfied and give them a piece of your mind

 29. By the time the poor Europeans get around to realizing what their elites have done to them, it will be too late. I guess the elites are betting their new Muslim masters will need lots of well paid uberdhimmis to keep the riffraff in line. Well, they will be eaten last. Is that enough of a reward?

 30. pas être négatif de voir les choses telles qu’elles sont. Je suis ni en colère, ni triste. Mais je suis pas né hier, et je me fais pas d’illusion. C’est mieux de rêver en couleurs?Ok, je noirci le trait, mais c’est pour bien souligner. Et par un certain amour de la provocation. Ça fait de bon débats!

 31. October 8, 2011 at 10:33hi i dont know if this is right what is written about gemini and scorpio . I have this guy who is a boyfrnd of mine and its only two months since i have started my relationship so i am confused is he right for me or not??????????????? Reply

 32. Sziasztok!A kecskeméti MAGUS verseny jelentkezési határideje Október 31.Ki is rakom a honlapra.A kalandot Kisszabi jegyzi, amit már végig is játszottunk.Nekem személy szerint nagyon tetszik (remélem minden játékosnak is fog),ezért is mertem ajánlani kalandmodulként.Mindenkit várunk sok szeretettel!Üdv:Parti

 33. Hello, got ecstatic to find this particular webblog. In fact I only just found it by aol however I weren’t browsing for nearly anything similar particularly to this in fact, but I really enjoyed reading through through the actual details you had to state. Regards!

 34. Io ho iniziato oggi l'inserimento del mio cucciolo (7 mesi) al nido e devo dire che dopo tutti questi mesi appiccicati non vedevo l'ora di un pò di stacco…ma dall'altro lato mi è venuto un pò di magone, uffi..e ovviamente ci si mette anche il senso di colpa perché rientrando al lavoro a tempo pieno gli farò fare dalle 7:30 alle 19 al nido :((Menomale che almeno il tuo racconto mi ha fatto sorridere :)Witch_D

 35. I am voting with Laurie, combine all three use your magic, come on Red I know you can do it… Doping a Cloven Hoofed Red-Headed MapMaking Paralegal Evil Olympian Level Mother, well that shouldn’t be either illegal or difficult; should it?As for the rest? I don’t even need TiQuilya anymore that was so good! Gad, where do they crawl out from.Valentine Logar recently posted..

 36. Graham is just scum. Pure scum. How dare he try to avoid paying tax that our military and medicine machine can use. Those missiles the US drop on those school children in Iraq can cost up to 100k USD each.What does goverment spending has to do with money loundering?? Are you trying to say that if US would not be in Iraq, scammer Graham would just pay the taxes?? you are really naive Harley, like a small child.

 37. Per daouda”O vorresti scrivermi che la verità non è auto-evidente?”Esatto.”Di conseguenza cosa è la verità?”E’ proprio necessario che la verità sia altro da una utile convenzione linguistica? E se non è necessario, perchè postularlo? Tu stesso scrivi ‘Il fatto che [la dottrina] sia vera presuppone che vi si aderisca’. La verità è tale in quanto i si aderisce: è un fatto sociale. L’esatto opposto di qualunque cosa si voglia far passare per ‘autoevidenza’Ciao!Andrea Di Vita

 38. a perfectly timed post this is… i just wrote you an email about how i am doing very well… few days afterwards, something unexpected happens and i am very much confronted with the fact that i am the control kind of parenting person (-: more and more i am learning to love, trust and let go… but my first response usually is to control, to protect myself from harm, which usually ends up in me hurting me, because i want to control, protect myself from fear… but it turns out, the thing that hurts me most, is the fear of hurting… so a good reminder this is… thank you! have a nice weekend! love caroline

 39. Aric – because the subject matter pushes some buttons is exactly why I like it so much.Marc – Saw it. Love the idea of nanotech. Roger – just saw your post and yes, you thought of this first. I was watching the episodes on sunday and thought to myself, “If one of those Cylons ripped off his face and there was a lizard underneath I wouldn’t be the least bit surprised.”

 40. lol !!!! It seemed like an absurd statement, but one can never be too sure in these “PC-gone-wild”-times. For instance, the spokesperson for integration of the biggest dutch government-party, has gone on record saying she’s read the koran and was rather shocked by all the hatred and agression against the infidels, but, thanks to the translation of the koran in dutch by Kader Abdollah, she now understands that with infidels, the koran just means “pirates at sea”. And this certainly was no joke.

 41. « Plusieurs joueurs de l’équipe de France de football ont été entendus comme témoins dans une affaire de prostitution impliquant une mineure. »Depuis quand les mineures ont elles accès aux cartes de crédit?Si nos footballeurs en sont réduits à ces extrémités pour survivre, c’est qu’ils ne sont pas assez payés.

 42. 5145Wow, marvelous blog layout! How long have you been blogging for? you made blogging look easy. The overall look of your site is wonderful, as well as the content!. Thanks For Your article about Shane’s Rib Shack – Royal Palm Beach | Restaurants in Palm Beach .

 43. Thank you, I have recently been searching for info approximately this subject for a long time and yours is the greatest I have came upon so far. But, what concerning the bottom line? Are you sure about the supply?|What i do not realize is in truth how you’re no longer really much more neatly-appreciated than you may be right now. You are very intelligent.

 44. leila می‌گه:salamye soal?man be zaban assembeli ye barname daram ke 2ta voroodie n raghami migire bad har adade avali ke beyn in 2ta adad vojood dareo chap mikoneman algoritme adade avalo be zaboone riyazi nemidoonam chie bekhatere hamin nemitoonam barnamaro befahmam az internetam algoritmesho migiram nemifahmammishe komakam konid ba ye mesale adadi tozih bedin algoritmesh?mamnoon

 45. When I was a boy and I would see scary things in the news, my mother would say to me, “Look for the helpers. You will always find people who are helping.” To this day, especially in times of “disaster,” I remember my mother’s words and I am always comforted by realizing that there are still so many helpers – so many caring people in this world.

 46. Visit naturalground.co.uk for the best oatmeal mix for this recipe. We provide oatmeal and mixed seed flour such as hemp, flax, pumpkin etc all fresh cold milled for flavour and nutritional values! Come to Natural Ground and check out what we do.

 47. Avere problemi di salute equivale a vedere tutto grigio ed avere tanto pessimismo ,questo sicuramente e’ uno dei motivi del disarmo allenatore -squadra,spero che mazzarri si rimetta presto e riprenda fiducia in se stesso pensando solo ad un incidente di percorso oppure non tutti i mali vengono per nuocere ,smettera’ di fumare e si sentira meglio e battagliero portando di nuovo avanti la causa napoli.

 48. 4 juillet 2012I was just seeking this information for a while. After 6 hours of continuous Googleing, finally I got it in your site. I wonder what’s the lack of Google strategy that do not rank this type of informative websites in top of the list. Normally the top websites are full of garbage.  

 49. Great post! It’s true that they grow up way too fast! I guess we only remember like 5% of our lives…hard to say which memories take up lasting residency in that space – for me many “big moments” as well as many of those average more mundane moments! Loved it! Thanks!Jennifer recently posted..

 50. Votre haine des conservateurs français a quelque chose de fascinant et d’étrange. J’avoue qu’elle m’interroge.D’autant que vous mettez manifestement dans le même sac les conservateurs du temps du legs Caillebotte et ceux d’aujourd’hui (coupables de tous les maux dans les musées manifestement depuis leur création). Maudits jusqu’à la combientième génération ?

 51. Last year I wrote a poem in French about the long agony of the Habsbourg Empire, the Holy Roman Empire, was it ?My husband reminded me last night that no peace treaty was signed after WW2.Interesting…Maybe poetry will save us ?We should be writing MORE of IT, and less… of the rest…

 52. Miz Suzanne, I can’t wait for your arrival in Sydney! The weather is fine and the wine is chilled. Would be most happy for you to pass on my details to the gadget fella. If there is anything I love, it is a man with some gadgets! Fiona xx

 53. Condivido la valutazione, in particolare la conclusione. Noi professionisti del web non vogliamo clienti che si accontentano di poco e non sono pronti a confrontarsi, pure perchè già hanno perso in partenza. Il loro approccio al web sarà sbagliato su tutta la comunicazione. E poi ben venga che uno si possa fare un sitarello gratis. Se il risultato appare lo stesso il problema è nostro non del cliente

 54. Gee…so you bought YouTube with the idea of figuring out a way to sell adds? That seems to be a risky move since the total appeal of YouTube is the free content produced by the users. If I wanted to watch ads, I would turn on network TV. I think this lessens the YouTube experience and will drive away viewers just like AtomFilms and others.

 55. Just in case any Hugo nominators are thinking of checking out what others consider are the best SF offerings of 2011, here are some links to get you going……And finally a meta-analysis from (naturally) .Interesting that a couple of the same novels keep cropping up….As for Best Dramatic Presentation Long-Form we have……

 56. I just happened to follow my intuition and followed the link from T. Harv Eker. Glad to meet the real you… the past and the present and some label. We are all spiritual being having a human experience. I love to share what I learned from some of my mentors. Use transformational words and am not big with words.. I also used to say I am a personal development junky (yikes) or nerd.. now I transformed that to “life-long learner”. Sounds better for me. Have a blast Josh. I am.

 57. Yes, that’s a huge part of the battle. The trouble is that it doesn’t really matter how knowledgable you are on the subject, or how aware you are of what you’re doing to yourself – you try to stop but can’t and so you have to keep throwing this information back at yourself as a reminder of what you’re trying to deal with. It seems that the only way to push myself towards a solution is to constantly frighten myself with words that I am forced to read back to myself because I have written them.I have some minor issues that I want to speak to my GP about anyway, and so I’ll be bringing this up with him too. He’ll ask anyway

 58. Ruuassa on geeni ! Hui kauhiaaaa !!Luomuviljassakin on niitä kauheita siirrettyjä geenejä, ollut jo tuhansia vuosia, kiitos jalostuksen ! Nykyaikaisella geenien muuntelulla tuotteista tosin saadaan turvallisempia, koska voidaan tarkemmin arvioida lopputulos, kuin mitä se on vain perinteisen jalostuksen “geenilotolla”. Ei kannata olla huolissaan saako se oma 5 vuotias jari-petteri geenejä/glutamaatteja ruuastaan, karkit tekevät enemmän haittaa…

 59. First of all: The Birth certificATE requirements you listed are NEW. You can't state what may have been required in '61 or even in 2008 when the certificaTION (of live birth) was released.But Second, NOTE that the 2008 release was a certificaTION instead of a certifiCATE.I personally have an OLDER COPY of an official State Department PassPort Application and it is very DEFINITIVE that "FOREIGN" born submit certificaTION's whereas "native" born submit certifiCATE's.It appears to have been CHANGED since Obama and is now much less definitive and specific.

 60. Der er ikke noget som den grønne æske. Men det er nu også fedt at kunne spille med skønne mennesker rundt omkring. Bare lige et ord en gang imellem.Min Iphone var en gave fra familien. Jeg var modstander, men skidtet var bestilt og sådan var det bare. Spørg mig lige, om jeg vil af med den nu? Den er kommet for at blive.

 61. My bub was delivered by c/s. I had severe GD with polyhydramisis( not sure if this is the correct term, but tons of excess amniotic fluid). U/S showed decreased movement. Once she was born she needed to be in the special care nursery and was on NG feeds. She was not engaged hence the C/S rather than induction. So she didn’t know she needed to be born did she? It’s truly scary to hear you say that bubs know when to be born. Seriously poor advice.

 62. Kataisen ja Vpaavuoren väitteet telakkatuen vastustamisesta, näytti yllättävän Soinin.Katselijoille saattoi jäädä asiasta virheellinen mielikuva, kun ko. valehtilijoita ei vaadittu välittömästi selkeästi tilille lausumistaan. Jälkikäteen asiaa on paha korjailla julkisuudessa.Soitellen sotaan ei pidä mennä ja on varauduttava puukotukseen yleisön nähden.

 63. Hi there just wanted to give you a quick heads up. The text in your article seem to be running off the screen in Internet explorer. I’m not sure if this is a format issue or something to do with browser compatibility but I thought I’d post to let you know. The layout look great though! Hope you get the issue fixed soon. Thanks

 64. I had to stop a friendship because the other person was always so negative and if she wasn’t complaining / whining she didn’t have anything to talk about. It only brought me down to be with her. And, as a diagnosed bipolar, I hate counseling…it does NOT help me to talk about how depressed or high I feel. I have to fight through the lows and enjoy the highs. 🙂 If I focus on the suffocating lows or anxiety those times inevitably lengthen and start to take over my life. My mom keeps telling me that I need to go to counseling… no thanks. I don’t think talking to a stranger about my issues is going to help.

 65. Hi Ray,a quick question about the Garmin Vector pedals. Do you know if there is any limitation on crank lengths with the Vectors? I ask this as the Polar-Look pedals originally supported a 167.5mm crank length as it shortest. The latest pictures of the Polar-Looks pedals now only seam to suggest they only now go down to a 170mm length. I ask this as I run 165mm cranks on my bikes.Many thanks Jonathan

 66. Great – I should definitely pronounce, impressed with your site. I had no trouble navigating through all the tabs and related info ended up being truly easy to do to access. I recently found what I hoped for before you know it at all. Reasonably unusual. Is likely to appreciate it for those who add forums or anything, site theme . a tones way for your customer to communicate. Nice task.

 67. Hi Page, I’ve been a lurker on your blog for a while but had to say that I’m just so sorry to read about your injury. I’m from Tempe and have been a fan supporting family/friends in the Ironman a few times and was looking forward to cheering you on as well! Also wanted to thank you for this site – I’m training for my first marathon in February and have gleaned a lot of information and motivation from your posts. Sending you and your ankle lots of positive energy!

 68. People make mistake in speech, we laugh at them, people say something uncomfortable to you, you mad at them.These are few eg. that make ourselves tend not to voice up, because we are afraid of making mistake and offending others.Learning to speak, to ask require mass amount of courage and wisdom to make a constructive speech. Making mistake is a way to learn as well.

 69. Im lookin forward to forget about school and celebrate new years eve like there is no tomorrow. And then thinking fml i didnt do anything about my school project.. and just drink again to forget about it.. no matter what, alcohol’s the solution. Im also looking forward at being able to just eat and sleep the whole day in my pjs while its snowing outside.

 70. De nada Gamaliel, que para eso estamos. Lo bueno es que existan personas como vos que se dan cuenta de éstas cosas. Aquí en Argentina estamos más cerca de lo que pasa en Bolivia, y sin embargo también hay medios que disfrazan las noticias, o nos distraen con la basura mediática de todos los días. Como vez, en algunos puntos tenemos realidades comunes. Un cálido saludo para vos.

 71. Thanx to you 2 Sandra ………. as vast as the turmoil and issues are that we are faced with i really do believe that the only sane way out is to just take one day at a time, we still need to enjoy some quality of life …………. the world needs more people like you buddy!! don't forget to take your B vitamins, as you've just pointed out, we'd have to eat an awfull lot to get them all from our food.CHEERS♥

 72. I don't know but to me, when you mix that fact with the high unemployment rate (in the US, there is supposedly more women than men at work), you've got an explosive mix.It seems that every single occidental value is turned upside down to the exclusive profit, once again, of a global society with non-occidental values. Crime will rise, suicide will rise, depression will rise, voting numbers during elections will decrease, education will decrease and so on.So my question is simple:'Who' can be happy with that ?

 73. I just saw a program on TV interviewing well-educated accomplished individuals that lost their jobs and homes in the last couple of years. We’ve seen it and heard it a lot lately. I think the foreclosures will continue until the job market changes radically. I don’t think it will change the housing market that much. We’ve been dealing with foreclosures saturating the market for some time now. Washington State has been a strong real estate market despite the national trend.

 74. The light just came on — went back and re-read the story…. A123 was the feature company.I do think the Chinese financing might keep them going — perhaps the real work will be sent back to China — maybe… (and maybe not maybe but for sure eh?)I comment regularly on these stories and point out the numbers don’t work. Being engineers they just work the numbers themselves — so there are few arguments — despite the ongoing positive stories about how it will change the future people are beginning to see…

 75. / Woah! I’m really loving the template/theme of this blog. It’s simple, yet effective. A lot of times it’s challenging to get that “perfect balance” between user friendliness and appearance. I must say you have done a excellent job with this. In addition, the blog loads very fast for me on Firefox. Outstanding Blog!

 76. your own words. If we women didnt have the vote, do you think that the standing of husbands and fathers would have been wrecked?For example, Before they got the vote, there was no concept of prohibition. In fact, the disaster known as prohibition was passed the same year they got the vote. Proof that a wave of well meaning stupidity went through the body politic.

 77. La verdad, si me hubieran dejado decidir, habria insistido en darle el perro a la chica que lo queria y no a su dueña, pero no tenia mas remedio que regresarselo a esta ultima, era lo correcto. (no para la perra, quiza… pero hasta a ella le dio gusto ver s su dueña)Gracias por estar al pendiente, Cronicas, un saludo!

 78. Canada ONE big fat USA colonial banana republic. I am sure Stephen Harper’s buddies in the private security firms business made also a bundle screwing and stealing the Canadian taxpayers slaves. Must give the government gravy to the private sector. It’s good for the Conservative Canadian neo-con fascist businesses. The federal government Auditor General f tSheila Copps, the most honest person in Ottawa, (no pun it’s here real name) is investigating the G20 RCMP/Conservative party orgy,I think we will have a lot of fun.

 79. We do well at keeping the trash items out of the car after errands day… Recently I had my husband remove the seats from the van. I cleaned the floor windows and walls. The carpet looked so nice, I then got an idea to take a sheet and place on the floor cut slits in the places so that the seats would fasten back in their places, then I covered the seats with sheets as well, now when the sheets are dirty in the washer they go. It saves on me having to get the shop vac out too often…[]

 80. No offence to Cracker, but it’s quite apparent IA has not received writs because if this were to be the case it would have been a major news story in the MSM for it would be overjoyed as the writs would confirm its account of Jackson as the virtuous Joan of Arc. The MSM does not have the backbone to give credit where credit is due in IA’s revelations that there have been far more questionable misdemeanours in the HSU than the alleged crimes of Thomson.

 81. Yea, it did mention that and you have a good point about the suit restricting what they could say. That’s probably it. It just seemed odd to me.I got my account off hold and they put a note on it saying no suspicious activity, but it’s super annoying. I’m currently on hold with Apple so I can try to get them to cease and desist. I keep reminding myself that I should be nice to the poor customer service person I talk to. lol.

 82. I have seen plenty of useful things on your web-site about pc’s. However, I have got the impression that lap tops are still not nearly powerful more than enough to be a option if you normally do tasks that require a great deal of power, such as video editing. But for internet surfing, statement processing, and a lot other popular computer functions they are okay, provided you may not mind your little friend screen size. Thank you sharing your opinions.

 83. Hostgator has blocked my site http://www.reserbar.com (13rd July) due to, as they say, the huge traffic I've had. After I have moved the site, 12 hours later, I've lost all my traffic. I don't know what Google thought by you penalized me.After two weeks I refactor all the site introducing new content but nothing happened.I started this site 5 years ago and now I am starting to shut it down if nothing changes in this days. Thank you for your silence, Google and God starts to be so similar…

 84. Por favor, Sonia… me has matao!. Me encanta esa mermelada con las semillitas de amapola. Y me ha gustado eso d ela manzana (pensaba que la ibas a triturar), pero veo que la retiras). La próxima mermelada que haga, usaré el truco d ela peptina de la manzana como espesante.Fenomenal… sabes?. La mermelada de fresa es de las que menostomo yo. Me encanta la de naranja amarga. Las de ciruela. La de calabacín (regalo de mi amiga invisible) es una pasada.Un besote y gracias por esta segunda receta

 85. I’ve enjoyed visiting your site. Your link was sent to me in a Google alert.I would guess that you are about to receive more than one comment informaing you of the number of times Josh Groban has appeared with John Williams and suggesting that you purchase the DVD Josh Groban in Concert so that you may watch one of their sweetest performances.

 86. It was you asked for an example of someone using “feminazi” the way I see this word is used (unless I had misunderstood you), Matt. I’ve provided such an example and whether that guy’s argumentation is “awful”, unsubstantiated or whether it stereotypes feminists (or whether it is even plain stupid) is a completely different matter.

 87. Tu post se me fue como algodón de azúcar, ya lo saboreaba y quería más.¿la música de la caminata entre los puestos ambulantes es del ambiente? porque le queda muy bien¿Por qué les vieron la cara de gringos? ah!!! pues!!! les aplicaron la mexicana "el que no es tranza no avanza"

 88. I couldn’t have asked for a better blog. You’re there to give excellent advice, going straight to the point for straightforward understanding of your readership. You’re undeniably a terrific expert in this area. Thanks a lot for being there for people like me.

 89. The following time I read a blog, I hope that it doesnt disappoint me as a lot as this one. I mean, I know it was my choice to read, but I truly thought youd have something interesting to say. All I hear is a bunch of whining about one thing that you might repair in case you werent too busy looking for attention.

 90. hola! muy buenas, despues de leer este articulo (el cual me ha convencido xD ) me fui derechito a registrarme y pude rellenar 5 encuestas q habian, a las cuales supongo q pueden acceder todos lo usuarios no? (aclareme esto please) pues nada q me faltan otras 5 para poder pedir la tarjeta. la verdad es q tiene muy buena pinta el sitio y eso de la tarjeta tb parece muy bien. a ver si es oro lo q reluce xd saludos!!!

 91. i have three domains I will transfer them to you, I have already tried ti transfer my domains to godaddy because many people advice me to transfer to godaddy, but i should wait 60 days, but I will transfer them to you after the 2 months, can I send you my login details to check from your end, thanls

 92. I was looking for a good read about this issue . Searching in Google I found this blog. After going over this information I’m very happy to say that I have finally found just what I was looking for. I will make sure to save blog and come again on a constant basis. Thanks!