Tử Vi 2017 Cho Người Sinh 1985 – Tuổi Ất Sửu

Tử Vi 2017 – Nam Sinh 1985 – Ất Sửu

Nữ 1985 xem ở phần dưới nhé các bạn

Ất Sửu: 33 Tuổi – Nam mạng
Sanh từ 21-1-1985 đến 8-2-1986
Tướng tinh: Con Chó
Con dòng Bạch Đế, phú quý
(Tử vi tuổi Ất Sửu 1985 – Nữ mạng)

Mạng: Hải trung Kim (Vàng giữa biển)
Sao: Vân Hớn: Đau ốm, rối ren
Hạn: Thiên la: Tinh thần bất an
Vận niên: Mã ngộ Đao (Ngựa trúng thương)
Thiên can: Ất gặp Đinh: Khắc nhập, hao tốn
Địa chi: Sửu gặp Dậu: Sinh xuất, hao tốn
Xuất hành: Ngày mồng 1 tết:
– Từ 5 giờ đến 7 giờ sáng (giờ địa phương)
– Đi về hướng Tây Bắc để đón Tài Thần
Màu sắc: Hợp màu: Vàng, trắng; Kỵ màu: đỏ, đen.

Tổng Quát Tử Vi 2017 Tuổi Ất Sửu 1985 – Nam Mạng

Quý Anh tuổi Ất Sửu, đa phần đi vào đời với hai bàn tay trắng, không nhờ cậy thân tộc, anh em. Tự mình nỗ lực, kiên nhẫn, cần cù, làm việc không mệt mỏi, nên sự nghiệp dễ thành, nhưng phải khó khăn hơn người.

Quý Anh luôn coi trọng tín nghĩa và đòi hỏi người thân của mình cũng phải như vậy. Vì thế, khó có sự hòa hợp, ít bạn bè thân tình. Mặc dù, bên ngoài có vẻ mềm mỏng hòa đồng nhưng bên trong luôn cố chấp, bảo thủ quan điểm. Quý Anh thích hợp với quân đội, hay ngành nghề chuyên môn. Đi vào các lãnh vực này, dễ tạo được uy tín. Càng về lâu về dài, sự nghiệp càng tăng tiến nhanh hơn.

Số có Lục xung chiếu mạng, dễ bị lâm vào lưới pháp luật, nên tránh xa các con đường có thể dẫn đến tù tội. Nếu biết làm lành lánh dữ, có thể tránh được họa hại.

Trong tình cảm, Quý Anh là người có lối sống nội tâm sâu đậm, nhưng kín đáo. Khi lập gia đình, sẽ là người chồng, người cha gương mẫu. Tuy vậy, Quý Anh luôn luôn mang tính gia trưởng, đòi hỏi mọi thành viên phải nghe lời một cách tuyệt đối. Nếu biết tương nhịn, thông cảm, Quý Anh sẽ có hạnh phúc hơn.

Vận Mạng Trong Năm 2017

Năm nay, Quý Anh gặp Vân Hớn chiếu mạng, thường gặp nhiều chuyện rối rắm trong công việc làm ăn cũng như gia đạo. Sao Vân Hớn thuộc hành Hỏa, Quý Anh mạng Kim bị hao hụt nhiều. Nên tránh xung đột, gây hấn dễ bị thương tích bản thân, liên hệ với pháp luật.

Hạn gặp Thiên la, có nhiều rối rắm từ công việc đến gia đình khiến phải suy nghĩ nhiều, tinh thần dễ bấn loạn.

Về Tứ Trụ, với Thiên hư, Địa hao, công việc làm ăn vẫn có lợi nhuận, nhưng thường gặp khó khăn trở ngại. Mưu sự khó hoàn thành, vì ngoại duyên thường thay đổi theo chiều hướng có hại cho công việc. Gia đình, tình cảm cũng có nhiều việc tốn hao.

Vận niên Mã ngộ Đao, trong giao tiếp thường bị thua thiệt. Nóng nảy, tranh chấp còn hại đến thân.

Phối hợp các yếu tố trên, đứng về mặt Ngũ Hành để luận giải, năm nay Can Đinh thuộc Âm, Ngũ Hành hợp Mộc, Trung vận là Thiếu Giốc, Mộc vận bất cập. Đối với Quý Anh mạng Kim, gặp năm Mộc, tuy có phần khó khăn nhưng cũng vượt qua, nếu Quy Anh cố gắng. Sao Hạn khá xấu, cuộc sống dễ gặp rối rắm về hồ sơ giấy tờ và nếu làm ăn không ngay chính, có thể gây thêm thiệt hại về cả tinh thần đến bản thân. Vận thời cũng không được tốt, việc làm ăn tính một đàng làm một nẻo, gây tổn hại. Gia đình tình cảm cũng có nhiều rối rắm, gây tốn hao. Năm nay, các mặt đều yếu, nên an phận thủ thường để bảo toàn sự nghiệp thì cũng được xem như thắng lợi. Đây là năm khó khăn của Quý Anh.

Xét về mặt Tử Vi, Tiểu vận đi vào Bại Địa, bất lợi cho danh lộc lẫn sức khỏe, đồng thời còn có thể chiêu cảm các sự chẳng lành do Sao Hạn xấu gây ra. Đại Hạn 10 năm (từ 24 đến 33 tuổi) có nhiều đổi thay, cuộc sống càng thêm khó khăn và cần phòng tai nạn.

Tọa Cung tiểu vận có Đào hoa, Nguyệt đức, Thiên khôi là những Quý tinh nhưng bị Tuần hóa giải, trong may có rủi, tình cảm cũng không được suông sẻ, dễ gặp trái ngang.

Với Thanh long, Long đức cư Hạn là Song long cách biểu hiện danh lộc dồi dào, gặp nhiều may mắn có khả năng đánh bật phần nào rủi xui xâm nhập. Đang trong giai đoạn khó khăn, được sự hỗ trợ của đôi Phúc thiện tinh này là một sự may mắn cho công việc nhất là trong việc học hành, khoa bảng. Với Phục binh, Phá toái, Thiên hư, Kiếp sát nên cẩn thận hồ sơ giấy tờ, thái độ cư xử vì dễ bị người oán ghét gieo tai tiếng thị phi, bất lợi cho uy tín, đôi khi còn bị liên hệ đến công quyền.

Tuy Hạn gặp sao xấu, dễ sinh hư việc, nhưng được Thiên hỷ, Nguyệt đức, Quý nhân đỡ đầu nên những nguy cơ rối rắm cũng nhẹ qua, giảm thiểu nặng nề.

Cung Mệnh có Bạch hổ, Thiên không, gia đình có ngươi ốm đau, sức khỏe Quý Anh cũng bất ổn. Công việc có kẻ xấu cản trở, chống phá gây suy giảm bạc tiền, uy tín. Nên ẩn nhẫn dù gặp phải chuyện chống trái, để tránh xảy ra những vấn đề phức tạp, có hại nhiều hơn.

Mặc dù Tiểu vận đi vào Bại Địa nhưng với Lộc tồn, Thiên trù lưu Hạn, không lo thiếu thốn tiền bạc, dù có những tiêu hao vô cớ.

Với một số Chánh tinh ảnh hưởng nêu trên, năm nay không nên xông xáo, mưu tính lớn, nhất là đừng chạy theo danh vọng. Hãy duy trì, giữ gìn những gì đang có, nếu thay đổi cũng chỉ nên nắm bắt những công việc đơn giản với môi trường quen thuộc. Như thế, sẽ dễ bề xoay trở và còn có thể tránh được thua thiệt.

Ất Sửu Kim mạng Quý Anh
Đắn đo, cẩn thận, khó tranh với đời
Lục Xung chiếu mạng đổi dời
Công danh gia đạo, cơ ngơi khó bền
Vào đời tay trắng làm nên
Nội ngoại thân tộc, hai bên chẳng nhờ
Tiền vận, thuyền phải xa bờ
Chòng chành, chao đảo phải nhờ người dưng
Trung niên Vận tốt đáng mừng
Gia đình sự nghiệp thịnh hưng dần dần
Đinh Dậu khó được an thân
Làm lành lánh dữ qua dần khó khăn.

Những Điểm Đặc Biệt Trong Năm 2017

– Mùa Xuân: Tháng giêng và 2: Công việc gặp khó khăn. Cẩn thận hồ sơ, giấy tờ. Quan hệ sinh tranh chấp. Tháng 3: Khó khăn đã vượt qua nhưng chịu nhiều tổn hại. Chỉ nên làm việc nhỏ.

– Mùa Hạ: Tháng 4 và 5: Dễ gặp chuyện xấu khó lường. Không nên thay đổi công việc. Gia đình hay bản thân có bệnh nạn. Tháng 6: Công việc làm có cơ hội tốt nhưng dè dặt. Đừng nghe lời người mà hùn hạp làm ăn.

– Mùa Thu: Tháng 7 và 8: Công việc có lợi, phòng tiểu nhân. Gia đình có tin vui về vợ con. Việc khó có người giúp. Tháng 9: Cẩn thận về tiền bạc. Đừng chạy theo lợi lớn, phong hung họa theo sau.

– Mùa Đông. Tháng 10 và 11: Không nên tranh chấp. Nhẫn nhịn sẽ ít thiệt hại hơn. Gia đạo bất an. Tháng 12: Đi xa nên cẩn thận, phòng tai nạn. Có ốm đau cũng mau hồi phục.

Cúng Giải Sao Hạn Trong Năm 2017

Hàng tháng vào lúc 9 giờ tối ngày 29 Âm lịch dùng 15 ngọn đèn, hương hoa trà quả làm phẩm vật quay mặt về hướng Nam mà khấn vái.Tử Vi 2017 – Nữ Sinh 1985 – Ất Sửu

Ất Sửu: 33 Tuổi – Nữ mạng
Sanh từ 20-2-1985 đến 8-2-1986
Tướng tinh: Con Chó
Con dòng Bạch Đế, Phú quý.
(Tử vi tuổi Ất Sửu 1985 – Nam mạng)

Mạng: Hải Trung Kim (Vàng giữa biển)
Sao: La Hầu: ốm đau, hao tốn
Hạn: Diêm vương: Phòng bệnh nặng
Vận niên: Mã ngộ Đao (Ngựa trúng Thương) xấu
Thiên can: Ất gặp Đinh: khắc nhập, hao tổn
Địa chi: Sửu gặp Dậu: Sinh xuất, hao tốn
Xuất hành: Ngày mồng 1 tết:
– Từ 3 giờ đến 5 giờ sáng (giờ địa phương)
– Đi về hướng Bắc để đón Tài thần
Màu sắc: Hợp màu: Đen, trắng;Khắc Kỵ màu: Đỏ, vàng.

Tổng Quát Tử Vi 2017 Tuổi Ất Sửu 1985 – Nữ Mạng

Qúy Cô tuổi Ất Sửu là người có chí tiến thủ, tinh thần trách nhiệm cao và nhiều nghị lực. Tính tình cương trực, thẳng thắn, chuộng lễ nghĩa, cuộc sống nội tâm phong phú nhưng rất thực tế. Nếu theo đường khoa bảng, theo nghề chuyên môn, Qúy Cô dễ thành công vì vừa thông minh lại vừa siêng năng nhẫn nại, sự nghiệp dễ tạo trước 30 tuổi. Qúy Cô không nên theo ngành ngoại giao hoặc kinh doanh tự do vì khả năng giãi bày, giao tiếp bị hạn chế, khó đạt kết quả tốt.

Đa phần, tuổi Ất Sửu không nhờ cậy người thân, thích sống tự lập, tự lo sự nghiệp. Lập gia đình sớm, dễ đổ vỡ, ngoại trừ sinh vào Thu Đông, con đường tình duyên sẽ “thuận buồm xuôi gió” hơn, nhưng công danh khó lập và sự nghiệp dựa vào người chồng, không mấy thích hợp với tánh tình tuổi Ất Sửu. Từ 40 tuối trở lên, công danh sự nghiệp lên cao. Nếu ăn ở có phước đức, tuổi già hưỏng nhiều phúc lộc, con cái nên danh.

Vận Mạng Trong Năm 2017

Năm nay Quý Cô gặp sao La Hầu chiếu mạng, dễ gặp trở ngại, buồn phiền, bản thân khó tránh ốm đau, hao tốn. La Hầu là một Hung tinh hành Thủy, tác hại nặng đối với nam giới nhưng với Kim mạng Qúy Cô cũng gặp nhiều bất lợi, nhất là đối với sức khỏe và tiền bạc.

Với Hạn Diêm vương, cần phòng các chứng bệnh phụ nữ, nhất là đường máu huyết. Nếu đang thai nghén phải cẩn thận nhiều hơn.

Về Tứ trụ, với Thiên hư, Địa hao, công việc làm ăn dù có vài chướng ngại, trở ngăn vẫn có cơ hội vượt qua bằng sự nỗ lực hoặc có Quý nhân tận tình giúp đỡ. Gia đạo có nhiều bất an, nên cố gắng chịu đựng.

Vận niên Mã ngộ Đao, bất lợi trong việc cạnh tranh đối phó. Dù trong tình huống nào Qúy Cô cũng nên nhún nhường nhẫn nhịn sẽ ít thiệt hại hơn.

Phối hợp các yếu tố trên, đứng về mặt Ngũ Hành để luận giải, năm nay Can Đinh thuộc Âm, Ngũ Hành hợp Mộc, Trung vận là Thiếu Giốc, Mộc vận bất cập. Đối với Quý Cô, mạng Kim, gặp năm Mộc, tuy không thuận nhưnq khó khăn trở ngại cũng dễ vượt qua, mưu sự Tiền Hung hậu Kiết. Sao Hạn, Vận Thế, Vận niên đều bất lợi, công việc làm ăn lẫn sức khỏe có nhiều khó khăn bất trắc. Với tình trạng này, chỉ nên cố gắng làm những việc trong tầm tay và quan tâm giữ gìn sức khỏe. Đặc biệt, cần tránh mọi tranh chấp hơn thua, càng nhẫn nhịn càng ít thiệt hại. Có thể nói, đây là năm khá xấu của Qúy Cô.

Xét về mặt Tử vi, Tiểu vận đi vào Tuyệt Địa, Bất lợi cho danh lộc lẫn sức khỏe, đồng thời còn có khả năng ngăn chặn, hóa giải các sự chẳng lành do Sao Hạn xấu gây ra. Đại Hạn 10 năm (từ 24 đến 33 tuổi) công danh, sự nghiệp chưa ổn định, ảnh hưởng không tốt cho Tiểu Hạn, mọi việc càng nên cẩn thận.

Cung Tiểu Hạn có Thiên tướng, bị triệt, tượng trưng cho uy thế, tiền bạc nhưng bị Triệt, Suy …dù có gắng sức bôn ba cũng khó làm đổi thay tình trạng. Tuy nhiên, Hạn vào Tuyệt Địa có Triệt nhập Cung cũng phần nào làm giảm bớt hư hại, Hạn xấu trở nên sáng sủa hơn.

Hội chiếu có Thanh long, Hóa khoa, trong khó khăn có Quý nhân giúp đỡ, có thể thay đổi công việc tốt hơn. Bên cạnh cũng có Quan phủ, Trực phù hội nhập, phải cẩn thận trong hồ sơ giấy tờ và luôn giữ lòng ngay chính để tránh phải rối rắm vì phải đôi chối, kiện thưa.

Cung Mệnh có Bạch hổ, Đại sát, dễ gặp chuyện xấu khó lường, tài lộc không thuận, bản thân hay người thân có thể bị tai nạn hay ốm đau nặng.

Cung Phúc Đức có được bộ sao Tam Đức: Thiên Đức, Phúc Đức, Nguyệt Đức, nếu ăn ở hiền lành thì các Phúc tinh này có khả năng ngăn chặn, hóa giải các hung tai, họa hại, đem lại nhiều may lành.

Cung Tài Bạch, có Đại, Tiểu hao hội chiếu, tài lộc vào ít, ra nhiều. Cần phải cẩn thận mới khỏi lâm vào khó khăn.

Nhìn chung các mặt, đây là năm khá xấu, cố gắng giữ gìn mọi mặt và đừng hấp tấp bôn ba để tránh khỏi rơi vào hỏng hụt vì sự lừa gạt của tiểu nhân, cố gắng chịu đựng, giữ tâm ý lành thiện thì Phước sanh, Họa lùi, cuộc sống sẽ dễ chịu hơn.

Ất Sửu Kim mạng Quý Cô
Can Chi không thuận song xô dập dồn
Nhỏ tuổi nếu sớm kết hôn
Tình duyên đổ vỡ, tâm hồn héo hon
Tiền vận khó được vuông tròn
Vận thời không thuận nên còn gian nan
Trung niên mới được vững vàng
Thu Đông sanh thuận vào hàng cao sang
Nghịch sanh lỗi số bất an
Nhờ vào Phước Đức, vững vàng ngày sau
Đinh Dậu phòng chuyện ốm đau
Tạo thêm việc Thiện qua mau tai nàn.

Những Điểm Đặc Biệt Trong Năm 2017

– Mùa Xuân: Tháng Giêng và 2: Công việc rối rắm. Tài lộc kém. Phòng bệnh nạn. Tháng 3: Việc khó có người giúp, cẩn thận trong giao tiếp Tài lộc tăng.

– Mùa Hạ: Tháng 4 và 5: Sức khỏe kém. Tình cảm bất an. Cần quan tâm nhiều hơn đến gia đình. Tháng 6: Công việc thuận lợi nhưng không thường. Tiền vào ít, ra nhiều.

– Mùa Thu: Tháng 7 và 8: Gia đạo bất an. Tốn hao nhiều mặt. Càng nôn nóng càng thua thiệt. Tháng 9: Có cơ hội tốt. Tình trạng thay đổi tốt hơn.

– Mùa Đông: Tháng 10 và 11: Gia đình có tin vui. Tài lộc tăng nhưng tốn hao cũng nhiều. Tháng 12: Phòng tai nạn xe cộ. Không nên đi xa.

Cúng Giải Sao Hạn Trong Năm 2017

Hàng tháng vào lúc 9 giờ tối ngày 8 Âm lịch dùng 9 ngọn đèn, hương hoa trà quả làm phẩm vật quay mặt về hướng Bắc mà khấn vái.Xem tử vi 2017 của các tuổi khác ở đây ===>>> Click

Facebook Comments

Đánh giá bài viết

566 Comments

 1. Il faut une « population émissaire » à tout pouvoir totalitaire : Hitler n’a pas fait autre chose avec les juifs en Allemagne dans les années 30…Mais, comme le dit Zemmour avec ironie dans une récente chronique, tous les actes de l’islam sont « modérés »…

 2. the christmas ornaments are a great ideal, one year i got a gift as a paper carrier of two or three needlepoint ornaments, that someone had made, that was the greatest gift of all back then and made my day, another was a check for ten dollars from one of my customers mailed to me at home, but they were a friends parents that knew me as well. I also got some gifts of mason jars with m and ms and holiday candy the little ones that are cute, those were nice little jestures that impressed me greatly.

 3. zulus pisze:Nie zgadzam się z tobą Piotrze. Uważam,że Chińczycy jeszcze przez lata (wg mnie co najmniej 50) nie będzie w stanie rzucić wyzwania USA. Są zacofani technologicznie. To,że Szanghaj czy Pekin są zamożne nie ma znaczenia.Obecnie nie liczy się liczba żołnierzy (przynajmniej dla mocarstw), ale rozwój technologiczny. To nie II wojna światowa.

 4. But that’s not going to work, which brings me to the recent news item that I mentioned at the beginning. James Delingpole’s Daily Telegraph blog alerted me to the latest. In Germany, where the global warming dogma has been very deeply entrenched, one of the founding fathers of Germany’s environmentalist movement, Professor Fritz Vahrenholt, has converted into a global warming skeptic and is promoting his views in a new book and a series of article in Bild, a major German newspaper. What caused the change? According to one account:

 5. I have seen that smart real estate agents all over the place are starting to warm up to FSBO Marketing and advertising. They are acknowledging that it’s more than merely placing a sign in the front area. It’s really concerning building connections with these suppliers who sooner or later will become buyers. So, if you give your time and energy to supporting these retailers go it alone : the “Law involving Reciprocity” kicks in. Good blog post.

 6. Галина! Отличный взгляд на канадского сфинкса! Точно! Присмотрелась -и правда похож! Надо же какой у Вас точный взгляд!

 7. Lamidolly : Il me semble que j’entends mieux, en contact plus étroit et direct avec le texte, en lisant moi-même en silence. Les virgules, les points, les points-virgules, j’y comprends rien mais je m’en fous, à la télé [ou au théâtre] y a pas de virgules ! Jean-Marie Gourio* ; Extrait de ChutTé, ç’est pas pour rien que le phasme s’est débarrassé de sa petite lucarne ; il ne supportait plus les lecteurs de prompteur !.* également auteur d’Apnée (polar sorti en 2005), histoire d’enchaîner sur la « respiration » évoquée plus haut…

 8. apr15 Spettacolare! mi è piaciuta in particolar modo la battuta iniziale con la chiabotto (scusa se non ti palpo, ma c’è troppa gente!!); è bellissimo come l’ha “refremmata”, come ha cambiato il punto di vista da – eh si, ti piacerebbe baciarmi ed avermi eh?? – a – lo so che vorresti essere palpata, ma guarda che adesso non è proprio il caso!-; bellissimo anche il battibecco con la sorella della ventura, dalle battuttine che la schernivano e diminuivano, fino al contatto fisico spinto, che di fatto, se si fosse trattato di una situazione reale, aveva creato le basi per una situazione molto calda! grazie mille per l’articolo!!

 9. Elba, el precio que tu consultas es por el examen Alcat el cual te indica los alimentos al cual tu organismo tiene intolerancias. Quizás te acomode más ir a nuestro centro en Antofagasta. La primera consulta en Antofagasta tiene un valor de $70.000 y los controles posteriores tienen un valor de $30.000. El número de controles a los que debas asistir, dependerá de la evaluación que haga la nutricionista, puedes llamarnos al (2) 817 9900 o al (55) 261 217 , para pedir hora y/o más información

 10. Granollers c’est un peu le Benetteau espagnol. Second couteau banalisé au milieu de l’armada transalpine mais pas mauvais par éclairs le bougre et il n’a rien d’un limeur. D’ailleurs j’aime bien les Marcel (et même Marsel).A part ça quelques bons coms sur cet article. Bravo à toutes et tous !

 11. I definitely think you’re right about being more likely to pick up familiar accents and influences, which is another reason why I think many people are surprised to find themselves mimicking (more subtly, of course) accents or mannerisms that are not as familiar. I love that Canadian ‘eh’ :)I never got tired of that Pittsburgh “entrance”.

 12. kikibortok2012?They already panicked the 11/11/11.They released radio active material one month before.They are trying to cause interference so only them will get the enlightment of their DNA.They will be gods and we still be their slaves.Have no fears.Feel love instead.Even them are not sure of 2012.But fear is their best weapon.Good vibrations is the key.

 13. I have found that though I really must divide my course into weeks because of my university’s semester system, it really helps to also make divisions in terms of learning units, which are far more valuable. Then when I use a discussion or quiz, my students know that these items belong to a particular unit, and their learning is more connected and cohesive.

 14. How judgmental and pathetic, judging peoples weight. Period. Whether, someone has an eating disorder, is naturally thin or is overweight… we are talking about a human being and she deserves your respect! Our world would be a lot kinder if people could remember that. Congratulations to the happy family, I’m sure little Etta is beautiful.

 15. Sure, and fixed along with the joblessness fee, in addition to the massive debts and deficit, the lagging economic climate, our downward standing from your eyes owned by everything, the shredding of our Constitution, the insidious and treacherous takeover of our govt, the rising training warfare and racism, and all owned by one other adverse components which have been continuing to come about, non-stop, contemplating how the Hussein Regime de trabalho got over

 16. Nice. We can help eliminate sickness with more knowledge of ph balance. Thank you for posting that. I will return again to read more and inform my family and friends the quality information that you are posting. Please keep up the good work!

 17. Cabe puntualizar el dato que Estaban Dominguez dice sobre “asegurar las instalaciones”, ya que por mucho que pongamos, sino se arreglan es como si no existiesen. Tal como está la situación, más vale distribuir bien el dinero en arreglar dispositivos como éste, así como muchos otros como comentaba el compañero.

 18. ipad cameras- 5 megapixel isight camera- autofocus- tap to focus- face detection in still images- vedeo recording, HD (1080) up to 30 frames per second- video stabilization- placetime camera with VGA-quality photos and video at up to 30 frames per second- photo and video geotaggingiphone cameras- 8- megapixel iSight camera- Autofocus- Tap to focus- Face detection in still images- LED flash- Video recording; HD [1080p] up to 30 frames per second with audio-Video stabilization-Front camera with VGA-quality photos and video at up to 30 frames per second- Photo and video geotagging

 19. Cituji: "V praxi neexistuje žádný nástroj k posouzení způsobilosti k výkonu volebního práva"A to ani u osob, které způsobilosti zbaveny nebyly. Na základě stejné argumentace, jakou se mentálně postiženým bere volební právo, by se mohlo volební právo omezit např. na lidi s IQ 120 a více. Jde jen o to, kam na stupnici duševních schopností dáme čáru. Někdo tady na JP nebo na leblogu o tomto tématu postoval hezký článek, nevíte, kde to je, prosím?

 20. Ik vind jouw invulling van ons gezamenlijk quakergebeuren erg mooi, heel apart met het verlopend grijs..ik ben zeer benieuwd naar de rest.je schreef “van haar en via haar ook anderen leer ik” mag ik nu van jou leren hoe je onder “haar” een linkje naar mij hebt geplaatst? ik kan wel een linkje maken maar niet op deze manier..ik hoop op uitleg en ik ga mijn best doen om het ook nog te begrijpen mooi weblog heb je..Marcella

 21. Sweetie, I haven’t seen Katherine yet – they’ve been busy with school which is in the last week so I’ll try to go there this week. Otherwise, I’ll post your letters to her tomorrow!I’ve gotten almost everything on your list except the red high heels and the blue sparkly jacket but I’m still looking. I’m back next week darling, right before Christmas.I love you loads X X XTell J and Bobo D I love them too. And big hugs to Auntie Blessing and Nizzles

 22. The new Zune browser is surprisingly good,but not as good as the iPod’s. It works well, but isn’t as fast as Safari, and has a clunkier interface. If you occasionally plan on using the web browser that’s not an issue, but if you’re planning to browse the web alot from your PMP then the iPod’s larger screen and better browser may be important.

 23. With our budget, I prioritized food, the dress, live music.I wish I had prioritized (more) my hair and the bridesmaid’s dresses. But you can’t have everything. The most important tradition to me was having a traditional Book of Common Prayer ceremony. Those aren’t so common anymore, and LOTS of guests mentioned the significance of our ceremony and how they felt it really reflected our beliefs. I’m grateful for that.Of course, having you in the ceremony was also quite wonderful as well .

 24. :)) eu sunt la al doilea rand de bomboane si tine cont ca ale mele erau in pom, adica au fost rapite de cate ori trecea sotul pe langa ele (si eu am participat la operatiune, nu pot da vina numai pe el :D)In ceea ce priveste rochia eu mi-am luat-o de vreo 2 luni, pantofii acum cateva saptamani, geanta acum 4 zile, dezavantajul din punctul meu de vedere este ca deja m-am plictisit de rochie, nu mai e entuziasmul acela pe care l-am avut cand am cumparat-o. O sa o resuscitez cu o floare in par 😉

 25. Denise C comentou em 10 de novembro de 2011 às 16:39. Julia,Tenho 03 perguntinhas para você, e gostaria MUITO que me respondesse!:1) sou bem branquinha, se usar a kid na palpebra toda qual outra que posso fazer o concavo??quero um efeito bem natural…2) me fale desse novo serum, que você ta usando? é bom como skinceuticals??3) onde compro esse curvex shu ??Muito obrigada!! bjos!

 26. Hi Devan,Thank you for your comment, you are very kind! It is humbling to hear from you, I already had such a hard time with losing 4, I can’t imagine 10!!!!I had been to your blog several times before (we’re all gluten intolerant here!) and have been reading your ….. It’s funny, I thought about planting something too (for my daughter’s twin), but I didn’t have the courage, just in case it wouldn’t survive.Thanks for coming by and leaving such kind words!

 27. Comentario by — remo, sí claro, nos planteamos la entrada de inversores. Simplemente descartamos una entrada inicial de inversión porque lo que se ofrece en España, cuando tienes un equipo capaz de crear producto como es el nuestro, es insuficiente. Ahora que tenemos equipo, producto internacional y clientes, quizás sea momento de repensar el tema de la financiación siendo un poco más ambiciosos. Saludos,Martín

 28. Maria skriver:Du som har koll… Kan inte du förklara skillanden pÃ¥ olika hjul pÃ¥ barnvagnar. Det här med lufthjul och icke lufthjul. Fördelar, nackdelar… Man blir ju sÃ¥ förvirrad! Till nästa bebis är jag peppad pÃ¥ en Brio, fÃ¥r se vilken

 29. Passerby – one simple method of defewnce would have been (and would be) to keep Muslims/Sharia out of the democracies!!!Dealing with them in their own countries would have been bad enough, but letting them emigrate freely to live amongst us !(and some are fleeing Islam too don't forget) makes things immesurably more complex, especially because the govts will not deport those who are a terrorist threat.

 30. What i do not understood is actually how you’re not actually a lot more smartly-liked than you might be now. You are so intelligent. You know therefore considerably in the case of this matter, made me in my view imagine it from so many various angles. Its like women and men don’t seem to be involved except it

 31. Merci pour ce formidable épisode, je ne m'attendais pas à Teppei ressembler à celui là dans l'anime, je veut dire son caractère, alors j'espère vraiment que Teppei va montrer Kagami comment avoir du plaisir à nouveau jouer au basket au lieu d'être une autre Aomine où il vaut mieux être seul 🙂 le prochain épisode devrait être très intéressant, j'ai hâte de le voir !

 32. What a fun contest! The pictures are so cute so far! Hope to see you in Melbourne ,fl on Friday! I will fly in on Thursday for the friday show! We will see if is in the cards! I am scheduled to fly out of. Balto on Thursday! We will see if it happens! Everything happens for a reason , ! Have birthday and Christmas gifts for you and one for Neil! Also have blankets for Laura, Nicole and seanaharp! We shall see! Much love and devotion . 70 yr old fan

 33. Thanks for the sensible critique. Me and my neighbor were just preparing to do a little research on this. We got a grab a book from our local library but I think I learned more clear from this post. I’m very glad to see such fantastic info being shared freely out there.

 34. Congrats on being a Clever Girls Collective member. :)I watched the Portobello Road Collection video in your tab & it was cute! I imagine that while photographing children for a living could prove challenging, it could also be a blast because the smiles are so instant and real. Thanks for the cool share.

 35. goliath kabila | (16:29) lelo nde bokanisi kosala censure na musique,kala wana boyebaka yango te.apres tout biso na diaspora ba distractions oyo ya musique na theatre esi tobosana yango kala.botikala na buzoba na bino ya musique na theatre na congo kino tokoya kobengana ba ruandais na ba colao oyo bateki congo.bino ba musiciens,ba comediens,ba deputes du ventre,ba politiciens bobosana te mbano na bino ezali apres liberation tot ou tard il faut bo payer ba prix na bino.ingeta

 36. 我仲喺Wisconsinå‘€,家陣機票咁貴……出年睇下有冇錢返,嘿。我呀爸發現啲藥有問題,係因為啲藥包裝上寫嘅指示同醫生開嘅藥方有出入。唔多識雞腸嘅草根,睇唔明張英文藥方,就只可以睇藥房嘅指示,咁就中招……嗰單投訴,我覺得九成九唔關啲醫生事。如果要講有咩問題,我會好似你咁,問啲錢係點收囉。但呢個係制度問題。啲PK報紙淨係識得追打同樣係制度受害者嘅公立醫院醫生,對制度問題聲都唔聲,甚至好是呢單投訴咁,作出一啲似是而非嘅inference。另外,我有啲好奇呢個撒瑪利亞基金到底係點運作。係咪又係好似政府機構處理標書嗰種mentality,價低者得+頭痛醫頭腳痛醫腳?負責做評估嘅人係咪醫生?

 37. Op af sofaen med dig! Nyd at du har tid og mulighed for at fÃ¥ lange, ture i efterÃ¥rsvejret. Det er en af de ting man godt kan blive lidt misundelig pÃ¥ her fra arbejslivet… ;-)Og yoga, ogsÃ¥ genialt! Jeg kan mærke at det gør mig sÃ¥ godt, men jeg har simpelthen sÃ¥ svært ved at være konsistent med det. Mærkeligt…

 38. very helpful. but can u specified for me where and what you eat when u re there so that i can have the same meal as u ( coz da pic look delicious)when i'm going there next year. most of halal restaurant listed from middle east. i want to try korean food also.

 39. 10 months is bearish. last bubble popping period months inventory rose to about 9-10 months at the worse point. This forewarns very bad things in Hudson. 7 months in many other counties will be at 9 months shortly.Sellers better take what they can.Anyone buying here has to have their head examined. Being underwater in short time is not fun at all.

 40. A slur! A slur on that lovely drink. I am very lucky to live one stop away from Cafe East; there seems to be quite a few places in our little South East corner, particularly in Deptford. This pleases me no end. That banh cuon is my favourite though; all those textures.

 41. Greetings from Ohio! I’m bored to death at work so I decided to browse your site on my iphone during lunch break. I love the information you present here and can’t wait to take a look when I get home. I’m amazed at how fast your blog loaded on my phone .. I’m not even using WIFI, just 3G .. Anyways, awesome blog!

 42. Do my companion and i basically advise many aid to find somebody merely that really understands exactly what theyre communicating around when utilizing web. One without doubt comprehend learn how to carry a challenge that will assist you mild and in fact insure it is vital. Extra individuals should discover it along along with perceive it the main journey. As i am not able to consider youre just ignore popular as you undoubtedly make use of the product.

 43. Здравствуйте!Меня заинтересовали ваши курсы по направлению PHP.Желание обучаться у меня есть.Имею хорошее знание HTML/CSS, Javascript.Базовые знания PHP, MySQL также в наличии. Есть понятия ООП.Небольшие практические навыки по Ajax. Также использование DOM.Есть ли у меня шанс у вас обучиться и работать?

 44. Haha…ik wilde hetzelfde zeggen als Serena…schoenen! De muts vind ik erg leuk! Ik heb er ook altijd eentje met “flappen”over de oren. Kan me voorstellen dat het lastig is om daar kleding te vinden in jouw smaak. Maar online wel vanalles verkrijgbaar dus?Blazers heb ik zelf niet…vind het ongemakkelijk en kan me er niet goed in bewegen. Heb zelf het liefst een spijkerbroek aan met een lekker warme sweater, met capuchon

 45. Dr. Osmar, acho que esse campeonato vai ser decidido na última rodada, campeão e classificados para a Libertadores, eu como Corinthiano confesso, que não vou ficar muito preocupado com outros resultados, desde que, o Corinthians esteja vencendo o seu jogo.Até porque algumas rodadas atrás torci para o Figueirense, e agora ele esta sendo uma sombra para nós.Abraços.

 46. Good ¡V I should definitely pronounce, impressed with your website. I had no trouble navigating through all the tabs as well as related info ended up being truly simple to do to access. I recently found what I hoped for before you know it in the least. Quite unusual. Is likely to appreciate it for those who add forums or something, web site theme . a tones way for your client to communicate. Nice task..

 47. BacchusTu não conheces as histórias Star Wars em BD, eu arranho um bocado nisso e gosto mais delas do que dos filmes.Não gostas, deves ter lido muia dúzia de comics soltos e dizes uma coisa dessas, para além de chamares brutos aqueles que gostam.Não gostas, pronto.Mas que é a maior e mais ambiciosa colecção de sempre em Portugal, é!Digas o que disseres!:P

 48. Jean, I think you hit most of the unsubscribing points. I really liked one blog and signed up for the newsletter. This guy sent me stuff every single day. I quickly dropped the blog and NEVER go back to the site. I think that's a biggie, how much is too much? For me I would say once a week is perfect. Someone should do a study on unsubscribing! I think most of its obvious though.

 49. Having actually worked there for a spell, I completely support this man in his endeavor. Although I could offer nothing that would support/deny his claims (as it was office work), I always had the sense the entire place was a work…If they are indeed scammy, I hope he goes the distance.

 50. Moi!Ihan näppärän oloinen kapistus. Kuinkas tuo kestää pikkukosteutta? Pitääkö se kiikuttaa suojaan heti ensimmäisen vesipiskon pudottua?Itse kuvailen ulkona EL 500:lla ja senverran kosteudesta/sähköiskun vaarasta varoiteltu että poutaa pitää olla….400 Ws on vähän kun pitää kilpailla kirkkaan auringonvalon kanssa. 500 Ws riittää juuri ja juuri. Onkohan Quadran todellinen teho kun vertaa 400Ws normaalisalaman kanssa?

 51. saya tengok semalam zik…kalau nak jadi keeper hebat macam KFC Man, kena suka climbing rock untuk kekuatan kaki dan tangan ok…nampak hensem semuanya semalam waktu interview tapi kat atas padam semua gelap basah peluh….azura recently posted..VA:F [1.9.22_1171]please wait…VA:F [1.9.22_1171](from 0 votes)

 52. There are some interesting points in time in this article but I don’t know if I see all of them center to heart. There is some validity but I will take hold opinion until I look into it further. Good article , thanks and we want more! Added to FeedBurner as well

 53. spc:spc:aff act has nothing to do with lowering test scores for lazy dumb slackers/cops etc…aff act ONLY ensures that test takers with equal scores will be given the same rewards for the same scores irrespective of raceall of the black warriors/ed icons/aff act rebels who fought for blacks to win with PEERS are spinning in their graves over dumb brazen fools like those cops and witless wigga slob marley etcwe are all doomed as slackers rule in all races!!!shame!!!!

 54. Que voulez en s’appelant Machin il est périodiquement désigné par tous ceux qui manque de mémoire ou qui ne savent pas et désigne machin comme auteur de crimes divers et variés, c’est pas de chance pour lui, « c’est machin qui a fait ça… » aveu banal et récurent, je lui recommande de changer de nom au plus vite.

 55. A mes yeux,l’insupportable c’est de tuer des enfants de 3 ans,6 ans,..qui rentrent a l’ecole.Chacun de nous qui a des enfants,ou des petits enfants ressent l’horreur de ce geste.le reste importe peu,ecole publique ou confessionnelle,meme l’assassinat des 3 militaires,inacceptables,ne suscite pas autant d’horreur.Les tres savantes analyses des commentateurs sur les calculs politiques ou les accusations contre le climat de la campagne me paraissent futiles,et pour le moins prematurees.

 56. Devyn S & ESO, I think I’d prefer 1,000 years of economic and technological stagnation to 1,000 years of non-stop temple work. Would that mean that we couldn’t eat anywhere but the cafeteria? (not that the temple’s cafeteria food isn’t great, it’s just that eating it every day for 1,000 years would likely get old, and they don’t serve caffeinated Diet Coke.)

 57. Les comento algo que a mi me pasó, tal vez a ustedes les sirva:Compré una Tv de 6000 pesos a meses, pero mi límite de tarjeta era de 3mil. Lo que hice fue hacer 2 pagos: $4000 en débito, y los 2000 restantes a la tarjeta, y los meses fueron de esos 2000. Lo que le puede funcionar (si no quieren o pueden) ahorrar el monto total es juntar el monto suficiente para que el resto entre a la tarjeta a meses.

 58. Félicitation à J(ésus) C(hrist) et un grand bravo à l’ensemble des lauréats de cette 1ère édition de Grandeur & Décadence. Je tiens à remercier tout le monde et surtout Antoine pour votre positive attitude. Je ne sais pas si Karim va me poursuivre en diffamation mais j’espère qu’il ne m’en veut pas trop et qu’il a quand même pu profiter de son court moment de gloire.

 59. 16/04/2011 – 10:17amCuando era mas joven no cenaba cuando perdia su Real Madrid y eso no me lo conto nadie, lo vivio este que os escribe, de verdad, pero no digo nada porque yo cuando perdia el Sporting hacia lo mismo y peor.La diferencia es que yo no tengo que arbitrar un Sporting-Oviedo y el si que le toca hoy.Mucho peligro tiene el engominau.

 60. ( 2012.02.15 01:45 ) : Unquestionably believe that which you stated. Your favorite justification seemed to be on the internet the simplest thing to be aware of. I say to you, I definitely get irked while people consider worries that they just do not know about. You managed to hit the nail upon the top and defined out the whole thing without having side effect , people could take a signal. Will probably be back to get more. Thanks

 61. Hallo ihr zwei,vielen Dank für eure Mail. Schaut euch doch bitte noch mal euren blog an.Ich glaube da sind ein paar Datumsfehler drin. Ihr schreibt vom 6.-7.7.12 ,dann wieder vom 7.-8.7.12. und dann am Starttag (ich denke mal Freitag) ist bei euch dann wieder der 7.7. aber auf meinem Kalender ist der 6.7. der Freitag und der 7.7. der Sonnabend. Danke im Voraus und viele Grüße Steffen. 

 62. If corporations didn’t have rights under the constitution, wouldn’t their rights become legislated with, more than likely, distinctions in their rights and obligations depending on their corporate purpose? They are a creation of the legislature. What’s the problem with them being regulated by legislature? Glenn! You watch too much TV! Cheer up!

 63. violethaa / amm jjaja la de la prepa no por que nisikiera es una ofrendha por eso se pierden las tradiciones eso es un tapete y ya asi que chistheee las demas ofrendhas si estan biiennio opino que la del cobao por que estha padrriisiimmaaa ademasss ellos hicieron una fucion de lo catolico con lo ritual y eso es lo que es no creeennvotenn por el cobaoo

 64. Bom, sei que sou chato, mas antes de mais nada, ao contrário do que muita gente tem dito, a década só termina no dia 31/12/2010…cada década começa no ano 1 pois não temos ano 0 e termina no ano 10…E por falar em 10, meus 10 melhores dos últimos 10 anos são:1-Schumacher2-Alonso3-Raikkonen4-Hamilton / Massa6-Button7-Barrichello8-Heidfeld9-Montoya10-Vettel

 65. crissilv,culmea este ca iPhone-ul are cel mai mare ecran dintre smartphone-uri.3.5inch depasesc cu mult maximum de 2.8inch pe care il au telefoanele nokia.Urmeaza sa apara samsung Omnia cu 3.2inch dar e inca departe si exagerat de scump (800Euro).Din experienta proprie, 3.5 inch sunt super ok pentru vazut filme si pentru surf pe web

 66. Uh, they DID compromise you retard & thats why we were downgraded. You’re not real bright are ya? Go to London & join the riots you ignorant, lazy, class envy moron.“prey to your corporate oligarchs”? U mean “pray”? Tell it to your messiah moron. No President in history got nearly the millions he did from corporations, then paid them back by bailing out GM, Chrysler, banks, morgage companies, insurance companies & by making GE’s CEO his “Jobs czar”. LMAO!! Get an education.

 67. this is the best course i’ve ever taken. i have achieved number 1 in my keywords in less than a day and sometimes in less than an hour following James’s formula. it is foolproof and the course is so dam cheap i can’t even believe it. with maria andros and andy jenkins selling theirs for two grand and jame’s course complete for less than $100 it’s killer. check out my keyword Oil Trading Courses and you will see my video at the top followed by 3 more of my vids. thanks james, you rock big

 68. “Spain, Italy, Greece and Portugal: all countries where children are increasingly rare, and all countries where the younger generation can’t find work. Something has gone badly wrong.”Couldn’t this be considered similar to the effects of capitalism’s “creative destruction?” It looks like all down-side from this end of the process. The same take was probably that of the cottage industries and family farms struck by the industrial revolution. Yet much positive came out of those. Painful now, yes. But seemingly full of promise too.

 69. Y’know, I really don’t listen to as much OSDM as I should, but I gotta say after one listen, this is one of the best releases in the field that I’ve heard. 3 songs in I wasn’t so sure, but by BC-AD I was feeling really good about it and from then on it’s fantastic. A million cool riffs, shreddy, groovy, the keys are great. Even more impressive that it was released in 1990.

 70. This advice is pretty much the same that Jewish Atheist gave: lose. I suppose I shouldn’t have expected any different from a liberal, but I hope you understand the reticence most conservatives would have at taking your advice.The question you asked was what conservatives should do since they’ve been losing to progressives for centuries. We’re offering some suggestions of what to do while you continue losing. It’s not our fault you’ve picked a philosophy at odds with human nature.

 71. Hi Tracy; Lone Rock Beach usually quiets down after Labor Day. Keep in mind that you may set up camp anywhere in that area so if the actual shoreline looks too crowded for your taste just fall back into the dunes a bit for more privacy. It is dog friendly. Have a great time!

 72. The catchy blog with the fascinating contents. You give the nice information .that a lot of folks dont know just before. most of your contents are make me have a lot more knowledge. it’s very diverse. I was impressed with your blog. Never be bored to go to your blog once more. Have the nice day.Keep enjoyed your blogging.

 73. Although Cohen’s article dismisses the word “apartheid” in relation to the West Bank on grounds that the separation laws there are related to security rather than racism, the gist of his editorial is on the topic of Israel proper. Israel is not a perfect democracy by any means, but applying the apartheid label to Israel itself is way off base.

 74. Vojta, when setting pins to output and then to inputs, you need to change the MODER register appropriately. You may also need reset the OTYPE, OSPEED and OPUPDR registers to their original values at reset before configring them for input. This is to be repeated when setting the input pins back to output pins. I haven’t played around with LCDs quite yet but I don’t see it to be a big problem

 75. Jeg har prøvet Split End Repair, men ikke shampooen. Har meget fint hår og kom derfor kun lidt i hårspidserne og jeg så resultater med det samme. Kan også sagtens se en forskel nu jeg er løbet tør (selvom jeg har fået klippet hår i mellemtiden) så må klart se at få købt en igen.

 76. Don’t you think that if core inflation actually ceased to be “mostly contained,” then the inflation problem would already be out of hand? Inflation expectations would already be unmoored, and perhaps bring with it other nominal variables like interest rates, money supply, and wages. In some sense, waiting for core to start moving is dangerous because if it does, then it will be too late to correct the problem without a significant disturbance to the economy.Thanks and I really like your blog, Rebecca

 77. A.S.C. Dhammaam waxaan idinku salaamay salaanta Islaamka marka xiga Islaamka ma Ahan Argagax ee gaalada Ayaa ah argagax waxa diinta islaamka diidaya ayaa ku sheega Argagixiso wax lamid ah diinteenu waa nasteexo waa qaboobi waa Iimaan waana diinta kaliya ee ilaah loogu dhawaado qofka diinta islaamka dhab u heysto dhibaato ma arko gaaladane ayagaa argagixiso ah oo jecel iney islaamka isku diraan ee gaalada Allaha jabiyo islaamkana Allaha qawiyeeyo Aamiin AamiinU codee: 1  0

 78. Suis désolé! Mais un café mélangé avec des épices, ça ne ressemble à plus rien ! Que reste-t-il du café et de sa saveur? Ce mélange café-épice est une hérésie grossière. N'en déplaise à ceux qui aiment….Mais il faut de tout pour faire un monde, comme on dit!Bonne soirée!

 79. dating outside your race isn’t self hatred….if that person excludes black women completely then you can make a case for that…..terrence howard doesn’t seem to fit that mold…….self hatred is wearing dog hair weaves so you can look like you have hair down your back…..or destroying your hair to straighten it (perm)……killing your own kind…..no one talks about the self hatred inherent in rap…..check yourselves……

 80. Jak sie czuje Pawel i Fedrek po wczorajszym orzeczeniu jego nadetosci Jarkacza o jednej aptece i jednym aptekarzu?Ciekawe czy nadal beda popierac PiS?I co myslicie o dotychczas zawoalowanej opcji niemieckiej obecnie nazywanej patritycznymi Polskimi Slazakami?Za durni ma nas Kaczor?Co na to histtory i senator do wszelkich pana-prezesowych uslug niejaki Slawcio?

 81. As I wrote on the forum.kde.org thread: I think there is somewhat of an overlap but this is no replacement for Sigil. Sigil is a pure eBook (even EPUB) editor which gives a lot of control to the author. But it is very technical and exposes the xhtml and css to the user, which is not suitable for our intended user groups. It also (as far as I know) lacks annotations, the advanced styling that odf allows us to have and graphics editing like Calligra has. So it has an emphasis on different types of features.

 82. The things i have observed in terms of computer system memory is the fact that there are technical specs such as SDRAM, DDR and so forth, that must go with the specs of the motherboard. If the personal computer’s motherboard is pretty current while there are no operating system issues, improving the memory literally normally requires under an hour or so. It’s among the list of easiest computer system upgrade processes one can envision. Thanks for discussing your ideas.

 83. Takuan Seiyo: "First, if you provided a bulletproof transportation and armed police escort throughout the event, plus 24-hr police protection …"Two names: Theo van Gogh, Geert Wilders. Others may suggest themselves. Those Who Are Easily Offended (i.e., Muslims) tend to bypass the civilized aspects of debate and rebuttal. Mr Condor repeats himself

 84. Supposing Obama was a Muslim—doesn’t he have freedom of religion? A lot of people experiment with different religions or non-religion, especially in college. We know he came to accept Jesus as god through Rev. Wright. Maybe he believed something different prior to that. Can’t a man change his mind, especially on a matter as important as that?Reply

 85. Pues a mi también me ha gustado el libro y me he leido los 4 ya traducidos aqui! Hacía tiempo que no leia tanto en tan poco tiempo así que además de entretenerme Calilla Läckberg me ha vuelto a poner en la orbita de lectora habitual cosa que hacía tiempo no me sucedia!!!!La lectura es como el cine a unos gusta y a otros no, pues bien a mi me ha gustado y Sr. Aviles aun comprendiendo su crítica ya que no todo puede gustar a TODOS, con según que comentarios que hace a algunos que han escrito ha perdido todo mi respeto como crítico literario!

 86. arj, I think your comment makes great sense. I take it that we’re in basic agreement. Tom, (sorry got put into the mod queue) thanks for tying this post into your discussion at the fray with you comment. Your argument is a very nice refutation from the empirical point of view, asking whether, in practice, Mormons are any less rational than others in professions that require acute rationality. It’s a relief to hear that reader’s reaction to Weisberg’s piece was so broadly negative.It’s very cool that you got quoted at such length there.

 87. Owning is a money pit. You are now free to travel and do what you love without worrying about mundane maintenance. That's the landlords problem. So glad your hubby suggested a larger space. You certainly have earned it. As much as you loved the condo, that could have become a real money drain with all the fees they charge. Have fun setting up your new space. .

 88. the same way companies stamp a natural seal on their products when in fact, they aren't.it's always best to look at the ingredients. brands will do pretty much anything to get you to buy their product; so as consumers, we need to be smarter and know what to look for to make sure we're not being lied to. we can't just take ads and labels at face value anymore.

 89. This is a very thoughtful assessment of the state of the field, such as it is. As Szu Ting points out, new technology will open doors, at the same time that it may “ensnare” people “without reaching real or original conclusions,” as you say in your post. Do you think the next “ism” will be some sort of digital-ism, in which certain values are imputed to the digital, or certain structures are exposed?

 90. KEVIN.I LIVE IN MARYLAND.I DID NOT GO TO LSU OR ALA. ANYONE COULD SEE MILES BLEW THIS GAME WITH THOSE 3 CALLS ! SABAN HAD A MONTH TO PREPARE FOR THE TITLE GAME AND LOOK WHAT HAPPENED.SABAN IS THAT MUCH SMARTER THEN MILES. MILES TRYING TO BE SMART/CALLING 3 RISKY/TRICK PLAYS IS LIKE ME APPLYING AT HARVARD (LAUGHABLE). I LIKE YOUR ARTICLES.KEEP IT UP.

 91. Get various quotes. This could sound like the simple but it is vital you be careful in this process. You could even go as far as to call and ensure the company has the right insurance and ask the supplier to send evidence for their records. You cannot show too much care in the hiring process, after all you're asking for mostly absolute strangers to do the work.

 92. No, the sun is getting hotter. That would heat things up a bit right? There is no evidence that our carbon footprint on the earth is affecting the globe. Al Bore is an idiot. The only reason they want us to buy into the idea of global warming is so that they can start a global, yes global carbon tax. The powers that be are already talking about it.

 93. Det er præcis derfor, jeg elsker jeres opskrifter og faktisk allerede har lavet et par stykker af dem – det ser bare ud af sÃ¥ meget, men er alligevel sundt, lækkert og (vigtigst for mig) NEMT at lave. SÃ¥ tak for god inspiration!

 94. that the Ho attenuators aren’t what they used to be; so that could be a factor. But most of my research has them supposed to be sounding still really good.) There’s just something real the ppimv captures that all the attenuators I’ve tried don’t. To my very, very humble and untrained ears.Also, it’s nice to not have to carry around an attenuator. hehe But that’s just laziness.

 95. This book is awesome from page one. It challenges a lot of the basis of what we know as Christianity. I am not sure if that is right, but I love it. I love to talk about the hard questions. To move away from the safety of the status quo.Richard (I’m guessing that was your post), Yes, I absolutely think people have Faith in something. They may not think of it that way, but I would argue that it is true.I love the open minded/close minded discussion on page 19. I’ve never thought about it, but that is also true!Peace – T

 96. 1b5Lo mio es mas simple que todos los demas pedidos, pero a la vez me urge, quiero pedirle que me de empleo en cualquiera de todas las empresas que posee, tengo 41 años, soy soltero, pero estoy sin trabajar hace 1 mes aproximadamente, es muy dificil para mi, dado que siempre y desde muy chico he trabajdo. Espero que si le llega mi mensaje, pueda ayudarme.. un saludos cordial..Reinaldo

 97. Buon giorno a tutti. Credo di essere la prima dell’anno. Anzi non io, ma mia figlia che ci ha creduto. E sarebbe anche andata, con un pò di paura, a donare, questo sangue. Meno male che c’è questo sito che ci aiuta. Meno male che non era vero.Comunque è arrivato in Veneto, a Mestre e a Marcon con il cell. 3282694447 di Riccardo Capriccioli.Non diffondetelo.

 98. I’m 3/4 done with the back of Nothin’ but a T too. I haven’t decided what to put on the front of it yet, but I’m making it in green with navy as the accent color. What are you putting on yours?I have a Chicknits Scoop du Jour on the needles, a plan for a cotton lace shawl, and some little odds and ends (mostly baby stuff) going on too.

 99. I'm in the Pacific NW too. We need lots of white to fight against all that gray sometimes.I love the way you put all the pieces together, gorgeous. I love the aqua and white together and I pinned it. I hope you don't mind!I am adding you to my Google Reader and can't wait to see more of your blog. Have a great day!

 100. Trust Audrey Hepburn to say that. Haha. Already gorgeous much?I very rarely have those days. They are super rare. I’m always more concerned about elements of my personality putting people (read guys) off me. I’m OK with how I look. Even though I got braces put on last year, the worst they do is give me a mouth ache. To feel good about myself I work out. I impress myself with my magnificent triceps. Rock solid

 101. Obama brought up the 14th amendment as a possible justification for ignoring the debt ceiling (which is nonsense, as long as the government has any means to pay without further borrowing).But am I correct that the 14th amendment DOES require that US debts be paid – i.e. that it would be illegal for the administration to 'default'?If so, are we to believe that Obama is unaware of it, since he clearly has had lawyers advising him on the 14th? And yet he keeps on using that word…————–*bactivil* – others get cool and relevant captchas. I get a topical antibiotic ointment…

 102. Bah. You seem to ignore what I try telling you altogether. And we’re not going to have a second rate theological argument here a thousand years late (“Why should an eternal universe exclude GOD??”).Bah twice. Denying that GOD exists does not require ANY science whatsoever. If physicists are coming up with crazy theories, it’s for other reasons: they may be crazy, or the universe might be. Bah thrice. Deceiving the simple rabble with mad hallucinations? I can’t think of a better description of what prophets and religions have been doing through the ages.

 103. I was very pleased with the stylus pens and the great variety of colors that came in six pack of pens. The pens are a good fit in your hands, not bulky or awkward. In fact, I was so pleased, I purchased more from this company just to have extras on hand! Great product, fast delivery…extremely pleased with this company, and have bookmarked it for further purchases!

 104. Hei!! Det er SÃ… inspirerende Ã¥ lese bloggen din! Du er utrolig flink! Ble oppmerksom pÃ¥ den gjennom God morgen Norge. Gratulerer sÃ¥ mye med finaleplass i Norges Vakreste hjem! Den fortjener du 🙂 Veldig artig Ã¥ se løsningene dine i det gamle huset. Huset ligner veldig pÃ¥ vÃ¥rt. Vi holder pÃ¥ Ã¥ renovere nÃ¥. VÃ¥rt er bygd i 1948 🙂 Ta gjerne en tur innom bloggen min 🙂 Ha en fin dag!

 105. Great goods from you, man. I’ve understand your stuff previous to and you are just too excellent. I actually like what you’ve acquired here, really like what you are saying and the way in which you say it. You make it entertaining and you still care for to keep it wise. I cant wait to read much more from you. This is actually a great site.

 106. Wow, the HERO, Kocinski on a dirt tracker that also looks amazing! Best news and blog post in months! This must be followed up here. Please try to get a article about him and that bike for a coming SB issue! Whatta great way of starting a Friday morning! 🙂

 107. Aprilia sr nie ma silnika am6 to po pierwsze.Nie opłaca się kupić chińskiego skutera dla 400zł oszczędności rocznie bo kilka razy tyle wyłożysz na części do niego. A silniki 2T w pojemności do 125ccm to bardzo dobre rozwiązanie, może i lubią spalić sporo paliwa ale mają prawie dwa razy więcej mocy od 4T.

 108. You summed up the vast, significant minority of the American public in your final sentence: "Millions more will tune in to next week's Saturday Night Live to find out what they should think about the debate. "I am appalled at how so very many look to their neighbors to tell them how to feel, what to think, what is right and what is wrong ! This whole scenario is out of the pages of "Atlas Shrugged", and we are seeing that whole battleground being waged in our Nation at this time, and HAS been especially since the days of Richard Nixon and Jimmy Carter.

 109. A mi precisamente el de Nieves Álvarez no me mato, pero es que no es para nada mi estilo. Paula estupenda y Angela Molina también muy guapa. Por otra parte una gala lamentable donde se habló más de política que de cine, aunque también he de decir que Eva Hache me hizo reir mucho en algunos momentos.Muy buena crónica.besitos

 110. Tak sobie myÅ›lÄ™ o wymianie zdaÅ„ za.. i o.. KK.Dziwnym jest, ze dyskutuje sie o patologiach. Dobrze sie snuje wÄ…tki z przÄ™dzy runa czarnej owcy.Kartku, wiem, że to nie jest Å‚atwe – napisz o jakimÅ› pozytywnym nurcie naszej rzeczywistoÅ›ci a nie o dewiacjach i odchyleniach.Czas odpocząć Buen Camino

 111. No doubt. its an issue between two groups – RSS & Jihadi’s…stil most of indians are safe against terrorism. So don’t make general statements like this one – இது ஜனநாயகத்திற்கும் மனித உரிமைகளுக்கும் மொத்த சமூகத்துக்குமே எதிரான பிரச்சனை. Why they are killing innocent in between is the question? Try to answer that one.

 112. Tout comme Catherine, mon album est un 20*20. Je lui réserve une page par semaine pour être certaine que je tiendrais l'année complète! Je le fais très très simple … car il y a 52 semaines!Je suis ENCHANTEE de ce projet!!!C'est une réussite…mais je m'améliorerais certainenement en 2012!Biz

Leave a Reply

Your email address will not be published.