Tuyển Tập Truyện Cười 18+ Cấm Nghĩ Bậy

Cười Thả Phanh – Xin gửi đến anh chị em độc giả Tuyển Tập Truyện Cười 18+ Cấm Nghĩ Bậy. Rất mong nhận được sự ủng hộ to lớnKhi con gái kéo nhầm ….. ^_^

Cô gái trẻ mặc váy ngắn bó sát đứng đợi xe bus. Khi xe tới, cô gái định bước lên nhưng nhận ra chiếc váy quá chật và cô không thể nâng chân lên được.

Vì những người khác đang đợi tới lượt mình lên xe, cô gái vội vàng lùi lại và đưa tay ra sau nới lỏng chiếc khóa kéo của váy. Nhưng cô vẫn không thể bước lên xe bus. Hai lần tiếp theo, tình hình không có gì khá hơn.

Trong lúc đang vô cùng bối rối thì đột nhiên một người đàn ông đặt tay lên eo cô rồi đẩy cô gái lên xe. Người đẹp giận dữ quay lại quát vào mặt người đàn ông mất lịch sự: “Sao anh dám chạm vào tôi? Tôi thậm chí còn chẳng biết anh là ai.”

Rất bất ngờ, anh chàng đáp: “Ồ, thưa cô, sau khi cô đưa tay ra sau và kéo khóa quần tôi tới ba lần thì tôi dám chắc rằng chúng ta đủ quen thân để tôi giúp cô theo cách ấy.”Miếng cao su…

Một gia đình gồm vợ, chồng và 9 người con nhỏ đứng đợi xe bus.

Có một ông già mù đứng vào cùng với họ, tất cả đợi vài phút thì xe bus đến.

Nhưng xe bus lúc này đã quá đầy và chỉ còn đủ chỗ cho người mẹ và 9 đứa trẻ. Vì thế người chồng và ông già mù quyết định đi bộ.

Đi được một lát, người chồng cảm thấy khó chịu với tiếng gõ “lộc cộc” của cây gậy mà ông già mù dùng để dò đường, bèn nói:

– Này, sao ông không gắn một miếng cao su vào đầu gậy nhỉ? Đã phải đi bộ mệt thì chớ, thêm tiếng gõ ấy làm tôi muốn phát điên lên. Ông già mù đáp:

– Này, nếu anh mà cũng gắn một miếng cao su vào đầu gậy của anh thì chúng ta đã được lên xe bus rồi, thế nên đừng ý kiến gì cả.Hết hồn khi vợ hàng xóm rủ vào phòng ngủ

Chồng đi chơi khuya về, quên tường nhà vừa mới sơn xong, nên để lại nhiều dấu tay trên vách. Sáng hôm sau, muốn sửa chữa, cô vợ cho gọi thợ sơn là hàng xóm bên cạnh đến:

– Mời anh vào trong phòng này, tôi sẽ chỉ cho anh xem những chỗ mà đêm qua chồng tôi đã sờ!

Anh hàng xóm ngó quanh rồi ấp úng: “Dạ! Tôi sợ…”, chưa kịp nói câu “anh nhà chị về bất thình lình” thì may quá, cô hàng xóm đã chỉ vào vết sơn.

Sau khi công việc kết thúc, cô gái trả tiền cho anh thợ, và thì thầm:

– Tôi phải đưa ra một đề nghị bất thường với anh. Nhưng trước hết, tôi xin anh hãy hứa giữ bí mật chuyện này, nhất là đối với chồng tôi! Nếu đồng ý chúng ta hãy vào phòng ngủ của chúng tôi.

Anh thợ chấp thuận ngay và cùng cô hàng xóm vào phòng ngủ trong một tâm trạng khấp khởi và hồi hộp. Tiến gần bên chiếc giường ngủ, cô gái nói tiếp:

– Chồng tôi là một người đàn ông nhu nhược về thể chất, cho nên bất lực trong chuyện này. Giờ đây, chỉ có tôi với anh. Tôi là một phụ nữ và anh là một người đàn ông, còn kia là chiếc giường ngủ… – Tóc vàng ngập ngừng.

Anh thợ sơn hồi hộp, hổn hển, háo hức:

– Vâng! Tuyệt quá!

– Kể từ khi tôi nhìn thấy anh ở ngoài cửa tôi đã biết anh thích hợp với chuyện đó.

– Vâng, vâng, vâng…

– Vậy anh có thể… khiêng giúp tôi cái giường này lên tầng 3 được không?

– !??Đến thần cũng nhầm.

Trong công viên nọ có 2 bức tượng một nam một nữ. Chúng lặng lẽ đứng nhìn nhau suốt nhiều năm ròng.

Một thời gian sau, có một thiên thần xuất hiện và ban cho hai bức tượng một điều ước:

– Vì hai người là những pho tượng mẫu mực, đã mang lại niềm vui cho nhiều người, nay ta ban cho các ngươi điều ước vĩ đại nhất: sự sống. Các ngươi sẽ có 30 phút để làm tất cả những gì các ngươi đã khao khát bấy lâu nay.

Thiên thần vừa dứt lời lập tức 2 pho tượng trở thành người thật. Họ mỉm cười với nhau, dắt tay nhau chạy vào khu rừng bên cạnh và lẩn vào trong một bụi cây.

Thiên thần mỉm cười một mình khi nghe thấy đôi trai gái cười khúc khích và bụi cây rung lên soàn soạt, cành lá đung đưa.15 phút sau, 2 pho tượng trở ra từ bụi cây vẻ thỏa mãn tươi tỉnh. Băn khoăn và ngạc nhiên, thiên thần hỏi:

– Các ngươi còn 15 phút làm người nữa, các ngươi có muốn tiếp tục không?

Tượng nam nhìn tượng nữ âu yếm và hỏi:- Em ơi! Mình làm lại lần nữa nhé!Tượng nữ mỉm cười e ấp và đáp:- Dạ vâng! Nhưng lần này đến lượt anh giữ con bồ câu để em “ị” lên đầu nó…Ngon..

Trong một phòng karaoke, mọi người đang hát thì mất điện, có người lên tiếng:

– Mẹ kiếp, đang ngon thì mất điện.

Một lúc sau điện sáng trở lại thì vẫn người ấy lên tiếng:

– Mẹ kiếp, đang ngon thì có điện.Có đau không

Ở 1 bệnh viện, có 1 đứa trẻ mới sinh ra. Nó là thần đồng vì biết nói chuyện, mọi người xúm quanh giường của 2 má con.

Bác sĩ hỏi đứa bé:

– Cháu có biết bác là ai không?

Đứa bé trả lời:

– Biết ạ. Cháu cảm ơn bác sĩ đã chăm sóc má con cháu!

Cứ thế mọi người hỏi thăm và đứa bé trả lời làm ai cũng thích thú.

Đến lượt cha đứa bé hỏi:

– Cục cưng, có biết ta là ai không?

Đứa bé ngoắc ông bố lại gần và lấy ngón tay ấn nhẹ vào trán ông ta rôi hỏi:

– Ông có đau không?

– Không!

Đứa bé ấn mạnh dần, mạnh dần đến khi ông bố la to:

– Đau!

Đứa bé lúc này mới nói:

– Tui chỉ mới ấn thế này mà ông đã kêu đau. Lúc trước tui còn ở trong bụng má tui, đêm nào ông cũng Đâm vào trán tui làm sao tui chịu nổi!Trong rạp chiếu phim

– Chuyện cậu và anh chàng mới quen đến đâu rồi?

– Thôi rồi.

– Sao vậy? Hôm qua hai người còn đi xem phim mà.

– Ừ, nhưng lúc trong rạp mất điện, chân anh ta cứ quờ quạng…

– Anh ta sàm sỡ lắm hả?

– Được thế thì còn khá. Đằng này, anh ta cứ quờ quạng sợ mất đôi dép lê cũ rích.Chọn đúng đấy..

Hai thằng sinh viên một tên là Nghiêm sinh viên Bách khoa, một là Tỉnh sinh viên Học viện tài chính gặp nhau trên đường.

Nghiêm hỏi : Tỉnh mày lấy đâu ra cái xe đạp đẹp thế ?

– À, bữa trước tao đang đi bộ trên đường thì tự nhiên có một con nhỏ học cùng trường phóng xe đạp này tới. Nó quăng xe xuống, cởi phăng hết đồ đạc trên người rồi nằm ệch xuống bãi cỏ và nói với tao : – Anh ơi, em cho anh tất cả những gì anh muốn. ….

-Nghêm nói: Mày chọn xe đạp là đúng đấy, đằng nào thì mày cũng ko mặc vừa quần áo của nó …Ai thấy con chim…

Một ông mục sư có nuôi 1 con chim mà ông rất yêu quý. Một hôm, ông không thấy con chim của mình đâu nữa. Ông rất buồn, và cho rằng có người đã bắt được nó. Một sáng chủ nhật, trong buổi lễ, ông mục sư hỏi tất cả :

– Ta có 1 câu hỏi cho các con, và ta yêu cầu các con phải nói sự thật. Các con hãy nghe cho rõ đây : Có ai co 1 con chim không > Tất cả đàn ông trong nhà thờ đứng lên.

Ông biết mọi người đã hiểu sai ý mình, liền tìm 1 cách diễn đạt khác :

– Ý ta hỏi là có ai nhìn thấy chim bao giờ chưa? Tất cả phụ nữ trong nhà thờ đứng lên.

En en èn en… Ông càng lúng túng hơn :

-Không phải, ta muốn hỏi, có ai nhìn thấy con chim không thuộc sở hữu của mình, ví dụ như của nhà hàng xóm?

Một nửa phụ nữ đứng dậy. Không biết diễn đạt thế nào nữa, mục sư lắp bắp hỏi :

– Ta muốn hỏi, có ai đã nhìn thấy con chim của ta bao giờ chưa?

Tất cả các bà sơ liền đứng dậy.Chết vì “gái”.

Một gái điếm chết và lên thiên đàng trong một bộ bikini. Ngọc hoàng nhìn cô lắc đầu:

– Con phải trải qua thử thách là đi trên một thanh gỗ bắc ngang địa ngục. Nếu con còn nghĩ đến những chuyện yêu đương thì sẽ bị rơi xuống đó ngay.

Thanh gỗ khá rộng, cô ta đi trước nhưng sợ nên cô ta bò và cứ chổng đít vào mặt Ngọc Hoàng, Ngọc hoàng đi sau để kiểm tra. Đi được một nửa đường, cô này sợ hãi quay lại muốn xin Ngọc Hoàng thì… không thấy Ngọc Hoàng đâu cả.Cô giáo dạy mầm non

1 cô giáo của 1 trường mầm non nói với học sinh lớp mình rằng:

– Ngày mai sẽ có người đến dự giờ lớp mình, khi nào cô nói “a” thì cả lớp sẽ nói “con cá” nhé!

Hôm sau, đúng như kế hoạc, cô giáo nói “a”

Cả lớp: “Con cá”

Cô giáo ra vẻ rất đắc ý. Khi bước xuống bục, cô giáo bị vấp ngã

Cô giáo kêu: U

Cả lớp: “con cu”

Cô giáo tức wá , kêu cả lớp : Im

Cả lớp: “con chim”

Thầy cô giáo tới dự giờ thấy lạ wá liền kêu lên: Uồi

Cả lớp:con……

Cô giáo: ặc

Cả lớp: con….Bất tỉnh…

Một hôm đẹp trời kiến và voi tâm sự với nhau, kiến liền thủ thỉ với voi một cậu nghe xong voi liền bất tỉnh chả biết vì nguyên do gì. Hỏi ra mới biết kiến nói rằng “Em có thai với anh rồi”

Một tháng sau, Voi và Kiến lại gặp nhau và tâm sự, Voi hỏi nhỏ Kiến, nghe xong Kiến liền bất tỉnh như Voi lần trước.
Cũng chả biết Voi nói gì, dò hỏi thì biết được Voi nói: “Kiến ơi, mình làm lại lần nữa nha”…

hiccc. cười đi nhẹ hiiiiii 

Facebook Comments
Tuyển Tập Truyện Cười 18+ Cấm Nghĩ Bậy
Đánh giá bài viết

1.440 Comments

 1. Deseo hacer un viaje a Napa Valley visitando viñedos, restarurantes, y lugares lindos en aquella región ¿qué tan caro es esto?Yo estoy en México actualmente, realmente esto no tiene relevancia porque viajaré en avión a San Diego a ver a unos amigos y con ellos deseamos hacer el viaje pero no sabemos si nos estamos aventurando demasiado y el trayecto es demasiado pesado si contamos con sólo 5 días para el trayecto y la estancia allá (en Napa Valley)

 2. I agree, it’s going to be a long wait for the sequel! I haven’t reviewed this because of my blogging slump but I really enjoyed reading it, probably even more than her Demon’s Lexicon series (still need to read the third book). I think Kami is a great character and I loved that she’s partly Asian. Also, her fashion sense was pretty amazing.

 3. Hands down, Apple’s app store wins by a mile. It’s a huge selection of all sorts of apps vs a rather sad selection of a handful for Zune. Microsoft has plans, especially in the realm of games, but I’m not sure I’d want to bet on the future if this aspect is important to you. The iPod is a much better choice in that case.

 4. Hump Time of day! Come By McCabes Watering hole & Grill in Father christmas Monica on July thirteenth in order to satisfy other local Bi, and / or sex personal Lesbian women. Group table, Darts, not to mention great drinks! . free lesbian dating sites Eloy city, Cresco, Salix Beauty Line Park PA, Cullman Alabama AL US United States, Koshkonong, Scotia Nebraska NE, Seneca, Stamford New York NY Eloy city

 5. Howdy! This is form of off theme but I would like some assistance from a proven blog. Is it extremely tough to put together your own blog? I’m not to techincal but I’m able to figure issues out very fast. I’m thinking of creating my own, personal but I’m uncertain how to start. Do you’ve any ideas or tips? Appreciate this

 6. Ja, ja, det er ikke alltid ting blir som man har tenkt, men de ble jo fine:)Trodde farging av tøy var forbi forlengst, det er i alle fall mange år siden jeg holdt på med sånt. Husker forresten den tida (tidlig på 70-tallet)da vi surra t-skjorter med hyssing og farga dem i ei gammel gryte:)Fikk ikke bruke mammas vaskemaskin til sånt griseri nei.

 7. Io NON HO il tv dal 1987 (millenovecentoottantasette) è ho ricevuto decine di solleciti e visite di funzionari (tenuti sulla porta). Questo non ha scoraggiato i farabutti rapinatori che adesso vogliono che io paghi perchè lavoro da casa con un mac senza scheda tv… Vinceranno loro, senza dubbio, ma mi arrenderò solo quando non potrò più combattere. Si chiama disobbedienza civile (civile, non in-civile come sfasciare le vetrine) ma è totalmente inutile se nessuno ti segue.Nonu Aspis(e… sì, il citofono è compreso, luke!)

 8. Thanks for your posting. Another thing is that being photographer consists of not only problem in taking award-winning photographs but in addition hardships in getting the best dslr camera suited to your requirements and most especially hardships in maintaining the standard of your camera. This can be very correct and apparent for those photography enthusiasts that are into capturing the particular nature’s fascinating scenes — the mountains, the actual forests, the wild or the seas. Visiting these amazing places absolutely requires a digicam that can live up to the wild’s nasty surroundings.

 9. It makes sense that it is common, and very human, to have issues with surrender and letting go. I think it is great that you do not obsess over your blog posts. I think I need to learn to do this. After all, this is the place to relax a little bit, to launch conversations, to ask questions. This is my haven, my place to be me and I think all of you guys would be more than forgiving if there were a few flaws here and there. Alas, a perfectionista here. And perhaps an incurable one…

 10. Hi Caroline – Lawrence is definitely a rebel. However I think of true free spirits as being a un-judgmental, he is very judgmental here. I read that his style is described as early modernist. In these books his sentences and paragraphs are often really long and run on. He will sometimes use the same word multiple times in a sentence. I think that he is trying to portray what I describe as "the stream of life" thing. This however is not overbearing like some other writers.

 11. Dans le genre perte de temps Football Manager est resté un must. Le lever de Soleil arrive très vite. Ah j’en ai un autre en tête parfait pour le boulot. Un jeu de foot avec des autotamponneuses extraordinaires. Un truc promu par les Cahiers du Foot et qui a provoqué une chute du PIB français de près de 2%.

 12. he accepted responsibility for the actions of those people he had working for him. But now, he says they didn’t either, huh? Instead, he says, they got the patterns in that state from various P2P networks? P2P networks that already have a reputation as havens for copyright infringers? And so it’s not his fault?Uh huh.Hey, I found this X-Men movie on Bittorent, it didn’t have any copyright information on it. Therefore, I must be within my rights to burn it to DVD and sell it. What a great idea!

 13. Hellothis is a massive colour coming in to our stores for this spring.I am starting to see the drops of it on the racks everywhere.I love it teamed with a white and a happy turquoise – that is an absolute favourite combination.I have been seeing teamed with a lot of brown and creams and the orange is a little more spicy pumpkin looking. I'm not in love with that colour wave.nice photosxLoulou

 14. Virtually all of whatever you articulate is astonishingly appropriate and it makes me wonder the reason why I hadn’t looked at this with this light before. Your piece really did turn the light on for me as far as this particular topic goes. But there is one position I am not necessarily too comfy with and whilst I make an effort to reconcile that with the core idea of the position, permit me see exactly what the rest of your subscribers have to say.Well done.

 15. anche le bombole a gas inerte degli impianti anti incendio usate nei locali dove non si puo' usare acqua o polvere.Queste bombole di acciaio sono caricate mediamente a 300 atmosfere. Se poi a causa della temperatura provocata da un incendio generalizzato la pressione aumenta a dismisura fino a farle esplodere, un bel botto lo fanno.Escluderei il rumore dei monitor a tubi catodici. Non dovrebbero scoppiare perche' dentro e' stato fatto il vuoto.

 16. mba Rina yg terhormat,Wah soal lamanya kami tdk tau persis, tapi biasanya 1-2 x 24 jam atau bisa juga lebih, dan yg terpenting jika website anda tidak di tampung oleh google, mungkin anda harus memperbaiki descripsi website anda hingga lebih unik dan daftarkan kembali dengan cara yang sama..Demikian semoga ada manfaatnyaThankregardAdmin

 17. Hey there this is an excellent post. Am I Able To use part of it at my health and fat burning weblog? I’d of course backlink to your website so people can check out the full content if they wished to. Thanks a lot in any event. Katherine Williams

 18. Hopefully Hank Kissinger is soaking his head this morning as his new friend Russia gets their war on to pound the piss out of our old friend Georgia.Fucktard.Everytime I contrast these idiots’ rhetoric with the reality on the front page of the news I want to hold my skull to keep my brain from exploding. I’d be more impressed with their despotic instincts, their duplicity and their greed if they displayed a scintilla of competence. However, it’s pretty obvious that nobody here can play this game.

 19. Hey! Who do I point out an easy bug to?Your webmastertools warns me that all the entries in my sitemap.xml have the same priority. It also confirms that there’s only 1 (one) entry! Some low-hanging fruit for your trainee devs maybe…

 20. Hello this is kinda of off topic but I was wanting to know if blogs use WYSIWYG editors or if you have to manually code with HTML. I’m starting a blog soon but have no coding skills so I wanted to get guidance from someone with experience. Any help would be enormously appreciated!

 21. Yo mismo agrego la primera opinión, la cual espero que no sea la última.En lo personal creo que los mismos que ordenan la migración son los 1eros que deben dar el ejemplo sustituyendo Windows por una distribución libre, es como dice el dicho “haz lo que yo digo pero no lo que yo hago”.

 22. Dr. Osmar,E os erros de arbitragens continuam… mais uma vez gol impedido… e continuamos na frente..Presidente do Corinthians se irrita com mais um erro contra seu clube. No Pacaembu, gol de Paulo Baier estava impedido….Os jogos contra Cruzeiro (pênalti inexistente), Internacional (quando Nei, autor do gol, não foi expulso), Avaí (gol impedido) e América-MG (pênalti inexistente) foram marcados por erros.Abraços

 23. 14/05/2010 – 9:18amDios ! esto de querer vendernos a Mou como un entrenador ofensivo me recuerda a algunas cosas, como querer meternos por cojones que Robben “el bienvendido, era mejor que Messi y demas imbecilidades… Que no cuela MAMON! que hay teles hoy en dia, que tenemos internet imbecil atontao! Mou es ofensivo en mis coj..es, anormal!

 24. пишет:Я тоже предпочитаю бечные ссылки. Потому что тебе приходиться платить только один раз. А это приятно.VA:F [1.9.21_1169]Рейтинг: 0 (оценок: 0)

 25. Dupa cum am mai spus si cu alte ocazii raspunsul este nu, dar voi publica la anumite intervale de timp semnalele pe care le ofera aceasta strategie. O dau ca exemplu pentru a demonstra ca bursa nu are o evolutie aleatorie ci bazata in proportie covarsitoare pe evolutiile de pe plan economic. Nu o fac publica pentru ca o metoda care bate constant piata, odata asimilata si folosita pe scara larga de investitori isi pierde din rentabilitate intr-o anumita masura sau in totalitate conform principiului arbitrajului

 26. “no thanks” to MedicAid and developed their own system – like Massachusetts and Vermont have.So Richard, I much respect your sentiment to keep the topic to health care but my view is that health care these days is unfortunately heavily infested with politics …. and it’s politics that have kept us from doing anything about health care.You’d think that since we spend twice as much per capita and that the costs of healthcare threaten to eat up about 1/3 of our economy that this would be a non-partisan issue.

 27. I completely agree, which is why I think “Nuevo mejor amigo” (My best friend) falls on deaf ears. Santos can see what is happening and is making it clear to Chavez where he stands. Excellent comment.I think the pessimism expressed by some on this blog (OK, 2 out of 3, really) is wrong and I think Capriles has this. It’s going to be close but it’s going to be interesting. Chavistas are going to shit their collective pants, imo. It’s exciting as anything I’ve ever seen in politics. Loving it.

 28. So pretty! I want to spend this afternoon in the first photo… ending with the last photo — such lovely inspiration. I just bought a basket last year, but love the options and ideas that you show here. They would make such great gifts, also.Hope you had a fantastic weekend*xoxo

 29. Après vérification sur quelques jours, Generali est en effet moyennement actif sur leurs comptes Facebook et Twitter de Generation Responsable. Mais je ne suis pas d’accord avec vous, cela ne porte pas ombrage au reste au projet, cela ne permet pas de le faire rayonner. J’accorde plus de crédit à un annonceur qui agit qu’un annonceur qui communique parfaitement sur les réseaux sociaux.

 30. どういうわけか、城山三郎氏に好感をもてず、本を手に取る気にもなれなかった私です。この記事を読ませていただいて、ほらね!そうそう!と快哉を叫んだしだいです。そう、そういう感じが嫌だったんです。やっぱり、思った通りだった。教育は、とても大切ですが、頭の良し悪しは、教育でも、詰め込みでも、そうは、変化しないと思います。同じ人では、詰め込んだ方がよくなりますが。今の時代でも、賢い若い人はいるようです。あんまり、心配しなくてもいいかもしれません、でも、有象無象には、教育は大切ですね。

 31. Estimado Ing. Garibaldi.Lo mío es cortito y al pié. Tengo una Meriva 2009 tdi con 60.000 kms, y le tengo que cambiar los neumaticos. En una reconocida casa de Bridgestone-Firestone me ofrecen una marca a un precio tentador $ 480. El producto en cuestión es el neumatico Westlake (sp06) de origen chino. Ahora bien, si es una empresa que va a terminar como Kumho o Yokohama, ya la estoy comprando, pero a decir verdad no tengo muchas referencias. Ud. que opina al respecto, dá para comprarlo?Gracias por responderRoberto

 32. I enjoyed reading this, and I agree with all of it, but I especially like this: “They should now admit that they were wrong and retire gracefully from the fields of both research and “treatment” of ME/CFS. Enough is enough. This has to stop now. Let the event at Bart’s on 29th November be a farewell party, then we can all REALLY celebrate.”Patricia CarterXMRV+, 24 years ME

 33. Voici la deuxième intention à la prière universelle que je proposerai dimanche 7 août à la messe de 10h30:Prions,pour les victimes de la tuerie d’Oslo, pour leurs familles, pour le tueur présumé et ceux qui ont nourri son geste,tous avons besoin de comprendre le sens de cette terrible tragédie.Seigneur, aide-nous à être des artisans de paix, chaque jour dans notre cercle de travail et de vie.Seigneur écoute-nous, Seigneur exauce-nous.

 34. There are actually numerous particulars like that to take into consideration. That is a nice point to convey up. I offer the thoughts above as basic inspiration however clearly there are questions like the one you carry up where the most important thing will probably be working in trustworthy good faith. I don?t know if finest practices have emerged round issues like that, however I am positive that your job is clearly identified as a good game. Both girls and boys feel the impact of only a second’s pleasure, for the remainder of their lives.

 35. Sultan,I'm in the midst of writing an article about responsibility, and the lack-thereof, and your line, "The trip down is a descent away from responsibility to a wonderland where destroying others is the only token of cool and the self is the only entity worthy of notice", is a great extra nail to add to the board.Indeed, the more I look at leftists and their childish preachings, the more I see this a lack personal responsibility as the connecting thread that passes through them all. It is no wonder that they find so much common grounds with islamists, who are at least equally devoid of basic integrity.

 36. This one site has a tendency to have an excessive amount of vacationers. Just how do you publicize it? Them provides decent initial disregard to ideas. We holding items huge or perhaps vital and start to give information on is the most essential situation.

 37. The subsequent time I read a weblog, I hope that it doesnt disappoint me as a lot as this one. I mean, I do know it was my choice to read, but I truly thought youd have something fascinating to say. All I hear is a bunch of whining about something that you can repair in case you werent too busy in search of attention.

 38. I’m not saying … I’m not saying people should receive bailouts from the government… I’m saying the banks that received the bailouts should be more compassionate… let people have more time to pay what is due… after all, if they take possession of the house and sell it to someone else, they’ll make less profit anyway… it will simply take longer to let people have time to pay off their loan… that’s all people essentially are asking for, is time… A lot less than the banks asked for. Was this answer helpful?

 39. 35Mollie is without a doubt a sincerely *dear* person — someone with whom you instantly feel at home…and why? Because that's just how she rolls … 🙂 Kind and helpful … always … not to mention her vast array of talents. Hats off to you my friend … so well deserved!Lovely blog feature — many thanks for highlighting this wonderful person!xo pam

 40. Hum..si le ars attends que la fiklle «gratte»..ça peut donner l’image que le gars attends et a niaisé la fille (qui elle s’est attachée au cours de semaines..). Non..un gars pas prêt, mieux vaut qu’il aille dans des gang-bang *, le temps de se sentir prêt à mon avis.* Rien de tel pour dépenser son trop plein d’énergie sans avoir à se barrer d’attentes

 41. This is such a cute pattern; I have made quite a few of them. At first, I was a little intimidated by not “joining” rounds, but find this pattern to be very easy. Oh! If you want to make it really fun, try Red Heart’s “Peruvian Print”; with different “patterns” in the yarn every few inches or so, it “works out” differently each time.

 42. You are not trying to tell us that the Democrats have been cheating, are you?Hmmm, lets see:Insider trading on wall street and in congress. Check.Steroids in Baseball and the Olympics. Check.What is happening in Silly Valley and the Democratic Party?

 43. I’m going on a vacay sometime next week as well..might not be as fun as going to a beach but I’m excited to bring my homemade grainless granola bars SeaSnax rocks! I heard they finally make the big sheets for Chipotle flavor as well!

 44. That’s some funny stuff there with the eyes. My BF is always drawing odd faces etc in magazines lying around the house, and they’re always so fun and unexpected. I am totally with you on the inappropriate, out of tune singing, and the running for fun . . . the FUN part is why I remain a slow runner. I enjoy it!

 45. こんにちは。うちの子は、クラスでもしっかりした姉(8歳)と、クラス1ダメな弟(5歳)です。ダメ男くんは家とは正反対で、幼稚園ではやられてばっかり。嫌だとか、やり返すことが出来ないので、悩みの種です。なので状況は違うのでアドバイス出来るかわかりませんが・・・。たまたま最近、本で読んだんですが、喧嘩はやはり、成長過程で必要です。みなさんがおっしゃる通り、ジャイアンみたいなのも困りますけど。でも昔だったら、ガキ大将と呼ばれるだけで済んだんでしょうね。最近は親が入って来てうるさいので、なんらかの手は打たないといけないですね。注意するとか叱るとか、当然masaさんはなさってるんだと思うんです。でも園からだけじゃなくて、学校からも言われちゃって、もう、どうしよう!っていう感じなんですよね?親が思うように、子供がみんな育つなら、苦労ないですよね。うちだって、同じように育てたのに、姉弟で性格が真逆です。頭ごなしに叱るより、もう一年生と思う気持ちを置いておいて、膝に乗せて向き合って、優しく気持ちを聞いてみてあげてください。すると自分の言い分を言ってくると思うんです。それが先生や相手の子が言うことと違っていてもいいんです。なぜ乱暴したかっていうのは、息子さんにそれ相応の理由があったからで、その理由は息子さんにしかわからないですよね?絶対に感情的にならないで、まず聞いてあげて、それから息子さんの「こう言われて嫌だった。」とか、「腹が立った。」とかいう気持ちを認めて、「そうだったんだ。それが嫌だったんだね。」と繰り返してあげてください。お母さんもそれは嫌だと思うっていうニュアンスじゃなく、あくまで、○○君は嫌だったんだね。というニュアンスです。それで、「お母さんは僕の話を聞いてくれるんだ!」と安心したところで、「だけど叩くのは良くないことだよ。○○君が、同じことされたらどう思うかな?」と、幼児を初めて叱るくらいな感じでもいいので、諭していってください。そして、子供に分別がついて落ち着いてくる小学校高学年くらいまで、お母さんがする仕事は、「とにかく周りに頭を下げて回ること。」だそうです。あ、「あきさん」が書いていることとかぶってしまいましたね。すみません。ストレスという事もないとも言い切れないと思います。うちのお姉ちゃんは、親友が転校してからしばらく、家ですごく荒れていました。弟に常に喧嘩をふっかけるようなことが二週間くらい続いて、学校でも授業中、話を聞いていないことが多かったそうです。ただ、masaさんは幼稚園から小学校まで続いているということで、原因は他にあるんじゃないかな、とも思います。スクールカウンセラー、いいと思いますよ!教育委員会にも、そういう相談するところがあるので、活用するのも良いのではないでしょうか?1fe5

 46. TJ – Its not just you, thats for sure. My favorite is the angry assumption that they, as home owners, are extremely wealthy compared to non-home owners (witness magnolia44 in this thread). I see it as kind of a psychological projection, they are pissed at losing paper profits and therefore must believe that people who are not losing money have a worse off position somehow. – Rate this comment: 0  0

 47. An interesting speech is designer remark. I opine that you should pen many on this substance, it might not be a bias content but generally people are not sufficiency to verbalise on much topics. To the succeeding. Cheers like your The Spazmatics Every Friday | Los Angeles Concert Calendar: L.A. concert show reviews, music news, interviews, photos, and video covering the highs and lows of the Los Angeles music scene.

 48. Comment…There are some attention-grabbing points in this article but I don’t know if I see all of them center to heart. There is some validity but I will take hold an opinion till I look into it further. Good article , thanks and we would like more! Added to F…

 49. Nossa, vi cada comentario estupido por aqui…explicacoes religiosas para problemas de direitos humanos, religiosos “preoocupados com a familia brasileira”, defendendo as assertivas do deputado. enfim, realmente nos, brasileiros, temo os politicos que merecemos. Afinal, tais figuras e partidos nao estariam no poder, se nao fosse os nossos votos.Bom, pensando dessa forma, ainda ha esperanca: ainda somos uma democracia

 50. куплю очередь на поло седан в комплектации трендлайн в г тверь или г москва на июнь-июль месяцы. за разумные деньги. обращаться по телефону 89201555899

 51. I such as the significant info you offer you as part of your posts.I’ll bookmark your weblog and test once again the following continually.I’m fairly confident I will be taught quite a lot of new stuff proper here! Very good luck to the next!

 52. Let's not criticize the cops for using their cars to cut the herd — that's a park ranger technique. Urban blacks have been given protected wildlife status, so using force or harsh methods against them is a last resort. As long as no campers are devoured, the cops are pretty much limited to just clearing out the campgrounds and pretending that nothing happened.

 53. Has anyone considered the unintended consequences of wind mill fields? We have heard about bat lung implosions and massive bird deaths, BUT what about the change in wind speed and direction. Is it possible that these machines will actually alter weather due to slowing the wind speed? They take energy from the wind and convert to electricity…wind loses energy by slowing down….STAGNANT air!

 54. 205 feeJune 27, 2012 3e 6e 10dI think this is among the most vital information for me. And i’m glad reading your article. But want to remark on few general things, The site style is ideal, the articles is really excellent : D. Good job, cheers 1c2

 55. Szia! Nem tudom biztosra mondani, minden verzión és készüléken nem tudom tesztelni. Próbáld ki, baja nem lesz tÅ‘le a készüléknek, max nem rootolja a készüléket.Tetszett a hozzászólás? 0  0

 56. Thanks , I’ve just been searching for information about this subject for a long time and yours is the greatest I have came upon so far. But, what in regards to the conclusion? Are you sure in regards to the source?|What i don’t realize is in fact how you are no longer really much more smartly-favored than you may be now. You’re very intelligent.

 57. I want to get across my love for your generosity giving support to folks who absolutely need help with in this subject matter. Your very own dedication to getting the solution all-around became surprisingly productive and have without exception made girls just like me to realize their goals. Your new warm and friendly report means this much to me and still more to my colleagues. Thanks a lot; from everyone of us.

 58. Jeg har selv fundet dem i den indiske butik i Overgade i Odense og i de kinesiske butikker bag Nørreport i København.Der har jeg fundet dem i bÃ¥de rød, blÃ¥, grøn og sort velour og i kinesisk mønstret satin.SÃ¥ jeg kunne forestille mig at andre asiatiske eller østlige butikker rundt om i landet kunne have dem, hvis man skulle rende forgæves i tigere eller netto :)Som bare WUNDERBAR har jeg selv brugt kinasko til dans i min barndom, inden de blev skiftet ud med maosko 🙂

 59. Thank you a lot for providing individuals with such a breathtaking chance to read articles and blog posts from this blog. It’s always so nice and also stuffed with a good time for me personally and my office friends to visit your website on the least three times in a week to learn the fresh tips you have got. And indeed, I am just usually satisfied with your unique concepts you serve. Some 2 areas in this post are in truth the most suitable I’ve ever had.

 60. January 22, 2012 at 2:56 pmi guess there is nothing i can say that can get even remotely close to how i feel about me quitting smoking , but i can say however it’s the best choice i ever made. no strings no ppl to push me , no disintoxication centres or ppl to nag me over the limits ..and especially beeing true to myself helped alot , when you guys are all alone and noone is around you just say no ..and don’t lite that cigg up ! keep it in your mouth ..play with it , do whatever..just don’t light it up ..ever.. Reply

 61. I have been surfing online more than 3 hours as of late, but I by no means found any interesting article like yours. It’s pretty worth sufficient for me. In my view, if all web owners and bloggers made good content material as you probably did, the net can be much more helpful than ever before. “I think that maybe if women and children were in charge we would get somewhere.” by James Grover Thurber.

 62. 1 juillet 2012Thanks for your write-up. One other thing is that if you are promoting your property by yourself, one of the concerns you need to be aware of upfront is how to deal with property inspection reviews. As a FSBO owner, the key towards successfully transferring your property and saving money with real estate agent income is awareness. The more you understand, the better your sales effort is going to be. One area exactly where this is particularly important is reports.  

 63. I totally agree about the tahini being worth it! It’s great to have on hand, and you rarely use a large amount of it in any one recipe. Sometimes it’s hard to swallow when you see that it’s $5 to $7 for what seems like a small amount, though—especially when you’re on a budget.That spiced hummus sounds awesome! I love playing around with hummus variations.

 64. AnonsThe name of the syndrome in its regular form is Narcissistic Personality Disorder. Among politicians, G.W. Bush; among finance people, Greenspan/ Bernanke.The name of the more extreme psychopatic variation is Malignant Narcissistic Personality disorder. Lots of politicians here, but only one bankster, Soros.For the great majority of the banksters the psychological warp is of a different kind: boundless greed, often coupled to an outsize ego and an amoral world view.Takuan Seiyo

 65. ATIKU HAS EXTOLLED OKOROCHA FOR LIFTING EDUCATION IN IMO STATE JUST LIKE ATIKU LIFTED EDUCATION IN ADAMAWA STATE WHERE EVERY CATTLE REARER IS A UNIVERSITY GRADUATE BECAUSE OF ATIKU’S FREE EDUCATION POLICY. BIRDS OF THE SAME FEATHER INDEED. NO WONDER OBJ WANTED TO ROAST BRAINLESS ATIKU AS SUYA!

 66. "Die gute Nachricht daran ist, daß dieser Bankrott eher die Machthaber, den Speckgürtel der Beamtenschaft und der Sozialhilfekassierer träfe, als die leistungserbringende Mittelschicht."Üblicherweise wird vorher der Mittelstand ausgequetscht und bisher meist auch ermordet. Beispiele, daß es eben die Delebets nicht "mehr" erwischt, kann man z.B. in Argentinien sehen.Nein, ich halte das für weitaus zu "positiv" für den Mittelstand.

 67. From my opinion these two things put much importance in blogging :-1. No check on Typos and grammar : Every newbie blogger should check grammar for their content and this is so easy to do because many tools are available on google to check grammar and it would be not take much time for all this.Blogging for money, not passion : No doubt in that this is nice platform to make money and many blogger make good money as well with blogging but in starting you shouldn’t think to make money with blogging other wise it could be prove costly for you.

 68. bagusnyaa rita ni die jenis teguh dalam perkahwinan dan tetap mahu perkahwinan itu diteruskan dan dibina kembali dengan baik.kalau orang lain dah lama mintak talak…untunglaaaa kooo aidillllllll oiiiiiiiiii.cuma ko je yg pengecut takde teloq ade teloq pon tau buat anak jeeee……Well-loved.

 69. Most important weight lifting exercises for building size? How about imprtant supplements?Hello,I am finally going to embark on a life altering exercise regimen, no more excuses. I would like to get a better understanding as to what exercises are vital for gaining muscle. Thanks. Also, how about supplements. I currently have had the following in my pantry, collecting dust.Forza T/TribexEas Creatine/NE2Whey ProteinMega Man VitaminsGinkgoBlue/Green AlgaeCLAGlutamineHow important is milk consumption? Best time to take the creatine formula?

 70. Thanks, Brenda– My goal isn’t to become a perfect person, but to move toward living skillfully as an ordinary man. That’s why I try to stay honest and open in all this. It’s so easy to sound enlightened, and at times it’s easy to act it. But I am still very fallible and I have no desire to hide that aspect. Like you suggest, I want to be part of the human race.Best wishes,–Will

 71. *twitch*These are some big words of wall…. sheesh.I’m glad that SEGA still tries to satisfy all the fans. It’s great to know they care.Nevertheless, I prefer 3D to 2D Sonic games. But I do love the occasional 2D Sonic Game. (The classics are the classics)Which is why I’m excited for Generations. It’ll be nice to see a mix of both 3D and 2D Sonic and a run through memorable acts and stages. Not to mention the bosses and characters. It’s good to see Sonic running strong even after 20 years!

 72. Regarding the whole NCAA Violations matter, I truly think that the NCAA needs to either be more efficient – and thereby more of a martinet – or become more realistic in their evaluations. While I have absolutely no use for the likes of “Cal-the-Lip”, this current Bledsoe thingy is a waste of time, money, and newspaper ink … The NCAA ought to simply follow the olde adage of “Follow the Money” !!! No $$$, no violation … By $$$ I mean the disbursement of anything by anyone (school, booster, or supplier) to anyone associated with the kid !!!Seems pretty simple and realistic to me !!!

 73. Arkadaşlar olumsuz yorumlar neden işinize gelmiyor? demokrasi anlayışınız bu mu? kendi fikirlerinizi insanlara zorla empoze etmek mi? şarkılarını ve sesini beğenmediğimi söyledim ve silindi acaba neden? bunu sadece ben söylemiyorum ayrıca. nil şarkı yapmadan önce bence bolca sezen aksu, kayahan, fikret kızılok dinlesin. ve sizde. aradaki bariz farkı görebilecek misiniz bakalım???

 74. I believe that a home foreclosure can have a significant effect on the borrower’s life. Mortgage foreclosures can have a 7 to a decade negative effect on a borrower’s credit report. A new borrower having applied for a home loan or virtually any loans for example, knows that a worse credit rating will be, the more tricky it is to have a decent financial loan. In addition, it may possibly affect the borrower’s ability to find a quality place to lease or rent, if that gets to be the alternative homes solution. Thanks for your blog post.

 75. Apple now has Rhapsody as an app, which is a great start, but it is currently hampered by the inability to store locally on your iPod, and has a dismal 64kbps bit rate. If this changes, then it will somewhat negate this advantage for the Zune, but the 10 songs per month will still be a big plus in Zune Pass’ favor.

 76. For the record on Obama's "zinger," it was probably factually incorrect. We do still issue bayonets with our M4s, which are still engineered to accept them. There's not a GI in Obama's chain of command that doesn't have a bayonet. Doesn't O know that? I believe the word he meant was "swords," not bayonets but with his usual imprecision pulled a close but inaccurate substitute out of his subcon. That's one more indicator of how dangerous he is: he can't express himself clearly, continually misuses or forgets words; do we want this guy arguing with a computer head like Putin?

 77. Nekem tetszik most a blog! A hídon egy kicsit félnék, de nagyon vonzó az ablak. Alatta vannak a nagy párnák, ahová lecsüccsenünk beszélgetni?:-))))Nem mondanád el nekem, hogy mit takar az újrakezdés? Furja az oldalamat a kíváncsiság!:-)))A "dögunalmas" Dius meg, keresi a helyét…

 78. Hello James, Frank Indiviglio here.Thanks for your interest in our blog.It is likely, however without the Latin name it is impossible to be certain, as local names vary from region to region (the puma/mountain lion has, for example, 27 diofferent common names!).Best regards, Frank Indiviglio.

 79. tengo hasta amapola pero no tiempo te podrias pasar por aqui para para hacerme estos manjares, para variar de comer siempre lo mismo, luego veo tu blog y pienso que rico debe estar esto y esto que pinta! el sábado me regalaron una mermelada de kiwy que con este pan… decidido mañana lo preparo, ya te diré el resultado, tengo el moldenasnoches :g

 80. Hej,Jag gjorde barsen igår och dom blev jättebra, nu undrar jag kring förvaring och hållbarhet. Får för mig att de ska bli mjuka om man förvarar dom i låda med tätslutande lock, eller behåller dom sig knapriga? Är det kylskåpet som gäller? Hur länge håller dom sig? Går de bra att frysa?Tack för en bra blogg!

 81. Gracias querido apóstol por esta segunda parte de su visita al home, en ese año que usted fundo el heraldo de la juventud, nací yo, ya son unos cuantos años, y Dios en su amor nos tiene aquí sostenidos, solo su gracia es la que nos ha cubierto, gracias por todo lo que nos cuenta, me gusta mucho leer sus notas porque tienen sabor.Reciba mi cariño

 82. If you suspected that there might be a connection between George W. Bush breaking out in a boil the day after Al Gore retracted his election concession (when Bush was probably “boiling mad”), you’ll love this book. It explains the psychological and physiological connections between the way we talk to ourselves and others and our health. The book has many, many examples and exercises to show you how to make changes so that unacknowledged feelings don’t ruin your health. It makes a great gift for someone suffering from a chronic or life-threatening illness.

 83. Thank you for a fine analysis, Mr Greenfield.I conjecture that fantasies such as the warmist obsession have traction because affluence tends to obscure the fundamentals of existence. When food, clothing and shelter are taken for granted, the civilisation which provides them is undervalued and the indolent fall prey to idle fancies.The devil makes work for idle hands to do.